• Welcome to Български Националистически Форумъ.
 

Интересни мнения от нета

Започната от Шишман, 06 Ноември 2022, 18:29:51

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ШишманTopic starter

Някои от които ще са и мои
_________________________________
ЗА 100 хил. ПРОТЕСТ В РИМ
Русофоби и русофили един баща ви е правил и това е бащата на лъжата Дявола. Да ви е.м. -те откачени.
Ми няма такъв. Имаше няколко митинга за мир: единият про-украински, другият анти-украински. Всъщност на протестите и митингите тука за цяла година в Рим:  взети заедно не са се събирали 100хил. човека. Другарят русофил дето го пишеше това и обвинява българите че не излизат на протест: просто е лъжец с мания за величие.
Преди това лъжеха че в Чехия имало 200хил. и така нататъка - лъжите им нямат край.

ШишманTopic starter

Dimitar Tzolov

МНОГО СТЕ СМЕЛИ КАТО НЕ СТЕ НА ВЛАСТ
Стеняте че политиците предали народа, България, Русия и т.н. стеняте и квичите, като побеснели прасета. В Италия избраха една другарка Мелони и по повод на нейните решения един коментатор каза - то и беше лесно, докато беше в опозиция, но сега да я видим !
Та и вас другари критикари, обвинители и спасители на родината : да ви видим ако вземете властта и американците и ЦРУ ви натиснат - дали няма да свалите и вие гащите ? Защото ще ги свалите по-бързо и от Бойко например. Та като квичите по този или онзи въпрост си давайте сметка, че не сте единствените квичащи и че от много квичащи на народа взе да му омръзва от квиченето ви. Давайте решения, пишете смислени мнения и т.н. а не само да крякате и квичите, като бесновати. Решения обаче не давате, няма и да дадете. Не давате защото се иска мислене, работа, организиране и подобни, а вие не сте по тия неща. Вие искате само ако може да вземете вие властта та вие да продавате родината и народа.

ШишманTopic starter

Dimitar TzolovПЕЕВСКИ
- Докторе колко трябва да съм висок за килограмите ми ?
- Ми около 4-5 метра !

ШишманTopic starter

Dimitar Tzolov

Споделено с: Публично
ЗА ЛЯВОТО И ДЯСНОТО В ПОЛИТИКАТА
 Има десни, ама друг път, няма ги от началото на 20-ти век, а даже и от преди това.
Ще дам няколко примера с Италия, понеже в България всички са леви, произлизащи от леви семейства.
Другарката Мелони дето спечели изборите и сега е сташната крайно дясна: има дете, ама няма мъж съвсем като левите другарки, даже, като крайно левите. Имала е лесбийска връзка с друга жена за известно време пак , като познайте кои ? Баща и е бил в затвора за търговия с наркотици, между другото така с това я държат на каишка да слуша. Ако се опъне и баща и или даже тя самата ги чака затвор.
Другарят Берлускони: по една от неговите телевизии в новините се явяват двама коментатори, платени разбира се , ама и двамата откровени комунисти наричащи се сами дърти комунисти. Е ако тоя е десен : защо в телевизията му пускат постоянно двама дърти комунисти, при това им плащат да сеят комунизма си ? Сега бившата кметица на Милано другарката Летиция Муратти която беше избрана за кметица от някоя от десните им партии ( не помня коя ) мина на страната на левите и ще се кандидатира за областен управител от лява партия. Самият Мусолини една вечер си ляга социалист-комунист и се събужда фашист. Да тръгне към рим го е подкокоросала една другарка от племето дето разпна Христа. Като стига в Рим Мусолини няма подходящи панталони за да церемонията по вземането на властта. Познайте от какъв по народност ги взема ? Да от онова племе дето разпна Христа, после тоя същият става комунист и загива в съпротивата.
Та такива ми ти работи: а вие се карайте за леви и десни, които пак са леви, даже напоследък по леви и от левите.

ШишманTopic starter

       Dimitar Tzolov


ДОБРИТЕ ХОРА ПО ВРЕМЕТО НА КОМУНИЗМА
Тия уроди дето разсипаха България не идват ли точно от онова време а ?       

ШишманTopic starter

 
Даниел Ставрев 
Така са се защитавали българските интереси едно време, не като сега.
Първата война на цар Симеон Велики с Византийската империя започва заради едно тържище.
Конфликтът започва, когато император Лъв VI премества тържището за българските стоки от Константинопол в Солун, където те са обложени с тежки данъци. Българските търговци търсят помощ от Симеон, който повдига въпроса пред Лъв VI, но императорът пренебрегва пратениците му. В отговор през есента на 894 година цар Симеон започва война, която печели, като България получава територии между Черно море и Странджа, a Византия се задължава да плаща годишен данък на България. Искам Да Знам

ШишманTopic starter

Зоран Михалков.

