• Welcome to Български Националистически Форумъ.
 

Интересни мнения от нета

Започната от Шишман, 06 Ноември 2022, 18:29:51

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ШишманTopic starter

Георги Минчев

Появил се навремето един търговец в едно село в Африка и обявил на местните, че изкупува маймуни по 100 долара едната. Хората решили, че това е много добра оферта и започнали да ловят маймуни и да ги продават на търговеца за 100 долара бройката.
Следващата седмица той обявил, че вече купува маймуни по 200 долара. Хората отново се втурнали в гората и изловили голяма бройка маймуни и ги продали на търговеца за по 200 долара.
Третата седмица търговеца обявил, че вече купува маймуни по 500 долара. Дори и най - мързеливите станали и започнали да ловят маймуни, докато изловили всички маймуни и човека ги изкупил по 500 долара.
На четвъртата седмица човека събрал всички и обявил, че заминава за известно време, но като се върне ще купува маймуни по 1000 долара бройката. Всички събрани до момента маймуни той затворил в клетка и поставил пазач отпред. След като заминал, хората се чудели откъде да вземат маймуни и обикаляли джунглата по цял ден. В един момент пазача на клетката им казал, че започва тайно да продава маймуни по 700 долара. Богатите купили по колкото могат, бедните взели заеми от богатите и също купили маймуни. И дошъл момента в който търговеца трябвало да дойде и да купува маймуни по 1000 долара. Но той не дошъл...и пазача на клетката бил изчезнал!
И така приказката за биткойните и крипто-валутите свършила...

ШишманTopic starter

Dimitar Tzolov

ШВЕЙЦАРИЯ И ТРЯБВА ЛИ ДА СТАВАМЕ КАТО ТЯХ ?
Това което ви разправят по телевизиите разни измислени другари и смешници за тая страна не е истина. Швейцария е една ужасно тъпа страна, населена със сектанти, които са добре психически в повечето случаи. Самите Алпи не са нито красиви, нито никакви. Голи баири без дървета. Хората там са студени и странни, естествено и педантични топачи и заядливци. По-голямата част от Швейцария се състои от отдалечени от всякаква цивилизация села, даже махли и за да отиде човек на работа, трябва да мине поне 20 км. планински пътища. Да си напазарува - същата работа, училището за децата е на същото разстояние, спортната зала и тя. Да заплатите са високи, ама и цените и те и каквото вземат накрая го и дадат. Самият живот там е ужасно скучен, направо тъп и идват до Милано да видят свят и живот и се радват, като малки деца.
Иначе заплащането е минимум 25-26 франка на час. Не е зле, ама да работи и жената, а не само мъжът че една заплата не стига при високите им цени. Италианците са хитри и тия дето живеят до границата с Швейцария ходят да работят там, но си живеят в Италия.
Та от медиите ви лъжат че там е върхът на сладоледа. Върхът на тъпотията е. Не завиждайте на живеещите в Швейцария, не са за завиждане.
Та дано България никога да не стане , като Швейцария и хората да си останат: такива, каквито са си !

ШишманTopic starter

Dimitar Tzolov

НА ЗАПАД Е СЪЩАТА РАБОТА
Гледам ги тука в Италия по телевизията и се ловя за главата, какви идиоти са и как лъжат и мамят народа.
Този политически модел е вече напълно изчерпан и на практика умрял ! Цялата западна цивилизация е вече мъртва.
_______________________________________________
Петър Волгин
Фактът, че Цветанка Ризова се произнася по исторически въпроси с убедеността на професор от Оксфорд с десетки книги зад гърба си, а Явор Божанков ни уверява в стопроцентовата си принципност и се представя като въплъщение на честността и морала, е доказателство за абсолютното дъно, до което сме стигнали като общество...

ШишманTopic starter

Dimitar Tzolov

ДРУГАРИ СПАСИТЕЛИ НА НАРОДА И РОДИНАТА
 Революционери, бунтовници и така нататъка слабоумници. Знаете ли че :след легализирането на марихуаната ще последват легализирания на : кокаина, хероина, канибализма и педофилията. Едно по едно ще ги легализират и тия гадории. Ще бъде уж под формата че вече съществуват, че са нещо добро и т.н. Така че който е за легализиране на марихуаната да си е.м. !

ШишманTopic starter

Взето от Атанас Манушкин.
-Какво сте хванали пак, майоре? Кого, по-точно?- изрече без да вдига глава Пригожин.
- Не знаем, намерихме я в един танк. Стоеше си.
Това явно събуди интерес у Пригожин, и той вдигна поглед. Стареща възгрозна женица с отнесен поглед надолу в пода. Бяла "ра са", леко плешива на над 67 г.... Етнос неизвестен. Нямаше вид на медицинско лице... Какво прави на фронтовата линия...
- На какъв език проговори, документи някакви?
- Никакви и мълчи. Но в чантата и намерихме 12 червила, 18 тубички кремове за лице, ръце, 8 бутилки парфюм...
- Спрете, това е Елена Поптодорова.

ШишманTopic starter

Иван Георгиев Грънчаров
 
Тъмнокожият  британски премиер- Риши Сунак, се пошегувал, като казал   , че  ще изпрати на Путин  подаръци, под  формата на  ОБЕДНЕН   уран. Путин  -с още по шеговит тон, му отвърнал: Ние   руснаците , винаги   сме били  по щедри и  ще им  върнем жеста , с  още по  голям подарък- под  формата  на ОБОГАТЕН  уран!

Similar topics (2)

1214

Отговори: 669
Прегледи: 44071

1690

Отговори: 1
Прегледи: 137

Powered by EzPortal