• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

24 January 2022, 06:39:47

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
15490 Posts

Шишман
5984 Posts

Panzerfaust
1128 Posts

Лина
829 Posts

sekirata
264 Posts

Amenhotep
24 Posts

Theme Selector

Members
  • Total Members: 171
  • Latest: Pesh
Stats
  • Total Posts: 25,835
  • Total Topics: 1,410
  • Online Today: 118
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 20
Total: 20

avatar_Hatshepsut

Внимание Хомосексуалисти!

Started by Hatshepsut, 09 April 2019, 09:52:55

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Topic keywords [SEO] педерастия

Hatshepsut

09 April 2019, 09:52:55 Last Edit: 13 October 2020, 09:04:06 by Hatshepsut
Гей пропаганда с общинска подкрепа!


Карлос Контрера

Като общински съветник искрено съм възмутен, не бесен съм, как местната власт се използва като рупор на отявлена гей пропаганда и промиване на мозъци в тази посока. Днес по Бтв по време на едно от предаванията лицето Светлана Куюмджиева, титулувана художествен директор на фондация "Пловдив 2019", нелепо обясняваше как промотирането на хомосексуализъм чрез изложба е в реда на нещата. За пореден път ставаме свидетели как местната власт в България се занимава да обслугва маргиналната група на едни гей активист, широко финансирани иначе от сососовите структури. И това обслугване става, разбира се, с общите, общинските пари. Не знам дали сме сключвали обществен договор, в който да се казва, че общината (Столичната) ще подкрепя гей-паради и ще финансира гей маратони (каквито неща се случиха през 2018г.), нито пък с парите на един голям областен град, забележете като част от културна програма, ще се прави хомо пропаганда?! Аз не съм чувал да сме се съгласявали на подобни неща!

Факт е, обаче, че без базово съгласие, това се прави. Необясним е култът на кметовете на ГЕРБ към хомосексуализма и неговата публична апологетика. Необяснимо и неморално, не за друго, а защото когато се явяват на избори, не казват, че ще раздават благословии и пари за гей пропаганда. Дълбоко нечестно е. Нечестно, но факт. Явно кооперирането с гей активисти (колкото и да са малобройни) им е по-мило и драго от мнението на избирателя, в това число и собствените им избиратели, на които и през ум не им е минавало, че ще финансират хомосексуални изложби, хепънинги и всякакви дивотии, които да обясняват колко е хубаво да се хомо и да го крещиш на всеослушание по улиците.

Така например Пловдив успя тази година да вземе палмата на първенството с организиране с общинските пари на гей изложба. Очевидно замисълът е широката общественост да се запознае с креватните щения на една група хора и да възприеме за нормално рано или късно, че хомосексуализмът трябва да бъде издиган в култ. Защо - не е ясно. учуди ме наглостта на въпросния общински чиновник, който с общите пари гради култура - ако това ни е културата, закривай! А можеше да бъдат финансирани далеч по-стойностни проекти. Но не би. Въпросната подстригана госпожа с вид на войнстващ джендър ни убеждава, че културата на Пловдив, разбирайте на България, защото Пловдив като европейска столица на културата представлява България, е в това да издигаме хомосексуализма в ранг на културно събитие. Т.е. това, че някой мъж спи с мъже, или някоя жена спи с друга жена, само по себе си е културно достижение. Очевидно разбиранията ни за култура доста се различават.

Този казус е само последната брънка от разиграващата се битка с войнстващия джендър подход. Интересно е защо не казват, че основните заразени и разпространители на СПИН са мъжете правещи секс с мъже. Предлагам това за реклама на културната столица, щом сме се докарали до там да рекламираме кой с кого спи, което е издигнато в някаква висша ценност. И това с пълна сила се отнася и за Столична община, която за сега леко отстъпва в подкрепата на гей пропагандата, но съм убеден, че ще навакса, както е тръгнало.

За капак ни се дават някакви аргументи от левичарския парцал "Гардиън", който тук в България се издига като някакъв еталон, а всъщност представлява един плосък пропагандатор на "прогресивни" идеи, пръскащ левичарска пропаганда.

