• Welcome to Български Националистически Форумъ.
 
avatar_Hatshepsut

Относно гей-парада въ София

Започната отъ Hatshepsut, 12 Ное 2018, 06:23:56

0 Потрѣбители и 1 гостъ преглеждатъ тази тема.

Hatshepsut

С гей парада България се развивала откъм европейски ценности

:devil:

"София Прайд" е събитие, което показва, че България се развива в посока на европейските ценности. Това коментираха организаторите на събитието пред BTV.
По данни на организаторите на парада, въпреки че България е светска и правова държава, едва 24% от правата на хомосексуалистите са защитени. Така например държавата не признава техните семейства, не полага и усилия да ги защити от хомофобски престъпления и домашно насилие.
Провеждането на "София Прайд" на Задушница, което беше остро разкритикувано от църквата, не е провокация, категорични са организаторите. Те обаче не пропуснаха да напомнят, че живеем в светска държава и както зачитат правата на религиозните общности, така и религиозните общности трябва да се съобразят с тях.
На различно мнение обаче е Петя Георгиева, която е сред организаторите на шествието "Да запазим децата от разврата". "Конституцията не нарушава правата на гей обществото (...) законодателството им дава право на завещание", обясни тя.
Михаела Джоргова от Асоциация "Общество и ценности" отбеляза, че даже в общества, които отдавна са приели хомосексуалността за норма, това не е помогнало по никакъв начин на ЛГБТ хората да се чувстват по-добре.
"Тези гей паради не са изява на цялата хомосексуална общност. Тук става дума за малка група извратени и побеснели педерасти, финансирани от различни международни организации. Зад тях в България стои Българският хелзинкски комитет", обяви националистът Боян Расате.
Той разкритикува пасивността на обществото по темата, като посочи, че всяка година едни и същи хора единствени организират акции срещу гей парада.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/sofia/2016/06/16/s-gei-parada-bylgariia-se-razvivala-otkym-evropeiski-cennosti.305887?utm_source=blog&utm_medium=dnesbox&utm_campaign=footer

Hatshepsut

Бургас отговаря на гей парада! Стотици шестват в подкрепа на традиционното семейство


Демонстрацията се организира от представители на протестантските църкви в града


Над 300 бургазлии се очаква да се включат в парад в подкрепа на традиционното семейство. Събитието се провежда за трета поредна година в противовес на гей-парада в София.

Шествието е предвидено за утре, 10 юни. То ще започне от площад "Тройката" в 18.00 часа, ще продължи по ул. "Александровска"до сградата на Общината, където с позитивно послание гражданите ще изразят своята позиция.

Изявление в подкрепа на традиционното семейство ще направи председателят на Асоциация "Общество и ценности" - Михаела Джоргова. Тя е координатор Европейска гражданска инициатива "Мама, татко и деца" за България, в която със своите подписи се включиха над 15 хиляди души.

С танци на семейства от мъж, жена, заедно с децата си, участниците ще изразятсвоята позиция срещу узаконяването на еднополовите бракове, осиновяването на деца от гей двойки и  пропагандата на хомосексуализма в училищата.

За поредна година се очаква акцент в парада да бъдат двойките облечени в сватбените си костюми и булчински рокли. Предвижда се за финал на събитието в небето да бъдат пуснати стотици балони, с надпис ,,В подкрепа на традиционното семейство".

Парадът се организира от представители на протестантските църкви в града.

Събитието не е насочено срещу хомосексуалистите, а е контрапункт на все по-агресивно налагащата се демонстрация на сексуалността, която води до твърде ранно сексуализиране на подрастващите и подкопава устоите на брака.

https://www.flagman.bg/

Hatshepsut

Национална съпротива с шествие против гей парада

Публикувано във факти.бг:
Тази година шествието ,, Да запазим децата от разврата" ще започне на 09.06.2018 г. от 18 часа на Пилоните на НДК! Както знаете, тази година освен чуждите посолства, а и Столична община подкрепи ,,гей парада" финансово ( пари от данъците на българите ), но за съжаление явно е поела и ангажимент да пречи на нашето шествие!

Това заявиха в писмо до медиите от Национална съпротива.

Вчера получихме обаждане от самата община, в което, представете си, ни поискаха пари за провеждането на протест!?! Точните думи им бяха: - ,,кажете ни колко човека ще присъстват на вашето мероприятие, за да изчислим каква такса трябва да заплатите за използваната площ?!?".

