The best topic

*

Posts: 12
Total votes: : 2

Last post: 15 June 2022, 20:05:35
Re: Най-великите империи by Hatshepsut

  • Мнения от facebook.com 2 0 5 2
avatar_Шишман

Мнения от facebook.com

Started by Шишман, 09 September 2019, 12:49:56

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ШишманTopic starter

Semo Kolev

Нищо вече не се произвежда в България, даже и идиотите ги внасят от Канада....

ШишманTopic starter

Слуга На Бога


Путин ни бил обявил за неприятелска държава. Господин Путин
с това управление БЪЛГАРИЯ е неприятелска държава и за БЪЛГАРИТЕ !

ШишманTopic starter


ШишманTopic starter

Semo Kolev
 ·
Хайде сега тези, където се смееха, че при соцализма се чакало за лада, да се посмеят как при капитализма се чака за олио!

ШишманTopic starter

Йордан Георгиев

Към министър председателя на Република България  !
Българска институция , която си е позволила да свали и замени българския национален флаг с украински , да бъде подведена под отговорност за национално предателство !!!

ШишманTopic starter

Една от най-важните цели на операцията в Укpaйнa е да не бъде допусната синергия между Pycия и Eвpoпa, по-конкретно между Pycия и Гepмaния. Защото, когато pycките ресурси бъдат обединени с гepмaнcкитe технологии, това е най-големият кошмар за всеки атлантически геополитик. Затова целта е да бъде създаден кoнфликт с ниско или средно напрежение, който да взриви изначално каквито и да е форми на колаборация между Pycия и Европа. Само заради caнкциитe, които се налагат в момента, немският бизнес е загубил 10 млрд. евро само за една година...
Проблемът е, че Европа няма собствена политика. Тук има сложна подмолна игра между Европа и CAЩ. Очевидно е, че европейските eлити са проaмepикaнcки...
Нас ни готвят за плацдарм в тази вoйнa, във всички измерения на това понятие. Давам ви пример – между Варна и Kpим разстоянието е 460 километра. Paкeтa със среден обсег на действие ги изминава точно за 3 минути. Първо, в България ще се монтира нещо, което очарователно беше наречено от вoeнния министър "координационен център на HAТО". Всеки, който е ходил в казарма... знае, че когато стане вoйнa, първата цел е да ударите кoмaндния център. Защото, когато ударите него, всички останали opъжия стават просто железа. Такава е работата с командния или координационния център...
Българският политически елит е слугински елит. Той е бил такъв и преди 10 ноември. А след 10 ноември единственото, което направи, бе да смени господаря си... Те никога не са обвързвали собствения си просперитет с просперитета на територията, носеща наименованието България. Те гледат на България като на плячка по пример на онзи очарователен филм на Уди Алън ,,Вземи парите и бягай" ...
Голямата драма на България, и го казвам с болка и горчивина, е че в най-важните моменти от съществуването на нашия народ, ние имаме калпав и негоден елит, който не поема отговорност.
Ивo Xpиcтoв

ШишманTopic starter

Димитър Димитров


През 2035 година,
F-16 ще бъдат доставени директно във военно историческия музей!

ШишманTopic starter

Plamen Petkov

Сега, като забраняват едни две букви, президента на Украйна Olodimir Elenski ли ще се казва ? Само питам .

ШишманTopic starter

Plamen Petkov

Да обясня нещо на нашите пишман икономисти и финансисти . Зад рублата стои цялата Менделеева таблица в неограничени количества и военна мощ а зад долара печатница, и имагинерна военна мощ. Събитията в момента показват, че зад долара е останала само печатницата. Толкова.

ШишманTopic starter

Духовито мнение
___________________
Plamen Petkov

Ще ни плаши Путин с енергийна криза ? Айде бе ! Той не знаели, че да се къпеш със студена вода калява духа и тялото а студеното кафе е против бръчки ? Знае ли, че зеленчуците, плодовете и бобовите култури са по-полезни да се консумират сурови? Е с лещата и боба малко ще се озорим, но както казва Псаки - демокрацията трябва да се изстрада. Ша ни плаши - айде бе !?

ШишманTopic starter

Димитър Димитров

Ако сега не спрем обслужващите чуждите интереси другари, утре те ще пожелаят не само  преименуването на улици и площади. Ще ни накарат и името на държава да си сменим с нещо по-евроатлантическо.

ШишманTopic starter

Страницата на Диана


Чуй ме Чужденецо, откъдето и да си!!! Твоята война не е моя!!!
Твоя път не е моя!
МОЯТА СТРАНА НЕ Е ТВОЯ!