• Welcome to Български Националистически Форум.
 

The best topic

*

Posts: 12
Total votes: : 2

Last post: 15 June 2022, 20:05:35
Re: Най-великите империи by Hatshepsut

Италия и как седят нещата в тази страна

Started by Шишман, 19 January 2020, 13:49:24

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ШишманTopic starter

Как започнах работа в бар Кошмар
Пратиха ме за първа вечер една неделя. Отивам - спокойно, вежливи, учтиви, дават ми стол да работя седнал, нещо което не се случва в Италия, тука искат да си винаги на крак. Та си седях на стола и се чудех, какво точно не е на ред ? Вечерта беше спокойна и нищо особено не се случи, ама нищо. Та си викам, какво става , как така от агенцията ме пратиха точно мене тука, като постоянно се карам  с тях и имат купища дупелизци , които с кеф биха седяли на това место ? Следващите вечери бяха пак така спокойни,но тъй като съм изпечен тарикат и последовател на българското хайдутство съм винаги мнителен и недоверчив та и викам на жена ми - абе тука нещо не е на ред, ама още не мога да разбера. После срещам един познат и тоя ми вика - човече не знаеш къде си, това е най-ужасното место в Милано, тука е ада. Викам си - абе тоя май е пил повече и говори без да мисли, ама си слагам и едно на ум. И после вече разбрах за какво става дума.
_________________
 В тоя бар съм пълна противоположност на клиентите и работещите в бара, може би и за това ме харесаха и сега пак ме поискаха да ме пратят там. не пия , не пуша, за наркотици да не говорим, ходя и на църква и споделям православните ценности , докато работещите в бара и клиентите са точно обратното.
 Преди редовно им проповядвах че ако пият и се друсат ще си разбият здравето и ще идат в ада. На компаньонките често им говорех да се покаят, да си намерят работа и да идват повече в бара и това пред собственика.
_____________________
 Веднъж шефа на агенцията беше дошъл в старият бар Кошмар да види как вървят нещата . Бях отишъл до тоалетната и докато чакам да се освободи тоалетна и се поазабавих, а началника през това време дошъл и пита къде съм ? А тия се пошегували с него и му казали че съм зает и съм отишъл да чукам една от компаньонките :azn:  Оня явно беше повярвал и като се върнах от тоалетната гледаше лошо !Аз пък не знаех, че са ми казали така и останах , много учуден.
____________________
Миналата година, като ме викнаха в поредното издание на бара имаше интересна случка с мой колега - тъп арабин. Дошла полицията да търси един дилър на кокаин - негър. Оня тъкмо си тръгвал и колегата изтичал, спрял го,  и повикал полицията да го хване. Та от бара веднага го изгонили. На дилъра не му направили нищо , понеже те си имат система и да ги хванат носят малко дрога в себе си и не могат да ги осъдят.
После Марко собственика се обадил на агенцията и поискал да ме пратят мене там . Ония вероятно са му обяснявали че се обличам, както си искам, подпирам се и подобни, та тоя им заявил че няма значение и дори да дойда по къси панталони, няма проблеми - важното било да съм аз. От агенцията са направили така понеже сега няма , много работа и са искали да пратят някой от дупелизците да работи там. Представям си как са гледали, като им е казал че може и по къси панталони  да ходя на работа.

ШишманTopic starter

Тия дни с учудване узнах че в България някои италиански марки дрехи се смятат за култови, оригиналн, добри и т.н.ю
Става дума за Бершка, Тезенис Хаш -ЕМ и други от тоя род. Тука има доста такива марки, много от които в България са неизвестни. Това обаче не са марки от класата на армани, Живанши, Пиер Карден и т.н. Става дума за марки облекла да кажем за бедни или хора, които не искат да харчат много пари. Дрехите им не са лоши, имат добри материи, кройките и те не са лоши, качеството е задоволително и цената им е ниска. Това обаче са марки за бедни. Аз лично си купувам дрехи от хаш-ем но предимно за работа и съм доволен.
Между другото тоя магазин H-M го има и в България по моловете, но стоката е доста по-различна.

ШишманTopic starter

От няколко години и в Италия, както в други страни на западна Европа - дават помощи за трайно безработни. Парите са около 800 евро, в брой са около 200, другите на карта и ако не ги изхарчат ги губят. Резултатите са трагични: хората не искат вече да работят, то и няма смисъл ако вземаш 800 евро да се мъчиш за 1100 например. Не са много, като пари, но стигат за един прилично беден живот. За съжаление ще мога да ги докопам чак след около година понеже не отговарям на изискванията - прекалено много пари в банката ! Направих нова банкова сметка, на друго име, прехвърлих парите, ама трябва да минат 2 години.
Тука обаче населението яко деградира. Вчера една от сервитьорките ми разказваше за живота си - ужаси и кошмари и не си измисляше, после една друга ми разказа ужасиите си - тия не са нормални, не очаквах че са толкова зле. Другата им лоша черта е че не спират да говорят, така са изтрещели в тая посока, че даже вече самите италианци не искат италианци, които говорят много. То е едно самопревъзнасяне: аз това , аз онова, мене, мене, аз, пак аз и да говориш с тях си е губене на време.Това самопревъзнасяне ги прави и негодни да видят , прости неща, поради което и губят работните си места и чужденците ги изместваме. В бара имаше един барман, който полудя и не спираше да говори, накрая му биха шута.
Иначе в бар Кошмар половината клиенти вече са араби, преди не беше така, но от тая година тия плъзнаха навсякъде не знам по каква причина. Арабите не са стока, ама в бар Кошмар,. няма 5-6 и са добре възпитани, иначе не влизат, ако знаят много и бой.
Съботата един изяде един хубав шут от мене да се научи как да се държи и така.

ШишманTopic starter

ЕДНА НЕНОРМАЛНА ИСТОРИЯ ОТ ЗАПАДА
 Понеже отиваме на там с голям ентусиазъм, та добре е да знаем какви са .
Една българка, явно не много умна си има приятел италианец. Та родителите му ги поканили на гости ( те живеят някъде близо до море). Всичко - добре, ама понеже момичето не е ваксинирано: искали докато е там в къщата им да носи маска. Та вместо да се зарадват на сина си и евентуалната снаха, ще се радват на едното нищо, понеже момичето българка отказва да отиде при такова усповие.

ШишманTopic starter

GREEN PASS
В Италия гласуваха, тая простотия. Ще ни ваксинират демократично, ама на сила !
Тука хората са тъпаци и тичат да се ваксинират, като овце, носят си маските, някои и по две и вярват на всяка ненормална тъпотия дето им кажат от правителството на масоно-сатаниста Драги, в което е и великият Салвини, дето ще спасява страната. Тоя последният е човек без чест и достойнство: не иска да се ваксинира, но вместо да го каже направо, го увърта, лъже и такива неща.

ШишманTopic starter

КОМУНИСТИ - ИСЛЯМ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ
 В Италия бивш полицай застреля марокински клошар.
Една камера ясно показва как мароканеца без никаква причина му нанесе доста силно кроше или подобен удар, опасността за живота на тоя човек беше наистина истинска. В Последствие мароканският нападател бива разстрелян, Сега комунистите искат съд за самозащитилият се. Не трябвало за един удар да стреля, не можело така и какво ли още не. Е кога да стреля - когато оня го утрепа от бой ли ? Лошото е че на запад в медиите комунистите имат винаги думата !

ШишманTopic starter

Italia , Milano, corso Como
Екшъна е гарантиран и то безплатно. Агресията е счупила всички мерки на агресоромера и тъпомера !  Е може да изядете боя докато гледате и да идете в болница, да ви оберат или нещо друго но  преживяванията са силни и запомнящи се !Събота вечер, а и петък битките и зрелищата са гарантирани. Подобни неща не може да видите даже по филмите, няма и как да ги чуете. Бият се всички със и без смисъл : обикновенно без смисъл. Групите са смесени от всякакви националности, често се бият сънародник срещу сънародник, какво ги обединява тия групи не знам. Пълно е и с извратеняци, малки пияни момичета, малки к**и просещи си боя и какво ли не. Често срещано зрелище е да летят: маси , столове, бутилки камъни и каквото има по улицата. Полицията и карабинерите са безпомощтни, а и в повечето случаи не искат да се намесват. Работещите , след работа направо тичат към домовете си: доволни че са оживели или не са в болница. Та екшъна е гарантиран за туристите и живеещите наоколо и въобще за всички. След последният бой, който се случи малко преди да затворим  в нашият бар , няколко карабинери, които бяха там по това време: ходеха като мухи без глави и не знаеха, къде се намират. Бяха така стресирани че даже не се сетиха да затворят бара за поне 2-е седмици.
п.п. извадих голям късмет да се прибера жив и здрав от работа в къщи.

