• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

07 May 2021, 09:41:59

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
12742 Posts

Шишман
4930 Posts

Panzerfaust
790 Posts

Лина
710 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 21071
  • Total Topics: 1331
  • Online Today: 76
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 1
Guests: 75
Total: 76

Внимание Хомосексуалисти!

Started by Hatshepsut, 09 April 2019, 09:52:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Topic keywords [SEO] педерастия

Hatshepsut

09 April 2019, 09:52:55 Last Edit: 13 October 2020, 09:04:06 by Hatshepsut
Гей пропаганда с общинска подкрепа!


Карлос Контрера

Като общински съветник искрено съм възмутен, не бесен съм, как местната власт се използва като рупор на отявлена гей пропаганда и промиване на мозъци в тази посока. Днес по Бтв по време на едно от предаванията лицето Светлана Куюмджиева, титулувана художествен директор на фондация "Пловдив 2019", нелепо обясняваше как промотирането на хомосексуализъм чрез изложба е в реда на нещата. За пореден път ставаме свидетели как местната власт в България се занимава да обслугва маргиналната група на едни гей активист, широко финансирани иначе от сососовите структури. И това обслугване става, разбира се, с общите, общинските пари. Не знам дали сме сключвали обществен договор, в който да се казва, че общината (Столичната) ще подкрепя гей-паради и ще финансира гей маратони (каквито неща се случиха през 2018г.), нито пък с парите на един голям областен град, забележете като част от културна програма, ще се прави хомо пропаганда?! Аз не съм чувал да сме се съгласявали на подобни неща!

Факт е, обаче, че без базово съгласие, това се прави. Необясним е култът на кметовете на ГЕРБ към хомосексуализма и неговата публична апологетика. Необяснимо и неморално, не за друго, а защото когато се явяват на избори, не казват, че ще раздават благословии и пари за гей пропаганда. Дълбоко нечестно е. Нечестно, но факт. Явно кооперирането с гей активисти (колкото и да са малобройни) им е по-мило и драго от мнението на избирателя, в това число и собствените им избиратели, на които и през ум не им е минавало, че ще финансират хомосексуални изложби, хепънинги и всякакви дивотии, които да обясняват колко е хубаво да се хомо и да го крещиш на всеослушание по улиците.

Така например Пловдив успя тази година да вземе палмата на първенството с организиране с общинските пари на гей изложба. Очевидно замисълът е широката общественост да се запознае с креватните щения на една група хора и да възприеме за нормално рано или късно, че хомосексуализмът трябва да бъде издиган в култ. Защо - не е ясно. учуди ме наглостта на въпросния общински чиновник, който с общите пари гради култура - ако това ни е културата, закривай! А можеше да бъдат финансирани далеч по-стойностни проекти. Но не би. Въпросната подстригана госпожа с вид на войнстващ джендър ни убеждава, че културата на Пловдив, разбирайте на България, защото Пловдив като европейска столица на културата представлява България, е в това да издигаме хомосексуализма в ранг на културно събитие. Т.е. това, че някой мъж спи с мъже, или някоя жена спи с друга жена, само по себе си е културно достижение. Очевидно разбиранията ни за култура доста се различават.

Този казус е само последната брънка от разиграващата се битка с войнстващия джендър подход. Интересно е защо не казват, че основните заразени и разпространители на СПИН са мъжете правещи секс с мъже. Предлагам това за реклама на културната столица, щом сме се докарали до там да рекламираме кой с кого спи, което е издигнато в някаква висша ценност. И това с пълна сила се отнася и за Столична община, която за сега леко отстъпва в подкрепата на гей пропагандата, но съм убеден, че ще навакса, както е тръгнало.

За капак ни се дават някакви аргументи от левичарския парцал "Гардиън", който тук в България се издига като някакъв еталон, а всъщност представлява един плосък пропагандатор на "прогресивни" идеи, пръскащ левичарска пропаганда.

Айде, няма нужда!

https://www.carloscontrera.bg/action/view/273/gej-propaganda-s-obshtinska-podkrepa

long time ago

По телевизията на Домусчиев
---------------------
Хомо-темата стана главна в БГ сериала "Откраднат живот"

 Хомо-темата стана главна в БГ сериала "Откраднат живот". В началото нямаше ни един хомо. Но напоследък превзеха екрана. Гейове и лесбийки станаха главни ПОЛОЖИТЕЛНИ герои. Отрицателни са хомофобите. Нормалните минаха на втори план.

Това е чудесно.

От кухнята на сериала може да бъде намерена СЛЕДАТА до личност, която ПРЯКО НАЛАГА изпълнението на Истанбулската конвенция. С каква сила я налага? Може би чрез собственика на НоваТВ?

Мирише на ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, защото сме парламентарна република. А нали Парламентът отказа да гласува за приемането на конвенцията?

Но и това е чудесно. Настигнахме Холивуд в господството на хомосексуализма и расовата омраза към европеидите.
http://krumbelosvet.blog.bg/lichni-dnevnici/2020/04/29/homo-temata-stana-glavna-v-bg-seriala-quot-otkradnat-jivot-q.1708193
Sad Sad x 1 View List

Hatshepsut

Излезе първата българска детска "гей" книжка...


Излезе първата българска книжка за деца, в която част от героите са еднополови двойки. Приказката "Мравин и планетата Гора" е написана от автор с псевдонима "Великан Василева".

В книжката се разказва за малка мравка, която потегля на път за нов дом, след като нейният е разрушен. По време на пътешествието Марвин е съпровождан от госпожица Бътерфлай и мис Бръмбарова - крилати дами, които живеят заедно. По пътя се срещат и мъжки черни лебеди, които са заедно "защото се обичат". Приказката е за деца от 3 до 6 годинки.

Цитат от произведението:

"Малката мравка Мравин е загубил мравуняка, който довчера е бил негов дом. Докато тъгува в гората и не знае какво да прави, той среща горския куриер Мис Бръмба и нейната партньорка по живот – Госпожица Бътърфлай. Приключението им започва с една боровинка, която да засити глада на осиротялата мравка, и продължава в търсене на нов дом, в който той да е обичан и щастлив. По пътя си ще срещнат различни горски обитатели, всеки със своите странности и различия. ,,Мравин и планетата Гора" отнася малки и големи в свят, в който най-важно е да бъдем заедно и да се обичаме, въпреки че сме различни."

"Хайде, хаирлия да е. Иде малкият Мравин, пазете децата", коментира произведението евродепутатът Ангел Джамбазки.

"А сега, ако сте спрели да повръщате, обърнете внимание кои са "фондациите", които финансират тази гадост...", възмутен е той.

https://m.fakti.bg/bulgaria/546696-izleze-parvata-balgarska-detska-gei-knijka-djambazki-prizova-pazete-decata