Айде, няма нужда!

https://www.carloscontrera.bg/action/view/273/gej-propaganda-s-obshtinska-podkrepa

long time ago

По телевизията на Домусчиев
---------------------
Хомо-темата стана главна в БГ сериала "Откраднат живот"

 Хомо-темата стана главна в БГ сериала "Откраднат живот". В началото нямаше ни един хомо. Но напоследък превзеха екрана. Гейове и лесбийки станаха главни ПОЛОЖИТЕЛНИ герои. Отрицателни са хомофобите. Нормалните минаха на втори план.

Това е чудесно.

От кухнята на сериала може да бъде намерена СЛЕДАТА до личност, която ПРЯКО НАЛАГА изпълнението на Истанбулската конвенция. С каква сила я налага? Може би чрез собственика на НоваТВ?

Мирише на ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, защото сме парламентарна република. А нали Парламентът отказа да гласува за приемането на конвенцията?

Но и това е чудесно. Настигнахме Холивуд в господството на хомосексуализма и расовата омраза към европеидите.
http://krumbelosvet.blog.bg/lichni-dnevnici/2020/04/29/homo-temata-stana-glavna-v-bg-seriala-quot-otkradnat-jivot-q.1708193
Sad Sad x 1 View List

Hatshepsut

Излезе първата българска детска "гей" книжка...


Излезе първата българска книжка за деца, в която част от героите са еднополови двойки. Приказката "Мравин и планетата Гора" е написана от автор с псевдонима "Великан Василева".

В книжката се разказва за малка мравка, която потегля на път за нов дом, след като нейният е разрушен. По време на пътешествието Марвин е съпровождан от госпожица Бътерфлай и мис Бръмбарова - крилати дами, които живеят заедно. По пътя се срещат и мъжки черни лебеди, които са заедно "защото се обичат". Приказката е за деца от 3 до 6 годинки.

Цитат от произведението:

"Малката мравка Мравин е загубил мравуняка, който довчера е бил негов дом. Докато тъгува в гората и не знае какво да прави, той среща горския куриер Мис Бръмба и нейната партньорка по живот – Госпожица Бътърфлай. Приключението им започва с една боровинка, която да засити глада на осиротялата мравка, и продължава в търсене на нов дом, в който той да е обичан и щастлив. По пътя си ще срещнат различни горски обитатели, всеки със своите странности и различия. ,,Мравин и планетата Гора" отнася малки и големи в свят, в който най-важно е да бъдем заедно и да се обичаме, въпреки че сме различни."

"Хайде, хаирлия да е. Иде малкият Мравин, пазете децата", коментира произведението евродепутатът Ангел Джамбазки.

"А сега, ако сте спрели да повръщате, обърнете внимание кои са "фондациите", които финансират тази гадост...", възмутен е той.

https://m.fakti.bg/bulgaria/546696-izleze-parvata-balgarska-detska-gei-knijka-djambazki-prizova-pazete-decata

Hatshepsut

"Пропаганда за педофилия": Излъчват филм за "необичайното приятелство" между 9-годишно и ексцентричен гей


Македонски късометражен филм предизвика вълна от недоволство у нас.

Организаторите на 20-минутния филм "Змия" са Sofia Pride Film Fest.

В него се разказва за горчиво-сладка история за необичайното приятелство между 9-годишния смелчага Марио и ексцентричния гей мъж Борче, застрашено от предразсъдъците и омразата на родителите в малко градче. Дни след недоволството организаторите промениха описанието на късометражната продукция като "спестиха" участието на дете и пропаганда за педофилия.

"Днес вече описанието на филма "Змия" е променено - изтрити са поясненията, че детето е деветгодишно, а неговият "приятел" е възрастен гей. Защо ли, при положение, че организаторите от Sofia Pride Film Fest навсякъде обясняваха колко погрешно сме разбрали за какво иде реч. Е, все пак са оставили пояснението какви са родителите - изпълнени с омраза и предразсъдъци към това толкова естествено и невинно приятелство. Не знам, вие как бихте разбрали описанието на филма?", попита по темата журналистът Виктория Георгиева.

От поста ѝ става ясно, че за прожекцията на филма е избрана къщата на генерал-лейтенант Кирил Ботев - брат на Христо Ботев.

"Не приемам апатията на обществото по тази тема. Недопустимо е, въпреки политическата ситуация и вируса, да пренебрегваме тази тема и да си заряваме главата в пясъка, с надеждата, че това ще ни отмине. Не, няма, все по-агресивни ще са подобни активисти, промотиращи уж невинното "сладко-горчиво" приятелство между дете и възрастен мъж. И все по-нападателни към нас ще стават. А скоро предстои и София прайд", пише журналистката в социалните мрежи.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10215415780986804&id=1805665097

Реакциите не закъсняха и от страна на политици, които скочиха срещу излъчването на продукцията.

