• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

28 January 2022, 21:05:19

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
15540 Posts

Шишман
6001 Posts

Panzerfaust
1131 Posts

Лина
829 Posts

sekirata
264 Posts

Theme Selector

Members
  • Total Members: 172
  • Latest: zelenv9
Stats
  • Total Posts: 25,912
  • Total Topics: 1,412
  • Online Today: 257
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 1
Guests: 68
Total: 69

avatar_Шишман

Теория за руските агенти в САЩ или ............

Started by Шишман, 11 September 2019, 17:44:05

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

Или просто американците са тъпи и ненормални, друго обяснения нямам за действията и поведението им.
Помня 90-те години всички в България обичаха Америка, американското и западното. Превъзнасяха културистите, артистите им , дрехите, начина им на живот и питиетата им. Ако някой тогава говореше против американците, веднага биваше обявен за тъп, луд, изостанал и подобни.
Как седят сега нещата ? Ами ако някой каже нещо добро за американците го смятат за луд, ненормален или извратен и опасен за себе си и останалите. Аз също от любител на всичко американско сега съм противник на каквото и да е тяхно. Срам ме е даже че съм харесвал Америка и съм искал да отида там.
Как се стигна до тук, как се получи така ? Ами поведението на американските политици и бизнесмени у нас доведе нещата от отлив на любов към, Америка и желание у много хора да сме с Русия, русофилите също станаха доста повече от нормалното. А сега с поредната американска тъпотия да се арестуват и обвиняват някакви смешници за шпиони на Москва без причина: броят на русофилите само нараства, добиват страшна сила и се нахъсват здравата.
Поведението на американските политици и посланици у нас и към нас беше: направо ненормално, нагло, презрително, пренебрежително и на туй от горе ни налагат някакви ненормални гей ценности, конвенции от Истанбул и подобни ненормалщини. Бил Клинтън дойде на посещение у нас облечен, като за разходка из квартал на червени фенери, ТЕЦ- овете Марица - дето смучат пари от бедната ни държава, американският посланик дето беше у нас с приятелят си мъж и го водеше по приеми и т.н. и какво ли не.
Единственото обяснение за мене е че всички тези по един или друг начин са руски агенти и за това се държат така ненормално. С поведението си те сами отблъснаха хората от себе си. Докато в същото време руснаците даже не си мръднаха пръста да имат у нас своя агентура и да им дават пари. Само си седяха и гледаха хитро.  Другото обяснение в Америка и на запад да са напълно изтрещели и полудели. За мене обаче конспиративната теория че са руски агенти си остава. Вероятно планът е бил разработен още от Сталин и се прилага в наши дни. Много някак си лесно някога Русия падна в ръцете на САЩ и запада, ама прекалено лесно беше. Това вероятно е било капан . Така аз си обяснявам нещата.
Да не говорим за Тръмп и Борис Джонсъм, те направо миришат на руско. Тоя Юнкер с поведението си и той работи за Русия, както и лудата Меркел. Няма начин да е толкова тъпа тази немкиня, да напълни така нагло Европа с всякаква измет.

sekirata
ЧУЖДОПОКЛОННИЦИТЕ

НЕ ИСКАМ ДА СТАВАМ ЦЪРВУЛ НА САЩ ДА РЕЧЕМ, че били САЩ?! И КАКВО Е ТОВА САЩ?  АГРЕСОРИ, ВОЙСТВЕНИ, ЛАКОМИ, МРЪСНИЦИ, ПЕРВЕРЗНИ, ОБРАТНИ ...ДА ПРОДЪЛЖА ЛИ ? Нищо положително.Положителното е измислено от ТЯХНИТЕ ЦЪРВУЛИ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ И БЪЛГАРИ, продали се за жълти стотинки в чужбина и у нас.

Същите са и страните от ЕС, КОИТО НЕ НИ ПОМАГАТ, А САМО НИ СМУЧАТ. А това че давали пари за България , а ги взимали управляващите е оправдание ,европейците като го знаят що продължават да го правят? Защото ГРАБЯТ БЪЛГАРИЯ ЧРЕЗЕ ТЕЗИ ПРОДАЖНИ БЪЛГАРИ КАЧЕНИ НА ВЛАСТ ОТ САМИТЕ ТЯХ И НАШИТЕ РОМИ! ТУРЦИЯ САМО ТОВА ЧАКА. ЧОВЕК, НАРОД,КОЙТО Е ЗАБРАВИЛ ТЕЗИ, КОИТО НИ ПОМАГАХА,ПОМАТ ИСТИНСКИ  И ХВЪРЛЯ НА БУНИЩЕТО БЪЛГАРСКОТО НЯМА ДА СЪЩЕСТВУВА,ОБРЕЧЕН Е .

ЧУЖДОПОКЛОННИЦИ!
ОБИЧАЙТЕ, ХАРЕСВАЙТЕ ТЕЗИ НА КОИТО СЕ ПРОДАВАТЕ ЗА ЖЪЛТИСТОТИНКИ,
ЗА МЕНЕ НЕ СТРУВАТЕ ПЕТ ПАРИ!
БИЛО ВИ ДОБРЕ ТАМ, АМИ СТОЙТЕ СИ,
НАЛИ СТЕСЕ ПРОДАЛИ, КАКВО ДИРИТЕ В БЪЛГАРСКИ САЙТОВЕ ПРИ ТОВА МАНИПУЛИРАТЕ ПРОФИЛИ, КОТИО НЕ ПЕЯТ ВАШАТА ПЕСЕН?

ТОВА ЛИ ВИ Е ДЕМОКРАТИЧНОТО?
ПФУ! НАПАСТ ПРОДАЖНА!

И ДА ГО СКРИЕТЕ ТОЗИ МИ ПОСТ ИМА КЪДЕ ДА ГО ПУСНА И НЕ САМО ЕДИН ПЪТ.sekirata Maiko Bulgario
sekirata Durjavata na slepcite
sekirata Prodadeni dushi
На злобата ще се изсмея във очите,
на разни там присъди и обиди,
защото съм високо в висините
и никой мен не може да ме съди!

САМО БОГ МОЖЕ ДА МЕ СЪДИ!

А.Х.Т. cekupama sekirata
sekirata cekupama