• Welcome to Български Националистически Форумъ.
 

Нобеловъ лауреатъ: Негритѣ сѫ по-глупави отъ бѣлитѣ

Започната от Hatshepsut, 01 Декември 2018, 16:24:46

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Пешо

Цитат на: Panzerfaust - 23 Октомври 2022, 13:46:09Няма какво да ти доказвам. Събери две и две. Германците са били изключително лоялни към съюзниците си, които са били всякакви, и това е факт.

Каква лоялност? :tongue:  Когато виждат, че войната ще свърши пагубно за Германия, "ариец" вече е можело да стане всеки. :laugh: Трябвали са им спешно свежи войници, за да победят съветите, аз друго обяснение не виждам.

Panzerfaust

Цитат на: Пешо - 02 Ноември 2022, 20:49:56Каква лоялност? :tongue:  Когато виждат, че войната ще свърши пагубно за Германия, "ариец" вече е можело да стане всеки. :laugh: Трябвали са им спешно свежи войници, за да победят съветите, аз друго обяснение не виждам.
Те и на американците са им трябвали свежи войници и са ги набирали от негрите, но са ги държали и официално сегрегирани. Негрите във Вермахта са срещали много по-добро отношение, отколкото тези в американската армия.

Пешо

Цитат на: Panzerfaust - 03 Ноември 2022, 17:48:56Те и на американците са им трябвали свежи войници и са ги набирали от негрите, но са ги държали и официално сегрегирани. Негрите във Вермахта са срещали много по-добро отношение, отколкото тези в американската армия.

Не отричам това твърдение, но да кажеш, че заради едното държание в армията националсоциалистическата идеология към инородните е била също такава, е невярно.

Пешо

#48
Ето ви една статистика:IQ-то само по себе си не определя на 100% успеха и заплатата на някого в живота, но е доста добър показател, може би един от най-добрите. Все пак човекът, за когото се е стартирала темата, е прав (това не означава, че негрите трябва да се дискриминират), но просто пробвах да се аргументирам защо не всичко е гени и биология. Той също го потвърждава в някои от интервютата, които му взимат, а вие не сте ги засягали.


Panzerfaust

Не всичко е гени и биология, но сигурно е едно поне 90%. Работя с хора.
А бих бил много внимателен към интервютата на д-р Уотсън, защото сериозно пострада (беше унижен и докаран до просешка тояга само заради различното си мнение) и със сигурност се опитва да е поне донякъде конформист.

Пешо

#50
Цитат на: Panzerfaust - 04 Февруари 2023, 17:22:06Не всичко е гени и биология, но сигурно е едно поне 90%. Работя с хора.
А бих бил много внимателен към интервютата на д-р Уотсън, защото сериозно пострада (беше унижен и докаран до просешка тояга само заради различното си мнение) и със сигурност се опитва да е поне донякъде конформист.

Хората с високо IQ - 130 и повече имат 30% шанс (не е малко, даже никак) да станат успешни (добре платена работа/кариера). Със сигурност той е по-висок от по-малко интелигентните. Знам, че си психолог и имаш задълбочени познания по темата, но 90% e доста завишена стойност.
   
Наистина постъпката с този Ум е кощунство. Това обаче не спира в научните журналите да излизат статии подкрепящи расовия реализъм и позитивната евгеника. Ще ми е интересно да си изкашеш мнението за нея. Според теб имало ли е масово застъпване за евтаназия от евгенетиците, ако въобще можем да считаме евтаназията за метод в евгениката?

Шишман

За да разбере човек, за какво става дума при негрите е добре да покантактува малко с тях. Не можете даже да си представите: колко са глупави, диви и ненормални.

Panzerfaust

Цитат на: Пешо - 07 Февруари 2023, 21:17:51Това обаче не спира в научните журналите да излизат статии подкрепящи расовия реализъм и позитивната евгеника. Ще ми е интересно да си изкашеш мнението за нея. Според теб имало ли е масово застъпване за евтаназия от евгенетиците, ако въобще можем да считаме евтаназията за метод в евгениката?
Разбира се, че съм за евгениката.
Евтаназията не е масово застъпена, а стерилицията.

Пешо

Цитат на: Шишман - 07 Февруари 2023, 21:52:44За да разбере човек, за какво става дума при негрите е добре да покантактува малко с тях. Не можете даже да си представите: колко са глупави, диви и ненормални.

С негрите, които аз съм контактувал не съм видял нищо лошо. Бяха готини.

Човек и да рядко прост, ако си намери своя ниша в живота и не пречи на никого, едва ли ще е чак такъв проблем. 

Ти, си охрана на дискотека в Италия, а на западняците им дай да се позабавляват и стават по-натряскани от руснаците. Завалиите по цял ден само работят, друго не мога да очаквам. Не знаят да се забавляват освен да припадат мъртво пияни в сепарета.

Иначе негрите са по-импулсивни от белите и жълтите. Не знам дали се дължи от природата или от социума, но разликата я има. Парадоксът е, че при дивашкият Джим Крол в САЩ не е имало подобни (или поне чести) расови циркове както сега.

Panzerfaust

Цитат на: Пешо - 08 Февруари 2023, 16:27:41Парадоксът е, че при дивашкият Джим Крол в САЩ не е имало подобни (или поне чести) расови циркове както сега.
Джим КроУ (Jim Crow), а не Джим Крол. И не е парадокс, а закономерност. Негърът разбира от камшик и става кротък.

Similar topics (2)

Powered by EzPortal