Педофилията нещо нормално ли е? Защото това се твърди в скандалния филм ,,Змия".  Лентата е част от официалната програма на ,,София Прайд Филм Фест" и ще се излъчи на 6 юни в столицата.

Това пита в официално писмо до Държавната агенция за закрила на детето българският представител от ВМРО в Европейския парламент Ангел Джамбазки във връзка с недопустимия сюжет на филм, който ще бъде излъчен на официален филмов форум, посветен на киното за гей общността.

"Шокиращото в него е перверзният му сюжет, в който се разглежда педофилията като нещо нормално. В основата му е ,,приятелство" между 9-годишно дете и мъж гей. В резюмето на въпросния филм тази история е описана като ,,сладко-горчива", подчертава Джамбазки и допълва:

"Педофилията е болест, научно доказано сексуално разстройство. А действията за задоволяване на тези страсти трябва да бъдат наказвани с цялата строгост на закона, а не да се представят като нещо нормално", категоричен е още заместник-председателят на ВМРО.

Джамбазки също така призовава ДАЗД да спре излъчването на този напълно недопустим и откровено противоречащ на българските нрави и традиционните християнски ценности филм, като обръща и внимание на съдържанието на целия тенденциозен фестивал с наименование ,,София Прайд Филм Фест". Подчертаваме, че той е разрешен от Столична община, както и фактът, че тематично предшества София прайд, срещу който ние от ВМРО от години се борим и искаме да бъде забранен. Подобна демонстрация на ненормалността е просто ненужна. Тя е вредна и целенасочена срещу културата, обичаите, вярванията и нравите на българите. Неслучайно ние от ВМРО от години водим своята битка срещу джендър пропагандата, чиято единствена цел е промиването на мозъците на децата и от там на цялото поколение, което всъщност ще бъде наследник на днешното общество", пише Джамбазки.

От Асоциация общество и ценности също призоваха за сигнал до Държавна агенция за закрила на детето.

Novini.bg потърси и трето мнение:

"Дни, след като отбелязахме деня на най-чистите сред хората - децата, ще си зададем въпроса пазим ли ги достатъчно, пазим ли ги въобще. На 6-и юни, в официалната програма на София прайд ще бъде прожектиран филма " Змия", разказващ за любовта между 9-годишно дете и хомосексуален мъж. Сюжетът на филма беше детайлно представен в програмата на събитието, но след бурната обществена реакция, организаторите скриха реалния му сюжет зад по-семпло описание. Това е добрата новина. Обществената реакция притисна хората, искащи лека-полека да нормализират ненормалното и неморалното. Лошата новина е, че ще опитват пак и пак. И от нашата будна съвест и активна намеса зависи да запазим най-уязвимите - нашите деца. Питам се и искат ли наистина представителите на ЛГБТ обществеността да се самонеглижират пред нашето общество? Не е логично да очакват добро отношение, когато могат да убедят и едно дете, че да имаш влечение към възрастен е хубаво. Или по-лошо, да убедят един възрастен, че влечението към дете е съвсем приемливо", заяви Драгомир Младенов от Младежи ГЕРБ.

Официална позиция на организаторите на излъчването на късометражната продукция не беше открита.

