• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Guest. Please login or sign up.

17 April 2021, 11:30:48

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
12637 Posts

Шишман
4800 Posts

Panzerfaust
779 Posts

Лина
700 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
  • Total Members: 128
  • Latest: Fiave
Stats
  • Total Posts: 20792
  • Total Topics: 1328
  • Online Today: 90
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 1
Guests: 24
Total: 25

avatar_Шишман

Корона вирусът

Started by Шишман, 11 March 2020, 22:26:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ваксинирахте ли се срещу корона-вируса?

НЕ, и нямам такова намерение
0 (0%)
Не, но ще се ваксинирам
0 (0%)
Колебая се
2 (33.3%)
ДА, с ваксината на Пфайзер
2 (33.3%)
ДА, с ваксината на Модерна
0 (0%)
ДА, с ваксината на АстраЗенека
0 (0%)
ДА, с ваксината на Янсен
0 (0%)
ДА, с руска ваксина
0 (0%)
ДА, с китайска ваксина
0 (0%)
ДА, с друга ваксина
0 (0%)
Ще се ваксинирам, само ако стане задължителна и няма друг начин.
2 (33.3%)

Total Members Voted: 6

Шишман

Quote from: Hatshepsut on 12 December 2020, 09:03:29Аз също възнамерявам да се ваксинирам срещу корона-вируса  :smile-1:
Всеки има право на свое решение. Тамън после ще кажеш има ли странични ефекти и какви.

Шишман


FELDMARSCHALL

Какво е станало с тоя Георги от БОЕЦ и в болница ли е в момента ? Ако има фейсбук може ли линк и какви ги е плещил преди да се разболее ?

Panzerfaust

Засега не възнамерявам да се ваксинирам срещу Ковид 19. Не съм антиваксър, но нещо не съм голям почитател на противогрипните ваксини. Имат кратко действие, а и щамовете мутират. С Короната предполагам ще е същото. Предпочитам да държа естествения си имунитет силен, доколкото това е възможно. Все пак не изключвам възможността да размисля.

FELDMARSCHALL

Засега се поддържам с мултивитамини, за ваксината ще поизчакам да видя какво е мнението на ваксиниралите се вече и как им действа. :judge:

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 15 December 2020, 01:02:48Засега се поддържам с мултивитамини, за ваксината ще поизчакам да видя какво е мнението на ваксиниралите се вече и как им действа. :judge:
Антиоксиданти и витамин "Ц" с мултивитамини, няма да стане.

Шишман

Туко що съобщиха че някъде в Британия се е появил нов мутирал вид на  ковида - ужас. И сега предполагам ще трябва нова ваксина за новият мутирал вирус. Накрая ще трябва да се ваксинираме по около 50 пъти . А като гледам как журналистите ни успиват да се ваксинираме, реших да не го правя. Нещата няма да свършат скоро, ще е страшно.

FELDMARSCHALL

Quote from: Шишман on 15 December 2020, 09:52:46Антиоксиданти и витамин "Ц" с мултивитамини, няма да стане.
То ги има вътре и двете+много други неща - витамини, минерали и микроелементи от А до Z на Doppelherz. Ама аз си ги пия от години, много преди пандемията и съм доволен от тях. Откакто ги пия почти никога не съм се чувствал отпаднал за тези години без значение какво съм правил през деня+ не съм боледувал от грип (да чукам на дърво).

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 17 December 2020, 03:37:12То ги има вътре и двете+много други неща - витамини, минерали и микроелементи от А до Z на Doppelherz. Ама аз си ги пия от години, много преди пандемията и съм доволен от тях. Откакто ги пия почти никога не съм се чувствал отпаднал за тези години без значение какво съм правил през деня+ не съм боледувал от грип (да чукам на дърво).
Не вярвам. - лъжат.

FELDMARSCHALL

Твоя си работа. Аз ги пия вече доста време и съм много доволен от резултатите. А пък твоята мания да си винаги последна инстанция оставям без коментар. 15+ години по форумите едно и също... :whistle:
Funny Funny x 1 View List

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 17 December 2020, 22:47:50Твоя си работа. Аз ги пия вече доста време и съм много доволен от резултатите. А пък твоята мания да си винаги последна инстанция оставям без коментар. 15+ години по форумите едно и също... :whistle:
Ти си знаеш от години пия и купувам антиоксиданти и до до сега не съм видял на едно с мултивитами. Но може пък вече да ги има.

Шишман

Православните  свещеници, нямат нужда от маски и предпазни облекла, при влизане в ковид 19 отделенията - те имат Бог.
Аз лично, няма да се ваксинирам , оставям се на Бог да ме пази...

___________________________________


Hatshepsut

Quote from: Шишман on 21 December 2020, 22:14:02Православните  свещеници, нямат нужда от маски и предпазни облекла, при влизане в ковид 19 отделенията - те имат Бог.
Аз лично, няма да се ваксинирам, оставям се на Бог да ме пази...

___________________________________Доста фанатично мнение в стила на средновековието, нямащо връзка с реалността  :tired:
А доколко поповете и владиците са защитени свише от корона-вируса, за сведение предоставям тази информация:

Сръбският патриарх Ириней почина от Covid-19Патриархът бе приет във Военномедицинския център в Белград на 5 ноември. Ден по-рано бе установено, че е заразен с коронавирус.

Здравословното състояние на сръбския патриарх Ириней, болен от Ковид-19, се влоши днес и тази вечер той бе интубиран, съобщи снощи президентът на Сърбия Александър Вучич, който призова към молитва за здравето на патриарха.

Патриарх Ириней навърши 90 години през август т.г. Той е интронизиран като патриарх през 2010 г.

На 15 ноември пресслужбата на СПЦ съобщи, че състоянието му се е влошило, но лекарите успяха да го стабилизират.

Също от Covid-19 по-рано тази година починаха Валевският епископ Милутин и влиятелният Черногорско-приморски митрополит Амфилохий.

Ириней Гаврилович е роден в с. Видова през 1930 г. Завършва богословие в Призрен, а след това и богословския факултет в столицата. На 30 години в манастира Раковица той е подстриган за монах от тогавашния патриарх Герман и получава името Ириней.

Завършва докторантура в Гърция, след което става управител на монашеската школа в манастира Острог. След завръщането си в Призрен е назначен за ректор на Призренския факултет по богословие.

През 1974 г. е избран за епископ моравички, от от следващата година досега е епископ нишки.

https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-koronavirus/srybskiiat-patriarh-irinej-pochina-ot-covid-19-6117894

Шишман

Такава е била Божията воля  и някои се разболяват и даже умират. В крайна сметка рано или късно всички умират. Православните не се страхуват да умрат.

mazzini

Тук не става дума за скептизъм, а за пълен фарс. Скептизмът стъпва върху разума и "око да види, ръка да пипне", а тоталната, умопомрачителна глупост граници не знае.

Ако гледаме по-философски и глобално нещата - всичко е циклично, циклите се сменят. След разрушаването на Стария ред от варварите и Великото преселение на народите, от больона от етноси, народи, раси, процъфтяват суеверията. Днес, понеже сме вече по-цивилизовани и рационални, разцъфват конспиративни теории и псевдонаучни дисциплини.