• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

04 December 2021, 18:57:51

Login with username, password and session length

Top Posters

Theme Selector

Members
  • Total Members: 159
  • Latest: Toni92
Stats
  • Total Posts: 24,880
  • Total Topics: 1,393
  • Online Today: 255
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 1
Guests: 34
Total: 35

avatar_Hatshepsut

Партия "Възраждане"

Started by Hatshepsut, 10 August 2018, 15:33:45

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Hatshepsut

Пример за лицемерието и популизма на Копейкин...Обаче и това заиграване с антиваксърите в България едва ли ще му помогне, както гледам последните социологически прогнози, неговата партия е с около 2% подкрепа  :judge:

FELDMARSCHALL

В крайна сметка влязоха в парламента на вълната на анти-ковид истерията. :whistle:
Иначе в последно време се носят някакви слухове в социалните мрежи, че Костадинчо се е ваксинирал срещу коронавируса още през март, но ако разкрие това нещо разбира се ще му падне легендарния статус на големия борец срещу "експериметалните течности" наречени ваксини. :laugh:
Познавам го още от 2008г. и в никакъв случай не може да кажем, че е малоумен или нискообразован човек, който лесно да се връзва на конспиративни теории и всякакви щуротии, които се пускат в социалните мрежи и сайтове за фалшиви новини. Костадинов така и не каза по какъв начин по време на кампаниите си пътува в чужбина, особено във Франция мисля че ходи и по време на трите предизборни кампании тази година на срещи с българите там. Със сертификат, с отрицателен тест или друго ? И не само той, а и подопечните му от ръководството на партията. Също и както са големи противници на маските (поне така се заявяват), не вярвам в самолета да са ги пуснали без маски, само щото са специални особи от великата партия "Възраждане" и това да е трогнало французите и всякакви контролни органи по летищата. :judge:
Аз лично смятам, че тези съмнения е по-вероятно да се окажат самата истина. Същото се отнася и за онова същество пламен пасков. Убеден съм че Костадинов непублично се допитва до медицински експерти на високо ниво (не ала-Мангъров) и няма как да не е разбрал опасността от вируса и че в случая няма никаква конспирация, особено след като вече близо 2 години това нещо не само не изчезва, но и продължава да коси наред на 95% неваксинираните. Обаче нали предизборно трябваше да помпаме електорат, че да влезем в парламента ? :laugh: Иначе колко от този електорат ще пукяса до следващите избори, защото са незащитени, едва ли Костя го вълнува особено много, след като изпълни своята мечта за влизане в НС. Така или иначе ще намери нови идиоти за едни следващи избори, защото процента антиваксъри ще остане голям и непокътнат, независимо колко хора още ще починат - въпрос на човешка психология за съжаление.

FELDMARSCHALL


Какво ви е мнението за това разследване ?
Май беше тотално разобличен и този пореден анимационен "герой"... Особено ценно е интервюто с бившия областен председател на Възраждане - Бургас (Владимир Павлов). :huh:

Panzerfaust

Quote from: FELDMARSCHALL on 25 November 2021, 09:32:17Май беше тотално разобличен и този пореден анимационен "герой"... 
Той е разобличен, но за малоумните му фенове тези факти нямат значение.