• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

25 July 2021, 15:42:51

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
13357 Posts

Шишман
5561 Posts

Panzerfaust
887 Posts

Лина
739 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 22641
  • Total Topics: 1351
  • Online Today: 178
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 17
Total: 17

Джендър идеологията

Started by Hatshepsut, 29 August 2018, 14:32:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

Quote from: Sturmmann Батбаянов on 21 March 2021, 22:22:25Изобщо не съм съгласен, че процента на извратеняци е еднакъв преди и сега. Древна Гърция и Римската империя са по-скоро изключения. Вие как мислите, дали по времето на Аспарух е имало и един българин педал? Всичко това с педерастщината и трансовете почва масово едва преди 20 години в източните държави, а в западните малко по-назад. Кога е имало времена жени да си режат циците, да си бият тестостерон и да започват да изглеждат като жени, а мъже да си режат патките и да си правят дупки, да си слагат силикон? До преди 50 години хомосексуализма е бил считат за психично заболяване, а днес трябва да сме толерантни към тях и дума не можем да им кажем.
Така е !

Panzerfaust

Quote from: Sturmmann Батбаянов on 21 March 2021, 22:22:25Вие как мислите, дали по времето на Аспарух е имало и един българин педал?
Хомосексуализмът според мен е бъг в генетичния код, а не основно социално обусловен.
И да - имало е българи педали винаги, както има педали викинги, индианци, негри или ескимоси. Смешно е да идеализираме и да си мислим, че няма. Друг е въпросът доколко конкретното общество позволява и толерира това и на тях им се налага да се прикриват.
В говорът на народа от памтивека има понятията "дупедавец" (пасивен хомосексуалист) и "дупеебец" (активен хомосексуалист).
Имайте предвид, че живеем в много свързано информационно общество и всичко ни се струва преувеличено, защото е видно. Днес един педал или олигофрен могат да станат звезди или да достигнат до десетки хиляди хора много лесно. И на мен в момента в ерата Фейсбук ми се струва, че има повече от всякога олигофрени, но не - те винаги са си съществували, просто сега имат достъп до трибуна. В Западният свят имат и непропорционално голямо влияние, лоби и медийно присъствие, което мултиплицира още ефекта. Но такова са имали в други общества.
Agree Agree x 1 View List

Panzergrenadier

09 July 2021, 07:25:03 #32 Last Edit: 09 July 2021, 07:29:05 by Panzergrenadier
Въпросът е, що чиним в съюз, където ЛГБТИ идеологията става равноценна с акта на нормалното влечение? Засега официалната българска позиция е: "Не ви щем "ценностите", искаме ви парите", но европейските висши бюрократи няма да оставят дълго ситуацията така. На едни НПО-та е платено да правят пропаганда и те ще оправдаят парите, които получават.

Panzergrenadier

Но истината е, че прекратим ли връзките си с Европейския съюз, Москва ще разтвори обятията си за нас. Да изберем по-малкото зло. Кое ли е то? Готови сме да станем и педали с "европейски ценности", само и само да не сме в икономическо-военен съюз с Русия.

FELDMARSCHALL

Москва няма парите и икономическата тежест на ЕС. То затова и всички русофили у нас говорят против ЕС за пред хората, а иначе всички си имат фирмички и цоцат евросредства по най-различни проекти. :laugh:

Шишман

Quote from: Panzergrenadier on 09 July 2021, 07:25:03Въпросът е, що чиним в съюз, където ЛГБТИ идеологията става равноценна с акта на нормалното влечение? 
Има и друг въпрос: защо хора наричащи се бг-националисти искат да сме в ЕС и харесват тоя педерастки съюз ?

FELDMARSCHALL

Щото има кинти. :dance:
Кой е педал и кой не е въпрос на личен избор. Ако всички бяха педали и лесбийки, нямаше днес да има и един европеец, значи все пак нормалните са повече. :judge:

Panzergrenadier

11 July 2021, 10:59:06 #37 Last Edit: 11 July 2021, 13:44:02 by Hatshepsut Reason: Корекция на линка
QuoteЩото има кинти. :dance:
Кой е педал и кой не е въпрос на личен избор. Ако всички бяха педали и лесбийки, нямаше днес да има и един европеец, значи все пак нормалните са повече. :judge:

Джендър идеологията не е просто приемане на ЛГБТ общността, но и признаване на "правата" им: узаконяване на хомосексуализма, признаване на еднополови съюзи, еднополов брак, осиновяване от еднополови двойки (това е скрита педофилия),служба в армията и т. н.

Целта на Брюксел е тези "ценности" да се приемат от всички държави, разбира се - постепенно. Действа се бавно и целенасочено. Ето каква е днес ситуацията в Европа.

https://bg.wikipedia.org/ЛГБТ_права_в_Европа

Шишман

Тбилиси /Грузия/ Поход срещу прайдовете и нашествието на ЛГБТ в страната. За защита на обичайното семейство и християнските ценности. В първите редици са православни свещеници, като някои от тях дори са били арестувани. Поздравления и уважение за грузинската православна църква!
Нещо подобно бих желал да видя и в България. Бог да благослови прекрасната ни страна и да ни закриля от злото. Но Той нашата част, няма да я свърши..