• Welcome to Български Националистически Форумъ.
 
avatar_FELDMARSCHALL

Георги Жеков с ново предаване по ПОТВ (Пловдивска обществена телевизия)

Започната от FELDMARSCHALL, 24 Августъ 2021, 15:17:05

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

FELDMARSCHALLTopic starter

Очаквайте през септември: В ефира на Пловдивска Обществена Телевизия - "Безкомпромисно", с автор и водещ Георги Жеков. Истината за комунистическият режим и съдбата на българския народ, с актуални теми и неизнасяни досега истини, интересни гости и телефон за зрители.

Всяка събота от 17:30 до 19ч., само по ПоТВ.
 :laugh:
С интерес очаквам новото предаване на Георги Жеков по ПОТВ и как ще нарича настоящата му телевизия-работодател, дали ще потвърди отново, както при Евгений Тодоров, че е "комунистически парцал за манипулация и дезинформация" и че само комунисти могат да си правят телевизии. :judge:

Panzerfaust

В началото гледах "Безкомпромисно" с интерес, после вече Жеката много заби и стана скучен. Мисля, че и сега няма да е по-различно.

FELDMARSCHALLTopic starter

Периодът му в тв СКАТ беше август 2004-септември 2009.
По-смешното е че няколко пъти е гостувал по ПОТВ при Евгений Тодоров нарече го в ефир в комунистически отпадък, а самата телевизия - комунистически парцал за манипулация и дезинформация. А сега ще е колега със същия този Евгений Тодоров. :judge:

Много пъти са го питали за тв СКАТ какво правеше там 5 години сред ченгета, комунисти и доносници като Солаков, Любомир Желев, Цветан Начев, покойния професор-дебил Вучков и други, а той отговаряше че едва ли не насила го накарали да води предаване в СКАТ, като му поставили условие да не звъни в други телевизии в преки включвания по телефона. :lol: 
Интересно сега какво ще измисли като оправдание. :laugh:

Sturmmann Батбаянов

Цитат на: Panzerfaust - 24 Августъ 2021, 19:00:22В началото гледах "Безкомпромисно" с интерес, после вече Жеката много заби и стана скучен. Мисля, че и сега няма да е по-различно.
Точно.


Similar topics (4)

99

Отговори: 0
Прегледи: 606

882

Започната от Hatshepsut


Отговори: 2
Прегледи: 1286

880

Отговори: 3
Прегледи: 576

1093

Отговори: 2
Прегледи: 929

Powered by EzPortal