• Welcome to Български Националистически Форумъ.

Изповеди...

Започната отъ История, 16 Дек 2023, 19:07:56

0 Потрѣбители и 1 гостъ преглеждатъ тази тема.

История

Отварям тази тема за да може всеки , който реши да сподели нещо с всички останали да го направи тук. Аз ще съм първи!

Тук мен не ме познавате или само така предполагам поне. Има потребители , които познавам от други форуми като например "Валсо" , но останалите може като мен да са зад други имена.
Първо се обръщам към създателите на форума който е направен много добре и се вижда , че се полагат постоянно усилия за да се поддържа. Много добре изглежда , всичко е много подредено , харесва ми! Поздравления за усилената и постоянна работа.  :smile-1:  Сега по темата , аз пиша в доста форуми и в един пишех по 100-150 коментара на ден , и всичко това беше до скоро. И аз не знам точно какво се случи , но вече изгубих желание да пиша там. Все още имам един нов профил от който пиша по два - три коментара на ден , но мисля да се заличавам завинаги. Това е моята изповед днес , ако и вие имате нещо да споделите , заповядайте!   :smile-1:

Panzerfaust

Не е точно изповед, но ще кажа, че ще се радваме, ако се включваш тук редовно. Форумът е много разнообразен, и има практически всичко, а не само политика, етнография, религия, археология и история, както се "предполага" от един националистически форум.

История

Пожелавам на всички весело изкарване на празниците!
Имен ден празнуват, носещите имената Евгени, Евгения, Жени, Бистра, Благороден, Благородна, Малчо (от словосъчетанието Малка Коледа), Малик, Мален, Малена, Малин. Честит имен ден!
"Слава във висините Богу, и на земята мир, между човеците благоволение!" Наистина, нека на земята бъде мир и добра воля!

Hatshepsut

Както редовно пускам нови теми в раздела "История", някой може да си помисли, че ще представя историята на всички държави по света, но това съвсем не е така  :dont:

Не възнамерявам да пускам теми за историята на държави, посягали и посягащи на българщината и българските интереси, както и на такива държави, към които не проявявам особен интерес, а именно:

Русия
Турция
Сърбия
Гърция (има тема за цивилизацията на древна Гърция, последващите епохи няма да представям)
Румъния
Албания
Босна
Арабските държави и останалите ислямски държави в Азия (средноазиатските републики на бившия СССР, Афганистан, Пакистан, Бангладеш, Малайзия и Индонезия)
Африканските държави (с изключение на древен Египет, Етиопия и Мадагаскар)
Австралия и Нова Зеландия
държавите на Американския континент

Ако някой има желание, може да пусне подобни теми, аз не поемам такъв ангажимент  :whistle: