• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

24 September 2021, 12:59:54

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
13911 Posts

Шишман
5793 Posts

Panzerfaust
985 Posts

Лина
776 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 23711
  • Total Topics: 1362
  • Online Today: 200
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 1
Guests: 35
Total: 36

avatar_Шишман

Световната конспирация - материали по въпроса

Started by Шишман, 19 November 2020, 21:57:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман


Шишман

10 December 2020, 18:14:44 #16 Last Edit: 10 December 2020, 19:37:55 by Hatshepsut Reason: Корекция на линка
  ИНТЕРЕСНО 3А ЧЕТЕНЕ

______________
Явор Дачков

Публикувахме този превод през май, но го пускаме пак, защото си струва да се прочете отново. Сергей Переслегин: "Преди войната беше социална катастрофа. Днес социалната катастрофа стана война. Преди се стремяха да представят гражданската война като световна. Сега световната война ще бъде институционализирана като гражданска. А къде е гражданската война? Тя ще започне малко по-късно, когато нивото на разорение, постигнало страните, ще бъде окончателно осъзнато. И не толкова от народните маси, колкото от дребната буржоазия, която попадна под ножа във война без война. Задачата на тези елити, които ще спечелят от катастрофата, ще бъде да удържат войната в рамките на ,,хладна". Тоест, да я водят в юридическото пространство, в семантиката, във виртуалната и допълнената реалности. Но самата тази война под формата на народни бунтове и антитерористични операции ще бъде просто прикритие за борбата в съвършено различни пространства. Да ги изброим. Преди всичко това е юридическото пространство. Опитът с коронавируса показа, че всички конституционни гаранции на гражданите, а следователно и всички членове на зконите, опиращи се на тези гаранции, не струват и хартията, на която са напечатани. Това се отнася и за международното право, и за националните закони. От една страна това означава, че елитите се канят да управляват, опрайки се на грубата сила, тоест нас ни заплашва информационен фашизъм, медицински фашизъм, или даже обикновен фашизъм. От друга страна, силата като единствен инструмент на властта е недълговечна. Рано или късно ,,законът на джунглата" ще се смени с една или друга форма на легитимност. "Новият закон" ще определи победителите и загубилите в глобалната гражданска война.
-----
Студената война разглоби СССР, социалистическото общество, световния ,,ляв проект". Неин резултат беше и 5-ят технологичен ред: глобализация, икономика на потреблението, икономика на услугите. И неоспоримото военно-политическо, икономическо и културно лидерство на Съединените Американски Щати.
По този начин Третата световна война реши задачата за смяната на технологичния ред и преразпредлението на активите между старите и новите центрове на силата. Конфликтът на свръхдържавите носеше глобален характер, но въпреки това, от общоприета гледна точка, война като такава не се състоя. Имаше бавно противостоене, задушаваща блокада, информационно въздействие и на заден план на всесмирната театрална сцена – локални стълкновения в далечната периферия на света във вид на обичайни войни, със стрелба, с бомбардиране, разрушени градове и трупове на хора.
Войната стана друга.
Битката за трансиндустриалния ред: глобална гражданска"

 Още - https://glasove.com/categories/na-fokus/news/imame-globalna-studena-grazhdanska-voyna

