• Welcome to Български Националистически Форумъ.
 

Мнения от facebook.com

Започната от Шишман, 09 Септември 2019, 12:49:56

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ШишманTopic starter

Йордан Георгиев

Към министър председателя на Република България  !
Българска институция , която си е позволила да свали и замени българския национален флаг с украински , да бъде подведена под отговорност за национално предателство !!!

ШишманTopic starter

Една от най-важните цели на операцията в Укpaйнa е да не бъде допусната синергия между Pycия и Eвpoпa, по-конкретно между Pycия и Гepмaния. Защото, когато pycките ресурси бъдат обединени с гepмaнcкитe технологии, това е най-големият кошмар за всеки атлантически геополитик. Затова целта е да бъде създаден кoнфликт с ниско или средно напрежение, който да взриви изначално каквито и да е форми на колаборация между Pycия и Европа. Само заради caнкциитe, които се налагат в момента, немският бизнес е загубил 10 млрд. евро само за една година...
Проблемът е, че Европа няма собствена политика. Тук има сложна подмолна игра между Европа и CAЩ. Очевидно е, че европейските eлити са проaмepикaнcки...
Нас ни готвят за плацдарм в тази вoйнa, във всички измерения на това понятие. Давам ви пример – между Варна и Kpим разстоянието е 460 километра. Paкeтa със среден обсег на действие ги изминава точно за 3 минути. Първо, в България ще се монтира нещо, което очарователно беше наречено от вoeнния министър "координационен център на HAТО". Всеки, който е ходил в казарма... знае, че когато стане вoйнa, първата цел е да ударите кoмaндния център. Защото, когато ударите него, всички останали opъжия стават просто железа. Такава е работата с командния или координационния център...
Българският политически елит е слугински елит. Той е бил такъв и преди 10 ноември. А след 10 ноември единственото, което направи, бе да смени господаря си... Те никога не са обвързвали собствения си просперитет с просперитета на територията, носеща наименованието България. Те гледат на България като на плячка по пример на онзи очарователен филм на Уди Алън ,,Вземи парите и бягай" ...
Голямата драма на България, и го казвам с болка и горчивина, е че в най-важните моменти от съществуването на нашия народ, ние имаме калпав и негоден елит, който не поема отговорност.
Ивo Xpиcтoв

ШишманTopic starter

Димитър Димитров


През 2035 година,
F-16 ще бъдат доставени директно във военно историческия музей!

ШишманTopic starter

Plamen Petkov

Сега, като забраняват едни две букви, президента на Украйна Olodimir Elenski ли ще се казва ? Само питам .

ШишманTopic starter

Plamen Petkov

Да обясня нещо на нашите пишман икономисти и финансисти . Зад рублата стои цялата Менделеева таблица в неограничени количества и военна мощ а зад долара печатница, и имагинерна военна мощ. Събитията в момента показват, че зад долара е останала само печатницата. Толкова.

ШишманTopic starter

Духовито мнение
___________________
Plamen Petkov

Ще ни плаши Путин с енергийна криза ? Айде бе ! Той не знаели, че да се къпеш със студена вода калява духа и тялото а студеното кафе е против бръчки ? Знае ли, че зеленчуците, плодовете и бобовите култури са по-полезни да се консумират сурови? Е с лещата и боба малко ще се озорим, но както казва Псаки - демокрацията трябва да се изстрада. Ша ни плаши - айде бе !?

ШишманTopic starter

Димитър Димитров

Ако сега не спрем обслужващите чуждите интереси другари, утре те ще пожелаят не само  преименуването на улици и площади. Ще ни накарат и името на държава да си сменим с нещо по-евроатлантическо.

ШишманTopic starter

Страницата на Диана


Чуй ме Чужденецо, откъдето и да си!!! Твоята война не е моя!!!
Твоя път не е моя!
МОЯТА СТРАНА НЕ Е ТВОЯ!

