• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

25 July 2021, 15:09:33

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
13357 Posts

Шишман
5561 Posts

Panzerfaust
887 Posts

Лина
739 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 22641
  • Total Topics: 1351
  • Online Today: 178
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 15
Total: 15

Мнения от facebook.com

Started by Шишман, 09 September 2019, 12:49:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

Георги Петров

 
Вчера беше  една от най важните дати  , в европейската  история. Навършват се 232 години  от  т.н.  "Велика  Френска революция". След тази дата  , почна нов етап в европейската история. Много   хора  имат друга оценка за тази революция , но аз, след като  съм запознат с много  от историческите  факти и съм ги  прекарал през призмата на  ценностите, които аз изповядвам, мога да дам и моята оценка. Това е датата, на която започна деконструирането на тогавашният свят  , чийто фундамент беше християнството. Това е началото на войнственият атеизъм, както и началото на политики, които под  булото на   борба за права и свободи,  вкара в европейският културен и цивилизационен  организъм-едно чуждо образование,  подчинено на тайни задкулисни сили- Масони, Илюминати,  юдеи и  други богоборци. За тези  , над 200 години, тези сили  създадоха анти хуманни  идеологии, утопии и системи, предизвикаха   десетки кървави  войни и революции, които  доведоха до милиони жертви и колизии и до огромно социално разслоение в европейските  общества. Това е датата на бунта срещу бога  и неговите  закони.Така, че- за мен това  е трагичен празник за Европа, но ясно осъзнавам, че огромното  мнозинство европейци, не го осъзнават и   са обречени да берат горчивите плодове на свят подреден, не по  божите , а по сатанинските закони.

Шишман

15 July 2021, 21:27:50 #556 Last Edit: 16 July 2021, 13:10:02 by Hatshepsut Reason: Премахване на невалиден линк.
Един американист, преминал на страната на България


__________________________

Skalata Kiro

ОЧАКВАЙТЕ НАСИЛА FUCKСИНА с ЧИП !!!ДЕМОНОКРАЦИЯТА е сбор на нищожествата, усредняване на човек спрямо най долните,  извратени,страхливи,блюдолизци, некъдърници, генетични недоразумения и духовни джуджета! Демокрация е смърт за духът, индивидуализма, смелостта, героизма,  Закон по който БОГ е Построил вселената!  Демокрацията- Парламентаризма- Републиката са е най големия САТАНИНСКИ  вирус , който повлече  света  в АДА!
БЕЗ ЦЕЗУРА...но ПРЕДАВАНЕТО го СПРЯХА ?!
Face Book:


You TUBE:

VEOX: https://www.veoh.com/watch/v142113556a3j3fhg9

Vbox7 :

Шишман

Атанас Манушкин

След 30 летни дивотии, вече трябва да Ви стана ясно, че смисълът от гласуването е същото като да туриш за основен приоритет излитането в космоса на народ, който е на първо място в света по скорост на изчезване. Неудачно е сравнението, но вече не знам какво да е, изчерпахме се.
Следващия път, когато и да са шибаните избори, вече не бива да бъдат отразявани. Прав е Чухлев, ама колко време ни трябва, за да узреем, дееба и малоумниците сме.

Шишман

Така е ! Ето защо нещата у нас не вървят.
Атанас Манушкин

Гола вода сме. Днес беше националния празник на Кралство Белгия, а никой не го отбеляза.

Шишман


Димитър Димитров

Образоват се от телевизията, научават всичко от там, затъпяват и започват да досаждат !

Шишман

 ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D


Irini Zikidis

Джак: "Бил съм в България преди десетина години, в Sunny Beach и не знам как оцеляхме. Имаме приятел българин от Университета и той ни убеди да отидем на море в България. Още като пристигнахме с Хари, Мартин и Джеймс на морето, видяхме как някакви хора се опитват да обърнат една кола с други хора в нея, и всички крещяха. Ние решихме, че това е български ритуал, понеже Димитър ни беше разказвал, че сватбите и обичаите в България са много живописни. Веднага скочихме да помагаме на момчетата да обърнат колата, но изведнъж и тези, които обръщаха колата, и тези, които бяха в колата, извадиха бухалки и ни погнаха. Не помня много от престоя си, защото през цялото време бяхме мъртво пияни, но се върнах в Лондон с татуирано името на Димитър на задника. До ден днешен се чудя какво да обяснявам на момичетата, когато ме питат дали това е голямата ми любов."

Шишман


Димитър Димитров

От топлината ме хвана, някаква екзема. Ако ида на лекар ще се окаже на 100% опасен вариант на КОВИТ и ще ме интобират веднага !

Шишман

Атанас Манушкин
Защо не се състезават с маски. Баси и заразите ще разнесат. Съсипаха я тая олимпиада.