Български Националистически Форум

Обща категория => Конспирация => Topic started by: Шишман on 19 November 2020, 21:57:38

Title: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: Шишман on 19 November 2020, 21:57:38
МАСКИТЕ И ВЕЧЕРНИЯТ ЧАС
Аз полза от маските и това с вечерния час  не виждам . По цял свят  , обаче ги наложиха с див фанатизъм . То ако маските :вършеха работа в отделенията за ковид, щяха да само с по една такава глупава маска. 3а вечерния час даже не знам, какво да кажа толкова е тъпо и лишено от смисъл.
 Явно така , лека - полека  ни готвят за нещо друго.
_________________
(https://i.postimg.cc/d1kG1ZHk/00000000000.jpg) (https://postimages.org/)
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: Шишман on 20 November 2020, 14:14:21
Ето малко конспиративни теории, създадени с помощта на самите конспиратори. Разпространяват се с цел : разводняване на темата и объркване на хората.

_______________________________

Коронавирус и тежки метали...

В днешния свят човек не може да бъде категоричен в нищо, без да има абсолютно неоспорими доказателства. В същото време всеки индивид е длъжен пред себе си и бъдещите поколения да търси истината и да опознава света в който живеем такъв, какъвто е; не в захаросания му вариант, не в избирателния му вариант, не такъв, какъвто искаме да го виждаме.

Само няколко факти, а изводите са за всеки по отделно:
✔️ да, съществува американски план за депопулация в световен мащаб. По-точно той не е американски, а наднационален. Юдо-американски е. Задкулисието от т.нар. "Комитет 300", които държат 98% от световното богатство, и на които такива като Сорос са само слуги и нископоставени лакеи, се нуждаят от различни механизми за контрол за да запазят богатството си и листовете си влияние. Един от тези начини - химическите аерозоли, разпръсквани над всички страни (с изключение на Русия и Китай)
✔️ тежките метали, които тровят хората и отключват ред болести (според конкретната генетична предизпозиция на всеки един от нас) са много стара военна технология, използвана за пръв път по време на войната във Виетнам. Това, с което днес си пръскаме градините против плевели (включително и аз от незнание съм пръскал моята) - прапарата Раундъп, е силен хербицид, който за няколко дни е превръщал виетнамските джунгли в пустиня, в която бойците на Виетконг са ставали силно забележими. Само погледнете нагоре - истина е, не е конспирация.
✔️ отговорът на въпроса: "стига глупости и конспирации, ние с американците сме съюзници, не може да го правят и света да не знае, каква е тяхната изгода?" е много прост - пари и власт. Разрастването на световното население рано или късно ще доведе до борба за ресурси и всеки един ще си зададе въпроса: "от къде на къде милиарди хора ще бачкат за едната заплата, а световния Елит ще държи 98% от богатството". Освен това светът ще се развива в пълнота и ще става все по-многополярен, което не е по вкуса на споменатата върхушка, която иска да го управлява централизирано от Вашингтон, който всъщност е параван на Лондонското Сити, а то е параван на Ватикана и няколкото италиански фамилии, на които Рокфелерови, Ротшилдови и такива мижитурки като Сорос са само придворни лакеи.
✔️ дали дифузното разпространение на световни пандемии от остри респираторни заболявания е по-лесно за осъществяване посредством тази стара военна технология, отколкото от кихането и кашлянето между хората - да, със сигурност.
✔️ Себестойността на плана (керосин, издръжка на тайни лаборатории от 4 степен + самите аерозоли) са в пъти под потенциалните печалби на световната фармакологичната мафия от десетки корпорации-мастодонти, стотици големи фирми и десетки хиляди локални, които обединени под една или друга форма се държат от двама души със специфични юдейски фамилии и потомствен хазарски произход.
✔️ Дали има разлика между следите от работата на двигателите на различна височина и самолетите на НАТО - да, има, но без значение от височината, нормалните следи от изгорялото гориво никога и пак никога не могат да се задържат с часове на азимута и да се стрелят толкова бавно, както кемтрейлс.
✔️ Всеки, който би искал да научи повече по темата може да го направи в Гугъл. Има твърде много неопровержими и обезпокоителни доказателства и е време модерният човек със събудено съзнание да започне да задава на правителствата въпроси и да изисква отговори.

__________________________
(https://i.postimg.cc/MKw4SStw/000000000000.jpg) (https://postimages.org/)
(https://i.postimg.cc/WbS9cJhm/000000000000.jpg) (https://postimages.org/)

Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: Шишман on 22 November 2020, 17:43:47
Plamen Darak

Очаква се нов смъртоносен вирус да се пръкне и покоси света. Вчера бай Пенчо , влизайки в кочината да храни прасето, видял как петела го оножда . От ЦРУ са категорични, че най-вероятно следващата пандемия ще се дължи на необуздания нагон на петела.
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: Шишман on 22 November 2020, 17:44:46
Plamen Darak

Чета много статии на всякакви анализатори, как НАТО се готвел да нанесе превантивен ядрен удар срещу Русия. Ами няма да се случи. Знаят какъв ще е отговора. На повечето е ясно, че световните процеси се движат от шепа мултимилиардери, които нямат интерес от такъв апокалипсис. Колкото и да са изкретенясали и човекомразци , колкото и да са защитени в бункерите си дори и да оцелеят /а няма гаранция/ на тях не им трябва планета в руини, без население и десетки години ядрена зима. Не са чак толкова тъпи. Изчезва стимула им да съществуват а именно да трупат несметни богатства и властват над населението на планетата. Останалите живи шепа "богоизбрани" при такова развитие неминуемо ще се самоунищожат. И те това го знаят много добре. Какво ще направят движени от нечовешките си инстинкти , жаждата за власт и трупане на печалба за да продължават да владеят и контролират света. Те вече го правят. Нарича се биологична война. Защо ли точно такава ? Ноторно известен факт е, че когато се разработва такова оръжие, било то химическо или биологическо успоредно се разработва антидот или лекарство. Най-малкото за да защити тези, които имат намерение да го използват. И понеже живота и природата, сами по себе си са феномен при всяко биологично оръжие ще има и оцелели по незнайни все още за науката причини - нито едно такова не е с 100% смъртност. 100% или ограничена смъртност може да бъде постигнато с химическо. А защо биологично ? Ми просто е - няма как да облъчиш простолюдието, че то е възникнало между сношение на прилеп с гущер ако е химическо. Но не целта в случая е масов мор. Най-малкото - измряло население не генерира печалба. Достатъчно е това, което се случва. Масова психоза /и е нормално/ , сриване на икономики и фалити на цели държави. Редуциране на населението и държането му под абсолютен контрол.  Новия световен ред, който искат да ни наложат няма нужда от излишни разходи за болни и недъгави. Все пак не забравяйте Хитлер, какво е правил дори с невръстните болни и недъгави арийчета - убивал ги е защото са безполезни. Това за Хитлер го пиша и в контекст на това, че някои ще се опитат да опонират , че дори и държавата, от която се предполага, че е реализиран този пъклен сценарии, търпи много жертви и щети. Вие наистина ли мислите, че тия хора имат привързаност към собствената си националност? Наистина ли вярвате, че на Сорос му пука колко американци или унгарци ще умрат ако може да  увеличи сметката си с няколко милиарда? Третата световна започна уважаеми. Сега едни компании ще направят трилиони от ваксини. Други финансови и банкови институции ще поробят цели държави с "изгодни" заеми и други финансови инструменти. Трети вече вече окупираха глобалната информационна система. Няма да ви казвам, кои ги притежават-вие ги знаете . Лошото е, че това не е краят а  до следващото  съвкупление на прилепа с папагал например. Много мога да пиша по темата-но мисля, че не е необходимо. И не, не е конспиративна теория. Вервайте ми !
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: Шишман on 22 November 2020, 21:38:12
Конспирации и измами на всяка крачка.
__________________________


