• Welcome to Български Националистически Форум.
 

The best topic

*

Posts: 40
Total votes: : 1

Last post: 22 April 2022, 17:04:55
Re: България, заснета с дрон by Panzerfaust

avatar_Hatshepsut

За Движението "Воини на Тангра"

Started by Hatshepsut, 06 October 2018, 21:44:14

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Panzerfaust

Quote from: Hatshepsut on 22 January 2022, 12:09:56Примерно в България има и привърженици на индианските култове, въпреки че по нашите земи не е имало индианци:

https://www.eaglecircle.org/indexbg/indexbg.html
Леле, до какво водило пристрастяването към четенето на индиански приключенски романи като малък... :lol:

Иначе, ако говорим сериозно, тези са по-скоро привърженици на индианската култура, а не толкова на индианските култове в строго религиозен план.

Panzergrenadier

Нали смисълът на общата религия и вярата е да споява нацията, както общото минало, език, общата кръв. Масовата религия на българина е православното християнство. Този "тангризъм" се явява някаква екзотична секта. Имат ли си храмове, ритуали и поклонение в чест на Тангра? Имат ли жреци?  Това учение е чуждо на българската духовност.

Шишман

Quote from: Panzergrenadier on 23 January 2022, 09:26:43Нали смисълът на общата религия и вярата е да споява нацията, както общото минало, език, общата кръв. Масовата религия на българина е православното християнство. Този "тангризъм" се явява някаква екзотична секта. Имат ли си храмове, ритуали и поклонение в чест на Тангра? Имат ли жреци?  Това учение е чуждо на българската духовност.
Е това го повтарям от години, ама на някои не им влиза в главите и после народа им е виновен, тъп и т.н.

FELDMARSCHALL

Доколкото помня някои от пишещите там имаха регистрации и тук. Особено днешното им гуру на сектата - йорданчо_13 (който им стана вожд след като пукна елтимир) съм сигурен че има регистрация в бг-националисти някъде от 2007-2008г. С нетърпение ги чакаме след като им замина сайтчето. Особено йорданчо_13 с голямо удоволствие ще го посрещна, и той няма да има шанса да дуе перки на чужд терен и да се прави на голямата работа, а заедно с бай Шишман (Мишока) ще му разкажем играта когато реши да мърка тук. :judge:

П.С. Hatshepsut ако може да каже кои имат регистрация от техния форум тук поне по спомени от ония времена, защото сега там пишат 4ма човека на кръст. :laugh:

HatshepsutTopic starter

Йордан_13 има регистрация в стария форум, Елтимир също имаше регистрация, за други не знам. Обаче и двамата са изгонени от форума още през 2008г., не знам по каква причина.
В новия форум мисля че няма регистрирани от воините на Тангра.
Аз предполагам, че те няма и да дойдат тук, просто техния форум е с много тясна специфика и е много по-различен от нашия.

HatshepsutTopic starter

Сайтът на ,,Воини на Тангра" е вече онлайн, изглежда проблемът им е отстранен.

Шишман

Quote from: Hatshepsut on 30 January 2022, 06:42:50Сайтът на ,,Воини на Тангра" е вече онлайн, изглежда проблемът им е отстранен.
На кой му дреме за тия откачалки ?