• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

25 October 2021, 17:23:30

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
14334 Posts

Шишман
5793 Posts

Panzerfaust
1033 Posts

Лина
794 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 24,241
  • Total Topics: 1,374
  • Online Today: 170
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 1
Guests: 121
Total: 122

avatar_Лина

Актуални новини и мнения за тях

Started by Лина, 01 August 2019, 15:36:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sturmmann Батбаянов

19 March 2021, 22:57:44 #120 Last Edit: 20 March 2021, 06:09:35 by Hatshepsut Reason: Корекция на линка
"Бедността и мизерията подтикна майка и дъщеря да се самоубият в Стара Загора.
Двете скочиха от седмия етаж на блока.
Пенка Христова, на 63 години, и дъщеря й Велина, на 45 години, живеели крайно бедно в гарсониера във вход Б на панелен блок на улица ,,Мусала" 22. Възрастната жена била почти сляпа, дъщеря й била в ролята на нейн асистент. Затова и доходите им били малки – пенсията по болест на майката и асистенската заплата на дъщерята."


https://vtorifront.bg/article/tragediya-mayka-i-dscherya-v-stara-zagora-se-samoubiha-zaedno-kato-skochiha-ot-sedmiya-etazh


Либералния капитализъм продължава да мъчи и убива.
Sad Sad x 2 View List

Лина

Бедността е голям бич, но при всеки тип управление ще има живеещи в нищета. Навярно не само парите са причина тези хора да се самоубият, ще има и още нещо. По-вероятно е да са сложили край на живота си заради отношението на другите към тях, а не само от безпаричие. Човек може да живее без пари, но без добра сума и близки хора – не може. Ние хората (въобще) сме по-скоро лоши, не се държим добре с пропадналите телом и духом.

Веднъж попаднах на едно определение на СЗО за това що е здраве, не се сещам дословно, но общо казано, според тях здравето на индивида е не само физически здрав организъм, но то включва цялостното благополучие на индивида в обществото. От тази гледна точка здравите в България хич не са много! Повечето хора излиза, че са болни, но не си съчувстваме особено.

FELDMARSCHALL

То ако психически се сринеш това почти веднага удря и физическото ти състояние. Нещата са обвързани.

Лина

Изборни данни към 14:30 ч.: Ето как се движат партиите при преброени 80% от гласовете

Лумпените щурмуват парламента, най - после стигнахме дъното!

Псуващи наркомани, реваншисти, хомосексуалисти, червени прашки и чалгари са избора на младите българи.  :emo:
Дали има такъв народ? Явно има!

Импотентния "победител", Славито веднага получи ковид симптоми и се покри. Аз го разбирам и той не е очаквал стадото да е толкова тъпо и така рязко да му смени комфортната роля на скрит зад камерата мрънкалник  :emo: с човек, който трябва да носи отговорност.
Sad Sad x 1 View List

Лина

Братя и сестри, обещаната революция още не е започнала.  :judge:
Топчето този път няма да гръмне, а само ще пръдне. Новият ни парламент е едно ,,чудно" място в него тези дето са влезли през задния вход, т.е. откъм ...... взеха че излязоха на челото като гладни въшки.
Няма никакви нови лица само стари и плачевно добре познати мутри, като:

Татяна Дончева, която от ден нула започна да коли и да беси. Като стара комунистка тя знае най –добре как – като лиши всички други от право на трибуна. Вече ще може по цял ден да те оплюват и обругават от парламентарната трибуна, но ти чак когато свърши работния ден и няма вече гръмнат журналист ще имаш право да се защитиш.  А какъв речник имат курвите от ,,Мурти върте" на Манолова: "Ма, то е ад, бе", отвръща Митева. "Не може. Какво е това? Това нещо още в понеделник. Още в понеделник се свършва с това. :makeup:  Личните обяснения накрая на заседанието". :boi: Николай Хаджигенов
Адвокаче завършило смешния Нов Български университет, който забележете няма нито едно спечелено дело, но за сметка на това е осъден за клевета!! Този човек е на 50 години и «блести» с такава практика..... за адвоката на доказано корумпираната Десислава Иванчева няма какво да се каже повече, освен че също като нея успя да излъже гладните овце, че  няма да краде, .............а като стана кметица тя крадеше и с гъза си.
,,ГЕРБ трябва да разберат, макар и по трудния начин, че вече не са на власт».