Plamen Darak

Няма значение дали вярвате в ковид-19 или не. Тези, които го прекараха, кои леко, кои по-тежко и с последствия , знаят за какво иде реч. Тези, които в момента търсят плазма и дават мило и драго да се доредят до болнично легълце също.  Но не за това пиша този пост–да плаша който и да е било. Рано или късно ще отмине . Но въпрос на време е случайно пак проклетия прилеп да се сноши с друго горско животно / в някоя американска лаборатория/ и се пръкне поредния пандемичен, и по-смъртоносен вирус. И ... тогава пак ли на тази продънена и мафиотска система ще разчитаме ? Пак ли на този вид и структура на здравеопазване ? Ще продължаваме ли да блеем и се задоволяваме с обясненията, че всичко е скъпо и недостъпно заради т.н. пазарна икономика, която аз отдавна я наричам вуду икономика, и която не е нищо друго освен мантра за  узаконяване  на грабежа. Които и както и да се опитва да се напъва да ми обяснява, че тестовете закупени за максимум 20 лева ни струват 120 лева и лекарствата за онкоболни от 200 на 1200 лева, и държавата нищо не може да направи /това каза шефа на НЗОК/, поради правилата на пазарната икономика, ще му кажа само едно - Е си М аз не съм кретен. Да живее пазарната икономика и демокрацията.  Споко приятели ... да не си даваме зор - има какво още да се дере от нас. Важното е, че който не скача е червен.
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: Шишман on 01 December 2020, 19:01:21
3АД ТИЯ СЕДЯТ БЕСОВЕ И ПСИХИЧНИ ОТКЛОНЕНИЯ
_______________________________

 Кратка история за израждането на неолиберализма или как една справедлива идея, като първата вълна на феминизма, се превърна в бутафорен бизнес на крадливи свраки. Или как да си направим НПО и да паразитираме върху пострадалите от насилие жени, открадвайки няколко милиона долара.
Но нека започнем от самото начало:
Първа вълна на феминизма, края на 19 век
Първата вълна на феминизма се свързва с движението на суфражетките, от английската дума suffrage – избирателно право. Движението цели предоставяне на избирателни права на жените, и се бори против дискриминацията им в политическия и икономическия живот. Началото е поставено в края на 19 век във Великобритания и САЩ. В Америка, Уайоминг първи в света дава право на жените да гласуват и е наречен ,,щатът на равноправието". При първата вълна на феминизма фокусът е върху търсенето на формално равенство между мъжете и жените. Този феминизъм се основава на принципите на Просвещението, което включва и ново отношение към жената.
Втора вълна на феминизма,1949
Неин вдъхновител е ,,Вторият пол" на Симон дьо Бовоар. Апогеят на втората вълна е през 60те и 70те години на 20 век, с надигането на неомарксистките студентски движения на Запад, покровителствани от теоретиците на Франкфуртска школа (сред които е и Маркузе). Втората вълна на феминизма е пряко свързана с разчупването на традиционната ценностна система и общоприетия модел, базиран на християнските ценности и детерминираните роли на мъжа и жената. Целта е ролите да се уеднаквят, което не може да бъде постигнато без събаряне на авторитета на мъжа в семейството, и логично води до обявяване на патриархата за форма на потисничество.
Трета вълна на феминизма, 2006
Третата вълна или модерният западен феминизъм демонстрира яростно опълчване срещу традиционните стълбове на обществото – семейството, бракът, биологичните и социални роли на мъжа и жената. #MeToo възниква през 2006 г. от правозащитничката Тарана Бърк като движение за разкриване на сексуални посегателства и подпомагане на жертвите. Целевата група са цветнокожите жени и тези с по-нисък социален статус. През октомври 2017 г. масова популярност на движението дават обвиненията срещу Харви Уейнстейн и неговите жертви. Десетки хиляди жени заявяват, че са били насилвани сексуално от мъже на властови позиции и са мълчали от страх. Постепенно, обаче, наяве започват да излизат случаи за откровени лъжи и клевети, с цел финансова облага. Самата основателка на #MeТoo Тарана Бърк посочва, че движението е станало ,,неузнаваемо." Движението среща и свои яростни критици в лицето на Катрин Деньов, Фани Ардан и Брижит Бардо, които заговориха за умишлено оклеветяване на известни мъже.
И така стигаме до логичната новина от вчера, която породи сериозен скандал на запад - изключително известното западно НПО Time's Up, събиращо огромни средства за "насилени жени", е похарчило "по-малко от 10% за реални жертви на насилие", изхарчвайки над 3 милиона долара за ужасяващо високи заплати, бонуси, реклама и луксозни конференции.
Tax filings reveal Times' Up organization raised $3,670,219 in 2018 in its first year of operation but spent $1,407,032 on salaries and $312,001 on helping victims
But according to the Post, huge amounts were spent on executive salaries instead of legal support.
Lisa Borders was recruited to head Time's Up but only spent four months at the organization after her 36-year-old son was accused of sexual misconduct.
Nevertheless, the CEO managed to pull in $342,308 for her salary.
The Chief Marketing Officer, Rachel Terrace, drew a salary of $295,000 for her efforts during the organization's first year.
And treasurer Rebecca Goldman drew a salary of $255,327.
Documents reveal the organization spent more than $157,000 on a luxury retreat
Almost $1m was spend on legal costs and $288,000 on advertising
A separate Legal Defense Fund claims to have helped '3,000 women' during the first six months of 2018 at a cost of $1.7m using money coming from donations
But most of the fund money came from grants made to the Women's Law Center, while just $132,575 came from the Time's Up Foundation
Time's Up Now, the charity's lobbying end, handed over $179,426 to the fund.
https://www.dailymail.co.uk/.../Times-organization-raised-3...
https://nypost.com/.../star-studded-times-up-charities-spent.../
https://www.euroweeklynews.com/.../celeb-times-up-charities.../
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: Шишман on 03 December 2020, 21:37:05
Лека полека - излизат на светло световните заговорници.  Добър материал по въпроса

_______________

Явор Дачков

Всичко започна с финансовата глобализация, която даде на банките свободата да правят каквото си искат. Те премахнаха разделението между банковите и спекулативните дейности, определено от Рузвелт. Наложи се недалновидността. Това стана между 1997 и 2005 г., под влияние на Бил Клинтън и американския финансов министър Робърт Рубин; Не одобрявах Май 68-а. Това беше разрушаване на един от основните стълбове на нашето национално съществуване: образованието. Една цивилизация почива върху няколко стълба: религия, образование, справедливост и въоръжени сили. Франция имаше прекрасно образование, основаващо се на разумна дисциплина. Май 68-а разруши този стълб. Днешните лидери нямат никаква визия за бъдещето, казва бившият френски президент в интервю за "Фигаро" през 2016 г. Публикуваме го отново, в памет на Валери Жискар д'Естен, който почина на 94-годишна възраст.
_____________________
Още тука - https://glasove.com/categories/intervyuta/news/valeri-zhiskar-d-esten-finansovata-globalizaciya-beshe-greshka
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: Шишман on 04 December 2020, 10:02:38
ДА ВИДИМ ВАКСИНИТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ЛИ ЩЕ СА ИЛИ НЕ. ТУКА В ИТАЛИЯ ЯКО НАПЪВАТ ДА СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ

Plamen Darak
 
Мдааа...вижда му се краят. На чипирането - пардон ваксинирането. Е разбира се, по стар демократичен обичай ще бъде доброволно. На първо време ще е задължително само за тези искащи да пътуват извън страната и тези, които не искат да останат без работа. То реално останалите са излишни. За тях е предназначен втория вирус. Нали сте чели, как тази мРНК ваксина, щяла да ни предпазва и от други бъдещи пандемии, които неминуемо щели да се появят много скоро. И които според  Ангел Кунчев, щели най-вероятно да се пръкнат поради промяна в климата и размразяването на ледовете в Сибир. Лично аз не разбрах защо не в Аляска например. Някои ще кажат , ама как ще успеят да принудят работодателите, да задължат служителите си ? Лесно ! Пак по стар демократичен обичай - искаш ли да имаш бизнес или не ?! 
Задавате ли си въпроса, защо всички мега фармацевтични  компании се хвърлиха в разработка на ваксини , а не на лекарство ? И на децата е ясно, че на болен дори и от настинка ваксина не се слага. Как  безспорно ще се определя, кой е болен или здрав? Или тази ваксина - може и на болни ?  И пак ви казвам - не всяко биологично оръжие се създава да предизвика масов мор. Това си свърши работата. На тези, които управляват света им трябва биомаса без мозък, която да им създава благата и ги обслужва, и на  която да продават ГМО боклуците си за да трупат несметните си богатства. Толкова от мен.

