The best topic

*

Posts: 12
Total votes: : 2

Last post: 15 June 2022, 20:05:35
Re: Най-великите империи by Hatshepsut

Pages: [1] 2
Тоя ковит ми се отразява добре. По цял ден тренирам, ям лежа, почивам и чета. Станах като бик силен, толкова че сам се уплаших. Краката ми заякнаха, като на звяр.
Па и нещата ми вървят добре. И така, а да не забравя: пари имам, ама не давам. Нека седят в банката и дребният ми бизнес - лошо няма

0 Comments
В казармата един офицер комунист все ми казваше че съм вървял по някакъф си тънък лед и че скоро щял да се счупи или че съм на някаква наклонена плоскост и ще съм паднел лошо от нея. Тука на скоро един човек ми го написа това за леда: та си спомних оня офицер дето ме заплашваше. Не обичам да се хваля, ама по някога не се сдържам заради доброжелателите ми. Та ето го леда по който ходя и плоскостта дето е наклонена и падам от нея. Това е обаче за два месеца моят дял от бизнеса в който съм съдружник. Тия дни трябва да пристигнат на определената сметка и така. А вируса нека си го има. Седя си в къщи, тренирам си, заяквам и така. И да се знае пари не давам, ако не е за българщината или на свестен човек.
п.п. все пак аз съм Г.Б.Х. та е нормално да имам прилични доходи и да въртя някоя и друга далавера, то и първата ми професия  беше  тарикатлъците и далаверите. леле леда се спука олелелеееее!

 

0 Comments
МНОГО ОБИЧАМ ДА МЕ УЧАТ И ДАВАТ АКЪЛ
 Веднъж тука един негър колега започна да ми дава акъл  и поучава - те това , много го обичат. Естествено го изслушах подсмивайки се търпеливо. После му казах - като стигнеш до нивото да имаш тука твое жилище и да можеш да не работиш до края на живота ти, тогава ми давай акъл и ме учи. Понеже аз това почти съм го стигнал, а ти не, и не е редно един дето няма нищо да  учи друг дето има доста. После му казах да бъде повече мъж и да не се насира, като види шефа и тоя млъкна и тия дето слушаха и те млъкнаха. Та така  даващите ми акъл, като имат това дето имам аз и ме задминат да ме поучават, до тогава да си траят, да наблягат на работата и така и да не ме разсмиват. Тука даже не говоря за прочетени книги.
 Има и един дето ме плаши че съм бил закъсал понеже Фейсбук щял ме блокира, групи  и такива тъпотии: на него ще кажа - ха-ха да не ми е взел  парите от банката, да ми е  взел работата, колата, която е ефтиния, ама е кола, жилищата или да е  на моето место в бизнеса дето завъртях тука ? Ще закъсам ако някой ми вземе едно от тия неща, ама не виждам как ще стане. С тая или оная група в фейса се тая та там има  групи много.
Аре че май пак претренирах и прегрях и дъската зе да хлопа !

0 Comments
ОБЕЩАВАМ

Ако съм диктатор всички ресторанти в България да бъдат в този вид. И да се наричат гостилници.

0 Comments
Пчелен клей  бил за не знам и какво оправяне на стомаха.
Винаги съм бил против т.н. алтернативна медицина и не съм я ползвал. Какво ми стана сега реших да я ползвам, понеже ми се струваше безобидно. Та така ме излекува тоя пчелен клей че 3-ти ден не нам къде съм. Повръщане, температура и т.н.
Та който иска да се лекува с тия неща, ама после да не квичи, както квича аз сега. То и един мой роднина се лекувал така и три дена не знаел къде е.

0 Comments
Pages: [1] 2