Това, разбира се, според нас е в абсолютно нарушение на всички закони за провеждането на каквито и да е било граждански мероприятия. За жалост столична община не за пръв път процедира подобно! Ще припомним, че през 2011 г. в разрез със закона шествието ни беше спряно, а миналата година на мястото на нашето събитие, беше допуснат парада на содомитите! Това е ясен знак, че нормалността в България започва да бъде преследвана за сметка на деградивни, патологични и гнусни течения привнесени отвън, които всячески се пропагандират и дори налагат със сила! Това е ясен признак и че въпреки категоричното нежеланието на българите да се ратифицира Истанбулската конвенция, управляващите продължават да работят за прилагането й! Най-странно от всичко е, че гей-парадът твърди, че е шествие за равноправие, но на всички е ясно, че е шествие за привилегии!

Българи, вече на всички ни става ясно, че управляващите са поели по път, който е пагубен за душите на българските деца! Вече за всички е очевидно, че те предават българските деца на извратеняци и техните гнусни нагони! Затова ви приканваме да дойдете и заедно да се преборим за запазването на децата от разврата! Нека не позволяваме педерастията да навлиза в българските училища!

Когато патологията се превърне в норма, а нормалността в патология, съпротивата е задължителна!

https://fakti.bg/bulgaria/305125-nacionalna-saprotiva-s-shestvie-protiv-gei-parada

Лина

#3
София Прайд 2018 свърши като американска пръдня от тъп американски филм - шумно, но бързо

,
но визи няма да има за тъпите пендели, а само за нашите умни студенти!


Бъркаш са, ти си много грозен и сбъркан белтък!


:lol: Пълни нещастници са тия

Hatshepsut

#4
ВМРО: Политическите претенции на гей парада са проблем на цялото българско общество


За дванадесети пореден път тази година ще се проведе шествие на нещо, наричащо себе си ,,София Прайд". За пореден път една група сексуално разкрепостени маргинали ще пропагандира отклоненията си в центъра на нашия град. И за пореден път се повдига темата дали да има или да няма подобно събитие. За нас от ВМРО отговорът е категоричен. Българската столица не трябва да става арена на джендър пропаганда.

Това се казва в позиция на ВМРО – Българско национално движение относно провеждането на гей парад в София.

България е страна с древни история, култура и религия. Нашият народ е изграден на основа на ценностите и принципите на традиционното християнско семейство. Ето защо за нас подобно събитие категорично не трябва да се провежда. Семейство означава само едно - майка, баща и техните деца. Няма и не може да има семейство от еднополови двойки. Няма и не може да има промяна на пола. Всеки, който твърди обратното, е пропуснал началния курс по биология.

Парадирането с отклонението от нормалността на хората, организиращи гей парада е техен проблем. Политическите им претенции обаче са наш проблем – на цялото българско общество, на държавата. Недопустимо е тази група да изисква допълнителни права, които освен в разрез с природата са и в разрез с върховния закон на държавата - Българската конституция. Там, в чл. 46 изрично се споменава, че ,,Бракът е доброволен съюз между мъж и жена".

Взимайки предвид всичко това е редно да се запитаме до къде води един гей парад и политическите щения на организаторите му. Пропагандата на розовите фашисти, които ни убеждават, че просто се борят за равни права всъщност пъпли към най-невинните – децата. В хиляди училища в целия свят се появяват брошури, инструкции, планове и насоки, които инструктират учителите да учат децата как да се самозадоволяват, как да правят анален секс, как могат да си избират какъв пол да са в определен ден и как било нормално да правиш секс с човек от същия пол. Постепенна, тиха, настъпателна и нагла. Такава е политиката им. И се развива чрез инструментариума от хиляди ненужни организации, хиляди знайни и незнайни НПО-та. Те ще Ви убеждават, че се борят против насилието над жени например, докато всъщност пропагандират психическите отклонения на една маргинална група.

Ето защо ВМРО се противопоставя твърдо и убедено на всякакви опити за прокарване на гей или джендър пропаганда в България. Не на гей парада!

http://www.vmro.bg/вмро-политическите-претенции-на-гей-парада-са-проблем-на-цялото-българско-общество/

Hatshepsut

В пет града в страната днес се проведоха шествия в подкрепа на традиционното семейство


В пет града в страната днес се проведоха шествия в подкрепа на традиционното семейство. Намерението на организаторите е да се противопоставят на гей парада в София ("София Прайд"), който също се проведе днес. Основната цел е утвърждаване на семейството, основано на брачния съюз между мъж и жена.

Два протеста в защита на традиционното семейство се проведоха в столицата, и двата съгласувани със Столичната община. Събитията се проведоха в защита на семейните ценности под надслов "Да запазим децата от разврата".

