• Welcome to Български Националистически Форумъ.
 

Мнения от facebook.com

Започната от Шишман, 09 Септември 2019, 12:49:56

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ШишманTopic starter

 
 Във Фейс-бука има интересно публикации, мнения и хора. За това реших да публикувам тука някои от техните писания по различни теми и въпроси.
____________________________________________
Атанас Манушкин
 
Една идея за български филм. Сюжетът накратко.
Извънземни нападат Земята, кацайки с няколко кораба до Костинброд. Искат среща с нашия МП, за да му обяснат какво да направи, за да не избият човечеството. Явно са уведомени, че още нямаме F16 блок 70. Но той е в Израел, затова Младен Маринов тръгва натам заедно с Катерина Захариева и Дариткова, да видят какво става. Но срещат пречки по пътя си от групите на Митьо Очите, които са препречили пътя , протестиращи срещу лошото отношение срещу самият Димитър Желязков. Домусчиев праща футболната си агитка от Лудогорец, да се справят с групите на Д. Желязков. Президентът ни е възмутен, излизайки с обръщение към народа, че ако бяхме закупили Грипен, сега нямаше някакви извънземни да ни поставят условия. Драмата започва, когато единия от извънземните се влюбва в Корнелия Нинова и я иска за жена. Манушкин е против и влиза в дуел с тоя извънземен. Извънземния е победен замерен с домат от градината на Манушкин и се съгласява да вземе Караянчева, която ще му роди 33 деца, снасяйки яйца на единия от корабите.Асен Генов успява да боядиса единия кораб с цветовете на руското знаме, но го хващат и го превръщат в бълха.
Ако Ви е харесало, за да видите пълната версия на сюжета, моля превеждайте по 24 лв. по сметката на "Бачево Тудей".
За вас - Извънзем Нападушкин.

ШишманTopic starter


Емо Ненков
 ДО КЪДЕ ВОДЯТ ЗАПАДНИТЕ ИДЕОЛОГИИ ?
До разделение и затъпяване.
___________________
3 дни след като вяхме байраци, носиха се гайди на Мусала и се обличаха народни носии по повод това колко сме Съединени и Обединени, днес чета само конфликти и скандали празник ли е 9 септември или черна дата от историята!
Явно 3 дни след Съединението днес е Национален празник на Разединението. Явно и празниците са ни като всичко друго, всяко чудо за 3 дни. Честит!

ШишманTopic starter

Серьожа Вачев
Да , за жалост ни превърнаха в държава на "капачките " ? Изнасят ни златото за жълти стотинки а ние събираме капачки да спасим децата си за ковьози ???

ШишманTopic starter

Добре казано.
Илия Комсалов
 
"Вълкът не играе в цирка и не подлежи на дресировка, защото вълкът е символ на свободата.

Непокорната свобода на вълкът е пример за човека.

Както огромен Тигър може да се покори психически, така и човек може да бъде поробен психически.

Човек прави избор дали да е вълк, или овца!

Не участвай в цирка!"

