• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

25 October 2021, 17:46:35

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
14334 Posts

Шишман
5793 Posts

Panzerfaust
1033 Posts

Лина
794 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 24,241
  • Total Topics: 1,374
  • Online Today: 170
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 100
Total: 100

avatar_Шишман

Световната конспирация - материали по въпроса

Started by Шишман, 19 November 2020, 21:57:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

FELDMARSCHALL

Нали и те могат да се заразят и да умрат ? Това е като смехориите за пръскането с "вируси" от самолети. Или създателите са някакви извънземни същества с друго ДНК, което не лепи коронка... :whistle:

Шишман

Quote from: Лина on 20 March 2021, 19:08:33Вчера гледах един филм ,,Колонията" , който в началото си беше все едно сниман за ковид – кризата, та викам си, кога успяха да направят и филм за това, а той се оказа от 2013г.
Е то има нещо като правило да се гледат филмите на Холивуд за да видим какво ни чака. От там ни подготвят предварително чрез филми. За това има прилика между филма и това, което е днес.
Quote from: Лина on 20 March 2021, 19:08:33Чак пък толкова връзки да са случайни? Няма такива случайности, особено когато става въпрос за много пари.
Да тия неща никак не са случайни, а са нагли понеже те държат медиите и повечето политици. Но в случаят парите са на заден план. Те ги имат толкова много че не им трябват повече.

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 20 March 2021, 20:26:08Нали и те могат да се заразят и да умрат ? Това е като смехориите за пръскането с "вируси" от самолети. Или създателите са някакви извънземни същества с друго ДНК, което не лепи коронка... :whistle:
Е те знаят как да се пазят и лекуват, а може и да са ваксинирани. Това с пръскането от самолети е пълна тъпотия и е безсмислено. Няма логика, понеже ще бъдат замесени прекалено, много хора и някой лесно може да вземе проба от това дето се пръска и да ги разкрие, а е и прекалено явно.

FELDMARSCHALL

Хората вярват, в това което им изнася. Затова написах в една друга тема за вредата от фейсбук, където лесно се пускат какви ли не щуротии, на които кълват сумати шаранчета. :laugh:

Лина

Хората вярват в това, което им дава комфорт и затова за нас е по-приятно да вярваме, че вируса случайно е напуснал лабораторията – чрез заразен служител, чрез изхвърлени опитни животни, които не са били унищожени по надлежния начин и такива работи.

FELDMARSCHALL, че какво да им пука от това дали ще се заразят? Ми те като всички хора се разболяват, но получават най - добрите медицински грижи на света каквито дори не можем да си представим. Я, върколака Сорос на колко години стана вече, но като нищо ще ни надживее.
Има вече много научни доказателства, че вируса е "избягал" от лабораторията, което за мен е същото като да са го пуснали нарочно. Защото, защо изобщо нормални учени ще се занимават с това да си правят експерименти с такива опасни за човека вируси и то по начин и път позволяващ да се случи това, което се случи.

https://blitz.bg/analizi-i-komentari/prof-d-r-kuey-izvadi-dokazatelstva-i-otseche-k-19-e-trgnal-ot-laboratoriyata-v-ukhan-eto-kak-video_news806791.html

Проф. д-р Куей извади доказателства и отсече: К-19 е тръгнал от лабораторията в Ухан, ето как!
Проф. Куей преподава в медицинския факултет на Университета в Станфорд. Неговите  проучвания в медицината са цитирани над 9900 пъти, което го поставя в топ 1% от учените по света. Изобретил е седем одобрени от американската фармацевтична агенция лекарства, 87 патента.
"Първият момент, когато възкликнах: "Уау, това е интересно" - беше, когато разбрах, че началото на COVID е в град в Китай, за който не бях чувал преди. Ухан, където от години една от най-стриктно охраняваните лаборатории, провежда проучвания за коронавируси. Казах си: "Това е необичайно съвпадение".

Малко по малко нещата започваха да се разясняват. Още повече, когато погледнеш фактите, доказващи тези съмнения. Знаете, че никога не можете да сте напълно сигурни, но съвпадението беше шанс едно на петстотин – 99,5 процента", споделя ученият.

- Как достигнахте до тези заключения?
- В началото започнах от най-малката вероятност, базирана на изминали събития при вируса. Следователно започнах от 98% вероятност вирусът да произхожда от природата и 2% вероятност да е създаден в лаборатория.

След това въведох 26 вида доказателства. Изчисленията бяха направени чрез проста математика, която може и моята дъщеря в 8. клас, така че не беше сложно.

Резултатите се променяха след всяка от 26-те възможности и накрая резултатът от 98 процента вирусът да произхожда от природата, се стопи до само 2% вероятност вирусът да идва от природата."