Горещото време не отказа участниците. На трибуна пред бившия Партиен дом демонстранти издигнаха лозунги, сини и червени балони, за да подкрепят възпитанието на децата в традиционни семейства. Жени се облякоха в булчински рокли, а мъже - сватбени костюми.

Ето какво казаха присъстващите пред БНР:

"Бихме искали българският народ да се осъзнае и да застане зад тези наши традиционни християнски ценности, така, че наистина децата да растат в нормални семейства, децата да имат своето място, да слушат родителите си. Родителите да имат правото да защитават своите деца и да ги възпитават."

"Не сме хомофоби. Разграничаваме грешника от греха. Грешника обичаме, а греха мразим и не искаме тази мерзост да превзема България и да нанася допълнителни проклятия върху нашата любима нация."

Към протеста се присъедини и лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов, който по-рано разпространи официално своята позиция в защита на традиционното семейство.

Пред пилоните на Националния дворец на културата същевременно се събраха млади хора с черни фланелки, привърженици на "Национална съпротива".

В 17 часа започнаха да се събират привърженици на "Национална съпротива"; млади момчета, до 20-годишни. Те обявиха, че са демократи и че са излезли да пият бира. Лидерът им Благовест Асенов каза, че вече 12 години протестират в деня на "София Прайд", защото са привърженици на традиционните семейни ценности и се обявяват против хомосексуализма.

"Хубаво е, че все повече хора ни подкрепят", отбеляза той.

В 18 часа те тръгнаха на протестно шествие по предварително съгласуван маршрут по бул. "Витоша", бул. "Княгиня Мария-Луиза", "Дондуков", "Цар Освободител", ул. "Раковска", ул. "Оборище", до Паметника на незнайния войн, носейки плакати "Да запазим децата от разврата".

Шествията в защита на традиционното семейство бяха охранявани от многобройна полиция, за да не се стигне до сливането им и сблъсъци.

За шеста поредна година граждани се застъпват за брака между мъж и жена и семейните ценности и организират в Бургас "Поход за семейството".Близо 100 души, главно представители на протестантски църкви, се включиха в защита на традиционното семейство в Бургас. Те издигнаха плакати "Здраво семейство, здраво общество", "Не на джендър идеологията" и "Всяко дете заслужава мама и татко". Шествието премина по главната улица "Александровска" до площада пред сградата на община Бургас. Повечето двойки бяха облечени в сватбени рокли и костюми. Те се обявиха против парада"София прайд".

Ето какво споделиха някои от участниците, цитирани от БНР:

"Семейството е мъж и жена, това е Божествения модел. Това е, което трябва да знаят децата ни и в това да бъдат възпитавани."

"За по-голям и по-добър морал в България. Членуваме в протестантска църква в Бургас."

"Християнското семейство служи на Бога!"

Шествия в защита на традиционното семейство между мъж и жена се проведоха и в Пловдив, Варна и Русе. Организатори са Националната асоциация "Поход за семейството" в партньорство с протестантски църкви.

Навсякъде участниците ще приемат обща декларация за насърчаване на семейните двойки и против джендър образованието и джендър политиките.

"Предвижда се рисуване от деца, певчески изпълнения, специално в Бургас ще има танц на семействата под звуците на духовата музика. Някъде ще се пуснат балони във въздуха с надпис "Да, семейство от мъж и жена". Някъде хората ще са облечени или в сватбени облекла или в цветови, розови тениски за жени и сини тениски за мъже", каза по-рано Нели Тончева от организаторите.

https://dnes.dir.bg/obshtestvo/s-shestviya-v-golemite-gradove-zashtitiha-traditsionnoto-semeystvo

генерал Жеков

Педалите се "развиха" и за жалост вече бройката им не е равна на тази на полицайте,пратени там да ги охраняват.По селата обаче,рядко се вижда полиция,даже на места с години не идват-дори при сигнали.Та,можем да си извадим лоши изводи и за полицията,и за самите нас-щом българчета се увличат по содомитските глупости,значи именно ние сме ги изпуснали да попаднат под влиятието на "нечия" пропаганда,което е лошо във всеки смисъл
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Лина

Всъщност са се събрали от цялата страна и дори е имало чужденци, стана ясно от интервютата с тях. Много от присъстващите са под 20 годишни поне половината от тях след 10 години ще се срамуват от това, че са били част от тази пошла и мислеща само за ебане уродлива тълпа.
 Защото това наистина се прави с цел провокация и нахалство, не търсят никакви измислени права. Ето в Англия гей-браковете са разрешени, но какво се случва:
"Гей двойка в Лондон беше пребита от група мъже" 07.06.2019
https://btvnovinite.bg/svetut/gej-dvojka-beshe-prebita-v-london-zaradi-nezhelanie-ot-celuvka.htmlИстината е, че обикновените педераси и лесбийки, които участват в тези паради по света са едни употребени хора за целите на болни сатанисти. По никакъв начин не спомагат парадите за по-толерантно отношение към различните, напротив водят до по-голяма нетърпимост и тези, дето организират тези паради са напълно наясно с този факт.