,,Наскоро попитах дъщеричката на мой приятел каква иска да стане като порасне. Тя каза, че иска един ден да стане Президент.
- Ако станеш Президент, какво е първото нещо, което би направила? - попитах я аз.
Тя ми отговори:
- Бих дала храна и къщи на бездомните хора.
Родителите ѝ сияеха...
- Браво... наистина достойна цел! - казах ѝ аз. - Но не е нужно да чакаш докато станеш Президент, за да сториш това. Можеш да дойдеш у нас, да окосиш двора, да оскубеш плевелите, да избършеш подовете на всички стаи, а аз ще ти платя 50 долара. След това ще те заведа до близкия магазин, пред който редовно седи един бездомник и ти ще можеш да му дадеш изкараните с труд 50 долара за да си купи храна или да пести за жилище!
Тя се замисли за малко, след което ме погледна право в очите и попита:
- А защо бездомникът не дойде у вас, да свърши цялата работа и ти да платиш тези 50 долара направо на него?
Веднага ѝ казах:
- Добре дошла в Републиканската партия!",,

ШишманTopic starter


ШишманTopic starter

Насе Манушчин

Междинните избори в САЩ имат чисто психологически смисъл и аспект. За пред хората изскача, че се прави баланс, за да няма превес на Луцифер над Сатаната и обратно. Ама то било едно и също, но с различно наименование. Именно, де. Ако знаете структурата на управленската пирамида, ще схванете случващото се безсмислие на това едните да са републиканци, а другите демократи. Това е все едно Да,.  България и България, да. Или не, да се обеси , или не да се обеси. Важна е запетайката.
Няма да спра да говоря, че няма значение кой ще бъде монтиран начело на корпорацията сащ, резултатът трябва да е един и същ. И както казва дядо ми Айнщайн, щом пътят води към пропастта, то непременно ще стигнеш. Или не беше казал това? Може и да не е той, а аз.
Майната му.

ШишманTopic starter

 ДО КЪДЕ И КАКВО ЩЕ НИ ДОВЕДЕ МОДЕЛА НА НЕО-ЛИБЕРАЛНАТА ДЕМОКРАЦИЯ
__________________________________________________
Емил Йотовски

ДОЙРАН 2084
Ротния командир пред строя:
- Здравейте еднорози!
- Здрав желаем полово неутрален, би джендър с маскулинистични девиации командир!
- Момчета, момичета, трансджендъри, полово флуидни и еднорог сексуални юнаци, юначки и такива, които не могат да се определят. Дойде моментът на решителната битка. Зад вас е територията, която до скоро наричахме България...
 Еднорози мои, облечете си парадните униформи. А тези от вас, които искат могат да си сложат копринените чорапи, жартиерите, пиърсингите, миглите, екстеншъните и изкуствените нокти.  Днес ще се мре.
Врагът многократно ни надвишава, но ние няма да отстъпим. Тоест, вие няма да отстъпите, защото на мен ми се налага да отида на симпозиум, посветен на половото разнообразие в пехотата и артилерията. Имам да чета лекция, а вечерта е предвидена оргия с клизми за лекторите. Но вие оставате тук – на бойното поле да браните вашите идеали! Не забравяйте, че само вие стоите между врага и вашите любими банки, корпорации, кредитни карти, лихвени проценти, неправителствени организации и така свидните ви парламент и правителство! Не забравяйте за симпатичните данъци, които се събират за ваше добро! Не забравяйте, че се борите за правото и честта да имате свободата да си отрежете пениса, по дяволите! 
Знайте, че зад вас са вашите родител едно и родител две! Помнете, че вие защитавате цялото ЛГБТ общество, правата на децата ви да си сменят пола, изкуствените цици на баща ви.
Вие сте последния рубеж срещу свободата да избирате в коя тоалетна да можете да пикаете!
Това са все неща, за които си струва да умрете! Затова не се щадете и умрете под цветните знамена на дъгата, и нека душите ви отлетят в полово неутралния рай, където от чешмите текат презервативи с вкус на банан и лубриканти с аромат на горски плодове.
Успех! Аз тръгвам. Не губете ценно време да пишете статуси за близките си. Имате десет минути да използвате вибраторите си на пълна мощ - като за последно.
Сбогом!