ШишманTopic starter

Biser Pukalski

Слава Богу, пак е петък!
 С това добрите новини се изчерпват. Украинските на***ти блъскат с ракети по  Запорожката АЕЦ, най - голямата в Европа. Европейците се държат, като че това не ги засяга. Всъщност, тая година зимата може да дойде по - рано и да е ядрена. Има и по - оптимистичен вариант, да гръмнат само хранилището на ядрени отпадъци. Нас това не ни плаши, ние преживяхма Чернобил, тогава по - лабавите си отидоха, останахме по - жилавките. Хем ще спестим от разноските за тока, ще си светим сами. Обаче, дето викал един руснак, като забранили водката: ние нашето сме изпили, ама за дечицата ми е жал.
 Люся Арестович се кани да сменя Зеленски и среща пълната подкрепа на ЛГБТ обществото, там е в свои води. Зеленски сам се прецака, не му стигнаха турнетата по разни парламенти, ами се снима на корицата на "ВОГ". Че се снима - добре, ама се снима с бялата си жена, а това е абсолютно сексистко, расистко и буржоазна отживелица. Сега се опитва да замаже, разглежда закон за еднополовите бракове, за легализация на леките наркотици, на порнографията. И тук изостава, ние откога сме я легализирали, но срамежливо я наричаме политика.
 Прибалтийските лимитрофи съвсем откачиха, станаха по - католици от Папата. Латвия призна Русия за спонсор на тероризма, заедно с Естония искат да забранят визите за руснаци. Полако, пичове! Като викнат по едно куче че е бясно, то наистина побеснява. На танковите дивизии не им трябват визи, естончетата имат общо 6000 души армия. Всички разчитат на Член 5 от устава на НАТО, но аз не бих разчитал на един член, бил той и натовски. Щото гледах как в Афганистан се връзваха за самолетните колесници едни наивници, дето разчитаха на американските членове, а получиха талибански такива.
 В САЩ, страната на развитата демокрация, достигнаха нови висоти. Сто души агенти на ФБР, нахлуха в имението на Тръмп и го изтарашиха. Някои са обискирали по две стаи, понеже имението има 128 стаи. Ровиха даже в шкафа с гащите на Мелания, предполагам някой тарикат си е задигнал няколко чифта, сума пари ще изкара, ако ги пусне в еBay. Въпреки, че в тия джендър времена гащите на Доналд може да се окажат по - търсени, особено ако с в жълто и синьо. А ако са ги свили от коша за пране, ще има и кафяво. Тук бая изпростях.
 И обискът не се оказа кьорфишек, намериха хората. В една тоалетна чиния намериха скъсани хартии и не си беше дръпнал водата тоя мърляч. И ние така едно време с хартишките, ама ги мачкахме преди употреба и не ги късахме след това. А пък някаква украинка си познала тоалетната чиния, явно и руснаците са светнати за възможностите на еBay.
  В Германия продължава мъката с турбината за газопровода. Шолц втора седмица реве: Айде бе, готова е, идвайте! А руснаците се правят на луди - кого точно викаш, Путин, или Шойгу?
 Някаква високопоставена немска дипломатка я снимали, как смуче шампанско и се смее като жена с леко поведение на терасата на Киевското кметство, в компанията на кмета Кличко. И немците заподскачаха като пуканки - значи ние да се къпем през месец и да мръзнем, е вие си джасате купони? Проучванията там показват, че 88 % от населението са много купонджийски настроени за есента, та полицията стяга маркучи за охлаждане на страстите, както и газ, но не райски.
 След десетилетия санкции, Иран изстреляха космически спътник. Само за метеорологични и земеделски проучвания, а ако случайно заснемат някой военен обект, в никакъв случай няма да го споделят с руснаците. И руските военни в Иран не се обучават на дроновете им, просто са им дали да си поиграят.
 В Канада, на гей парад четиригодишно дете спонтанно обяви, че променя пола си. Аз не съм сигурен, че самостоятелно може да промени гащите си, но майката и бабата били много щастливи.  Да са здрави и весели, пък ако му дойде друг акъл, пак ще се менка.
 У нас продължават газовите протести. Гледам начело - Евгени Дайнов, дето татко му беше главен редактор на "Работническо дело". Тоя пич дали закусва с бакпулвер, види ми се отекъл, като биен гъз, хеле пък под очите. Но със сигурност не се къпе, ако изстискаш косата му можеш да изпържиш едни мекички. Европеец, мамка му, нема таа - онаа! И протестират ли протестират против газа от Русия. Държат се, като че руснаците жално милно ни се молят, купете бе хора от нашия газ, загубени сме без тая сделка! А там се чуват все повече гласове, че ако искаме доставки, трябва да махнем санкциите. Накратко: махаме санкциите  потича газ, но европейците побесняват, или не махаме санкциите и няма газ. Още по - накратко, газ срещу гъз. Четене на "Кама Сутра" с разбиране  - както и да се въртиш, все ще ти го начукат.
 В САЩ изпратиха Президента в отпуск, щото тоя ковид го съсипа. Завалията пет минути се бори с ръкава на сакото си, наложи се Джил да помага и добре че беше булчето, още щеше да се мъчи. Таман нахлузи сакото, то па му паднаха очилата. И тоя има достъп до ядрен бутон!
 Придружаваше го и синът му, Хънтър. Явно не смеят да го оставят "Сам вкъщи". Влачеше един сак, вероятно с неговите си лекарства, дано да не почерпи тате, че тогава я втасахме, той си има две линийки по рождение!
 Пак ще кажа, петък е! Оцеляхме и тая седмица, а това не е малко. Ще си позволя да напомня за пръстена на Цар Соломон: от външната страна пишело "всичко минава", а от вътрешната "и това ще мине". Наздраве!
#Тупавичаров
С любезното съдействие на Daniela Dankova

Hatshepsut

Мисля че тази тема е дотук... 90% от публикациите са русофилска помия, който иска да чете подобни текстове, да ги търси из фейсбука.

П.П. В стария форум имаше подобна тема и тя отдавна беше изтрита  C:-)
Agree Agree x 1 View List

Similar topics (1)

1855

Отговори: 65
Прегледи: 559

Powered by EzPortal