https://novini.bg/bylgariya/kriminalno-osemnadeset-plus/664874

Hatshepsut

Месец на съпротива срещу джендър идеологията


Глобалистката машина превърна месеците май и юни в период на усилена, изключително агресивна и брутална пропаганда на джендър идеологията. Медийните конгломерати ни заливат с пропагандни материали, социалните мрежи ударно промотират джендър идеологията и безцеремонно цензурират всеки, позволил си да оспори тази политическа линия. Мега корпорации и банки не само усилено рекламират тази идеология, но и принуждават служителите си да участват в различни идеологически прояви и програми за индоктриниране. Международни мрежи от неправителствени организации с огромно финансиране впрягат активистите си в различни пропагандни акции, насила натрапващи на обществото нормализирането на всевъзможни патологии и издигането им в норма. Западните правителствата, зависими от глобалната олигархия и безгръбначният чиновнически апарат на глобалистки структури като ЕС всячески подпомагат тази радикална политическа идеология, упражнявайки жесток политически натиск над всички несъгласни. И най-голямата перверзия на всичко това е, че агресорите, тези нови розови болшевики, ни се представят като жертвите и онеправданите. Провокаторите, сексуалните революционери, рушителите на морала и семейството, борците за диктатура на сексуалните малцинства, подкрепяни и финансирани от цялата глобалистка машина – от медии, корпорации, Холивуд, световни олигарси, Западни правителства и наднационални институции, реват оглушително, че те са жертва, защото има хора опитващи се да опазят децата, семейството, традициите, културата и самата цивилизация от яростната им омраза и агресивния им, разрушителен щурм. Достиженията на тази идеология може ясно да видим на Запад – ужасяващи нива на морална деградация, все по-нагли опити за сексуализация на децата и постоянно ускоряващ се обществен разпад. Подробни материали за същността на джендър движението и за тясната му връзка с педофилията може да откриете на нашата страница тук.

Тази година обаче, джендър активистите развиващи дейност у нас получиха сериозен и последователен отпор на цялата кампания, която бяха подготвили. По техните собствени думи, такава осезаема съпротива срещнаха за пръв път от провеждането на първия гей парад в София. Но за разлика от тогава, сега противодействие на домогванията им бе значително по-сериозно и систематично. Много от тези солидно финансирани отвън, професионални джендър активисти, досега не се бяха сблъсквали така пряко с противник, което истински ги накара да излязат извън кожата си. И за тяхно огромно съжаление, това е само началото на контраофанзивата, която предприехме, съвместно с други родолюбиви организации и групи в страната. Усилията ни не само ще стават все по-добре организирани, но и няма да спрем до пълното разобличаване на тази изключително вредна, крайнолява идеология и до забраната ѝ.
Протест против пропедофилския филм ,,Змия" и раздаване на листовки за информиране на обществото за опасностите на джендър идеологията

За постигнатото през последните седмици или няма да откриете много информация в повечето големи медии или всичко ще е представено изключително манипулативно, в услуга на джендър активистите. Но въпреки това, успехът не е малък, а информацията не остана скрита. Буквално всяка по-значима проява на джендър лобито бе посрещната със сериозен отпор. Започвайки от първият опит да се организира гей парад в Бургас на 15 май, който недоволните местни жители осуетиха успешно. На 25-ти май в София бе направен опит да се представи книжката за индоктринация на деца "Мравин" в пропагандния ЛГБТ център "The Steps". Плановете на организаторите се провалиха, когато група членове и симпатизанти на БНС, заедно с други млади националисти посетиха сборището. Това предизвика истерична реакция от страна на джендър активистите, които повикаха частни охранители и полиция. В крайна сметка полицията нямаше законови основания да предприеме действия срещу националистите, тъй като липсваше нарушаване на обществения ред. Това допълнително извади от равновесие левичарите и напълно съсипа събитието им. Два дни по-късно, този път в Пловдив, джендър активисти отново бяха подготвили представяне на пропагандната книга, насочена към деца от 3 до 6 годишна възраст. Трибуна на изявата им бе осигурена от "Радио Пловдив". За тяхна неприятна изненада в сграда нахлуха недоволни местни националисти. След като се стигна до обсада на радиото, в крайна сметка джендър активистите бяха изведени под полицейски кордон. Въпреки напрежението и този път нямаше нарушен обществен ред от страна на националистите. На 30-и май, отново в пропагандния център "The Steps" в София, бе организирана прожекция на филми промотиращи ЛГБТ идеологията. Истинска паника сред организаторите и левите активисти предизвика появата на голяма група привърженици на БНС, представители на младежката организация на ВМРО и други националисти, научили за проявата. Вместо да се опитат да защитят в културна и аргументирана дискусия позициите си, джендър активистите реагираха истерично, демонстрирайки огромна омраза и пълно безсилие. Съвсем по тоталитарно, те се опитаха да  отстранят инакомислещите, но тъй като нямаха възможност да го направят сами, повикаха полиция. Дошлите на място полицаи просто констатираха, че няма причина националистите да бъдат изведени от залата, тъй като няма нарушаване на обществения ред, а проявата е обявена като публична. Така и тази пропагандна джендър проява пропадна. Паралелно с противодействието на тези събития течеше и информационна кампания на различни нива, целяща да предупреди обществеността за огромната опасност, която представлява ЛГБТ идеологията и подмолния опит за нормализиране на педофилията. Информационни стикери бяха разлепяни на различни места и особено в близост до пропагандни центрове на джендър активистите. Много младежи се включиха и в информационните акции при които раздавахме листовки, събрали красноречиви факти за джендър движението и дейците му (листовката може да откриете отдолу). Кампанията с листовките получи много добър отклик у огромното мнозинство хора, с които разговаряхме. Това вбеси още повече розовите болшевики, които на няколко пъти подаваха сигнали до полицията. При всички проверки бе констатирано, че няма нарушение на закона и нищо нередно не се случва. Доколкото бруталната цензура в полза на ЛГБТ движението в социалните мрежи позволява, кампания имаше и там. Повечето прояви в противодействие на пропагандните джендър събития бяха отразени в подкаста на Александър Александров, подробен анализ на същността на джендър идеологията и връзката и с педофилията имаше в Свободен Сигнал. Кампанията в социалните мрежи насочи вниманието и към скандалният пропедофилски филм "Змия", чиято прожекция бе официална част от програмата на организаторите на гей парада. Новината проби в някои медии, благодарение на журналисти като Виктория Георгиева, което накара организаторите панически да променят първоначално обявеното описание (филм за необичайното приятелство между 9-годишният смелчага Марио и ексцентричният гей мъж Борче). Последва нескопосана PR акция на розовите болшевики в няколко медии, която трябваше да оправдае пропедофилската лента (впрочем, това далеч не е първият път, в който организаторите на гей парада прожектират пропедофилски филм, справка – ,,Съзряването на Максимо Оливерос"). Прожекцията на 6-и юни бе посрещната с протест, в който, заедно с други националисти и възмутени граждани, обсадихме клуба, в който се провеждаше. Този път няколко кордона полиция бяха отцепили района и пазеха проявата. Въпреки това, не оставихме на спокойствие деятелите за нормализиране на педофилията.