Шишман


Шишман

Приятели,  не се плашете от ваксината! И аз до едно време бях твърдо против да ме чипират! По принцип нямам много тайни от Бил Гейтс ама си викам: ако утре хвана някоя болест , 'що трябва да го знае и да ходи да ме одумва пред Сорос и Ротшилд...после ше ме "разнесат" из целият фейссбук . Обаче една вечер ми пише Марк Зукърбърг на месинджъра: пич искаш ли да ми предоставиш личните си данни, та да изтегля кредит на твое име и да си купа къща в Неделково, понеже няма , къде да си претакам зелето, а в замяна ше ти дам да си направиш тест в фейса "какъв сос за пица си бил в миналия ти живот". Викам: ухаааау.  И така докъто си правех теста се замислих, че ако стрина Стояна догодина вземе да коли прасето и хипотетично реши да го заколи на остров Фиджи и още по-хипотетично реши да ме покани..от Уйз Еър нема ме пуснат на самолета. 🤔 Или пък задето немам ваксина да ме накажат да не мога да имам деца, или още по-лошо да мога да имам деца, ама да станат фенове на Андреа , Азис и други такива. И като скочих като ужилен..викам на жената: ставай да ходим да се чипираме, докато има чипове, че после си е*а мамата.
Отидохме..лекаря ни вика: искаш ли двоен чип, с който да станеш рептил и да живееш 200 го̀дини? И кат се сетих, че след 200 години мое сме останали само аз и Лили Иванова му викам: Ба! Ти луд ли си бе? Обикновен чип си искам!
Туриха ни чипа, накараха ни да подпишем декларация, че ако след две седмици земем да четем книгата на Криско и да искаме да гласуваме за Слави Трифонов те не носят никаква отговорност. Прелетяха над нас с няколко самолета да ни напръскат с Чемтрейлс, додоха два илюмината да ни просвещават и ни пуснаха да си ходим.
Да ви кажа за сега сме много доволни.  Фащаме Радио Веселина чак до  Испания, имаме HBO без пари и интернета върви сто пъти по-бърз.  Гълъб не мое да ме насере, щото само докато си помисли да хвръкне над мене и се е изпържил от 5 джи-то.
Само едно е лошото, че са Бил Гейтс ми дава акъл по цел ден по телепатията...бъди положителен, позитивен, смей се гледдай Гала и т.н. Абе тоя що си не гледа уиндоулса, а само се занимава с мене. Ебати досадния ху-ха-вел.
Сичко останало е супер!
Вече мое ме каните на прасе в всяка точка на планетата!
И помнете, че светът е оцелял не защото се е смял и тъпял а защото се е на$рал опа  извинете - ваксинира̀л!

Шишман

22 December 2020, 10:55:25 #19 Last Edit: 22 December 2020, 12:16:22 by Hatshepsut Reason: Корекция на линка
През последните месеци на отиващата си година все по-често се появяват предположения, че състоянието на обществото наричано Lockdown (затваряне на предприятия и изолация на хората в държавите), няма да свърши никога. Световната здравна организация и властите в някои държави предложиха на хората ,,с цел собствената им безопасност" да ,,живеят временно затворени в изолирани камери". Този временен затвор обаче може да се окаже накрая постоянен.

 

Подозренията в тази посока засили един господин на име Клаус Шваб, основател и несменяем ръководител на Световния икономически форум, провеждан ежегодно (обикновено през януари) в швейцарския град Давос. През януари следващата година обаче срещата няма да се проведе в Давос, а в Сингапур от 13 до 16 май 2021 г. През следващата година Клаус Шваб ще приема поздравления по случай 50-годишнината на Световния икономически форум (наричан първоначално Европейски форум за мениджмънт). Шваб е икономист, професор в Женевския университет. По съвместителство, той е почетен професор в много университети, член на попечителски съвети и на съвети на директорите в редица компании. Нееднократно е участвал в заседанията на Билдербергския клуб, като член на ръководещия клуба комитет.

 

На майската онлайн конференция на Световния икономически форум (2020 г.) Клаус Шваб, заедно с принц Чарлз, въведе в обръщение термина The Great Reset (великото зануляване). Смисълът на това вмъкване е, че капитализмът преживява световна криза и трябва да бъде променен. Дори принц Чарлз говореше за ,,отговорен капитализъм". Пандемията на коронавируса с неговия Lockdown дава уникален шанс за такова презареждане, но понеже това не може да стане бързо, то Lockdown-a трябва да бъде продължен. В началото на юни 2020 г. на сайта на Световния икономически форум се появи материал с името The Great Reset. Темата беше подхваната хорово. Участници в този хор бяха Джо Байдън, Борис Джонсън и Джъстин Трюдо. След разпространяването на речта на Трюдо, през ноември канадският депутат консерватор Пиер Пуалевр изпрати петиция с молба ,,да спрат великото зануляване". Петицията събра 80 000 подписа за по-малко от 72 часа.