ШишманTopic starter

Reneta Trifonova

Винаги съм се питала с какво съветският режим и окупация са по-жестоки от османското владичество например, или от братоубийствените балкански войни и опитите за асимилация на балканските народи едни към други. Зверства и убийства е имало през цялата човешка история. Една особена отличителна черта на съветските зверства обаче е унищожението на самия народ отвътре - българи срещу българи, руснаци срещу руснаци и така за всички народи в страните, които е окупирала Съветската армия. Много българи не си дават сметка, а и не знаят, че България е била част от Съветската империя, т.е. абсолютно зависима във всяко едно отношение - външна и вътрешна политика, образование, икономика, култура, история, наука (по думите на проф. Николай Генчев). В тази Съветска империя България най-много пострада - тук зверството на българи срещу българи е било във вихъра си. Спомням си думите на журналиста и публицист Христо Христов и на проф. Вили Лилков при една среща с читатели, че съветските кореспонденти по това време са изпращали телеграми до правителството си за нечуваните жестокости на българските комунисти към българските военни - те не са се замисляли дори, че убиват хора, които могат да им бъдат полезни със знанията и опита си при изграждането на бъдеща армия на НРБ. В България режимът е бил най-жесток и по най-точно спазен съветски модел. Затова когато говорим за събаряне или запазване на паметници, всеки българин трябва да има предвид следното: те са символи на най-голямото зло, сполетяло някога България - обезбългаряването и обезкръвяването на нацията отвътре. Тези грехове са наши, ние ги носим и днес. Дано Бог да ни прости всичко това един ден и да ни помогне да сложим ново начало на България. Това ново начало едва ли ще се случи, ако просто бутнем паметниците, но поне ще е дадена основата за бъдещото ни осъзнаване и покаяние. Ако ни харесва да гледаме каменните статуи с насочени пушки срещу нас, символи на всички тези зверства и унижения, нека си стоят. Но не искайте промяна, без да премахнете символите на този демонизъм. А те са навсякъде около нас, включително и на челата ни. Понякога си мисля, че точно за този печат на челото се говори в Откровение на св. Йоан Богослов - печатът на безпаметството. Без Бог, без свобода, без памет, без род, без родина, човекът не е човек. На този черен ден камбаните във всички християнски храмове трябва да бият за упокой.

ШишманTopic starter

Започвам и да обсъждам - коментирам мненията.

Иван Георгиев е член на АТАКА, който все повече критикува Волен.
Той и е от малкото не напълно изтрещели, само частично. Иначе тя каква излиза да си американски агент може, да си руски - Не може. Не знам в конституцията дали пише нещо по въпроса.
Хубаво са подгонили руските агенти, ама да не забравят и американските които са доста по-опасни. Те са и за гей парада, а не руските.
________________________
Иван Георгиев
 
Арестуваните са питани главно, само два въпроса: Имате ли връзки с чужди неправителствени организации и получавали ли сте пари от тях? А , също , давали ли сте им някаква информация? Като, негласно се е визирала руската организация -"Двуглав орел" на генерал Решетников. Арестуваните не са се сетили да погодят един много гаден номер на некадърните следователи, работещи по поръчка от ЦРУ. Просто , да си направят гавра с тях. Аз , ако бях, щях да кажа високо и гордо- Да , подържам връзка с чужди неправителствени организации Това са фондациите- Отворено общество, Америка за България , Конрад Аденауер , Ханс Зайдел и други. Моля да ме задържите и осъдите като национален предател!

ШишманTopic starter

Карат таксита или умират от глад, но ги знаят нещата.
create image url

ШишманTopic starter

Мнение точно в целта. Даже фашизма им е смешна пародия.  То не е и фашизъм а тъпизъм, ама това е друга тема.Затъпяването в тази демокрация е пълно.
____________________________________
Добри Божилов
И фашизмът се завърна като пародия, а името на Гешев съвсем...
Горкия оригинал :)

ШишманTopic starter

Toзи съвсем изтрещя. Смята че в сериалите е истината и от там можем да се ограмотим в политиката и живота. Като го гледам как говори за сериала, явно го гледа редовно. Русофил, а се издаде че гледа американски сериали. Даже им знае сериите и сезоните. И тоя иска да ни спасява и обвинява народа че е прост.
_________________________________________________________________
Пламен Пасков
Тръмп уволнил Болтън.
През туитър, разбира се. Сериозните мъже (напоследък) така правят.
Понеже много хора ме питаха за моето мнение по този въпрос, а нямам много време (но има много - какво да се каже), ще го направя кратко.
Гледайте 1 сезон на сериала #DeepState. Махнете екшъна (това е само дъвка за окото и залъгалка за зяпльовци) и се съсредоточете на останалото, все едно, че гледате документално кино (каквото частично този сериал безусловно е).
Особено последните 2 серии от 1 сезон. Всъщност, може и само последната - 8 серия. Там има почти пряк отговор на това, за което се бореше Болтън (и няма да спре да го прави), и защо беше (поредният) уволнен от бачо Доню Тръмпата.
И защо и в сериала, и в живота има продължение, понеже нито битката, нито сражението са спечелени все още от нито една от страните.
И понеже не се е появила (събудила и осмелила да бъде себе си) третата страна (да не посочвам с пръст) - тя все още е подчинена ресурсна база на едната, а понякога и на двете противоборстващи страни.
Пламен Пасков