_______________________________________________________

Ползите от ваксините, с които настояват да ни ваксинират, щели да бъдат повече от вредите . Колко повече - никой не знае. Какви ще бъдат вредите - пак никой не знае. Аха ! Че защо тогава да се ваксинираме ? Явно само някои знаят - тези които настояват да се ваксинираме. И въпреки, че членове на моето семейство го изкараха по възможно най-тежкия начин, никой не може да ме убеди , че в случая целите са медицински а не сатанински.
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: Шишман on 04 December 2020, 18:28:28

Димитър Димитров

ДА НЯМА КОНСПИРАЦИЯ, КАК ЩЕ ИМА !
ДА ВАКСИНИТЕ НЯМА ДА СА 3АДЪЛЖИТЕЛНИ АМА ДРУГ ПЪТ.
Айде опровергайте ме ! Аз не искам да се ваксинирам , долу правителството.
 По телевизията туко-що казаха че за пътуване в ЕС са задължителни, иначе не можело. Интересното е че в самият ЕС още не са задължителни. Или по НТ излъгаха а ? Не са задължителни, ама са задължителни. 3апочвам да си мисля че ще ни и чипират.
_________________

НЕЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ-ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ВАКСИНИ
 А дали ще ги плащаме, та да се и налапат ? Долу Бойко, долу ГЕРБ, долу триото и Черепа.
Ако има протести срещу ваксините - идвам
 ДОЛУ НЕКАДЪРНИЦИТЕ !
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: Шишман on 08 December 2020, 18:20:57
Конспирациите се оказаха верни: формира се ,,нова нормалност" и няма връщане назад

______________________________
,,Мнозина питат, кога най-после ще можем да се върнем към нормалния живот. Накратко: Никога! Формира се ,,нова нормалност", коренно различна от тази, която постепенно ще оставим след себе си. Какво твърдят обикновено теоретиците на конспирацията? Това, че - според тях - шепа могъщи хора тайно седят някъде, стъпка по стъпка, изпълнявайки програмата за унищожаване на живота ни, и го правят заради неограничената си власт. Започвате да разпитвате такъв параноик със смях - къде са доказателствата за вашата конспирация? Присъстващите имат само собствени заключения. И тук разговорът завършва. Но ако всичко се прави открито, нагло и се пишат книги-манифести... Ако лозунги или формули от тази книга отдавна присъстват в речите на канадския премиер Джъстин Трюдо или хора от предизборния екип на Джо Байдън (,,нова нормалност", ,,ерата на медицината", ,,изграждане на всичко обратно, но по-добре"), тогава това вече не е конспирация. Това е предизвикателство за нас, опит за сплашване - успяхме, но вие се провалихте и сте безсилни", пише Дмитрий Косирев в материал за последния брой на списание ,,Огоньок", препечатан от вестник ,,Коммерсанть". Агенция "Фокус" представя материала без редакторска намеса.

Това е цитат от есе, което вече е обявено за ,,Книга на годината", ако не и ,,Скандал на годината". Авторите ни обясняват - вече няма да има собственост, пари, демокрация, тъй като умишлено и успешно унищожихме света до такава степен, че няма връщане назад.
Книгата е озаглавена COVID-19: The Great Reset. Написана е през лятото на 2020 г. от Клаус Шваб (човекът, който е създал и ръководи форума в Давос) и левия футурологичен журналист Тиери Малерет.

Какво твърдят обикновено теоретиците на конспирацията? Това, че - според тях - шепа могъщи хора тайно седят някъде, стъпка по стъпка, изпълнявайки програмата за унищожаване на живота ни, и го правят заради неограничената си власт. Започвате да разпитвате такъв параноик със смях - къде са доказателствата за вашата конспирация? Присъстващите имат само собствени заключения. И тук разговорът завършва.

Но ако всичко се прави открито, нагло и се пишат книги-манифести... Ако лозунги или формули от тази книга отдавна присъстват в речите на канадския премиер Джъстин Трюдо или хора от предизборния екип на Джо Байдън (,,нова нормалност", ,,ерата на медицината", ,,изграждане на всичко обратно, но по-добре"), тогава това вече не е конспирация. Това е предизвикателство за нас, опит за сплашване - успяхме, но вие се провалихте и сте безсилни.

Кои са тези хора, които смятат, че вече са спечелили: в множество коментари в ,,Голямото презареждане" се назовават Джеф Безос, семейство Уолтън, Марк Зукърбърг, Бил Гейтс - как може без него. Всички те са персонажи, които всеки януари отиват при Шваб в същия Давос, точно на тази конференция. Въпреки че има и други със същия мащаб на богатството.
Коментаторите на книгите на Шваб ни напомнят: Давос е мястото, където милиардерите идват, за да обяснят на милионерите как трябва да живеят бедните.

Разбира се, най-интересният въпрос е вирусът, присъстващ в заглавието на книгата. И канадският Трюдо обяснява: вирусът беше полезен, ,,тази пандемия ни даде възможност да се рестартираме". Шваб, отново в прав текст, казва, че пандемията е показала ,,колко бързо можем да направим промени в начина на живот". И все пак той призовава политиците да не разхлабват ограниченията, да не вдигат карантините, колкото и масова да е съпротива срещу тях.

Буквално така: ,,Проблемът с десинхронизацията между две групи (тези, които взимат решения и обществеността), чийто хоризонт е много различен, е остър и ще бъде трудно да се справим с него в контекста на пандемия ... Те могат да се смутят от стреса и да станат ,,непокорни": ще приемем ли режим на изолация? Готови ли сме да спазваме правилата или не?" Така че, казва Шваб, съпротивата на непокорните трябва да бъде смазана по различни начини. Например, общ за болшинството страни документ за незаразност, според който ще пускат или не на самолет, през границата, на футболен мач... И много други.

Ние и сами се досещахме за вируса. Коментиращите Шваб сега анализират опитите на приблизително същите сили да предизвикат огромна глобална паника през 2009 г., когато имаше свински грип, но тогава не се получи. Но днес, благодарение на господството на социалните мрежи и техните жертви, се получи с първото попаднало масово заболяване. Да, то не може да се сравни с предишните. Свинският грип, както показват официалните американски данни, засегна 1,4 милиарда души, т.е. според този показател той беше 25 пъти по-страшен от коронавируса. Може би 575 хиляди са починали от него (Световната здравна организация не гарантира за тази оценка, но я привежда) и като цяло смъртността от ,,свинския" е била много по-висока. Но тогава светът отказа да се рестартира...
А сега списанието The American Thinker насочва вниманието ни към очевидното: не толкова вирусът унищожава обществото, колкото самите карантинни мерки, за които Шваб настоява да се прилагат със сила и в бъдеще, за да се доразбие света.

И това въпреки факта, че няма доказателства, че карантините (или маските) помагат в медицинската област. Американският институт за икономически изследвания (AIER) изчислява щетите от карантините, този постоянно актуализиран документ се нарича ,,Цената на локдауните". Оказва се, че в САЩ е регистрирано нарастване на всичко.
Процентът на психични заболявания, злоупотреба с наркотици, безплатно разпространение на храна, крайна бедност, недохранване, безработица, недобросъвестни болести, кражби и убийства, фалити. Вярно е, че нещо е намаляло - продължителността на живота.

Заключение: Америка е почти унищожена от карантините, но... Доналд Тръмп им се противопоставяше от самото начало. В резултат на изборите срещу него мошеничеството премина всякакви мислими граници. Алла Шваб: открито, нагло и безпощадно.

Как да разбираме случващото се? На какво прилича от световните исторически примери? Норвежкият политолог Пол Щайгън казва, че планът на Шваб означава ,,възраждащ се фашизъм в нова форма". Според него това е неограничена диктатура на финансовия капитал, класова война за цялостен трансфер на властта и богатството от работническата класа и средната класа към господстващата.
Но приспособяването на новите явления от световната история към епизодите от миналото не е най-добрият начин да се обясни нещо. Историята винаги е готова да ни предложи напълно нови гадни неща, на фона на които специална форма на агресивен расизъм, тоест националсоциализмът на Хитлер, ще изглежда дреболия. Тогава би било по-подходящо да си припомним крайната форма на марксизма, тоест троцкизма, който не се занимаваше с нациите и мислеше глобално.

