• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

25 July 2021, 19:52:20

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
13357 Posts

Шишман
5566 Posts

Panzerfaust
887 Posts

Лина
739 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 22647
  • Total Topics: 1351
  • Online Today: 178
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 146
Total: 146

Мнения от facebook.com

Started by Шишман, 09 September 2019, 12:49:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

Д-р Драгош Методиев

🤔
Разликата между хората и животните е че, животните никога няма да позволят най простия да води стадото🤔

Шишман

Тоя пич е яко надъхан. Обаче не знае сам дали е от атака или не е ?

Иван Георгиев Грънчаров
 
Българското правителство е  колониална администрация- трета степен. Защото: Първо- България е колония на ЕС. Второ- ЕС е колония на САЩ. И трето- САЩ е колония на световната еврейска мафия. Ами какво да искаме от една третостепенна колониална администрация? Освен да слуша, козирува и изпълнява. И- да отклонява средства (КРАДЕ) Ако има поне малко останало достойнство у този  народ, след като търпи всичко това-  поне да  си признае и да спре да прави пародии на избори, от които абсолютно нищо не се променя.

Шишман

Петър Волгин
"Демократична България" не просто чупи, а направо разкъртва тъпомера с лустрационните си предложения. И кого точно ще лустрирате, скъпи "демократи"? Висшите служители на БКП и на специалните служби преди 1989 г. или отдавна са се преселили в по-добрия свят или са в състояние, което изобщо не предполага, че могат да заемат публични длъжности. А тези пък, които все още са активни, отдавна са се уредили в частния бизнес и нямат никакво намерение да стават нито "директори на дирекция", нито "ръководители на направление" в някое министерство. Изобщо да говориш за лустрация 32 години след 10 ноември е признак на тежка ментална неадекватност.Шишман

Петър Волгин

Аз може и да не съм прав, но церемония по раздаване на "Оскари" без нахлуване на Мая Манолова не я уважавам!

Шишман

Димитър Димитров


КАКЪВ Е СМИСЪЛА ДА ЗАТВАРЯТ ВСИЧКО,
ако метрата и рейсовете са пълни и претъпкани ? Някой да обясни.

Шишман

Иван Георгиев Грънчаров

ЕДНА ИЗТЪРКАНА, НО ВЕЧНО АКТУАЛНА ПРИКАЗКА.-------ТРЪГНАЛИ ПРАВДАТА И КРИВДАТА ДА ОБИКАЛЯТ СВЕТА. ХОДИЛИ ОТ ГРАД, НА ГРАД, ОТ СЕЛО , НА СЕЛО. ДА, НО КЪДЕТО И ДА ОТИВАЛИ, ВСИЧКИ ПОСРЕЩАЛИ КРИВДАТА С ВНИМАНИЕ, ДОБРЕ Я ГОЩАВАЛИ И Я ИЗПРАЩАЛИ С ПОЧЕСТИ. А , НА ПРАВДАТА , НИКОЙ НЕ ОБРЪЩАЛ ВНИМАНИЕ. ВЛАЧИЛА СЕ ПРАВДАТА, СЛЕД КРИВДАТА И ДОКАТО ЕДНАТА БИЛА СИТА И ДОВОЛНА, ДРУГАТА БИЛА - ГЛАДНА И ИЗНЕМОЩЯЛА. НАКРАЯ, ЗАМРЪКНАЛИ В ЕДНА КРЪЧМА И КАКТО СИ Е РЕДА- СЛОЖИЛИ ПРЕД КРИВДАТА, ХЛЯБ, МЕСО И ВИНО, А ПРАВДАТА СЛОЖИЛИ ЗАД ВРАТАТА. ДОЖАЛЯЛО И ОБАЧЕ НА КРИВДАТА И ПОВИКАЛА ПРАВДАТА НА МАСАТА. ПРЕГЛАДНЯЛАТА ПРАВДА ПОЧНАЛА БЪРЗО ДА ЯДЕ. ЕДИН ОТ ПОДПИЙНАЛИТЕ ПОСЕТИТЕЛИ В КРЪЧМАТА, ЯВНО НЕДОВОЛЕН ОТ ЖИВОТА, ПО ЕДНО ВРЕМЕ СЕ ПРОВИКНАЛ: АБЕ, ИМА ЛИ ПРАВДА НА ТОЗИ СВЯТ? ПРАВДАТА ВДИГНАЛА ГЛАВА И КАЗАЛА: ИМА, НО СЕГА Е ГЛАДНА И НЕ МОЖЕ ДА ТИ ПОМОГНЕ. ----ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТОВА Е ПЕРМАНЕНТНО СЪСТОЯНИЕ НА ЧОВЕШКАТА ПРАВДА. И ТЯ ВИНАГИ Е ДЪРЖАНА ГЛАДНА И ВСЕ НЕ МОЖЕ ДА НАСМОГНЕ ДА СЛУЖИ НА ХОРАТА. ДОСЕГА- ЧОВЕШКИТЕ ОБЩЕСТВА НИКОГА НЕ СА СЪУМЯЛИ ДА НАХРАНЯТ ПРАВДАТА, ЗА ДА МОЖЕ ТЯ ДА ИЗПЪЛНИ СВОЯТА МИСИЯ.

Шишман

Димитър Димитров


Възмутени от военния парад на победата в Москва, ЕС и САЩ отговориха с шеметен прайд, на който дефилираха 35-те пола!
Е.Г.

