The best topic

*

Posts: 12
Total votes: : 2

Last post: 15 June 2022, 20:05:35
Re: Най-великите империи by Hatshepsut

Домашни любимци

Started by long time ago, 25 January 2019, 14:05:14

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

long time ago

Имахме морско свинче няколко години. Едното клипче е с него и с пекинеза, който дойде по-късно.
После подарих свинчето.
За кучето бях много против. Не помогна. Потроших нерви. Животинката не е виновна разбира се. Обичам животните, но не смятам, че куче е подходящо да се гледа в апартамент.
Преди свинчето имахме папагал, който детето изтърва да излети и после доста плака. Беше по-малък.

Съквартиранти


Куче в стаята

Panzerfaust

Имал съм гълъб, папагалчета, заек, куче и котка по различно време. Дори като дете бях прибрал паднали врабче и гугутка и си ги гледах успешно. После ги пуснах, защото не са домашни любимци. Гълъбът беше пощенски - пусках го и сам се връщаше. Докато един ден не се завърна. Вероятно е станал жертва или на деца с прашка, или на котка. Много исках голям и хубав аквариум, но акваристиката е скъпо и изикващо грижи и време хоби, които нямам.

long time ago

Котка имахме винаги в детството. Израснах в къща с дворче. Щом изчезнеше по незнайни причини и си вземахме друга. Към куче много повече се привърва човек - така казват. И май е верно. Първото ни куче живя 5-6 години на лозето. Не бях там когато си отиде. В казармата бях.
Второто ни куче живя 12 години. Преди няколко години се разболя и си отиде.

Лина

Имах едни рибки, но през зимата се свариха. Едно птиче бяхме намерили в гората ..... оказа се също много махнато животно.
Сега експериментирам върху хора, отделно винаги успешно съм гледала котки, те са много умни и самостоятелни животни, не изискват никакви грижи. 

генерал Жеков

Рибите са сложни за гледане животни.Нито издават звук,нито пък недоволстват.Най-големия проблем е тяхната прилика с днешните политици-ядат,ядат и нищо не казват,нито са сити,нито гладни и ние понеже не сме се усетили продължаваме да ги храним и в един момент ги намираме мъртви в аквариума и се чудим какво толкова е станало
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

long time ago

#5
нашия страж на квартала
тук спи

Спящ хин-пекинез гевезана

Лина

#6
Много хард ги подкарах русофилите, хайде да покажа един хубав човек от Русия.
Kitten Lovers salute you!

https://www.youtube.com/watch?v=XVRSDMqo9as&feature=youtu.be