И така четем в Шваб: ,,Ако демокрацията и глобализацията се разширят, тогава няма да има място за националната държава". Демокрацията ще се разшири? Всъщност, според Шваб, това, което човечеството е развивало от векове, това, което традиционно наричаме демокрация и нашите права, няма да съществува. Всичко ще се решава от неотчитащи се пред никого групи експерти и то не само в областта на медицината. А зад тях - а Шваб казва това директно - трябва да стоят глобални корпорации ,,със социална отговорност". Правителствата и народите ще останат в миналото (вместо тях трябва да се създаде единна биомаса) и това определено не е фашизъм с неговия култ към германската нация.
 кажем, че това е глобализъм, един от идеолозите на който показа лицето си и истинските си цели. Няма значение коя дума е по-подходяща тук. Но корпорациите, които искат да управляват такъв свят, трябва да се вгледат отблизо. Например, за да се изчисли с какви активи функционира информационното лоби или медицинското лоби в глобален мащаб.

И ги сравнете - добре, поне в американски мащаб, по отношение на бюджетните разходи - с военно-индустриалния комплекс, който за наше учудване днес е в пъти по-беден и по-слаб от новите глобални чудовища. И тогава навикът на военно-индустриалния комплекс да започва безкрайни войни ще ни се стори детински, като по същество подхранва развитието си с човешки страх от непознати. Има много по-големи страхове - например за вашето здраве. И ако от войната, както изглеждаше на някого, можете да се скриете в някой тих ъгъл на планетата, то сега...

И сега най-важното: Те все още не са спечелили. Шваб побърза да се зарадва.

 

Източник: "Фокус"

https://glasove.com/categories/na-fokus/news/formira-se-nova-normalnost-i-nyama-vrshchane-nazad
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: Шишман on 08 December 2020, 21:54:27
Добро гледайте го

__________

https://www.youtube.com/watch?v=vy54_TYdwzo&feature=share&fbclid=IwAR3Ut5rarBnM8ppqw-2-s-VuyT9AvfLVA-2MjzeAz1RfDjAh5iE4IGNLQsU
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: FELDMARSCHALL on 09 December 2020, 04:10:46
Баш тоя г-н 80% дебила ивчУ ристюф ли ще даваш за пример ? :lol:
Той е от тия дето твърдеше като мангъров, че няма вирус, а после когато обстановката се усложни двамата минаха на мантрата - е, има вирус малко по-тежък от обикновеното грипче. :laugh:
Сега откак мангъров го назначиха началник в инфекциозна клиника, започна да носи маска постоянно и обърна плочата на 180 градуса, чак пасков-плясков и оня станислав цанов дето го канеха за коментатори се отвратиха от него как се е подложил на властта. :judge:
Та така и с другаря иву ристюф, ако му предложат някакво хубаво постче, ще ги говори съвсем други неща. И без това е бил финансиран от Сорос 2004-2005г., за което Антон Тодоров извади документи, а другаря ристюф потвърди, ама се опита да извърти нещата в негова полза. :laugh:  :whistle:
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: Шишман on 09 December 2020, 09:37:31
Quote from: FELDMARSCHALL on 09 December 2020, 04:10:46Баш тоя г-н 80% дебила ивчУ ристюф ли ще даваш за пример ? :lol:
Той е от тия дето твърдеше като мангъров, че няма вирус, а после когато обстановката се усложни двамата минаха на мантрата - е, има вирус малко по-тежък от обикновеното грипче. :laugh:
Сега откак мангъров го назначиха началник в инфекциозна клиника, започна да носи маска постоянно и обърна плочата на 180 градуса, чак пасков-плясков и оня станислав цанов дето го канеха за коментатори се отвратиха от него как се е подложил на властта. :judge:
Та така и с другаря иву ристюф, ако му предложат някакво хубаво постче, ще ги говори съвсем други неща. И без това е бил финансиран от Сорос 2004-2005г., за което Антон Тодоров извади документи, а другаря ристюф потвърди, ама се опита да извърти нещата в негова полза. :laugh:  :whistle:
Тука говори добре. А вируса го е изкарал.
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: Шишман on 09 December 2020, 09:38:31
Димитър Димитров

ПРОДАВАМ
анти -5G каски, много добри, на добра цена.
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: FELDMARSCHALL on 09 December 2020, 18:31:47
Quote from: Шишман on 09 December 2020, 09:38:31Димитър Димитров

ПРОДАВАМ
анти -5G каски, много добри, на добра цена.
Дай линк към профила ти във фейсбук, че го затрих някъде.
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: Шишман on 09 December 2020, 18:42:25
https://www.facebook.com/misho.dimitrov.777
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: Шишман on 10 December 2020, 18:14:44
  ИНТЕРЕСНО 3А ЧЕТЕНЕ

______________
Явор Дачков

Публикувахме този превод през май, но го пускаме пак, защото си струва да се прочете отново. Сергей Переслегин: "Преди войната беше социална катастрофа. Днес социалната катастрофа стана война. Преди се стремяха да представят гражданската война като световна. Сега световната война ще бъде институционализирана като гражданска. А къде е гражданската война? Тя ще започне малко по-късно, когато нивото на разорение, постигнало страните, ще бъде окончателно осъзнато. И не толкова от народните маси, колкото от дребната буржоазия, която попадна под ножа във война без война. Задачата на тези елити, които ще спечелят от катастрофата, ще бъде да удържат войната в рамките на ,,хладна". Тоест, да я водят в юридическото пространство, в семантиката, във виртуалната и допълнената реалности. Но самата тази война под формата на народни бунтове и антитерористични операции ще бъде просто прикритие за борбата в съвършено различни пространства. Да ги изброим. Преди всичко това е юридическото пространство. Опитът с коронавируса показа, че всички конституционни гаранции на гражданите, а следователно и всички членове на зконите, опиращи се на тези гаранции, не струват и хартията, на която са напечатани. Това се отнася и за международното право, и за националните закони. От една страна това означава, че елитите се канят да управляват, опрайки се на грубата сила, тоест нас ни заплашва информационен фашизъм, медицински фашизъм, или даже обикновен фашизъм. От друга страна, силата като единствен инструмент на властта е недълговечна. Рано или късно ,,законът на джунглата" ще се смени с една или друга форма на легитимност. "Новият закон" ще определи победителите и загубилите в глобалната гражданска война.
-----
Студената война разглоби СССР, социалистическото общество, световния ,,ляв проект". Неин резултат беше и 5-ят технологичен ред: глобализация, икономика на потреблението, икономика на услугите. И неоспоримото военно-политическо, икономическо и културно лидерство на Съединените Американски Щати.
По този начин Третата световна война реши задачата за смяната на технологичния ред и преразпредлението на активите между старите и новите центрове на силата. Конфликтът на свръхдържавите носеше глобален характер, но въпреки това, от общоприета гледна точка, война като такава не се състоя. Имаше бавно противостоене, задушаваща блокада, информационно въздействие и на заден план на всесмирната театрална сцена – локални стълкновения в далечната периферия на света във вид на обичайни войни, със стрелба, с бомбардиране, разрушени градове и трупове на хора.
Войната стана друга.
Битката за трансиндустриалния ред: глобална гражданска"