Шишман


Кеворк Кеворкян

Ето ви един анекдот, нейде от Мрежата: Меркел казала на Путин, че няма да идва на Парада.
,,Няма проблем – отвърнал той – не се предвижда участие на пленници".

Шишман

Точно така е !
____________________
Петър Волгин

Политиците от различните партии може да се ругаят като каруцари, но има една сфера, в която са умилително единодушни. Стани ли въпрос за припкане до американското посолство, всичкип - леви и десни, бойковисти и антибойковисти, глобалисти и националисти - ще си счупят краката от бързане. Ето  васалното мислене е най-големият проблем на политическия ни елит. Докато гръбнаците на всички са угодно сгънати, няма никакво значение как ще се казва премиерът, президентът или управляващата партия.

Шишман

Петър Волгин

Честит празник на всички, които вярват, че е важно да се чете и пише! И една вметка. Ако изчистим езика си от паразитни и глупави изрази и думи като "в смисъл", "адресирам", "презентирам", наистина ще докажем, че делото на светите братя Кирил и Методий е живо и днес.

Шишман

Димитър Димитров


ПО СЛУЧАЙ ОТМИНАЛИЯТ 24-и  МАЙ
На всичките ненормалници да ви е** сещате се какво. Някога се бутахте по университети и висши учебни заведения, като ненормални. Понеже - учи да не работиш. Само-превъзнасяхте се , досаждахте, тъпеехте и накрая нагло се сърдите че комунизма паднал и оставил хиляди висшисти без работа. Абе тая държава да не е създадена да ви осигурява на вас кефа, лигавенето, превземките и ненормалщините ? Щото не е създадена за това ! Да не сте учили, никой не ви е карал на сила да учите ! Заради вас и вашето натягане : сума ти кадърен  народ не можа да се изучи понеже бяхте задръстили всичко живо с наглостта и тъпотията си.  Нямало в Германия инженери да леят бетон !Ма няма и влезли с връзки, както са много от вас нали ? Нещо срамно ли има в леенето на бетон ? Като сте толкова учени , умни и т.н. намерете си работа по образУванието и не лейте бетон. Аз не искам и не харесва да лея бетон и не го лея , намерих си друга работа ез да се оплаквам - намерете си и вие и спрете да плачете, да квичите и да се оплаквате от държавата. Никой с нищо не ви е длъжен ! Тая държава не е създадена да удовлетворява ненормалните ви претенции и мераци, или тия на болните ви от мания за величие родители. И накрая ако наистина сте специалисти - работа ще си намерите.
п.п.
 Не виждам нищо лошо или обидно в това някой да е овчар, мияч на чинии, метач, строител , водопроводчик и т.н.

Шишман


Шишман

 Накрая наистина ще се наложи да ги изпотрепаме тия гадини ненормални
_____________________________

Maxim Grancharov

ВАШЕ НИЗКОХОДИТЕЛСТВО ХЕРО МУСТАФА ПАША. ПРИБЕРЕТЕ СИ СТАДОТО И СИ ХОДЕТЕ ВЪВ ВАШАТА РОДИНА. НЯМАТЕ МЯСТО ТУК. ТЕРОРИСТИТЕ СТЕ ВИЕ. ДА ЗАПЛАШВАТЕ МИРНИ РАБОТНИЦИ С АВТОМАТИ ...??? КАКВО ТЪРСИТЕ ТУК?? МАХАЙТЕ СЕ. ОСТАВЕТЕ НИ ДА ЖИВЕЕМ СПОКОЙНО, С ТОВА КОЕТО ИМАМЕ, СЛЕД КАТО НИ ОГЛОЗГАХТЕ ДО КОСТИ. НИЕ НЕ СМЕ ВАША ТЕРИТОРИЯ. ПРЕНЕСЕТЕ СИ ВОЙНИТЕ НА ВАША ТЕРИТОРИЯ. ВЪРВЕТЕ СИ С МИР, ПРЕДИ ДА СМЕ ВИ ИЗБИЛИ ДО КРАК. И...МАХНЕТЕ СИ ТАЗИ УРОДСКА УСМИВКА ОТ ФАСАДАТА.

Шишман

Атанас Ваташки

Хубаво, че САЩ санкционираха Пеевски и Божков, но ми е непонятен овчият колониален възторг, че те го правят и че сякаш очакваме те да ни дадат нареждане какво да направим. И то в деня на Ботев и падналите за свободата на отечеството. А всъщност вчера не е станало нищо съществено за нас, защото то касае само щатите,  а пред нас все още си остава задачата да си оправим правосъдието.

Шишман

Тука да попитам почитателите на запада и западните ценности: кой седи зад тия ислямисти ? Защото не е Путин ! Отговора е - САЩ и запада ! Запада обича исляма, иначе защо ще го подкрепя ?
_______________________________

Irini Zikidis

Асад спечели изборите в Сирия с рекордните 95,1% при огромна активност. Самият той гласува именно в Дума - там, където уж беше избил де що има дете с химическо оръжие.
Но думата ми е за друго. На лявата снимка виждате жени в "окупираните от Асад територии". Нормални жени, някои забрадени, според мюсюлманския обичай, други с открити лица. На дясната снимка виждате жени в "бастиона на революционерите - свободен Идлиб". Ще бъда благодарна на всеки, който ми обясни защо жените в "свободен Идлиб" са омотани в черни чаршафи отгоре до долу и няма НИТО ЕДНА, чието лице да се вижда. Още малко и човек ще си помисли, че в Идлиб има само джихадисти.