Хубаво е да разбереш, че си взязал в Парламента с 4-5 %. :wink:
И то от най - тъпите маргинали, дето нищо не разбират, вкл. основното, че гласувайки за теб получават БСП!


Другата стара комунистическа патерица и парцалеса, лапала по 20 кюфтета на ден по различни станции на Министерски съвет от време оно също не знае къде се намира:
«Представителката на ,,Изправи се – мутри вън!" Мария Капон настоявала депутатите от ГЕРБ да бъдат настанени само в задните редици на пленарната зала, без близък достъп до трибуната и президиума. Представителят на ГЕРБ Алексанър Ненков се възпротивил и нарекъл идеята ,,репресивна" спрямо найголямата парламентарно представена партия. Капон тогава заплашила директно: ,,Това е само началото, свиквайте, ще видите какво ви чака!"»

И за капак на цялото еднотипно говорене и нещоправене се появи и той:


Защо е с маска тоя? Нали цяла година разправя на тъпите мисирки, че не трябва да се носят маски. Да си я сложи някъде другаде.

За разлика от всички срати комунистически бръмтии от Мутри вътре! и БСП най – забавни (очаквано) са палячовците от «Няма такъв народ», но от сега правим уговорка, че на тези няма да им помня имената!

Палячо 1
Някой от шоуто на Слави
«Шофьорчето Бойко Борисов днес не дойде – за пореден път. Джипко Бибитков за пореден път не дойде в парламента.»

Момент,нека да помисля, ако бях на мястото на Бойко Борисов дали щях да дойда до парламента да ви правя кефа аз на вас ... Не, нямаше да дойда! :giggle:

Палячо 2

сценаристче в шоуто на слави
«В шок сме. Ние сме омерзени. Защо? Защото една част от групата на ГЕРБ използва брутални цинизми в пленарна зала и се държи арогантно и просташки...»

Тоя гледал ли е «шоуто», за което пише сценарии – май се прави, че не е! Няма нищо по- брутално, цинично и просташко от всичко свързани със слави трифонов и екипа му.
Ако баба ви Мика ЗНайкова беше влязла чрез друга партия в Парламента, а не чрез слави трифонов такива цинични майтапи и вицове щяха да хвърчат по престарялата и слива, че ме е срам да си ги помисля.

Hatshepsut

Разследват руска следа във взривовете в заводи за боеприпаси у насИма съмнение за опити за спиране на износ към Грузия и Украйна

Прокуратурата сравнява четири случая на взривове на складове за боеприпаси у нас, при които е забелязано сходство. Те са станали през последните 10 години. Това обяви говорителят на главния прокурор Сийка Милева.

Първият случай е от 12 ноември 2011 година до село Долни дол. Тогава е взривен склад на ,,Емко". Унищожено е значително количество боеприпаси и взривни вещества, предназначени за Министерството на отбраната на Грузия, обясни Сийка Милева.

Собственик на засегнатата продукция е Емилиян Гебрев.

Вторият случай е от 2015 година, когато е взривен склад за готова продукция на ВМЗ-Сопот, до село Иганово. Част от унищожена продукция, също е собственост на ,,Емко".

Третият случай също е от 2015 г., обясни още Милева. Тогава е взривен цех на ВМЗ-Сопот в Иганово.

Четвъртият случай е от 2020 г. В Мъглиж е взривен склад на завод ,,Арсенал". Сийка Милева подчерта, че ,,Арсенал" е стратегически обект за националната ни сигурност.

,,При четирите произшествия се наблюдава сходство, но се различават от останалите случаи на взривове на складове през същия период. И в четирите случая не са установени конкретни причини за взривовете в складовете", обясни Сийка Милева.

Тя обясни, че и в четирите случая има пожари преди това, което говори, че се е целяло хората да се оттеглят от мястото.

,,Категорично е установено, че задействането на зарядите е ставало дистанционно", каза Милева.