 Още - https://glasove.com/categories/na-fokus/news/imame-globalna-studena-grazhdanska-voyna
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: Шишман on 10 December 2020, 21:52:48
https://www.youtube.com/watch?v=mVZUxV82dJs
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: Шишман on 12 December 2020, 10:32:38
Приятели,  не се плашете от ваксината! И аз до едно време бях твърдо против да ме чипират! По принцип нямам много тайни от Бил Гейтс ама си викам: ако утре хвана някоя болест , 'що трябва да го знае и да ходи да ме одумва пред Сорос и Ротшилд...после ше ме "разнесат" из целият фейссбук . Обаче една вечер ми пише Марк Зукърбърг на месинджъра: пич искаш ли да ми предоставиш личните си данни, та да изтегля кредит на твое име и да си купа къща в Неделково, понеже няма , къде да си претакам зелето, а в замяна ше ти дам да си направиш тест в фейса "какъв сос за пица си бил в миналия ти живот". Викам: ухаааау.  И така докъто си правех теста се замислих, че ако стрина Стояна догодина вземе да коли прасето и хипотетично реши да го заколи на остров Фиджи и още по-хипотетично реши да ме покани..от Уйз Еър нема ме пуснат на самолета. 🤔 Или пък задето немам ваксина да ме накажат да не мога да имам деца, или още по-лошо да мога да имам деца, ама да станат фенове на Андреа , Азис и други такива. И като скочих като ужилен..викам на жената: ставай да ходим да се чипираме, докато има чипове, че после си е*а мамата.
Отидохме..лекаря ни вика: искаш ли двоен чип, с който да станеш рептил и да живееш 200 го̀дини? И кат се сетих, че след 200 години мое сме останали само аз и Лили Иванова му викам: Ба! Ти луд ли си бе? Обикновен чип си искам!
Туриха ни чипа, накараха ни да подпишем декларация, че ако след две седмици земем да четем книгата на Криско и да искаме да гласуваме за Слави Трифонов те не носят никаква отговорност. Прелетяха над нас с няколко самолета да ни напръскат с Чемтрейлс, додоха два илюмината да ни просвещават и ни пуснаха да си ходим.
Да ви кажа за сега сме много доволни.  Фащаме Радио Веселина чак до  Испания, имаме HBO без пари и интернета върви сто пъти по-бърз.  Гълъб не мое да ме насере, щото само докато си помисли да хвръкне над мене и се е изпържил от 5 джи-то.
Само едно е лошото, че са Бил Гейтс ми дава акъл по цел ден по телепатията...бъди положителен, позитивен, смей се гледдай Гала и т.н. Абе тоя що си не гледа уиндоулса, а само се занимава с мене. Ебати досадния ху-ха-вел.
Сичко останало е супер!
Вече мое ме каните на прасе в всяка точка на планетата!
И помнете, че светът е оцелял не защото се е смял и тъпял а защото се е на$рал опа  извинете - ваксинира̀л!
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: Шишман on 22 December 2020, 10:55:25
През последните месеци на отиващата си година все по-често се появяват предположения, че състоянието на обществото наричано Lockdown (затваряне на предприятия и изолация на хората в държавите), няма да свърши никога. Световната здравна организация и властите в някои държави предложиха на хората ,,с цел собствената им безопасност" да ,,живеят временно затворени в изолирани камери". Този временен затвор обаче може да се окаже накрая постоянен.

 

Подозренията в тази посока засили един господин на име Клаус Шваб, основател и несменяем ръководител на Световния икономически форум, провеждан ежегодно (обикновено през януари) в швейцарския град Давос. През януари следващата година обаче срещата няма да се проведе в Давос, а в Сингапур от 13 до 16 май 2021 г. През следващата година Клаус Шваб ще приема поздравления по случай 50-годишнината на Световния икономически форум (наричан първоначално Европейски форум за мениджмънт). Шваб е икономист, професор в Женевския университет. По съвместителство, той е почетен професор в много университети, член на попечителски съвети и на съвети на директорите в редица компании. Нееднократно е участвал в заседанията на Билдербергския клуб, като член на ръководещия клуба комитет.

 

На майската онлайн конференция на Световния икономически форум (2020 г.) Клаус Шваб, заедно с принц Чарлз, въведе в обръщение термина The Great Reset (великото зануляване). Смисълът на това вмъкване е, че капитализмът преживява световна криза и трябва да бъде променен. Дори принц Чарлз говореше за ,,отговорен капитализъм". Пандемията на коронавируса с неговия Lockdown дава уникален шанс за такова презареждане, но понеже това не може да стане бързо, то Lockdown-a трябва да бъде продължен. В началото на юни 2020 г. на сайта на Световния икономически форум се появи материал с името The Great Reset. Темата беше подхваната хорово. Участници в този хор бяха Джо Байдън, Борис Джонсън и Джъстин Трюдо. След разпространяването на речта на Трюдо, през ноември канадският депутат консерватор Пиер Пуалевр изпрати петиция с молба ,,да спрат великото зануляване". Петицията събра 80 000 подписа за по-малко от 72 часа.

 

В САЩ, Великобритания и континентална Европа се появиха опоненти на ,,великото зануляване". В дискусиите на страната на Шваб застанаха принц Чарлз, Джо Байдън, Борис Джонсън, Джъстин Трюдо, а заедно с тях и гигантите от Силициевата долина, Amazon, Apple, Google, Facebook и Microsoft, многократно усилващи звученето на този хор. През ноември "Ню Йорк Таймс" разпалено обяви опонентите на The Great Reset за привърженици на ,,теорията на заговора", но сбърка. Заговорници по-скоро се оказаха привържениците на The Great Reset въпреки, че действаха открито. Нека да си спомним работата на Хърбърт Уелс ,,Явният заговор (The Open Conspiracy). ,,Великото зануляване" е именно такъв ,,Явен заговор". Клаус Шваб е на 83 г., но активността му не намалява. През юли 2020 г. излезе от печат книгата Covid-19: The Great Reset, написана в съавторство с Тиери Малре, когото представят като футурулог с ляв уклон. До края на 2020 г. книгата трябва да бъде издадена на немски, френски, испански, японски, китайски и корейски езици. Основните идеи на книгата за ,,Великото зануляване" вече се разпространяват в света:

 

На първо място, пандемията Covid-19 е ,,уникален прозорец от възможности".

 

Именно през този прозорец  човечеството трябва да влезе в бъдещето. Никакво връщане към миналото! Шваб казва: ,,Мнозина питат кога ще се върнем към нормалния живот? Отговорът е кратък, никога. Нашата история ще се раздели на две части: до коронавируса и след това".

 

На второ място, ,,светлото бъдеще" е светът, в който ще бъдат премахнати различията между богати и бедни страни,

 

а с времето ще бъдат унищожени и държавните граници. Ще се роди нова, единна планетарна държава с единно правителство. Според Шваб: ,,Въпросът за световно правителство е в центъра на всички въпроси". По-нататък той пише: ,,С въвеждането на локдауна се засилва нашата привързаност към близките ни. Ние ценим повече тези, които обичаме - членовете на семейството си и приятелите. Но тук обратната страна се състои във факта, че това води до нарастване на патриотичните и национални чувства, заедно с мрачните религиозни възгледи и етнически предпочитания. И тази токсична смес пробужда в нас най-лошото...". Шваб дава да разберем, че ,,на мрачните религиозни възгледи и етнически предпочитания" ще бъде обявена война.

 

На трето място, икономиката на ,,прекрасния нов свят" трябва да се управлява централизирано от гигантски монополи.

 

Частната собственост ще започне да отмира, а нейното място ще заеме ,,икономиката на потреблението" и ,,икономиката на участието". При това понятия като ,,социализъм" и други подобни щателно се избягват. Налични пари няма да има, а повсеместно ще бъде въведена в обръщение цифрова валута.

 

На четвърто място, ще се осъществи преход към ,,зелена" енергетика, която ще измести въглеродната.

 

Ще бъдат въведени лимити за потреблението на вода, електричество и някои ,,екологично опасни" видове продукти, като например месо, или промишлени изделия, като автомобили. А най-радикалното средство за намаляване замърсяването на околната среда ще стане намаляването на демографския ръст на населението или даже съкращаване на неговия брой. Шваб е категоричен, че ,,колкото по-голям е демографският ръст... толкова по-голям е рискът от нови пандемии".

 

На пето място, ще завърши роботизацията във всички сфери на икономиката и обществения живот.

 

За рязкото съкращаване на работните места се говори многократно в книгата The Great Reset, където пише, че ,,до 2035 г. може да бъдат автоматизирани до 86% от работните места в ресторантите, 75% от работните места в търговията и 59% от работните места в отраслите за развлечения. До 75% от ресторантите могат да се разорят от локдауните и последвалите ги мерки за социално дистанциране. Нито един отрасъл от промишлеността, нито едно предприятие няма да остане незасегнато". Предвижда се да бъде въведен безусловен базов доход за хората, които ще бъдат заменени от роботи, но при условие, че официално е потвърдена ваксинацията им.