 

В САЩ, Великобритания и континентална Европа се появиха опоненти на ,,великото зануляване". В дискусиите на страната на Шваб застанаха принц Чарлз, Джо Байдън, Борис Джонсън, Джъстин Трюдо, а заедно с тях и гигантите от Силициевата долина, Amazon, Apple, Google, Facebook и Microsoft, многократно усилващи звученето на този хор. През ноември "Ню Йорк Таймс" разпалено обяви опонентите на The Great Reset за привърженици на ,,теорията на заговора", но сбърка. Заговорници по-скоро се оказаха привържениците на The Great Reset въпреки, че действаха открито. Нека да си спомним работата на Хърбърт Уелс ,,Явният заговор (The Open Conspiracy). ,,Великото зануляване" е именно такъв ,,Явен заговор". Клаус Шваб е на 83 г., но активността му не намалява. През юли 2020 г. излезе от печат книгата Covid-19: The Great Reset, написана в съавторство с Тиери Малре, когото представят като футурулог с ляв уклон. До края на 2020 г. книгата трябва да бъде издадена на немски, френски, испански, японски, китайски и корейски езици. Основните идеи на книгата за ,,Великото зануляване" вече се разпространяват в света:

 

На първо място, пандемията Covid-19 е ,,уникален прозорец от възможности".

 

Именно през този прозорец  човечеството трябва да влезе в бъдещето. Никакво връщане към миналото! Шваб казва: ,,Мнозина питат кога ще се върнем към нормалния живот? Отговорът е кратък, никога. Нашата история ще се раздели на две части: до коронавируса и след това".

 

На второ място, ,,светлото бъдеще" е светът, в който ще бъдат премахнати различията между богати и бедни страни,

 

а с времето ще бъдат унищожени и държавните граници. Ще се роди нова, единна планетарна държава с единно правителство. Според Шваб: ,,Въпросът за световно правителство е в центъра на всички въпроси". По-нататък той пише: ,,С въвеждането на локдауна се засилва нашата привързаност към близките ни. Ние ценим повече тези, които обичаме - членовете на семейството си и приятелите. Но тук обратната страна се състои във факта, че това води до нарастване на патриотичните и национални чувства, заедно с мрачните религиозни възгледи и етнически предпочитания. И тази токсична смес пробужда в нас най-лошото...". Шваб дава да разберем, че ,,на мрачните религиозни възгледи и етнически предпочитания" ще бъде обявена война.

 

На трето място, икономиката на ,,прекрасния нов свят" трябва да се управлява централизирано от гигантски монополи.

 

Частната собственост ще започне да отмира, а нейното място ще заеме ,,икономиката на потреблението" и ,,икономиката на участието". При това понятия като ,,социализъм" и други подобни щателно се избягват. Налични пари няма да има, а повсеместно ще бъде въведена в обръщение цифрова валута.

 

На четвърто място, ще се осъществи преход към ,,зелена" енергетика, която ще измести въглеродната.

 

Ще бъдат въведени лимити за потреблението на вода, електричество и някои ,,екологично опасни" видове продукти, като например месо, или промишлени изделия, като автомобили. А най-радикалното средство за намаляване замърсяването на околната среда ще стане намаляването на демографския ръст на населението или даже съкращаване на неговия брой. Шваб е категоричен, че ,,колкото по-голям е демографският ръст... толкова по-голям е рискът от нови пандемии".

 

На пето място, ще завърши роботизацията във всички сфери на икономиката и обществения живот.

 

За рязкото съкращаване на работните места се говори многократно в книгата The Great Reset, където пише, че ,,до 2035 г. може да бъдат автоматизирани до 86% от работните места в ресторантите, 75% от работните места в търговията и 59% от работните места в отраслите за развлечения. До 75% от ресторантите могат да се разорят от локдауните и последвалите ги мерки за социално дистанциране. Нито един отрасъл от промишлеността, нито едно предприятие няма да остане незасегнато". Предвижда се да бъде въведен безусловен базов доход за хората, които ще бъдат заменени от роботи, но при условие, че официално е потвърдена ваксинацията им.

 

На шесто място, ще продължи цифровизацията във всички сфери на икономиката и обществото.

 

Ще бъде създадена ефективна система за контрол върху поведението и движението на хората, включително и с помощта на технологии за лицево разпознаване. Шваб пише: ,,За да се сложи край на пандемията, е необходимо да се създаде световна мрежа за цифров контрол".

 

На седмо място, новият модел за здравеопазване ще предвижда регулярно тестване, задължителна ваксинация,

 

издаване на медицински паспорти, въвеждане на ограничения и наказания за лицата, нарушили правилата на медицинската дисциплина.

