• Welcome to Български Националистически Форумъ.
 

Камери от Spy.bg

Започната отъ hideboom, 12 Ное 2021, 15:41:32

0 Потрѣбители и 1 гостъ преглеждатъ тази тема.

hideboom

Ако цените високо сигурността и създаването на безопасни условия, независимо от мястото, то вероятно вече сте обмисляли въпроса с инсталирането и употребата на охранителни камери.

Напредването на технологиите и усъвършенстването на функционалността на редица продукти от видеонаблюдателния бранш позволяват на потребителите съвсем удобно и безжично да се ползват от функциите на охранителните камери през таблета или смартфона си.

Камерите за видеонаблюдение и, най-вече, тези с охранителна цел намират наистина голямо приложение в редица сфери на частния, професионалния и обществения живот. Тъй като сигурността и безопасността са приоритет от най-висок тип за всички, то внедряването на такива продукти е нещо съвсем очаквано, а и много необходимо.

Охранителните камери са чудесен и ефективен способ за ограничаване на всякакъв тип престъпни действия – те действат превантивно, а, при вече настанала противозаконна ситуация, изиграват ключова роля при нейното разрешаване.

Къде е за предпочитане използването на охранителни камери?

прочетете още тук  ТопновиниWiFi камера с 355 градуса въртене

Камерата има възможност да бъде завъртяна на 355 градуса по хоризонтала и 90 градуса по вертикала. Така няма да има място от помещението, което да не бъде видяно.
Обектива със сензор CMOS 3.6mm,F=1/2.7 дава максимална резолюция от FullHD (1920х1080 пиксела), а шестте инфрачервени диода дават до 10 метра видимост и на тъмно.
Поддържа безжични мрежи с IEEE802.1.1b/g/n стандарти и WEP/WPA-PSK/WPA2-PSK ,64/128-bit протоколи.
Записите от камерата могат да бъдат съхранявани на microSD карта, като в слота можете да поставите до 128 GB. Можете с допълнителен абонамент да използвате и "облак" за запазване на файловете.

Приложението, което управлява всички функции на камерата е YCC365 Plus. Чрез него можете да включвате и настройвате детектор за движение, график на запис, да водите двупосочна аудио връзка, да преглеждате и изтривате записи.
Работи с захранващ адаптер 5V DC.
Размери ф80/120 мм.Ръчен ендоскоп с 80 см. тръба

Ендоскоп с метална гъвкава тръба с дължина 80 см. Диаметъра на камерата е 8 мм, а дължината 46 мм.
Изображението на изследваните пространства виждане направо на цветния TFT LCD 3.5 инчов дисплей.
За тъмните места имате 6 бели диода с възможност за регулиране на яркостта от ръкохватката.
Резолюцията е 640х480 пиксела.

Ъгъла на видимост е 60 градуса, а минималното фокусно разстояние 3 см.
Работи с 4 батерии тип АА или може да се захранва през microUSB портa.
Степен на защита IP67, работна температура до 55 градуса.
Размер на ръкохватката - 220 мм.
В комплекта има включени приспособления за закрепване към камерата, които да улеснят работата Ви.

hideboom

Скрита камера в химикалка – развитието на технологиите определено е впечатляващо

Безспорно една от характеристиките на всяка скрита камера е нейната дискретност и възможността да заснема наистина необезпокоявано. Е, екипът на Spy.bg е повече от щастлив да ви уведоми, че в продуктовия си асортимент притежаваме може би едно от най-добрите устройства, срещащи се на пазара.

Да притежаваш скрита камера в предмет, който широко се използва в ежедневието, какъвто е химикалката, определено отнася тайното видеонаблюдение на едно съвсем друго ниво. Вече изобщо няма да е необходимо да се тревожите, че някой ще открие или намери камерата ви – всъщност ще имате ексклузивната възможност да я носите навсякъде със себе си, без риск да събудите каквото и да е съмнение. Сред множеството ползи и предимства на скритата камера в химикалка откриваме:

    Компактност и лесна преносимост;
    Възможност за оборудване с допълнителна памет;
    Висококачествени видеа и снимки с кристална резолюция;
    Опция за удължен режим на работа;

Никога не е било по-лесно и достъпно да се сдобиеш с шпионска камера

Камерата на ендоскопа е поставена в метален корпус с диаметър 10 мм и дължина 50 мм. Поставена е на гъвкав кабел с дължина 5 м и завършващ с USB порт, който да включите в компютър или лаптоп.
Сензора на камерата е CMOS с максимална резолюция 640х480 пиксела.
Фокусното разстояние е 6-10 см., а ъгъла на видимост 60 градуса.
За да имате картина и на тъмни места имате 4 бели светодиода с променлива яркост.
Със софтуера в комплекта можете да правите видео записи или отделни снимки.още Ендоспоки

hideboom

WiFi камера за видеонаблюдение
В онлайн магазина на SPY .BG откривате богато разнообразие от модели, съобразени с индивидуалните изисквания на всеки клиент.

Възможностите за качествено наблюдение както денем, така и нощем, са сред основните предимства на доста модели. Отделно бихте могли да се спрете на камери за външен, вътрешен монтаж или да комбинирате двете разновидности.

Куполни, с вградено инфраред осветление, мегапикселови, управляеми, подвижни са само малка част от предлаганите варианти.

Мини, с карта памет или безжична е въпрос на лични предпочитания на всеки отделен клиент. Има случаи, в които е достатъчно да си вземете мини камера и да сте напълно незабележими, нищо, че тя не е скрита или за вграждане.

IP камерите могат да бъдат и скрити в обичайни за бита предмети – стенен или настолен часовник, будилник, адаптер, пауър банк, лампа. Ако тези възможности не са ви достатъчни, то тогава можете да изберете сами къде и в какво да бъде вградена скритата камера с директна връзка към вас по всяко време.
Още тук: топ новини

Tags:
Powered by EzPortal