 

На шесто място, ще продължи цифровизацията във всички сфери на икономиката и обществото.

 

Ще бъде създадена ефективна система за контрол върху поведението и движението на хората, включително и с помощта на технологии за лицево разпознаване. Шваб пише: ,,За да се сложи край на пандемията, е необходимо да се създаде световна мрежа за цифров контрол".

 

На седмо място, новият модел за здравеопазване ще предвижда регулярно тестване, задължителна ваксинация,

 

издаване на медицински паспорти, въвеждане на ограничения и наказания за лицата, нарушили правилата на медицинската дисциплина.

 

На осмо място, човекът ще бъде ,,усъвършенстван" в духа на трансхуманизма.

 

И така целите на ,,Явния заговор" са обявени. При тази подкрепа, която ,,великото нулиране" получава от лагера на глобализма, може да не се съмняваме, че прословутата ,,пандемия" е началото на операцията по прехода към ,,прекрасния нов свят". Дали ще се намерят сили способни да се противопоставят на реформаторите глобалисти?   

 

Превод: Никола Стефанов

 https://glasove.com/categories/na-fokus/news/covid-19-nachalo-na-velikata-perestroyka
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: Шишман on 29 December 2020, 17:23:45
НЯМА НИКАКВА КОНСПИРАЦИЯ - СТИГА ГЛУПОСТИ
___
Две овце разговарят:
-Знаеш ли, все ми се струва, че хората ни хранят и пасат само, за да доят нашето мляко, да ни вземат агънцата, а след това да ни заколят и да ни изядат.
-Иии, ти пък, омръзнаха ми вече твоите глупави песимистични конспиративни  теории. Виж, цялото стадо ти се смее.
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: Шишман on 28 February 2021, 21:49:00
(https://i.postimg.cc/Vvc9xbgr/000000000000.jpg) (https://postimg.cc/Pp28ZJBT)
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: Шишман on 07 March 2021, 17:48:40
Интересно за гледане.
https://www.youtube.com/watch?v=BDwBUjyw2lo
Операция История: България и Новия световен ред
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: Шишман on 08 March 2021, 10:21:38
https://www.youtube.com/watch?v=21-c8JZxjFY
Операция История: Какво е миналото и бъдещето на българите?
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: Шишман on 12 March 2021, 13:14:32

ПРОТИВО-ТРОВАТА ЗА НАС БЪЛГАРИТЕ СЕ НАРИЧА " БЪЛГАРЩИНА" И ПРАВОСЛАВИЕ !
Друга за сега, няма и не може и да има, няма и друго лечение. Тая анти-отрова е напълно безвредна и колкото е по-голяма дозата - толкова по-добре !
_______________________________
   Много хора по света се държат като невменяеми. Едни ходят с две маски и противогаз, други си мислят, че комунистите ги нападат, трети смятат, че психопатите от елита са ,,рептили"?
Как мислите, че елитът работи? Как успяха да се сдобият с толкова власт и пари? С магия? Може би направиха магия на света и хоп – всички ги последваха. Или ,,комунистите" превзеха университетите, защото капиталистите са едни добри и наивни хора и не успяха да ги спрат? Комунистите превзели университетите (99% от либералите са финансирани от ЦРУ, едни много известни и последователни ,,комунисти") и горкият капитализъм взе, че умря?
Системата и капитализмът не работят за нас, работят за тях. Технократите и те работят за тях. Така покориха света. Засега."
Julian Paul Assange / Джулиан Асанж /2021 г.   


(https://i.postimg.cc/9X9ybLmY/0000000000000000000000.jpg) (https://postimg.cc/c6sK4M8v)
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: Шишман on 17 March 2021, 21:34:59
  НЕ 3НАМ ДАЛИ ТОВА Е ИСТИНА, АМА НА ТАМ ОТИВАТ НЕЩАТА.
Става страшно. Май ще излизаме четници.     
_________________________________
   Китайската биологична лаборатория в 👉Ухан е собственост на 👉Glaxo, те притежават 👉Pfizer!. Pfizer се управлява от 👉Black Rock, който управлява финансите на компанията Open Foundation на 👉Сорос , която обслужва френската 👉AXA   . По стечение на обстоятелствата 👉Сорос е собственик на германската компания👉 Winterthur, която 👉случайно е построила китайската лаборатория в 👉Ухан, закупена от германския 👉Allianz. Която  има 👉Vanguard като акционер, който е и акционер на 👉Black Rock. 👉Black Rock контролира 👉централните банки и управлява около една трета от глобалния инвестиционен капитал и е основен акционер в 👉MICROSOFT. Microsoft е собственост на 👉BILL GATES, който е акционер на 👉PFIZER и в момента е първият спонсор на WHO или СЗО !!! По ясно от това неможе да бъде !!           
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: Шишман on 18 March 2021, 10:36:15
КАКВО ГО УСУКВАТ С ТИЯ ВАКСИНИ?
 Направо да ни кажат вземайте си парите, картите с кодовете , скъпоценностите и идвайте в центровете за ваксиниране да ви спасим . И след това хората направо да изчезват.
По време на 2-та световна война така правел един луд лекар - психопат в Франция. Той даже не бил наистина лекар, но успял да излъже че е ! Та лъжел и че е от съпротивата и помагал на евреи и комунисти и други да избягат от Франция в Испания и от там, където искат.  Карал ги да носят всичките си ценности в един куфар ! Само че после, след бягството им: никой не ги виждал. Отивали в домът му , там им правел по една ваксина , не се за какво им е била : и свършвали пътя и бягството в мазето му. А ценностите им  в джобовете на  лудият лекар. Даже гестапо го заловило, понеже помислили че наистина е от съпротивата и помага на хората да бягат. Та  го мъчели как ли не - издържал нечовешки мъчения без проблем - толкова луд бил. Гестапо се уморили да го лъчат : пуснало и тоя бегом в къщи да гори труповете от мазето. Ама много миришело, хората се оплакали и работата излязла наяве, обаче тоя успял да избяга. Накрая след войната го хванали и го обвинили мисля за 16 убийства, но тоя гордо признал 61. След като гилотината му отрязала лудата глава го видели да се смее.
 Та и тия днешните така май искат да ни спасят, ама се лигавят и го усукват. Лудият френски лекар дето не е бил наистина лекар, като малък обичал да изтезава птички и животни ! Дали другарите от ЕС, БИЛ Гейтс и Сорос са имали такива наклонности ?
Та вземайте си ценностите и под строй да ви ваксинират, ама по-бързо: че Урсула Фон дер Лайер, Сорост Бил Гейтс и останалите от групата им нямат време да се лигавите !
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: Шишман on 19 March 2021, 18:09:22
Добро
https://www.youtube.com/watch?v=yfxOF736jXU
Боян Чуков: Прекрасният нов свят след 1984 година
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: FELDMARSCHALL on 20 March 2021, 00:05:09
Quote from: Шишман on 17 March 2021, 21:34:59  НЕ 3НАМ ДАЛИ ТОВА Е ИСТИНА, АМА НА ТАМ ОТИВАТ НЕЩАТА.
Става страшно. Май ще излизаме четници.     
_________________________________
   Китайската биологична лаборатория в 👉Ухан е собственост на 👉Glaxo, те притежават 👉Pfizer!. Pfizer се управлява от 👉Black Rock, който управлява финансите на компанията Open Foundation на 👉Сорос , която обслужва френската 👉AXA   . По стечение на обстоятелствата 👉Сорос е собственик на германската компания👉 Winterthur, която 👉случайно е построила китайската лаборатория в 👉Ухан, закупена от германския 👉Allianz. Която  има 👉Vanguard като акционер, който е и акционер на 👉Black Rock. 👉Black Rock контролира 👉централните банки и управлява около една трета от глобалния инвестиционен капитал и е основен акционер в 👉MICROSOFT. Microsoft е собственост на 👉BILL GATES, който е акционер на 👉PFIZER и в момента е първият спонсор на WHO или СЗО !!! По ясно от това неможе да бъде !!           