 

На осмо място, човекът ще бъде ,,усъвършенстван" в духа на трансхуманизма.

 

И така целите на ,,Явния заговор" са обявени. При тази подкрепа, която ,,великото нулиране" получава от лагера на глобализма, може да не се съмняваме, че прословутата ,,пандемия" е началото на операцията по прехода към ,,прекрасния нов свят". Дали ще се намерят сили способни да се противопоставят на реформаторите глобалисти?   

 

Превод: Никола Стефанов

 https://glasove.com/categories/na-fokus/news/covid-19-nachalo-na-velikata-perestroyka

Шишман

НЯМА НИКАКВА КОНСПИРАЦИЯ - СТИГА ГЛУПОСТИ
___
Две овце разговарят:
-Знаеш ли, все ми се струва, че хората ни хранят и пасат само, за да доят нашето мляко, да ни вземат агънцата, а след това да ни заколят и да ни изядат.
-Иии, ти пък, омръзнаха ми вече твоите глупави песимистични конспиративни  теории. Виж, цялото стадо ти се смее.

Шишман


Шишман

07 March 2021, 17:48:40 #22 Last Edit: 07 March 2021, 18:46:14 by Hatshepsut Reason: Добавено името на клипа
Интересно за гледане.

Операция История: България и Новия световен ред

Шишман

08 March 2021, 10:21:38 #23 Last Edit: 08 March 2021, 12:20:16 by Hatshepsut Reason: Добавено името на клипа

Операция История: Какво е миналото и бъдещето на българите?

Шишман


ПРОТИВО-ТРОВАТА ЗА НАС БЪЛГАРИТЕ СЕ НАРИЧА " БЪЛГАРЩИНА" И ПРАВОСЛАВИЕ !
Друга за сега, няма и не може и да има, няма и друго лечение. Тая анти-отрова е напълно безвредна и колкото е по-голяма дозата - толкова по-добре !
_______________________________
   Много хора по света се държат като невменяеми. Едни ходят с две маски и противогаз, други си мислят, че комунистите ги нападат, трети смятат, че психопатите от елита са ,,рептили"?
Как мислите, че елитът работи? Как успяха да се сдобият с толкова власт и пари? С магия? Може би направиха магия на света и хоп – всички ги последваха. Или ,,комунистите" превзеха университетите, защото капиталистите са едни добри и наивни хора и не успяха да ги спрат? Комунистите превзели университетите (99% от либералите са финансирани от ЦРУ, едни много известни и последователни ,,комунисти") и горкият капитализъм взе, че умря?
Системата и капитализмът не работят за нас, работят за тях. Технократите и те работят за тях. Така покориха света. Засега."
Julian Paul Assange / Джулиан Асанж /2021 г.   
Шишман

  НЕ 3НАМ ДАЛИ ТОВА Е ИСТИНА, АМА НА ТАМ ОТИВАТ НЕЩАТА.
Става страшно. Май ще излизаме четници.     
_________________________________
   Китайската биологична лаборатория в 👉Ухан е собственост на 👉Glaxo, те притежават 👉Pfizer!. Pfizer се управлява от 👉Black Rock, който управлява финансите на компанията Open Foundation на 👉Сорос , която обслужва френската 👉AXA   . По стечение на обстоятелствата 👉Сорос е собственик на германската компания👉 Winterthur, която 👉случайно е построила китайската лаборатория в 👉Ухан, закупена от германския 👉Allianz. Която  има 👉Vanguard като акционер, който е и акционер на 👉Black Rock. 👉Black Rock контролира 👉централните банки и управлява около една трета от глобалния инвестиционен капитал и е основен акционер в 👉MICROSOFT. Microsoft е собственост на 👉BILL GATES, който е акционер на 👉PFIZER и в момента е първият спонсор на WHO или СЗО !!! По ясно от това неможе да бъде !!           

Шишман

КАКВО ГО УСУКВАТ С ТИЯ ВАКСИНИ?
 Направо да ни кажат вземайте си парите, картите с кодовете , скъпоценностите и идвайте в центровете за ваксиниране да ви спасим . И след това хората направо да изчезват.
По време на 2-та световна война така правел един луд лекар - психопат в Франция. Той даже не бил наистина лекар, но успял да излъже че е ! Та лъжел и че е от съпротивата и помагал на евреи и комунисти и други да избягат от Франция в Испания и от там, където искат.  Карал ги да носят всичките си ценности в един куфар ! Само че после, след бягството им: никой не ги виждал. Отивали в домът му , там им правел по една ваксина , не се за какво им е била : и свършвали пътя и бягството в мазето му. А ценностите им  в джобовете на  лудият лекар. Даже гестапо го заловило, понеже помислили че наистина е от съпротивата и помага на хората да бягат. Та  го мъчели как ли не - издържал нечовешки мъчения без проблем - толкова луд бил. Гестапо се уморили да го лъчат : пуснало и тоя бегом в къщи да гори труповете от мазето. Ама много миришело, хората се оплакали и работата излязла наяве, обаче тоя успял да избяга. Накрая след войната го хванали и го обвинили мисля за 16 убийства, но тоя гордо признал 61. След като гилотината му отрязала лудата глава го видели да се смее.
 Та и тия днешните така май искат да ни спасят, ама се лигавят и го усукват. Лудият френски лекар дето не е бил наистина лекар, като малък обичал да изтезава птички и животни ! Дали другарите от ЕС, БИЛ Гейтс и Сорос са имали такива наклонности ?
Та вземайте си ценностите и под строй да ви ваксинират, ама по-бързо: че Урсула Фон дер Лайер, Сорост Бил Гейтс и останалите от групата им нямат време да се лигавите !

Шишман

19 March 2021, 18:09:22 #27 Last Edit: 19 March 2021, 19:11:30 by Hatshepsut Reason: Добавено името на клипа
Добро

Боян Чуков: Прекрасният нов свят след 1984 година

FELDMARSCHALL

Quote from: Шишман on 17 March 2021, 21:34:59  НЕ 3НАМ ДАЛИ ТОВА Е ИСТИНА, АМА НА ТАМ ОТИВАТ НЕЩАТА.
Става страшно. Май ще излизаме четници.     
_________________________________
   Китайската биологична лаборатория в 👉Ухан е собственост на 👉Glaxo, те притежават 👉Pfizer!. Pfizer се управлява от 👉Black Rock, който управлява финансите на компанията Open Foundation на 👉Сорос , която обслужва френската 👉AXA   . По стечение на обстоятелствата 👉Сорос е собственик на германската компания👉 Winterthur, която 👉случайно е построила китайската лаборатория в 👉Ухан, закупена от германския 👉Allianz. Която  има 👉Vanguard като акционер, който е и акционер на 👉Black Rock. 👉Black Rock контролира 👉централните банки и управлява около една трета от глобалния инвестиционен капитал и е основен акционер в 👉MICROSOFT. Microsoft е собственост на 👉BILL GATES, който е акционер на 👉PFIZER и в момента е първият спонсор на WHO или СЗО !!! По ясно от това неможе да бъде !!           

Изобщо нищо не доказва това. Могат да се намерят взаимовръзки за много неща, което не доказва че еди кой конкретно е създал вируса. :laugh:

Лина

Вчера гледах един филм ,,Колонията" , който в началото си беше все едно сниман за ковид – кризата, та викам си, кога успяха да направят и филм за това, а той се оказа от 2013г.  Тези мръсници са взели идеята от киното, както и Осама се ,,образова" от холивудските продукции и реши да ги съживи, като им срути кулите, ама наистина.
Навлизаме от едната крайност в другата. Един вид сега Сорос, ако сам излезе и каже ,,Аз стоя зад всичко" и ние ще ревнем ,,Тоз на къв се прави, сега ще си го препише".

Quote from: FELDMARSCHALL on 20 March 2021, 00:05:09Изобщо нищо не доказва това. Могат да се намерят взаимовръзки за много неща, което не доказва че еди кой конкретно е създал вируса. :laugh:

Чак пък толкова връзки да са случайни? Няма такива случайности, особено когато става въпрос за много пари. Всичко е от ясно по ясно. Тук единственото шокиращо е как не им е неудобно, че нещата ще са толкова очевидни.
Сега, има го и другото, че тези хора и компании са единствените с много пари и те винаги са замесени във всичко независимо за какво става въпрос, но..... всеки си избира в какво да вярва.