• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

21 October 2021, 11:56:43

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
14265 Posts

Шишман
5793 Posts

Panzerfaust
1023 Posts

Лина
793 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 24,149
  • Total Topics: 1,371
  • Online Today: 110
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 71
Total: 71

avatar_Шишман

БЪЛГАРЩИНА - изяснявания

Started by Шишман, 19 October 2019, 12:19:40

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

Почитането на българщината е най-висшата форма на родолюбие. Това е и единствената възможност за запазване и оцеляване на българската народност !
Шишман

ПОЛИТИЗИРАНЕТО НА БЪЛГАРЩИНАТА МОЖЕ САМО ДА Я УНИЩОЖИ
 Ето този човек в една  моя публикация пише че трябвали някакви дела.
_____________________

Kris Kolev
Българщината не е само да се покажем с народни носии на някой събор и си правим снимки. Родолюбието иска дела...
_______________
 Да не си траем когато преиначават историята ни. Да не свеждаме глави, когато цигани и турци ни определят начина на живот. Да не позволяваме да доразрушат и разпродадат държавата ни. Да спрем излъчването на турски и американски филми и сериали, които променят съзнанието на децата ни.
До тук как ви се струва?
__________________________________
На въпроса ми за какви дела става дума - виждате отговора на тоя човек. На практика иска да превърне българщината в политически инструмент за постигане на невъзможни неща.
Започвам разбор на предложенията му едно по едно
-Да не си траем когато преиначават историята ни - тука предполагам говори за ненормалните измислици на т.н. древна наша история.Тия постоянно се оплакват от някакви преправяния. Дори и да говори за реалната ни история, преди да започнем "да не си таем" би трябвало да изясним нещата, за да се знае за кое точно да не си траем ! Той явно обаче ги е изяснил, сам самичък, предполагам е поредният непризнат гений.
-Да не свеждаме глави, когато цигани и турци ни определят начина на живот - Тука е доста неразбираемо, поне за мене. Аз не си спомням някой от малцинствата да ми е определял начина на живот, определям си го аз. Може би има пред вид да гласуваме за него и подобните му понеже тия идват от Турция гласуват и т.н. глупости и политизиране ! Лично аз не знам българите масово да навеждат глави пред турци и роми, явно човека нещо послъгва. Да ама с лъгане далеко , няма да стигнем.

-Да не позволяваме да доразрушат и разпродадат държавата ни - тука предполагам пак има пред вид да гласуваме за него и неговата партия, която и да е тя. То ако с гласуване , ставаше - да са го забранили. За да не руашат и продават държавата ни: трябва много сериозно организиране на будната и родолюбива част от народа, изясняване на един куп неща и чак може би тогава да се предприемат съответните действия. Другото с протестите, каквото предполагам има пред вид тоя човек - е губене на време.
- Да спрем излъчването на турски и американски филми и сериали, които променят съзнанието на децата ни - Тука мога само да се изсмея на глупостта му. Като начало сериалите, особено турските не ги гледат децата, а възрастните ! Ако няма американски сериали, какво ще има по телевизията > Ще му слушаме лишените от разум речи на тоя юнак ли ? Пък и "на сила хубост не става ". Ако някой се опита да го направи това: ще бъде веднага обявен за луд и бит и т.н.
   Ще кажете какво тогава трябва да направим ? Ами като начало да си избием от главите тъпите шаблони наложени ни с времето. Особено шаблона за спонтанна всенародна революция и масовото самоосъзнаване. Първо революциите винаги са били зло организирано от сатанисти. Второ масови и спонтанни  осъзнавания на народа  и такива революции не съществуват освен по филмите !
 Като начало трябва да се организираме не масово, може и малка група хора, но да действат организирано. После трябва да се изяснят най-важните - основните въпроси и неща . Да се проведе нужната, правилна и добра  пропаганда, като не се цели целият народ масово да се обърне и само-осъзнае, стигат и  3-4% . И когато стане това : тогава да се вземе решението, какво да се прави, как да се подходи, кой път да се избере. До тогава трябва : работа, пак работа и пак работа. И това няма да стане за 1-2 или 3 години - ще са нужни поне 10 ! Да но това което ще се изгради ще си струва : трудът, времето, напъните и усилията и ще работи и дава плодове.
Та така седят нещата, другото са тъпотии и празни приказки.
За сега нещата с 2-то ни възраждане вървят доста добре, нека не допускаме да бъде изродено ! На снимката явно се вижда че българщината се възражда и то в доста добър и чист вид .


Шишман

Българския родолюбец: не трябва да има нищо общо  с чужди идеологии обслужващи чужди държави и интереси, а трябва  да си цени собствената истинска българщина , завещана му от  предци, борци за свобода - юнаци и будители.
Добра картина на тема българщина.


Шишман

   НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ЗА ДЕЦАТА СИ
Дали ще станат, богати, образовани или известни.
Притеснявайте се дали ще бъдат добри българи, родолюбци и човеци ! Това е важното, останалото е суета и то глупава. На снимката малък юнак, тръгнал според мене по добрият път от малък !         
Шишман

    МОЖЕ ЛИ ?
Може ли български родолюбец да не е православен ? Например да е католик, мисиоманин, тангрист или будист или пък нещо друго ?
Ако някй твърди че може нека ми посочи имената на поне 3-ма наши народни юнаци - нацонални герои изповядващи вяра различна от православната.
Верно е че много хора са атеисти и това е техен личен избор, но дори и такива, ако не уважават: вярата на народа си и предците си те не само че не са родолюбци - те вече не са и българи.
Някои це кажат: ами какво ще правиме с помаците и католиците - нищо какво трябва да правиме с тях, да са живи и здрави. Ако искат да заповядат при нас, ако не искат - да не идват !
Тука странното е че някои изживяващи се като велики националисти: мразят вярата на народа си и искат едва ли не да станем мюсюлмани-ислямисти ! Нещо което аз лично не мога да го проумея. Тия от снимките явно обаче мислят правилно и не случайно са поставили кръстове на вратовете си !     

FELDMARSCHALL

Може ! И престани с търсещите провокация постове.

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 12 August 2021, 19:58:53Може ! И престани с търсещите провокация постове.
Това е твоето мнение, имаш право на твое мнение. В поста няма никаква провокация, просто казвам как седят нещата. То това мое мнение е за група в фейсбук, тук го публикувам между другото. Може даже и да не го публикувам и така, все ми е тая.