Изобщо нищо не доказва това. Могат да се намерят взаимовръзки за много неща, което не доказва че еди кой конкретно е създал вируса. :laugh:
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: Лина on 20 March 2021, 19:08:33
Вчера гледах един филм ,,Колонията" , който в началото си беше все едно сниман за ковид – кризата, та викам си, кога успяха да направят и филм за това, а той се оказа от 2013г.  Тези мръсници са взели идеята от киното, както и Осама се ,,образова" от холивудските продукции и реши да ги съживи, като им срути кулите, ама наистина.
Навлизаме от едната крайност в другата. Един вид сега Сорос, ако сам излезе и каже ,,Аз стоя зад всичко" и ние ще ревнем ,,Тоз на къв се прави, сега ще си го препише".

Quote from: FELDMARSCHALL on 20 March 2021, 00:05:09Изобщо нищо не доказва това. Могат да се намерят взаимовръзки за много неща, което не доказва че еди кой конкретно е създал вируса. :laugh:

Чак пък толкова връзки да са случайни? Няма такива случайности, особено когато става въпрос за много пари. Всичко е от ясно по ясно. Тук единственото шокиращо е как не им е неудобно, че нещата ще са толкова очевидни.
Сега, има го и другото, че тези хора и компании са единствените с много пари и те винаги са замесени във всичко независимо за какво става въпрос, но..... всеки си избира в какво да вярва.
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: FELDMARSCHALL on 20 March 2021, 20:26:08
Нали и те могат да се заразят и да умрат ? Това е като смехориите за пръскането с "вируси" от самолети. Или създателите са някакви извънземни същества с друго ДНК, което не лепи коронка... :whistle:
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: Шишман on 20 March 2021, 22:01:16
Quote from: Лина on 20 March 2021, 19:08:33Вчера гледах един филм ,,Колонията" , който в началото си беше все едно сниман за ковид – кризата, та викам си, кога успяха да направят и филм за това, а той се оказа от 2013г.
Е то има нещо като правило да се гледат филмите на Холивуд за да видим какво ни чака. От там ни подготвят предварително чрез филми. За това има прилика между филма и това, което е днес.
Quote from: Лина on 20 March 2021, 19:08:33Чак пък толкова връзки да са случайни? Няма такива случайности, особено когато става въпрос за много пари.
Да тия неща никак не са случайни, а са нагли понеже те държат медиите и повечето политици. Но в случаят парите са на заден план. Те ги имат толкова много че не им трябват повече.
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: Шишман on 20 March 2021, 22:04:39
Quote from: FELDMARSCHALL on 20 March 2021, 20:26:08Нали и те могат да се заразят и да умрат ? Това е като смехориите за пръскането с "вируси" от самолети. Или създателите са някакви извънземни същества с друго ДНК, което не лепи коронка... :whistle:
Е те знаят как да се пазят и лекуват, а може и да са ваксинирани. Това с пръскането от самолети е пълна тъпотия и е безсмислено. Няма логика, понеже ще бъдат замесени прекалено, много хора и някой лесно може да вземе проба от това дето се пръска и да ги разкрие, а е и прекалено явно.
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: FELDMARSCHALL on 21 March 2021, 18:21:28
Хората вярват, в това което им изнася. Затова написах в една друга тема за вредата от фейсбук, където лесно се пускат какви ли не щуротии, на които кълват сумати шаранчета. :laugh:
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: Лина on 21 March 2021, 18:45:14
Хората вярват в това, което им дава комфорт и затова за нас е по-приятно да вярваме, че вируса случайно е напуснал лабораторията – чрез заразен служител, чрез изхвърлени опитни животни, които не са били унищожени по надлежния начин и такива работи.

FELDMARSCHALL, че какво да им пука от това дали ще се заразят? Ми те като всички хора се разболяват, но получават най - добрите медицински грижи на света каквито дори не можем да си представим. Я, върколака Сорос на колко години стана вече, но като нищо ще ни надживее.
Има вече много научни доказателства, че вируса е "избягал" от лабораторията, което за мен е същото като да са го пуснали нарочно. Защото, защо изобщо нормални учени ще се занимават с това да си правят експерименти с такива опасни за човека вируси и то по начин и път позволяващ да се случи това, което се случи.

https://blitz.bg/analizi-i-komentari/prof-d-r-kuey-izvadi-dokazatelstva-i-otseche-k-19-e-trgnal-ot-laboratoriyata-v-ukhan-eto-kak-video_news806791.html

Проф. д-р Куей извади доказателства и отсече: К-19 е тръгнал от лабораторията в Ухан, ето как!
Проф. Куей преподава в медицинския факултет на Университета в Станфорд. Неговите  проучвания в медицината са цитирани над 9900 пъти, което го поставя в топ 1% от учените по света. Изобретил е седем одобрени от американската фармацевтична агенция лекарства, 87 патента.
"Първият момент, когато възкликнах: "Уау, това е интересно" - беше, когато разбрах, че началото на COVID е в град в Китай, за който не бях чувал преди. Ухан, където от години една от най-стриктно охраняваните лаборатории, провежда проучвания за коронавируси. Казах си: "Това е необичайно съвпадение".

Малко по малко нещата започваха да се разясняват. Още повече, когато погледнеш фактите, доказващи тези съмнения. Знаете, че никога не можете да сте напълно сигурни, но съвпадението беше шанс едно на петстотин – 99,5 процента", споделя ученият.

- Как достигнахте до тези заключения?
- В началото започнах от най-малката вероятност, базирана на изминали събития при вируса. Следователно започнах от 98% вероятност вирусът да произхожда от природата и 2% вероятност да е създаден в лаборатория.

След това въведох 26 вида доказателства. Изчисленията бяха направени чрез проста математика, която може и моята дъщеря в 8. клас, така че не беше сложно.

