• Welcome to Български Националистически Форумъ.
 
avatar_Hatshepsut

За отношението на Българския национализъмъ къмъ евреитѣ

Започната от Hatshepsut, 15 Юли 2020, 11:36:18

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

HatshepsutTopic starter

Доколкото знам, евреите се обединяват по-скоро на религиозен, отколкото на расов признак.
Има и тъмнокожи етиопски евреи-фалаши, които със сигурност не са от същата раса, като европейските:https://bg.wikipedia.org/wiki/Бета израел
Panzerfaust

Цитат на: Hatshepsut - 31 Октомври 2022, 22:20:18Доколкото знам, евреите се обединяват по-скоро на религиозен, отколкото на расов признак.
На теория би трябвало да е така, но на практика...
Фалаша, или бета израел и досега се смятат за втора ръка евреи, въпреки че са много древна юдейска общност. Израелското правителство приема официално бета израел за евреи чак през 1975 г. Освен това, от тях се изисква да "приемат" юдаизма, за да станат израелски граждани.
В Черна Африка има други малки еврейски общности, на които пък изобщо се отказва правото да са евреи.

Пешо

Вчера набързо прегледах "The International Jew" и ми направи впечатление, че в книгата се застъпва тезата, че протоколите са достоверни и опитите да се докаже обратното са безпочвени. Стана ми ясно колко обективна е тази книжка, но все пак е хубаво да се види и другата страна на монетата.

В Уикипедия има тема за расизма в Израел. На който му е интересно, може да я погледне. Не си правя илюзии, че Уикипедия е обективен сайт, точно обратното, но пък е от полза за запознаване с нещата изговорени досега.
https://en.wikipedia.org/wiki/Racism_in_Israel

Шишман

Цитат на: Пешо - 02 Ноември 2022, 19:46:02Вчера набързо прегледах "The International Jew" и ми направи впечатление, че в книгата се застъпва тезата, че протоколите са достоверни и опитите да се докаже обратното са безпочвени. Стана ми ясно колко обективна е тази книжка, но все пак е хубаво да се види и другата страна на монетата.


Както казват : няма значение дали протоколите са истински или не, важното е че написаното в тази книга се сбъдва.

Пешо

Цитат на: Шишман - 03 Ноември 2022, 14:28:48Както казват : няма значение дали протоколите са истински или не, важното е че написаното в тази книга се сбъдва.

Добре, кажи ми какво се е сбъднало.

Panzerfaust

Цитат на: Пешо - 02 Ноември 2022, 19:46:02Вчера набързо прегледах "The International Jew" и ми направи впечатление, че в книгата се застъпва тезата, че протоколите са достоверни и опитите да се докаже обратното са безпочвени. Стана ми ясно колко обективна е тази книжка, но все пак е хубаво да се види и другата страна на монетата.
Дали са истински или не "Протоколите" няма никакво значение. Значение има, че Хенри Форд се е сблъсквал с всички еврейски номера в бизнеса си и познава нещата отблизо и като участник.

Пешо

Цитат на: Panzerfaust - 03 Ноември 2022, 17:46:13Дали са истински или не "Протоколите" няма никакво значение. Значение има, че Хенри Форд се е сблъсквал с всички еврейски номера в бизнеса си и познава нещата отблизо и като участник.

Нямам времето да я прочета, ако си спомняш нещо от книгата, би било полезно да ко споделиш. Според теб каква част от ашкеназите могат да бъдат отъждествени с нещата написани в книгата?

Пешо

Прекрасна статия за "юдеоболшевизма".

Нямаше отделна тема за юдеоболшевизма и конспирациите за евреите, затова пиша тук.

Внимание! Не се препоръчва за хора със слаби националсоциалистки сърчица.:crying:

Ще си позволя да напиша какво е казал Семьон Маркович Диманщайн (представител на Евсекция - еврейската секция в КПСС) - "Когато Октомврийската революция избухна, еврейските работници останаха напълно равнодушни, а голяма част от тях дори бяха против революцията. Революцията не стигна до еврейската улица. Всичко остана както преди."

Приятно четене! :dance:

Източник: https://vivare.substack.com/p/judeo-bolshevism

Писателят на статията и десният прогресивист UBERSOY имат клип за еврейското IQ, а последният  за асимилиацията на евреите в западните общества. Приятно гледане! :dance:Важно уточнение! И двамата контен криейтъри са расови реалисти и националисти. Прави ми впечатление, че много расисти, например във форума "stormfront" се определят за "расови реалисти", но стане ли дума за юдеите, започва да се сипе огън и жупел по техен адрес. Доста жалко... Защото да си расов реалист означава да приемаш, че расите са биологичен конструкт, подлежащ на еволюцията. Преди спорехме за негрите и тяхното IQ, но се изпуска темата за високото ашкеназко IQ, което се потвърждава от всички тестове за интелигентност. Не можем да говорим за негрите, латиносите и азиатците, а за евреите да си затваряме очите. Това са фактите, свиквайте. Расовите реалисти, които са в академичната сфера отдавна са наясно с интелекта на ашкеназките евреи и тяхното General Factor of Personality, без което нямаше да се така диспропорционално изявени в някои професии.

Пешо

Цитат на: Шишман - 24 Октомври 2022, 10:49:12Живеем във векът на интернет. Пишеш в някоя търсачка и ти излизат заглавията.

Книгите, които потвърждават твоята теза са зле написани и нямат добра обосновка.

