• Welcome to Български Националистически Форумъ.

Интересни мнения от нета

Започната от Шишман, 06 Ноември 2022, 18:29:51

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Валсо

Правя си бъзик с Бандай Намко в Туитър. :lol-1:

Без Фашистбук от 18 Септември 2021 г.
Без Бозиндоус от 14 Юли 2022 г.
https://t.me/linuxtalkbg

ШишманTopic starter

Dimitar Tzolov

КОМУНИСТИТЕ СЕ БОРЕХА
За свободни нрави, разкрепостеност, да няма ограничения и пълна свобода ! Е какво искат сега ?

ШишманTopic starter

Dimitar Tzolov

ДОБРЕ ДОШЛИ В СТЪКЛЕНИЯТ ЗАПАД
Тука в Италия сега тече скандал с гимнастичките им. Треньорката им ги била тормозела, много, карала ги да пазят диета. подигравала им се, не им правила достатъчно комплименти сигурно  и подобни. Ами той тоя спорт е такъв. Аз не харесвам тормозенето на хора, но ако спорта е такъв и за да има успех : трябва тормоз, това е положението. Ако няма тормоз и натоварване, няма да има и медали , слава и успехи. На който не му харесва да се отписва и да отива да тренира нещо друго.
Подобен случай има и малкия в джудото. В момента почти няма с кого да се бори на тренировка. Родителите на повечето деца не искат децата им да се борят с малкият звяр. Верно че е много здрав и възпитан по български да търпи и да носи на болка и натоварване и да  ги мачка. Ама джудото е такъв спорт : борба, мъка, болка, умора, натоварване. Иначе ако ги лигавят, как ще станат джудисти ? Защо въобще го тренират това джудо и си губят времето да водят децата си на тоя спорт ? Да ги запишат - тенис на маса или кърлинг или просто да си ги държат в къщи. Най-смешното и в същото време тъпо е че един с когото малкият се бори е с 3-и години по-голям от него и го е страх да се бори с него 3-и г. по-малкият и майка му се е оплакала на треньора. Малко ме е яд: как да обясни човек на тъкмо навършило 6г. дете че майките на другите деца не им дават да се борят с него ? Добре че треньора-маестрото е малко дивчо и малкият му е любимец и много го кефи. Та все успява да му уреди да се сбори с някого и сам се наслаждава на борбата.
Иначе малкият взе 2-ро место на турнира за деца Пиколо самурай - Малък самурай.
Един път отидох в една зала по самоотбрана да видя става ли да се тренира и останах , като гръмнат. Тия тренираха, като слабоумни. Та добре дошли в света на стъклените хора. Стъклени, глупави, но с високо самочувствие.

Валсо

Цитат на: Шишман - 27 Януари 2023, 18:04:26Тия тренираха, като слабоумни.

Ми нормално, то в силовите спортове интелигентни хора няма. Затова и прякорите им са такива - да отразяват наличието на двата грама мозък, които имат - Картофа, Компира, Тиквата и други зеленчуци, Гипса, Ботора и т.н.  :lol: 

ШишманTopic starter

Цитат на: Валсо - 08 Февруари 2023, 20:11:48Ми нормално, то в силовите спортове интелигентни хора няма. Затова и прякорите им са такива - да отразяват наличието на двата грама мозък, които имат - Картофа, Компира, Тиквата и други зеленчуци, Гипса, Ботора и т.н.  :lol: 
Ми пак цитираш телевизията. В силовите спортове има доста умни хора. Няма как да вдигнеш голяма тежест, ако си глупак. Това с прякорите е едно доста глупаво телевизионно клише. После пак разправяй че не гледаш телевизия.
Между другото трениращите, като луди в тая зала не бяха професионални спортисти а аматьори и повечето бяха интелигентни.

Валсо

Ми не гледам. Ако не беше сестра ми да зяпа телевизия, досега да съм изхвърлил действащия телевизор. Преди време ми подариха за рождения ден един и още стои в кашона неразопакован, защото няма какво да го правя. А с тази ниска резолюция 1366х768, и за монитор не става даже, а няма и кой да го купи - именно заради ниската резолюция. И така вече 3-та или 4-та година си стои в кашона, сигурно и гаранцията му е изтекла.  :laugh: 
А част от прякорите, които споменах, не са от телевизията, от един филм на Влади Въргала. Личи си и ти колко гледаш телевизия, иначе щеше да го знаеш, при условие, че няколко пъти го излъчваха по TV7. Това го знам, защото филмът, който свалих от торент, е с тяхното лого.

ШишманTopic starter

Цитат на: Валсо - 08 Февруари 2023, 23:44:31Ми не гледам. Ако не беше сестра ми да зяпа телевизия, досега да съм изхвърлил действащия телевизор. Преди време ми подариха за рождения ден един и още стои в кашона неразопакован, защото няма какво да го правя. А с тази ниска резолюция 1366х768, и за монитор не става даже, а няма и кой да го купи - именно заради ниската резолюция. И така вече 3-та или 4-та година си стои в кашона, сигурно и гаранцията му е изтекла.  :laugh: 
А част от прякорите, които споменах, не са от телевизията, от един филм на Влади Въргала. Личи си и ти колко гледаш телевизия, иначе щеше да го знаеш, при условие, че няколко пъти го излъчваха по TV7. Това го знам, защото филмът, който свалих от торент, е с тяхното лого.
Пак лъжеш, всеки гледа телевизия. Аз също гледам.