генерал Жеков

Това казах,че щом по времето на първия парад са били в първи клас,а сега парадират с дефектите си,то грешката е наша,че ги оставихме да бъдат употребени от пропагандата и създалите я,за които се знае добре какви са и какви са техните цели
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Лина

Лекари от Спешен център в Москва се опитват да спасят момченце на 12 години. То постъпило в клиниката им със симптоми на апандисит, но по-късно те заподозрели, че е изнасилено.
  Те били в пълен шок, когато установили, че детето няма никакви признаци на остър апандисит, независимо от оплакванията. През цялото време то се оплаквало от болка в стомаха. Когато лекарите опитали да говорят с малкия си пациент и да го предразположат, изпаднали в ужас. "Момченцето се страхуваше да ляга на кушетката. Когато започнахме да го разпитваме, започна да ни разказва своята история на ужасите. По думите на детето то расло в недобро семейство и заради това било дадено в детски дом. Там го осиновил нов татко", разказва шокираният доктор. Детето споделило, че всъщност имало и "друг татко", всички спели в едно легло. Лекарите са съобщили незабавно за случая на социални грижи и полицията, в момента тече разследване.

Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/svyat/lekari-spasyavat-dete-iznasilvano-ot-semeystvo-geyove-koito-go-osinovili_news680581.html

Hatshepsut

Много добра новина  :dance:

Гей парадът в София се отменя заради К-19, общуването щяло да е технологично


,,София Прайд" няма да се проведе тази година, съобщиха организаторите на парада. Шествието трябваше да се състои на 13 юни, но ще бъде отменено заради коронавируса. Организаторите пишат в писмо до медиите, че здравето на посетителите на ,,прайда" е приоритет и би било безотговорно от тяхна страна да рискуват, дори и мерките да са облекчени. ,,Продължаваме да следим обстановката и при възможност сме готови да насрочим нова дата за шествието. Но това не означава, че Прайд няма да се проведе през юни, напротив! Не можем да бъдем заедно физически, но имаме безкрайните възможности на технологиите, за да сме свързани", посочват от Организационния комитет. ,,София Прайд" ще се включи и в първото онлайн събитие Global Pride 2020 на 27 юни.

https://blitz.bg/obshtestvo/gey-paradt-v-sofiya-se-otmenya-zaradi-k-19-obshchuvaneto-shchyalo-da-e-tekhnologichno_news740619.html

Hatshepsut

Напрежение в Бургас заради гей парад


Димки, краставици, яйца и пластмасови бутилки с вода полетяха към участниците в "Бургас прайд" на площад "Тройката" в морския град, където едновременно се провеждат гей парад и организирано срещу него шествиев защита на традиционното българско семейство, съобщават местни медии. Двете събития бяха по едно и също време.

Зоната на централния площад, където са представителите на ЛГБТ общността, бе обградена от метални огради и подсигурена от над 300 полицаи. От жандармерията бе докарано и водно оръдие. На място е и директорът на Областната дирекция на МВР в Бургас.

   Няколкостотин са участниците в контрапротеста срещу "Бургас прайд", в който участват едва около 30 души. Част от тях са местни хора, а други са от София, дошли да подкрепят събитието, призоваващо за край на хомофобията и признаване на правата на ЛГБТ общността.
   
   В началото на ситуацията беспокойна, но напрежението нарастна, включително с хомофобски скандирания от страна на контрапротеста след провокации от страна на участниците в Бургас прайд.Двете групи си разменят реплики чрез високоговорители. От една страна се чуваха скандирания - "Омразата не е семейна ценност" и "Християнска ценност насилието не е" От другата викаха - "Отивайте си у дома" и "Довиждане! Бургас не иска гей паради". Защитниците на традиционното семейство заявиха, че в гей парада участват едни объркани деца.

   От бургаската Организация за закрила на българските граждани запалиха едно от знамената на "Бургас прайд".

   Преди това от контрапротеста поискаха да бъдат проверени участниците в паралелната акция дали сред тях няма лица под 18-годишна възраст без придружител, но това не се случи.
   
   Все пак, до по-сериозни инциденти не се стигна, а присъстващите призоваха да не се проявява агресия спрямо полицейските служители.Напрежение на "Бургас Прайд"

https://www.mediapool.bg/naprezhenie-v-burgas-zaradi-gei-parad-video-news321888.html

Шишман

#12
Тия са подкрепяни от запада а не от Русия ! От друга страна някои националисти са със западни разбирания и за запада и става една дето е без начало и край.

Hatshepsut

Цитатъ на: Шишман - 15 Май 2021, 21:41:13Тия са подкрепяни от запада а не от Русия !

Това никой не го оспорва. За съжаление, опитват се да ни натрапват като ценност нещо, което е извратено и уродливо  :tired:

Шишман

Цитатъ на: Hatshepsut - 15 Май 2021, 21:44:03Това никой не го оспорва. За съжаление, опитват се да ни натрапват като ценност нещо, което е извратено и уродливо  :tired:
Ами това е част запада, евро-атлантизма и т.н. Почитателите на запада щат не щат почитат и тия неща - това е извода.

Шишман

#15
Всеки подкрепящ запада подкрепя и тия гадории и автора на материала и той е от същото тесто. Кристиян Шкварек е соросоид от класа. Подкрепящите Русия и те . Понеже Русия в момента е страна по европейски образец, само дето още не са се модернизирали, като Европа. Комунистите и те понеже именно комунистите са големите защитници на извратените.       


Кристиян Шкварек

Първи "Прайд парад" днес в Бургас: млади, образовани, будни хора с искрено добри помисли, които нямат никаква представа, че:
1. "Бащата на ЛГБТ идеологията" (Queer Theory) Мишел Фуко е педофил, посветил кариерата си на нормализацията на всички видове сексуални връзки, както и изпратил през 1977-ма официална петиция (подписана от десетки други леви философи и активисти) до френското правителство, настояваща за легализация на педофилията.
2. "Майката на ЛГБТ движението" Джудит Бътлър прекарва цялата си кариера в открита защита не само на педофилията, като учителя си Фуко, но и на инцеста. Тя е и първата, която заговаря за смяна на пола при деца.
3. Основополагащият документ на ЛГБТ движението е есето от 1984-та година "Thinking Sex" на Гейл Рубин, като приблизително 1/3 от него е посветена на въпроса с връзките между млади (предпубертетни) момчета и възрастни мъже. В есето си Рубин твърди, че привличането към деца е "не по-различно от вкуса към различен вид сладолед, напитка или цвят", и следва да бъде нормализиранo. Пак повтарям, че този документ е официално считан от самото ЛГБТ движение за основополагащ и се преподава в курсовете по "Queer Studies".
4. Основоположникът на Транс движението - Пат Калифия, посвещава основна част от активизма си на...познахте и може би вече става скучно - нормализирането на педофилията, като защитава нейната декриминализация в множество статии и есета. Калифия също се преподава в курсовете по ЛГБТ теория и цитира като евангелие сред транс движението.
Всеки един от тези хора и техните есета и работа са напълно официално поддържани, рекламирани и цитирани от самото ЛГБТ движение. Те сами ги наричат свои "бащи" и основатели.
Мога да продължа с лекцията по история с още доста точки, както и да развия значително горните, но ще стане прекалено повтарящо се. Защото има една основна нишка, една линия, която не спира през цялата история на модерното ЛГБТ движение и свързва всеки неин клон, всеки неин философ и всяко неино еволюционно развитие. Изброих го достатъчно много пъти горе, за да се сетите кое е то. Започва с П.
За съжаление хората, които масово ходят на "свежия и весел парад на дъгата" си нямат хал хабер от това, защото не четат и не се образоват какво аджеба изобщо са решили да подкрепят. То им изглежда свежо, позитивно и хуманно, а това им е достатъчно. Зад тази обвивка се крие дълга и конкретна история на философско течение, чиято основоположна и свързваща нишка започва и свършва с желанието за нормализиране, и накрая легализиране, на нещо зловещо.
Не се поддавайте на цветната обвивка, а посветете от времето си на поне основно четене и запознаване с "Queer Theory" и цялата история на ЛГБТ движението.

Similar topics (5)

1362

Започната отъ Шишман


Отговори: 522
Прегледи: 41988

995

Отговори: 6
Прегледи: 746

2114

Отговори: 2
Прегледи: 43

Powered by EzPortal