През следващите дни информационната ни кампания и акциите в различни части на столицата продължиха. Въпреки медийният комфорт, с който се ползват ЛГБТ активистите и открито лобиращият в тяхна полза медиен кръг, вдигналият се шум и насоченото негативно обществено мнение, накара дори либерални партии като СДС да заклеймят гей парада, стараейки се да привлекат симпатия в предизборния период. В деня на самия гей парад сдружение РОД организира шествие в защита на семейството. То събра над хиляда души, основно младежи и семейни двойки, много от които дойдоха с децата си. Това се случи, въпреки пълното медийно затъмнение и тоталната цензура в социалните мрежи по отношение на проявата. То бе и също така тенденциозно отразено – много медии караха по предварително написан сценарии и обявиха, че на шествието е имало 50-60 души. За тяхно съжаление има доста снимков и видео материал, ясно показващ мащабите на шествието. В същото време опитаха да раздуят броят на присъстващите на гей парада до крайно абсурдните 10 000 (да, десет хиляди). Въпреки огромното финансиране и реклама, въпреки напъните на няколко посолства, докарали почти целия си персонал на проявата, въпреки няколкото западни компании, горещо препоръчали на служителите си да се явят на парада, въпреки организираните посещения на чуждестранни граждани за сборището, и големият брой момичета от 12 до 16 годишна възраст, дошли за концерта (и кой знае защо допуснати), гей проявата събра пряко сили около хиляда души. Отново има достатъчно снимков материал. Отделен въпрос е и колко много нарушения по време на проявата (като например продажба на материалите с откровено сексуален характер на малолетни) останаха несанкционирани от властите, вероятно от страх от международен натиск.


Шествие на традиционното християнско семейство. Според някои медии, това множество, всъщност са 50-60 човека

Това обаче не е последното пропагандно мероприятие на джендър активистите за месеца. За това предстоят и нови акции за противодействие. Като разбира се, както винаги изцяло ще спазваме законите при нашите действия. И това ще продължава, докато не изтласкаме окончателно тази крайно зловредна идеология от страната ни. И не само от страната ни, а от цяла Европа. Защото ще пренесем тази съпротива на европейско ниво и тя ще става все по-твърда, последователна и систематична. Ще превърнем тези месеци на джендър пропаганда и индоктринация в месеци на съпротива срещу този нов тоталитаризъм. И това ще продължи, докато розовите болшевики не претърпят пълно поражение.

https://bgns.net/