• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

21 October 2021, 11:30:01

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
14265 Posts

Шишман
5793 Posts

Panzerfaust
1023 Posts

Лина
793 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 24,149
  • Total Topics: 1,371
  • Online Today: 110
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 85
Total: 85

avatar_Шишман

Мнения от facebook.com

Started by Шишман, 09 September 2019, 12:49:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Panzerfaust

Кирил Вълчев е син на комунистически номенклатурчик, беше вонвиван с неговите пари, а сега е напълно изтрещял. Прост човек, по-добре само да си тренираше...

FELDMARSCHALL

По-смешното е че живее в Лос Анджелис и плюе от там, вместо да си е в любимата Россия и там да си изкарва прехраната - типично поведение за "отбраните" комундета отрочета на също толкова отбрани кадри на БКП преди 1989г. :judge:

Шишман

30 July 2021, 12:25:24 #572 Last Edit: 30 July 2021, 12:27:35 by Шишман
Quote from: FELDMARSCHALL on 30 July 2021, 01:05:00Имигрантите в Западна Европа - не само тези от Африка/Азия, ами и източноевропейците в т.ч. и българите, които дълги години живеят там също са западняци. :judge:
Щото и т.нар. западняци отпреди имигрантите също са живели другаде ако се връщаме назад във времето, или пък да погледнем кога хора от бялата раса стъпват в Америките, че да станат американци. :laugh:
Всичко тече, всичко се променя... :whistle: 

Специално българите тука, никак не са западняци, не искат да стават такива и не харесват западното. Изключения правят някои откачалки, но никой не ги приема на сериозно. Тя и България не е далеко и това оказва влияние.
Quote from: FELDMARSCHALL on 30 July 2021, 11:57:40По-смешното е че живее в Лос Анджелис и плюе от там, вместо да си е в любимата Россия и там да си изкарва прехраната - типично поведение за "отбраните" комундета отрочета на също толкова отбрани кадри на БКП преди 1989г. :judge:
Мисля че сега си живее в България.Шишман

Quote from: Panzerfaust on 30 July 2021, 01:12:50Кирил Вълчев е син на комунистически номенклатурчик, беше вонвиван с неговите пари, а сега е напълно изтрещял. Прост човек, по-добре само да си тренираше...
Не изкара на времето пари от добавки, протеини и такива. Някога е бил голям американист, даже и сега е такъв, но е осъзнал истината за запада и американизма. То и аз някога бях голям американист, преди да ги разбера какви боклуци са.

Шишман

Daniel Banev

Носенето на маска, докато сте сами в колата е оправдано само, ако сте се насрали....

FELDMARSCHALL

Само че българите русофили са доста повече от т.нар. американисти (що за определение) и тези същите русофили живеят в Западна Европа/САЩ и се ползват от тамошните благинки. Абсолютно лицемерно поведение. :laugh:
Относно боклуците, аз познавам и българи живеещи в Русия (колкото и малко да са) и да не ти разправям какви деградирали същества има там, както навсякъде по света. Общо взето в днешно време хората се делят все повече на тарикати и балъци, а не кой обича повече Русия/САЩ/Китай и т.н. и така е навсякъде. Тарикатът ако може да те отараши не се интересува дали си като него американофил/русофил, а как може да те издои. Всички тези човешки недостатъци са валидни за хора от всички раси и народности по света. :whistle: 

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 30 July 2021, 13:24:20Общо взето в днешно време хората се делят все повече на тарикати и балъци, а не кой обича повече Русия/САЩ/Китай и т.н. и така е навсякъде. Тарикатът ако може да те отараши не се интересува дали си като него американофил/русофил, а как може да те издои. Всички тези човешки недостатъци са валидни за хора от всички раси и народности по света. :whistle:
Едно от хобитата ми е да изследвам народите и поведението им. Българите, като цяло за сега не се делят на тарикати и балъци, а на нормални и ненормални. То това деление на откачени и нормални е като че ли по целият свят вече. Даже тука в Италия го има и макар да им е характерна черта да говорят много, от известно време да се говори много не се смята за нещо добро. Това русофил не е много ясно, като понятие. По начало руснаците са по западната култура и съответно всеки русофил на практика е поклонник на запада и по западната култура. Така че е напълно нормално един русофил да е измамник и лъжец. Трябва да попдчертая че много неща валидни за останалите народи и народности не са валидни за нас българите, и ако ги има е в много по-малка степен.
Тука идват едни руснаци и единият го набарах да е голямо лайно. Опита да провокира бой, за малко да го сритам. По начало обаче, такива руснаци или украинци са малко.
И т.н. но тая тема е за други неща.

Шишман

Атанас Манушкин
Един от бразилските играчи по волейбол е с маска. Да бе нормален е как не !

Шишман

Бих допълнил и като престанем да му бъдем съучастници, дори и в малките неща !
_________________


Атанас Манушкин

Единственият начин за противопоставяне на Злото е като престанем да го избираме.


Шишман

Американците са все по-неадекватни. За сметка на това руснаците действат. Дружбата им с Турция обаче няма да я бъде за дълго.
______________________

Stephan I. Tzenov

Три руски противопожарни самолета Бе-200 гасят горските пожари в Южна Турция. Къде го "братското" НАТО?