Шишман

СВЕТЪТ СЛЕД " КОВИД 19" НЯМАЛО ДА Е СЪЩИЯТ.
 Лъжат ви ! Светът от поне 10г. вече не е същият от 5г. е даже доста видно, но не всеки може да го разбере. Сега с тоя вирус, просто ще се оправдаят, защо светът не е такъв, какъвто го представяха до скоро медиите , политиците и т.н. измекяри и помияри. И тоя новият свят няма да е нищо добро, гответе се буквално , като за война. Кой както иска да го разбира. Ислямистите настъпват подкрепяни от световният сатанизъм и прошка няма да има.

Шишман

ДОБЪР МАТЕРИАЛ.
От медиите карат повечето хора, да мислят по система 1, и ако някой почне да мисли по модел номер 2 го обвиняват в конспиративни теории.
_________________
Irini Zikidis
Този ми статус многократно е докладван и премахван за "реч на омраза". Затова и го поствам упорито всяка година на този ден.
До 70те години на 20 век, психолозите са сигурни, че хората по принцип са рационални и тяхното мислене е логично и правилно в повечето случаи. А в случите, в които хората мислят нелогично и нерационално, това се дължи на 3 емоции - любов, омраза или страх.
Във великата си книга "Мисленето" Нобеловият лауреат Даниъл Канеман разбива на пух и прах тази теория и доказва, че човек мисли предимно импулсивно, инстинктивно, понякога дори примитивно и допуска тежки грешки, които се дължат на деформации в съжденията. Канеман въвежда понятията Система 1 и Система 2.
Система 1 оперира импулсивно, автоматично и бързо, без усилие и без чувство за съзнателен мисловен процес. Система 1 е онази, която се включва, когато трябва да преценим дали светофарът свети зелено, жълто или червено, дали котлонът е нагорещен, да отличим дете от възрастен човек, или да сметнем, че 2+2=4. Система 1 е системата на простите връзки, на еднопистовото, елементарно мислене, на мисленето в черно и бяло.
Система 2 пък е волева дейност, която изисква сериозно усилие и концентрирано внимание, и която наричаме "напрегнато работещ ум". Система 2 е многопистовото мислене, способността предпазливо да наблюдаваш, обмисляш, сравняваш, разглеждаш и анализираш факти и хипотези. Система 2 е способността да обичаш, уважаваш и ползваш статистиката.
Канеман доказва, че повечето хора не използват често система 2, а се осланят предимно на система 1. Само че Система 1 е онази, която допуска тежки деформации и системни грешки, и която се подава лесно на манипулации. Система 1 е лековерна и склонна да мисли по плоскостта ,,Всички рози са цветя. Някои цветя увяхват бързо. Следователно някои рози увяхват бързо".
В книгата са описани стотици експерименти, като аз най-ясно си спомням прочутата задача: ,,Една бухалка и една топка струват 1.10 долара. Бухалката струва с 1 долар повече от топката. Колко струва топката?" Над 80% от хората отговарят ,,Топката струва 10 цента", като този отговор е лесен, привлекателен и грешен.
Най-странното е, че Система 1 е преобладаващо характерна дори за високообразовани, интелигентни и ерудирани хора. Хора, които са успешни бизнесмени, известни творци или просто надарени с дар слово, често са заблудени да си мислят, че са компетентни и разбират от процеси, от които нямат грам понятие. Канеман го нарича "илюзорен ореол", т. е. това, че си много добър в нещо, те подхлъзва да вярваш, че си добър във всичко. Че си компетентен да коментираш едновременно и бизнес, и култура, и миграция, и тероризъм, и кърмене и геополитика.
Освен това Канеман доказва, че най-сигурният начин да накараме хората да вярват в една лъжа е, като я повторим стотици пъти. Оказва се, че когато хората определят нещо като познато, Система 1 автоматично го приема за вярно. Всъщност, оказва се, че истински умните хора са онези, които са по-бдителни, по-активни, по-критични, по-скептични, по-малко готови да се задоволят с привлекателни на повърхността отговори. Хора, които се осланят на факти и са способни да правят връзки между тях.
Ако се чудите защо съм изписала всичко това, ще ви кажа, че става дума за едни събития в Сирия, за една мръсна пропаганда и за едни повторени хиляди пъти медийни лъжи. Ще ви кажа, че Канеман ми помогна да разбера, че полезните идиоти и в ляво и в дясно, и на Изток и на Запад, са неизбежни, просто защото човекът е устроен да мисли инстинктивно и импулсивно със своята Система 1. И че онези, които опитваме да мислим отвъд хоризонта на платената пропаганда и медийна помия, създаващи полезни идиоти, сме наистина обречени.

Шишман


Шишман


Шишман

В Италия сега тече скандал за една масонска ложа сред съдиите. Оказа се че тия същите са осъдили напълно невинният Берлускони в скалъпен процес. Ако тия са могли да осъдят един бивш премиер, милиардер и лидер на една от големите партии в Италия: то правете си сметка каква сила са. Ако има подобни конспирации в Италия и ЕС, то за какво ли става дума в България ?