Взривената продукцията е била предназначена за износ към Грузия и Украйна.

От получената информация от партньорските служби и от ДАНС, може да се направи обосновано предположение за взаимовръзка между тези взривове, опитите за отравяне на трима български граждани и извършването на тежки престъпления на тежки държави, обясни Милева.

За опита за отравяне на тримата българи трима руски граждани са привлечени в качеството на обвиняеми и се издирват от Интерпол. Според Милева те вероятно имат принадлежност към ГРУ.

В хода на разследването е установено, че шестима руски граждани са пребивавали у нас около дати на взривовете и около датите на опитите за покушение на Емилиян Гебрев.

Според разследващите вероятно целта на руските граждани е била пресичане на доставките на специална продукция за Грузия и Украйна.

Проверява се връзка на тези случаи с взривовете на складове за боеприпаси през 2014 г. в Чехия.

https://nova.bg/news/view/2021/04/28/

Лина

Някой има ли идея по какви причини на лицето Бойко Рашков (към момента министър на МВР) може да е отнет достъпа до класифицирана информация още от 23.04.2019? Това при положение, че до края на 2018г. е бил ръководител на Бюрото за контрол на СРС!
По времето на Бойко Б., който  е злодей и канибал  :whistle: този е работил за службите..... Мисля си че Рашков знае всичко, което може да се знае, но забележете той няма какво да сподели! Единствено клюки от типа "Някой си каза......".
Що за министър на МВР имаме - разпространява сведения без доказателства, без всякакви улики?!
Когато не се занимава с клюки и подслушвания Бойко Рашков преподава в УНСС заедно с Румен Гечев. То това УНСС се оказа егати комунистическия кошник :judge:

Какво ви е мнението за Бойко, ама Рашков?. 


Panzerfaust

Quote from: Лина on 30 May 2021, 18:33:45Какво ви е мнението за Бойко, ама Рашков? 
Засега неутрално.

Sturmmann Батбаянов

Quote from: Лина on 30 May 2021, 18:33:45Някой има ли идея по какви причини на лицето Бойко Рашков (към момента министър на МВР) може да е отнет достъпа до класифицирана информация още от 23.04.2019? Това при положение, че до края на 2018г. е бил ръководител на Бюрото за контрол на СРС!
По времето на Бойко Б., който  е злодей и канибал  :whistle: този е работил за службите..... Мисля си че Рашков знае всичко, което може да се знае, но забележете той няма какво да сподели! Единствено клюки от типа "Някой си каза......".
Що за министър на МВР имаме - разпространява сведения без доказателства, без всякакви улики?!
Когато не се занимава с клюки и подслушвания Бойко Рашков преподава в УНСС заедно с Румен Гечев. То това УНСС се оказа егати комунистическия кошник :judge:

Какво ви е мнението за Бойко, ама Рашков?. 


А на теб какво ти е мнението за Бойко, ама Борисов? Май положително?

Лина

При сравнение с ИТН и БСП - да. Извинявай, но тези първите така и не разбрах за какво се борят точно ......дочувам само намаляване броя на депутатите....... увеличаване властта на президента - на мен това ми звучи като Путнска демокрация само, че за разлика от руснаците на нас не е ясно кой ще е Путина и кой Медведева. Това явно ще се снесе в последния момент.
Служебното правителство от което е и Бойко, ама Рашков много пъти бяха разобличени в лъжи! Вървят всички бюджетни плащания, но не казват плаща се на всеки всичко, което е необходимо и парите намаляват, а парите свършиха.  :whistle: Някой споделя някакви съмнения без повдигнати обвинения, но на обществото се представят като факти. По време на управлението на Станишев и Първанов изчезнаха 196 мил. евро за магистрали без е построен и километър, сега седнали да се ровят тези какво били откраднали.
Който одобрява служебното правителство може да сподели защо го подкрепя.
Отделно ядовете им с Гешев като главен прокурор - темата с циганските престъпления си вървеше и по време на управлението на ГЕРБ - това е факт, откакто обаче той е ГП доста замря за моя радост. За мен проблема с циганската престъпност е много по-важно да бъде решаван и хич не ми пука за комфорта на бг- милиардерите.