Panzerfaust

Никой никога не е отричал високото еврейско IQ. Тезата на немския националсоциализъм е, че евреите и арийците имат еднакво високо IQ, но арийците имат съзидателен гений, а евреите опустошителен. Казано накратко, разбира се.

Пешо

Цитат на: Panzerfaust - 04 Февруари 2023, 17:25:36Никой никога не е отричал високото еврейско IQ. Тезата на немския националсоциализъм е, че евреите и арийците имат еднакво високо IQ, но арийците имат съзидателен гений, а евреите опустошителен. Казано накратко, разбира се.

Това за пръв път го чувам. Давай източници, стани ми интересно. От всичко, което съм чел, оставам с друго впечатление. Евреите са лукави, гадни, прости, конспиратори, кръволоци, комунисти, не са допринесли с нищо за развитието на Европа и трябва да се избият (Хитлер го е искал още преди да се говори за тяхното релокиране).

Националсоциалистическото схващане за расите е погрешно. Немците и ашкеназите нямат едно и също IQ, на последните е по-високо.

Знаеш ли някакви книги, в които немците обясняват какво са разбирали под "ариец". В интернет забелязах, че има качени някои трудове на издателството "Нова Европа" на Любомир Владикин, но не са всички. В Ютюб коментар ми бе отговорено, че уж ги е имало всичките в интернет, ама аз не откривам.

Panzerfaust

Ами търси, в днешно време в нета има всичко.

Много се радвам, че знаеш какво е IQ и как служи, защото между психолозите също има спор. Няма спор обаче за едно - Северозападна Европа и Северна Америка (където живеят германските народи) са люлка на целия технически, а и не само човешки напредък за последните пет столетия. Не знам евреите да имат по-голям принос.

Валсо

Цитат на: Пешо - 07 Февруари 2023, 21:33:51не са допринесли с нищо за развитието на Европа и трябва да се избият

Ми то и религиозните (а евреите и те са религиозни говеда) никога с нищо не са допринесли за техническото развитие на човечеството, даже обратното - избивали са всички атеисти и учени през над 1000-те години на Тъмната епоха и са забавили развитието на света през това време (ако я нямаше Тъмната Епоха, сега щяхме да сме колонизирали цялата Слънчева система; по въпроса може много да се обсъжда, но ще излезем в голям офтопик и ще трябва нова тема). Още от самото им начало, когато са били малцинство, са били диваци и са си носели камъни в джобовете, за да замерят и убиват с тях всеки, който не е част от тяхното стадо. Така че предлагам да избием и тях, без значение от коя раса или държава са (тъкмо няма да ни обвиняват в расизъм). И без това, подобно на техните овчари, само паразитират на гърба на обществото и смучат ресурси.
А после трябва да избием и техните овчари, защото докато тия паразити съществуват, ще създават нови и нови овце и после ще трябва пак да правим чистка и много скъпо ще излезе чисто финансово.

Без Фашистбук от 18 Септември 2021 г.
Без Бозиндоус от 14 Юли 2022 г.
https://t.me/linuxtalkbg

Пешо

Цитат на: Panzerfaust - 08 Февруари 2023, 01:25:32Ами търси, в днешно време в нета има всичко.

Много се радвам, че знаеш какво е IQ и как служи, защото между психолозите също има спор. Няма спор обаче за едно - Северозападна Европа и Северна Америка (където живеят германските народи) са люлка на целия технически, а и не само човешки напредък за последните пет столетия. Не знам евреите да имат по-голям принос.

В нета има всичко - питам теб, защото от безбройните ми изхабени за нищо часове в този пуст интернет само ти отговаряш компетентно. Ако можеш да ми препоръчаш книги за Третия райх, ще се радвам. Само да не са Ървинг, трудовете му минаха под лупата на съда и се видя, че манипулира източници и пише фантазии. Той е неуместен, меко казано.

Спорът не е научен, а политически. Както казах, в научните статии си пише ВСИЧКО. За половете, расите, етносите, интелигентността, непотизма. Ако не се пишат на запад, ще се пишат на изток, където най-дейни китайците, а на тях не им пука от философските течения в Европа и Америка. Между другото, техните евгенетици масово застъпват стерилизирането, а това е немислимо в САЩ или Европа.

Пешо

Цитат на: Валсо - 08 Февруари 2023, 09:22:31Ми то и религиозните (а евреите и те са религиозни говеда) никога с нищо не са допринесли за техническото развитие на човечеството, даже обратното - избивали са всички атеисти и учени през над 1000-те години на Тъмната епоха и са забавили развитието на света през това време (ако я нямаше Тъмната Епоха, сега щяхме да сме колонизирали цялата Слънчева система; по въпроса може много да се обсъжда, но ще излезем в голям офтопик и ще трябва нова тема). Още от самото им начало, когато са били малцинство, са били диваци и са си носели камъни в джобовете, за да замерят и убиват с тях всеки, който не е част от тяхното стадо. Така че предлагам да избием и тях, без значение от коя раса или държава са (тъкмо няма да ни обвиняват в расизъм). И без това, подобно на техните овчари, само паразитират на гърба на обществото и смучат ресурси.
А после трябва да избием и техните овчари, защото докато тия паразити съществуват, ще създават нови и нови овце и после ще трябва пак да правим чистка и много скъпо ще излезе чисто финансово.


Пич, ти си яростен антитест и това ти пречи, ама много и не знам дали го осъзнаваш. Християнството в Европа не може да се гледа така черно-бяло, както ти искаш. Тъмните векове не е исторически термин.

Similar topics (5)

Powered by EzPortal