• Welcome to Български Националистически Форумъ.

Ш

Какво ще направите, ако Русия нападне България?

Започната отъ Шишман, 16 Окт 2022, 13:48:59

0 Потрѣбители и 1 гостъ преглеждатъ тази тема.

Шишман

Ще отиде да се биете с руските агресори в името на евро-атлантизма , рамо до рамо с американските и натовски войници ?
Ще се скриете и няма да воювате?
Или може би ще застреляте командирите си и ще минете на страната на Русия ?
Аз няма за сега да казвам кое от трите ще направя. Интересно ми е да чуя вие какво мислите.

Hatshepsut

Подобни анкети пускаше, а и може би все още пуска Костя Копейкин във фейсбук  :devil:
Подтекста е, че всички българи трябва да обичат Русия и да посрещнат руската армия с цветя, както направиха дебилите и комунистите през 1944г.  :judge:

Това което мога да кажа в личен план е, че няма да посрещна руснаците с цветя и няма да се бия на тяхна страна, това е абсолютно сигурно.
За щастие България е член на НАТО и такава ситуация е малко вероятна, единствено при всеобхватен конфликт Русия-НАТО би било възможно да се случи нещо подобно.

Шишман

Цитатъ на: Hatshepsut - 16 Окт 2022, 14:33:11Подобни анкети пускаше, а и може би все още пуска Костя Копейкин във фейсбук  :devil:
Подтекста е, че всички българи трябва да обичат Русия и да посрещнат руската армия с цветя, както направиха дебилите и комунистите през 1944г.  :judge:

Това което мога да кажа в личен план е, че няма да посрещна руснаците с цветя и няма да се бия на тяхна страна, това е абсолютно сигурно.
За щастие България е член на НАТО и такава ситуация е малко вероятна, единствено при всеобхватен конфликт Русия-НАТО би било възможно да се случи нещо подобно.
Говоря хипотетично. А в импровизираната анкета са дадени всякакви отговори за хора с различно мислене.

Шишман

Цитатъ на: Hatshepsut - 16 Окт 2022, 14:33:11За щастие България е член на НАТО
Тия двамата на снимката го викат същото. Даваш ли си сметка че си на една страна с тях злото, което идва от господарите им ?

Валсо

Аз съм освободен от военни задължения по здравословни причини, така че ще търся къде да се скрия.

Без Бозиндоус от 14 Юли 2022 г.
https://t.me/linuxtalkbg

Пешо

Борба - Победа! Това ратническо мото винаги ще бъде актуално.

Най-вероятно ще мина една бърза военна подготовка и отивам да бъда пушечно месо на фронта, но поне знам, че няма да бъда мишок като копейката и да се разцелувам с рашките.

Шишман

Цитатъ на: Пешо - 11 Фев 2023, 12:17:36Борба - Победа! Това ратническо мото винаги ще бъде актуално.

Най-вероятно ще мина една бърза военна подготовка и отивам да бъда пушечно месо на фронта, но поне знам, че няма да бъда мишок като копейката и да се разцелувам с рашките.
Такива, като тебе ще сте единици, ако не се сещаш !

Пешо

Цитатъ на: Шишман - 11 Фев 2023, 13:09:00Такива, като тебе ще сте единици, ако не се сещаш !

Боли ме кура, ако не се сещаш!

Шишман

Цитатъ на: Пешо - 11 Фев 2023, 14:10:05Боли ме кура, ако не се сещаш!
Повечето русофоби , някога бяха първи русофили. Усетят ли дебелият край пак ще обърнат палачинката. Такива като тебе ще се окажат наивници и няма да сте много. Предполагам самите българи ще ви избият преди руснаците, понеже са много, ама много доволни от западните ни и американски братя.
Funny Funny x 2 View List

Similar topics (2)

1403

Започната отъ Шишман

Отговори: 51
Прегледи: 5003

11 Фев 2023, 21:51:51
отъ Шишман
1753

Започната отъ hideboom

Отговори: 0
Прегледи: 226