Валсо

Не гледам твоята телевизия. Както казах, моята "телевизия" се нарича "рутракер" и "торент галакси". Защото:
• там няма реклами, а ако по случайност попадна на файл, който има, много лесно мога да ги махна
• аз контролирам силата на звука, а не ТВ студиото
• аз контролирам на какъв език да върви съдържанието
• имам еквалайзерни настройки - функция, която никой телевизор няма
• мога да сложа съдържанието на пауза и да ида до кенефа без да пропускам нищо
• имам опцията плеърът да продължава оттам, където е бил сложен на пауза
• мога да си правя скрийншотове без никакъв проблем, което на телевизор е невъзможно (понякога се налага, друг път някоя сцена става за меме)
но най-вече и най-важното: мога да си изпека всичко на дискове и да го гледам отново и след 5-10-20 години. На телевизор не можеш. След 4-5 години ще са забравили за дадения филм или сериал и ще можеш да го гледаш само, ако те имат сметка от това и решат да го излъчат. Докато аз просто вадя диска, пъхам го в оптичното устройство на компа и си гледам, независим от дебилната медия. И много други неща, които ги няма на телевизоро.

ШишманTopic starter

Цитат на: Валсо - 09 Февруари 2023, 11:13:51Не гледам твоята телевизия. Както казах, моята "телевизия" се нарича "рутракер" и "торент галакси". Защото:
• там няма реклами, а ако по случайност попадна на файл, който има, много лесно мога да ги махна
• аз контролирам силата на звука, а не ТВ студиото
• аз контролирам на какъв език да върви съдържанието
• имам еквалайзерни настройки - функция, която никой телевизор няма
• мога да сложа съдържанието на пауза и да ида до кенефа без да пропускам нищо
• имам опцията плеърът да продължава оттам, където е бил сложен на пауза
• мога да си правя скрийншотове без никакъв проблем, което на телевизор е невъзможно (понякога се налага, друг път някоя сцена става за меме)
но най-вече и най-важното: мога да си изпека всичко на дискове и да го гледам отново и след 5-10-20 години. На телевизор не можеш. След 4-5 години ще са забравили за дадения филм или сериал и ще можеш да го гледаш само, ако те имат сметка от това и решат да го излъчат. Докато аз просто вадя диска, пъхам го в оптичното устройство на компа и си гледам, независим от дебилната медия. И много други неща, които ги няма на телевизоро.
Да бе добре, ама какво ни интересува нас всичко това ? Просто досаждаш и то повече от телевизиите и рекламите по тях.

Валсо

Разяснявам за тези като теб с промитите мозъци защо не гледам стандартната телевизия. Известно е, че не можете да мислите и повтаряте мантрата за лъженето, защото и Путкин, и нашите продажни медии са ви изстъргали мозъците до последната капка.  :lol: 

ШишманTopic starter

Цитат на: Валсо - 09 Февруари 2023, 18:30:31Разяснявам за тези като теб с промитите мозъци защо не гледам стандартната телевизия. Известно е, че не можете да мислите и повтаряте мантрата за лъженето, защото и Путкин, и нашите продажни медии са ви изстъргали мозъците до последната капка.  :lol: 
Няма нужда да ни разясняваш, просто не ни интересуваш, нито ти нито , това което гледаш или не гледаш.
Слушай речите на Путин, ако има такива, ако не тия на Зеленски и се оправяй.
Funny Funny x 1 View List

Валсо

Радвам се, че постовете ми те дразнят! Значи ще продължавам в същия дух.  :lol: 

ШишманTopic starter

Петър Перо

Банката отново ми помогна да си стъпя на краката...
Прибра ми колата...

ШишманTopic starter

ОТ ИНТЕРНЕТ
БОДРО НАПРЕД ДО ПЕНСИЯТА 🤔🤔
Връщам се от работа. На 75 години съм.
Връщам се с влак, защото не ми продължиха шофьорската книжка, тъй като съм бил медицински негоден.
След като кондукторът (със слухов апарат и силни диоптри) продупчи билета ми, много внимателно слизам от влака, защото имам само едно око. Дясното ми извади един 70-годишен очен хирург по време на операция, защото имаше Паркинсон и ръцете му трепереха.
Виждам как изваждат от локомотива машиниста, който е на инвалидна количка.
Вървя през салона на гарата, пазена от гърбав полицай, който се е напикал. Горкият, отново не е успял да стигне...
Излизам навън и отивам на трамвая. Шофьорката моли пътниците да й казват къде да спре, защото страда от загуба на паметта.
Слизам, но съм страшно гладен. В ресторанта сервитьорът ме информира, че ще получа храната възможно най-бързо, само трябва да извадят готвача от комата.
Поръчвам си бира, но на сервитьора ръцете му треперят и докато дойде до моята маса, половината вече е излял.
Искам да платя, но сервитьорът не различава пет от десет лева и не можем да се разберем колко пари всъщност трябва да ми върне.
Пристигам си вкъщи.
Децата ми, между 48 и 50 години, ме питат дали бих им помогнал да си намерят работа.
Не, деца мои, вие сте твърде млади за това. Все още работим НИЕ.
Вечерта отивам в Народния театър на Лебедово езеро. Вземам си Памперс, за да мога да издържа.
Спектакълът бе отменен още в първото действие, защото 68-годишната балерина, която играе главната роля, падна и си счупи крака.
Връщам се вкъщи. Свалям си двете зъбни протези.
Пускам телевизора и гледам как правителството гласува за увеличаване на възрастта за пенсиониране...

ШишманTopic starter

Dimitar Tzolov

ХАН ТЕРВЕЛ
По-добре да не беше я спасявал тая европейска цивилизация !
То Византия не е била европейската цивилизация, ама това е друга тема. Тема която не е за тъпи патриотари публикуващи глупости на килограм.

Similar topics (2)

1214

Отговори: 669
Прегледи: 44063

1690

Отговори: 1
Прегледи: 137