• Welcome to Български Националистически Форумъ.
 
avatar_Panzergrenadier

Френски военни предупреждават Макрон за риск от гражданска война

Започната отъ Panzergrenadier, 12 Май 2021, 23:06:24

0 Потрѣбители и 1 гостъ преглеждатъ тази тема.

Panzergrenadier

от Терминал 3 - 11 май 2021 г.
Френски военни предупреждават Макрон за риск от гражданска война

Второ поредно отворено писмо на френски военни предупреждава президента Макрон и правителството за опасностите от надигащия се ислямизъм и риск от гражданска война.

Първото писмо, подписано от запасни генерали в края на април, предизвика острите реакции на властите.

"Във Франция тлее гражданска война", "Омразата към Франция стана норма", "упадъкът предшества бунта" – това е лайтмотивът в писмото, публикувано на сайта на крайнодесния седмичник "Вальор актюел".


https://terminal3.bg/61535-2/
Informative Informative x 1 View List

Panzerfaust

Аз смятам, че Франция ще бъде първата западна държава, която ще падне под напора на демографските промени, а оттам и превзета лесно. Вторият кандидат за това засега се очертава Швеция.
Sad Sad x 1 View List

Шишман

Италия ще се задържи обаче доста. Голям отпор на ислямистите тука даваме хората от източна Европа. Правят се на умни докато не попаднат на източно-европеец.

Panzergrenadier

#3
Още по темата. Цитат от писмото на военните:

,,Ако ние споделяме произхода на тези опасности, като ислямизъм, имиграция и ултралеви либерали, то те представляват първоначалните, елементарни симптоми на много по-дълбокото зло, с което трябва да се борим, ако искаме Франция да оцелее. Не е ли наивно да молим политическата класа, която сама инжектира тази отрова, да намери противоотрова за нея? Мнозинството от политическата класа в страната ни беше развратена от големите финанси, които държат в ръцете си властта на фондовата борса и контрола върху медиите. Елитът, който решава кой да бъде избран и кой не.  Елитът, опиращ се на всевъзможни групи за влияние, като Билдербергският клуб, Световният икономически форум в Давос, еврейското лоби от ,,антидифамационната лига (ADL)" и масонските братства. Нашата политическа класа съществува само за това, за да се подчинява на диктата на тези, които владеят властта, тоест на глобалните финанси. Това подчинение е натрапено в частност от Европейския съюз и неговите повече от 25 000 административни служители, които не са избрани от никого. Когато става дума за имиграция, дезинтеграция на нацията, увеличаване на броя на имигрантските анклави, насилие и ръста на расовите конфликти, политическата класа, която е на кормилото, следва само тази пътна карта, която му диктуват. Това се прави, само за да бъде окончателно унищожена Франция, като древна нация, представляваща препятствие на пътя на Глобалния ред. Най-голяма от всичко е смъртната заплаха за Франция от нищо необуздания либерализъм".


Целият материал:

https://glasove.com/

Panzergrenadier

В крайна сметка това е оптимистичния сценарий за бъдещето всички страни на Европа. Военните във всички държави  винаги са съхранявали патриотичния дух на народа. Военните са чувствителни към такива опасности. Един военен преврат ще реши проблема с миграцията и ще създаде ред. Вярно, ще ограничи някои розово-либерални свободи, но на карта е заложено бъдещето на нацията.

FELDMARSCHALL

Според мен във Франция правилния тактически ход на все още държащите властта е настройване на негрите (които не са мюсюлмани) срещу арабите. Понеже и едните и другите квичат за повече права и привилегии за сметка на все още мнозинството от бели французи. Принципът "Разделяй и владей" тук трябва да се приложи да се конфронтират умишлено едни срещу други негри и араби. :laugh: То всъщност и тези негри, които са мюсюлмани невинаги религията ги сплотява с арабите и при тях има съперничество по други линии. Просто това нещо трябва да се подклажда, иначе ако са в един съюзен фронт срещу Франция, то с тяхната държава е приключено в съвсем кратки срокове.

Шишман

Моето мнение е че Франция , а и западна Европа отдавна потъват и няма сила на земята, която да спре процеса. Няма смисъл даже да ги обсъждаме.

Panzergrenadier

Цитатъ на: Шишман - 18 Май 2021, 13:45:42Моето мнение е че Франция , а и западна Европа отдавна потъват и няма сила на земята, която да спре процеса. Няма смисъл даже да ги обсъждаме.

Има смисъл, понеже Франция и Германия са гръбнака на Европейския съюз. Провалят ли се те, проваляме се и ние, понеже сме икономически и финансово свързани с тях.
Agree Agree x 2 View List

Шишман

Цитатъ на: Panzergrenadier - 18 Май 2021, 13:48:02Има смисъл, понеже Франция и Германия са гръбнака на Европейския съюз. Провалят ли се те, проваляме се и ние, понеже сме икономически и финансово свързани с тях.
Еми те са провалени от векове. Няма връщане на зад за тях.