Резултатите се променяха след всяка от 26-те възможности и накрая резултатът от 98 процента вирусът да произхожда от природата, се стопи до само 2% вероятност вирусът да идва от природата."
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: Шишман on 22 April 2021, 14:16:08
СВЕТЪТ СЛЕД " КОВИД 19" НЯМАЛО ДА Е СЪЩИЯТ.
 Лъжат ви ! Светът от поне 10г. вече не е същият от 5г. е даже доста видно, но не всеки може да го разбере. Сега с тоя вирус, просто ще се оправдаят, защо светът не е такъв, какъвто го представяха до скоро медиите , политиците и т.н. измекяри и помияри. И тоя новият свят няма да е нищо добро, гответе се буквално , като за война. Кой както иска да го разбира. Ислямистите настъпват подкрепяни от световният сатанизъм и прошка няма да има.
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: Шишман on 03 May 2021, 14:27:50
ДОБЪР МАТЕРИАЛ.
От медиите карат повечето хора, да мислят по система 1, и ако някой почне да мисли по модел номер 2 го обвиняват в конспиративни теории.
_________________
Irini Zikidis
Този ми статус многократно е докладван и премахван за "реч на омраза". Затова и го поствам упорито всяка година на този ден.
До 70те години на 20 век, психолозите са сигурни, че хората по принцип са рационални и тяхното мислене е логично и правилно в повечето случаи. А в случите, в които хората мислят нелогично и нерационално, това се дължи на 3 емоции - любов, омраза или страх.
Във великата си книга "Мисленето" Нобеловият лауреат Даниъл Канеман разбива на пух и прах тази теория и доказва, че човек мисли предимно импулсивно, инстинктивно, понякога дори примитивно и допуска тежки грешки, които се дължат на деформации в съжденията. Канеман въвежда понятията Система 1 и Система 2.
Система 1 оперира импулсивно, автоматично и бързо, без усилие и без чувство за съзнателен мисловен процес. Система 1 е онази, която се включва, когато трябва да преценим дали светофарът свети зелено, жълто или червено, дали котлонът е нагорещен, да отличим дете от възрастен човек, или да сметнем, че 2+2=4. Система 1 е системата на простите връзки, на еднопистовото, елементарно мислене, на мисленето в черно и бяло.
Система 2 пък е волева дейност, която изисква сериозно усилие и концентрирано внимание, и която наричаме "напрегнато работещ ум". Система 2 е многопистовото мислене, способността предпазливо да наблюдаваш, обмисляш, сравняваш, разглеждаш и анализираш факти и хипотези. Система 2 е способността да обичаш, уважаваш и ползваш статистиката.
Канеман доказва, че повечето хора не използват често система 2, а се осланят предимно на система 1. Само че Система 1 е онази, която допуска тежки деформации и системни грешки, и която се подава лесно на манипулации. Система 1 е лековерна и склонна да мисли по плоскостта ,,Всички рози са цветя. Някои цветя увяхват бързо. Следователно някои рози увяхват бързо".
В книгата са описани стотици експерименти, като аз най-ясно си спомням прочутата задача: ,,Една бухалка и една топка струват 1.10 долара. Бухалката струва с 1 долар повече от топката. Колко струва топката?" Над 80% от хората отговарят ,,Топката струва 10 цента", като този отговор е лесен, привлекателен и грешен.
Най-странното е, че Система 1 е преобладаващо характерна дори за високообразовани, интелигентни и ерудирани хора. Хора, които са успешни бизнесмени, известни творци или просто надарени с дар слово, често са заблудени да си мислят, че са компетентни и разбират от процеси, от които нямат грам понятие. Канеман го нарича "илюзорен ореол", т. е. това, че си много добър в нещо, те подхлъзва да вярваш, че си добър във всичко. Че си компетентен да коментираш едновременно и бизнес, и култура, и миграция, и тероризъм, и кърмене и геополитика.
Освен това Канеман доказва, че най-сигурният начин да накараме хората да вярват в една лъжа е, като я повторим стотици пъти. Оказва се, че когато хората определят нещо като познато, Система 1 автоматично го приема за вярно. Всъщност, оказва се, че истински умните хора са онези, които са по-бдителни, по-активни, по-критични, по-скептични, по-малко готови да се задоволят с привлекателни на повърхността отговори. Хора, които се осланят на факти и са способни да правят връзки между тях.
Ако се чудите защо съм изписала всичко това, ще ви кажа, че става дума за едни събития в Сирия, за една мръсна пропаганда и за едни повторени хиляди пъти медийни лъжи. Ще ви кажа, че Канеман ми помогна да разбера, че полезните идиоти и в ляво и в дясно, и на Изток и на Запад, са неизбежни, просто защото човекът е устроен да мисли инстинктивно и импулсивно със своята Система 1. И че онези, които опитваме да мислим отвъд хоризонта на платената пропаганда и медийна помия, създаващи полезни идиоти, сме наистина обречени.
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: Шишман on 08 May 2021, 21:33:00
https://www.facebook.com/kiril.valchev.92/videos/2789654911345678
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: Шишман on 20 May 2021, 21:50:12
https://www.facebook.com/100066522132202/videos/122063606687710
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: Шишман on 21 May 2021, 13:37:28
В Италия сега тече скандал за една масонска ложа сред съдиите. Оказа се че тия същите са осъдили напълно невинният Берлускони в скалъпен процес. Ако тия са могли да осъдят един бивш премиер, милиардер и лидер на една от големите партии в Италия: то правете си сметка каква сила са. Ако има подобни конспирации в Италия и ЕС, то за какво ли става дума в България ?
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: Шишман on 21 May 2021, 19:09:35
https://www.facebook.com/100049180385175/videos/199458181703527
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: Шишман on 21 May 2021, 19:15:19
https://www.facebook.com/kiroscalata/videos/833100844199041
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: Шишман on 22 May 2021, 13:56:24
Това го има и в световен мащаб


(https://i.postimg.cc/4yyL3wv9/188844913-2234357866700076-5523636159279114365-n.jpg) (https://postimg.cc/gL9qSVTz)
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: Шишман on 27 June 2021, 18:17:13
Точно така е !


https://www.facebook.com/100062046585085/videos/175832824494936
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: Шишман on 28 July 2021, 21:37:09
КОЛКО Е ПРЕНАСЕЛЕНА ЗЕМЯТА
Bo Sotirov
Направих експеримент с един пример от Здравко Живков. Попитах около 30 души (вкл. и антилиберали) дали Земята е пренаселена, според тях. Всички те твърдо заявиха, че планетата ни е пренаселена и растежът на населението трябва да се ограничи.
Представете си квадрат, с дължина на страната 88 километра. Сега си представете, че всички хора на Земята са се събрали и са застанали на един метър един от друг. Всички те биха се поместили в този квадрат.
88 километра = 88 000 метра
88 000 х 88 000 = 7 744 000 000 души (населението на Земята в момента).
За улеснение, вижте как изглежда този квадрат върху глобуса - онова едва забележимо жълто квадратче.
Спомняйте си тази картинка, когато ви кажат, че планетата ни е пренаселена. Особено, когато го казва някой милиардер филантроп или шведско недоучило и ненормално детенце.


(https://i.postimg.cc/prwGLjNk/999999999999999999999999999999999999999999.jpg) (https://postimages.org/)
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: Шишман on 28 July 2021, 21:40:20
Атанас Манушкин

Знаете ли, че?
От тези 7 млрд. население, само 2 % от него били тези, които в близкото бъдеще ще хранят останалите 98%. Ние от Кабала знаем това, но не мислете, че тези 98% са съвсем излишни. Представете си сега едно красиво току що изсрано кравешко лайно, което е нашият егоизъм. Ако го дадем на 100 човека по равно, няма и да го усетят, но ако само двама го изядат, е гадно. Така и с нашият егоизъм - по-добре разпределен между 7 млрд. население, отколкото между 1.4 млн. Тия 98%, които на практика сме излишни, трябва да се занимаваме с учение и да се съединяваме един друг, да се обичаме, да чистим егоизма.
Тия и други мои проповеди следете на страницата на СЗО.
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: Шишман on 30 July 2021, 14:13:16
От Атанас Манушкин , леко преправено от мене !

Понеже във всички филми доброто побеждава, а в новините по телевизиите не, аз отново искам да Ви вкарам в ужасите на конспирацията. Естествено тя /теорията/ се оформи постепенно, с много четене и анализи. Ние сме си такива  - за всичко имаме някаква теория и отговор.
1. Коронавирус има.
2. Изкуствено направен, или донаправен.
3. Изпуснат е случайно. Така си мисля, заради хаоса, който създаде и противоречивите действия на отделните държави.
4. Има, или няма противоотрова - това е въпросът. Според мен няма все още.
5. Стаден, колективен имунитет не може да се създаде, или е твърде рискован, а и няма да им е удобен.
6. Ваксините уж действат, ама все нещо не действат. Имат чисто финансов смисъл. Затова и измислиха щамовете.
7. Вируса не е китайски, а пренесен в Ухан, вероятно от лудият Бил Гейтс. Но там съвсем бързо се справиха - убиха вируса и... при носителите му.
8. В този вирус елитите видя своя шанс за тормоз над народите и малкото останала независима,  средна класа по света, захапаха го като питбул и няма да го изпуснат с години, докато не си решат дълго отлаганите проблеми.
9. В чисто здравен аспект може да се реши целият този проблем само ако хората започнат да бъдат лекувани вкъчи още в началото на болестта и не бъдат оставяни както до сега на произвола на пандемията. Да и лекарите и вирусолозите дето лъгаха и мамеха, трябва да бъдат съдени !
Хареса ли Ви? Имам и други теории.
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: Шишман on 07 August 2021, 13:53:36
Може да е леко луд, но говори правилно и добре !https://www.facebook.com/kiroscalata/videos/1925770424256761
Title: Re: Световната конспирация - материали по въпроса
Post by: Шишман on 12 August 2021, 17:53:18
Тия дни в фейсбук се появиха публикации че пожарите в Европа са умишлени. Да ви кажа не ми се вярваше, ама до снощи. По новините тука официално признаха че пожарите в Италия са умишлени : палени по различни причини, включително и в полза на теориите за глобалното затопляне. Сега Салвини иска да удвои наказателната отговорност за умишлени пожари. До тоя момент тука: петима пожарникари са загинали в борбата с огъня.
Та някои от теориите на почитателите на световната конспирация са доста правдоподобни, макар и да звучат невероятни в началото.