ШишманTopic starter

Италия, Милано, Бар Кошмар !
Нощният живот в Милано. Пиян канадец. После падна и така си удари главата че дойде линейка и казаха че трябва да му направят между 12 и 15 шева. Естествено междувременно докато обикаляше насам-натам го бяха и обрали.
Вижда се и как Главният български хайдутин, майсторски му прави захват за да го одведе в страни.
ШишманTopic starter

Нова мода сред престъпниците в Милано.
Модата е да вземат и обувките на жертвите, понеже са скъпи и защо не. Миналата седмица на един пияница пред бар Кошмар му взеха маратонките и ходеше по чорапи. После тоя дето му ги взе ми разказа че видял в трамвая две добре облечени момчета без обувки, по чорапи. Явно някои им ги е взел и са се прибирали боси.
Та му викам на тоя - добре че им вземате панталоните че ще трябва да се возят в градският транспорт по гащи, все едно са някакви извратени. Може и да ги арестуват ако са само по гащи, и хем обрани, хем арестувани ;D  ;D  ;D  ;D

Panzerfaust

В България имаше такава "мода" в началото на 90-те. Веднъж и на мен се опитаха, двама доста по-големи, но аз бягам бързо и им се измъкнах. Гониха ме, но нямаха шанс. Добре, че не ме хванаха, защото сигурно щяха да ме спукат от бой, доста ги изнервих, че не се подчиних и избягах. :mad: Мои съученици обаче са се прибирали по чорапи.

FELDMARSCHALL


ГБХ кой е ? Ти не си плешив, поне от снимките които съм виждал във ФБ, значи е друг българин ? :laugh:

ШишманTopic starter

Да не съм плешив и тоя на клипа не е плешив. Просто съм туко що постриган, за това изглеждам все едно съм плешив.

FELDMARSCHALL

Аха. Е, най-после ти се видя лицето. :laugh:
Изглеждаш на 45г. най-много, явно водиш здравословен начин на живот или е до гени, ти ще кажеш.
П.С. Защо горе на адрес бара ти във ФБ пише - misho_dimitrov ? Нали си Димитър Димитров, а не Михаил ?

ШишманTopic starter

Quote from: FELDMARSCHALL on 03 August 2021, 10:21:25Аха. Е, най-после ти се видя лицето. :laugh:
Изглеждаш на 45г. най-много, явно водиш здравословен начин на живот или е до гени, ти ще кажеш.
П.С. Защо горе на адрес бара ти във ФБ пише - misho_dimitrov ? Нали си Димитър Димитров, а не Михаил ?
Да водя здравословен живот, ям добре, спя, не пия не пуша , спортувам и така. Гледам и да не се преуморявам !

ШишманTopic starter

В Италия хората станаха свръх агресивни. Някъде до 2015г. бяха съвсем различни: кротки, спокойни , естествено подли, но такава им е природата на тия тука, а и на другите народи по света. Сега обаче направо полудяха, свръх агресивни и то без никакъв смисъл, нагли и аругантни. Днес на два пъти ми се случи и то без причина. Първият път бях с колелото и някакъв реши че му преча, без да му преча, почна да ми свири, като полудял и отнесе няколко хубави псувни. Вторият случай беше с колата: един луд моторист почна да ми свити с клаксона си да отида в дясно, да ама там имаше друга кола: и ако отида и катастрофата е готова, ама на тоя не му пука. Напсувах го хубавата и така. И двамата имаха късмет че не се излъгаха да слезнат да се разправят, щях да ги помеля, особено, когато бях с колелото. Понеже колелото няма номера и не ми пука и ги правя луди. Та тука стана нещо подобно на България 90-те години, че и по-зле. караш си в платното и изведнъж някой те изпреварва и умишлено засича, така за кеф. През 90-те поне това не го правеха у нас.
 В бара един по-миналата седмица се направи на велик и остана без един зъб. Искаше да пие без пари ей така на аванта понеже си измисли че е от някаква мафия То ако беше им поискал с обяснението че в картата му няма пари - щяха да му дадат пиене. Да ама реши че е от мафията и като му биха една глава и до тука, единият зъб отиде.
Funny Funny x 1 View List

ШишманTopic starter

В Италия не са на ред с главите. Дришльовци яко !Similar topics (4)