ШишманTopic starter

Калоян Михайлов

Републиканци не значи Тръмп. Дори не е ясно дали ще номинират него на президентските избори след 2г. По време на цветните метежи и ковид фашизма се отказаха от него. Не мислете че са по-различни от Демократите, да не останете пак с пръст в уста.

ШишманTopic starter

Konstantin Petkov
 
Демокрацията е под заплаха: Бананите стават 4 лева

ШишманTopic starter

Dimitar Tzolov

КАКВО ИСКА ТОЯ КЕВОРК КЕВОРКЯН ?
От заде ли го сърби или какво ?
Не спира да стеня срещу сегашната демокрация, да намира кусури на политиците и обществениците , да ги съди, плюе и подобни. То не че не са за плюене и останалото, ама именно той беше водещият на предаването "Всяка неделя" по времето на комунизма.
Това предаване сееше поклонения към запада и западното, Америка,  поклонение на тази демокрация и беше против комунизма. Е това за което се бореше Всяка неделя и Кеворкян дойде ! Сега какво иска тоя ненормалник ? Какво пак не му харесва ?

ШишманTopic starter

Dimitar Tzolov

КОНФЕРЕНТНАТА СРЕЩА НА ДРУГАРЯТ ИВО ХРИСТОВ С БЪЛГАРИ ОТ ВЪЗРАЖДАНЕ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
Има такъв клип в ю-туб - не го гледайте , не си струва, само загуба на време и напомпване с антибългарщина и отчаяние.
 Не разбрах какви точно във възраждане бяха тези, но разбрах че са  на 100% от Израждане.
Самият другар Иво Христов откровен лъжец и българомразец. Излъга най-нагло че Левски бил охраняван по пътя до София от 4-и заптиета и българите били страхливци и за това не го освободили. И тоя е преподавател. И тоя ръси акъл, критикува, обяснява ни кое как седи и какво да не правим - защото само говори , ама решения не дава. Българите от Великобритания Възраждане пък все едно бяха привърженици на структура на име Израждане, щото бяха изродени яката. Цитираха интернационални и кръчмарски поговорки : все едно са български и обвиняваха българският народ че има такива поговорки, каквито на практика нямаме. С това си поведение тия показаха и доказаха че не само не мислят за народа и не са му истински спасители, ами работят за да закопаят тоя народ. Личеха им политическите мераци и слабата подготовка в училище и по принцип за в живота. Хората с политически мераци не струват, не стават за нищо освен за лудницата и един ден , като му дойде времето ( ако дойде, това време ) за лагерите. Та относно Иво Христов и Възраждане-израждане - надежда всяка тука оставете. Тоя К. Костадинов, а и който друг реши да спасява народа и България: трябва преди това да направи сито за отсяване на нормалните от ненормалните и болни психически кандидати за народна работа. Иначе каквито и организации и партии да се създадат : винаги ще бъдат овладявани в крайна сметка от ненормалниците и колкото и да гласуват хората за тях - полза няма да има и нищо , няма да се подобри. С такива ненормалници, нещата само ще се влошават.

ШишманTopic starter

Ani Deianova

Търсим Сашко. Всички. Търсим го из горите,  в храсталаците, по улиците,  в мазетата.
В Перник кафенетата са пусти. Не са затворени,  пусти са.
   Хората бродят почти като призраци.  Всеки трети е хванал някаква радиостанция,  всеки втори се е омотал в шал, качулка или...нещо си. Всеки търси погледа на другия, непознатия,  и пита на глас:" Нещо?!". Безмълвно нищо.
   Следим публикациите в нета. Ходейки, търсейки.
   После се втурваме към стария цирк. Някой  е казал, че Сашко е в района.  Надминават ни тичащи полицаи. Питат. И те питат за стария цирк. Сочим. Не са местни. Хукват.
   Нищо! И тук - нищо. Никой! Полицаите тръгват обратно.  Плътно след тях подтичват четири момичета. На около осемнадесет.  Тихи са. Като непознатото в душите.  Като неизвестното.
   Двама роми, към четиридесетгодишни, трескаво разкрояват пътя и пелтечат: " Аааа, не, няма го..."
   И осъзнавам, че няма цигани, българи, различни...
   И  осъзвам, че Перник е сърце. Голямо, човешко, нормално сърце. Сърце, което няма нужда от президент, партии, политики, заплати, обвинения. Сърце от човещина. Сърце,  което винаги е чакало изгубения си, аутистичен, мъничкия си  Апостол Сашко...
   Още го търсим...

Similar topics (2)

1214

Отговори: 669
Прегледи: 44060

1690

Отговори: 1
Прегледи: 137

Powered by EzPortal