Sturmmann

ЦитатъИма смисъл, понеже Франция и Германия са гръбнака на Европейския съюз. Провалят ли се те, проваляме се и ние, понеже сме икономически и финансово свързани с тях.
Всяко нещо има начало и край, за жалост тук става въпрос за приключване на европейската цивилизация и раса.

Писмото може и да е писано от някой сержант примерно с убеждения близки до нашите, но това не означава, че мнозинството военни мислят така и биха направили нещо. Нещата са много зле.

Panzergrenadier

Писмата са няколко и са разписани от група пенсионирани генерали и от анонимни действащи военни. Анонимни са, понеже във Франция армията е деполитизирана и не може отделни военни да правят политически изказвания. Министърката на отбраната на Франция веднага е наредила на прокуратурата и съда да започнат дела срещу онези военни, чиито имена са явни, въпреки, че са в пенсия. Знае се че повечето военни са симпатизанти на крайната десница. И не случайно Марин Льо Пен се застъпи за тях и ги подкрепи да застанат зад Националния фронт. 

Panzerfaust

То сред по-възрастното население на Западна Европа (50+) е ясно, че сегашното положение никак не им харесва, че мразят негри и араби и т.н. Въпросът е, че младите, особено най-младите бели европейци са в мнозинството си с промити от либералната пропаганда мозъци. Това е най-големия проблем - загубата на младите, не дори толкова демографския срив. И 10% бели европейци, ако са надъхани и горди, могат да попилеят 90% сган. Обаче сегашните бели младежи са плужеци и левичари, дето "носят вината на белия човек" и коленичат.

Между другото, лека-полека има такива процеси в България, макар и по-бавни. Говорете с млади хора и ще се хванете за главата, особено тези от елитните гимназии или студенти на Запад.

Panzergrenadier

Оказва се обаче че над 50% от населението на Франция застава зад писмото на генералите. Не всичко е загубено за Франция. Това не е първи опит на военните да вземат властта във Франция. Имаше опит да свалят Дьо Гол по време на Алжирската криза.

Panzerfaust

Възможно е да греша, и дано наистина греша, но от французите, които познавам, смея да твърдя, че всичко е загубено. Французите са отвратителни комунисти и това писмо е буря в чаша вода.

Шишман

Цитатъ на: Panzerfaust - 18 Май 2021, 19:35:53Възможно е да греша, и дано наистина греша, но от французите, които познавам, смея да твърдя, че всичко е загубено. Французите са отвратителни комунисти и това писмо е буря в чаша вода.
Яко комунисти. Италианците и те отдавна не стават за нищо, като изключим Калабрия, ама тя е малка.Не ми се разказват случки, ама нещата са много зле.
Специално Франция от около 40г. е дала убежище на терористи от Червените бригади. Сега се съгласиха да ги екстрадират, ама ще има съдебни дела и ще минат години. Някои от тия терористи обаче са се укрили в Франция където имали мрежа от потдръжници и така. А става дума за терористи убийци не просто за участници в Червените бригади.

Hatshepsut

 :tongue:

Партията на френския президент Макрон официално се преименува на "Възраждане"


Партията на френския президент Еманюел Макрон официално се преименува на "Възраждане", предаде "Франс прес", цитирана от БТА. Създадена само година преди Макрон да стане държавен глава през 2016 г., либералната формация помогна за неговото преизбиране на поста тази пролет. Условието беше да не се кандидатира за трети президентски мандат.

Смяната на името бе подкрепена от 87% от участниците в проведен вчера конгрес на формацията на Макрон. Досега партията се наричаше "Република, напред!". "Ако не сме единни, крайната (десница и левица) ще вземат връх", предупреди вчера Макрон, който вече е почетен председател на "Възраждане".

Френският президент либерал победи на балотажа на изборите през април лидерката на крайната десница Марин Льо Пен. Той се изправи срещу нея и на втория тур на президентските избори през 2017 г., когато тя получи с 2,6 милиона гласа по-малко отколкото сега.

На парламентарните избори през юни партията на Макрон загуби абсолютното си мнозинство в Националното събрание, а Националният сбор на Льо Пен спечели рекордните 89 депутатски места.

За нов председател на "Възраждане" бе избран Стефан Сежурне. 37-годишният бивш сътрудник на Макрон е председател на групата в Европейския парламент, в която членува партията на Макрон.

https://www.dnevnik.bg/sviat/2022/09/18/4392184_partiiata_na_frenskiia_prezident_makron_oficialno_se/

Similar topics (1)

857

Отговори: 3
Прегледи: 792

Powered by EzPortal