ШишманTopic starter

На там отиваме.
_________________
Атанас Манушкин
Току-що ·
1 година след смъртта на Борисов, той бе почти забравен. Забравен и от свои и от нас, дето го мразехме и приживе. "Своите" му се преместиха бързо в новата партия "Евроазис кеш енд кери", а ние както се очакваше си останахме опозиционни мрънкала. Все пак на датата от фаталния инсулт и бързата му смърт, Министъра на държавната администрация Софи Маринова по заповед на МП Милко Калайджиев, организираха скромно поклонение. Така и не се разбра официално къде е починал, но това че тялото тогава го докараха със самолет от Мадрид, създаваше най-различни конспирации.
Из романа "Ромски години".

ШишманTopic starter

 Да ама тогава какво ще ядат олигарсите ?
________________________________________
Добри Божилов
Между другото, ако запалим Парламента, ще се отделят по малко парникови газове, отколкото ако изгорим целия боклук на ЕС... :)

ШишманTopic starter

Човека се възмущава но е стигнал до извода че в демокрацията : както в комунизма изборите са нагласени и няма избор.
_________________________________________________
Атанас Манушкин
 
Значи хеликоптер за пострадали в планината нямаме, но за "карго" на елитни патици имаме.Има и за превоз на футболисти, рождени дни, оръжие, наркотици, проститутки. Видяхте ли колко струва народът ни, как той бил суверен, от него произтичаща властта и ... к@ра ми Янко? Пак ги изберете. Разбира се, че ще ги изберем. Ако не ги изберем, ще ни ги изберат.

ШишманTopic starter

Изтрещяването е пълно.
_______________________
Иван Георгиев
 
Заради бясната русофобия , разразила се във България, през този месец, която беше иницирана от САЩ и която поради своята простотия, бруталност и явни гнусни лъжи- породи обратна реакция и засили рязко русофилията сред българите - в руското посолство в София , се правят списъци за награждаване на лица , със заслуги към Руската федерация. Засега се въртят имената на министър- Екатерина Захариева, Соломон Паси, Иво Инджев, Антон Тодоров, Росен Плевнелиев, Александър Йорданов, Сотир Цацаров, Иван Гешев, както и самата посланичка на САЩ- Херо Мустафа. Има и служители на ЦРУ, в София , но имента им ,засега са в тайна. Тези, които споменах , ще получат парични награди, а има и друг списък , с хора, на които се оказва служебна благодарност. Валери Симеонов се възмутил, защото го е нямало , в нито един списък!

ШишманTopic starter

Колко запада трябва да ни унижи и смачка, за да ни дойде акъла ?
_________________________________________

Атанас Манушкин
За да печелят приближените бизнесмени до
нашия герой Босоври, не само боклука ще карат от Европа, ами и отходните канали ще курдисат насред страната. Па сетне можем и глоби да им плащаме, защото замърсяване планетарното дишане. То е като с катастрофата на елитната ни елитка : няма ше да разберем как ни ментят,ако не беше катастрофирала. Само че случаят с евроотпадъците щеше да се разбере след затваряне на ТЕЦ-овете ни, ако не бяха излезли ония плъхове мутанти да нахапят шофьорите. Ма може и да не ни затварят тецовете, ако обещаем че няма да мрънкаме, когато ни душат. Не сме и втора категория народ, няма ни в никакви класации. Интересното е, че ние така си го желаем во главе с нашите избраници.

ШишманTopic starter

 Определено глобалното затопляне и глобалното затъпяване са свързани.
________________________________________________
Атанас Манушкин
 
Всъщност има корелационна зависимост между глобалното затопляне и глобалното затъпяване. Колкото повече настъпва глобалното затопляне, толкова повече населението изтъпява.
Това е първият извод на евроатлантическия съвет към акад. Цв. Цветанов.

Similar topics (1)

1855

Отговори: 65
Прегледи: 559

Powered by EzPortal