The best topic

*

Posts: 12
Total votes: : 2

Last post: 15 June 2022, 20:05:35
Re: Най-великите империи by Hatshepsut

  • Мнения от facebook.com 2 0 5 2

Мнения от facebook.com

Started by Шишман, 09 September 2019, 12:49:56

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ШишманTopic starter

Irini Zikidis

По дяволите егото 🙂
Новината, че г-н Христо Иванов е готов да преговаря с БСП, не е учудваща. Все пак родителите на немалко лидери и членове на ДаБългария са били на висши номенклатурни позиции в столетницата. Така да се каже - западното и източното ляво са на път да се разберат на българска територия, в името на добруването ни. Иначе, аз си спомням какво съм писала преди повече от година.

ШишманTopic starter

Американците може и да им се наведоха на талибаните, ама вируса, няма да им прости, нито да им се наведе, с него няма как да се договорят. И  като не се ваксинират ще окапят , като гнили круши.


Атанас Манушкин

В Афганистан как върви ваксинацията, някой знае ли? Там "Бачево Тудей" нямаме кореспондент. В Кабул имат ли Ко Вид- отделения, това ме притеснява. Тия ще разнесат някой гаден щам, ще видите Вие.

FELDMARSCHALL

Ограничиха ме за 30 дена да не мога да публикувам във фейсбук, защото поставих на място едни антиваксъри от Израждане и оная лелка ташкова от батака. :judge: Някой знае ли начин как да заобиколя бана ? Не мога и да обжалвам, както друг път съм правил и то успешно, но сега не знам какво да правя... :huh:

ШишманTopic starter

Атанас Манушкин

Има ли нещо, което да не се окепази в тоя Свят?!

ШишманTopic starter

Атанас Манушкин

За днес си имаме дъвка - Парламентарисване. Тоя станал, оня не станал, единия с костюм, другия му личат мъдете, третата е без гърди, но си е направила лифтинг...
И очаквате, че тези нещо ще решават в наша полза, в полза на целокупния скот, или за България? Хахаха. Ами по нашите постове и коментари ще разберем, че с всеки изминал ден, шансовете ни за оцеляване стремглаво летят надолу.
Не е успокояващо и че мнозина са като нас. И ако все още има някаква надежда , то тя е повече в сферата на случайността. Не, не е в късмета, а в простата, тъпа, безмислена случайност.

ШишманTopic starter

Атанас Манушкин

Последни напъни и опити на Великобритания да направи война между Русия и Украйна. Тия из Роди запалиха Първата и Втората Световни войни. Разликата, вероятно този път е, че се знае къде са се заврели тези подпалвачи. И ако не знаете, сочат и Балканите като място, на което "ще държат на мира и демокрацията" - думи, вещаещи точно обратното.

ШишманTopic starter

Петър Волгин

Нашият политически елит много често е показвал, че е склонен лесно да се предава на външния натиск. Всъщност твърдата позиция на почти всички български партии по отношение на започването на преговори на Северна Македония с Евросъюза е изключение от това тъжно правило. До този момент политическият ни елит не отстъпва на външния натиск и съвсем правилно настоява, че ще пуснем Скопие да преговаря с ЕС в момента, в който съседите се откажат от антибългарската си политика и престанат да фалшифицират историята. И наистина не е лесно да устоиш на този натиск. Той е многопосочен. България е натискана да промени справедливата си позиции от Брюксел, от различни европейски столици, от Вашингтон. А настоящият План за възстановяване е изключително удобен повод да бъдем изнудвани. Логиката на това изнудване е обидно проста: съгласявате се да правите каквото ви кажем за Македония и веднага ви пускаме парите, а пък ако продължавате на упорствате, нито едно евро няма да получите.

ШишманTopic starter

Стайко Стайков
😅😅😅
Пастир пасе животните близо до шосето, когато изведнъж до него спира брандиран автобус. Слиза Кирил Петков, с широка усмивка на лице, облечен в костюм на Армани и обувки Гучи и пита:
- Ако, Ви кажа колко крави и телета има във вашето стадо, ще ми дадете ли едно теле?
Пастира спокойно отговоря:
- Да, защо не?!
"Харвардецът" вади мини компютъра си Dell, включва го в мобилния си телефон и сърфира в интернет до сайт на NASA и т.н. и т.н. След няколко минути се обръща към пастира:
- Имате общо 1586 крави и телета.
- Добре, можете да вземете едно от животните! - казва пастирът, след което Кирил Петков взима животното, което е избрал.
- Хей, ако Ви кажа в кой сектор работите, ще ми върнете ли животното?
Петков се замисля за миг и казва :
- Да, защо не?!
- Вие сте министър-председател от новото правителство, завършил Харвард! - казва пастира.
- Уау! Точно така, но как познахте?
- Нямаше нужда да гадая. Пристигнахте тук, без никой да Ви кани, искате да получите облага за отговор, който вече знаех, на въпрос, който не съм Ви задал. Използвахте оборудване на стойност милиони, за да опитате да ми докажете, че сте по-умен от мен, а реално не знаете нищо за работниците и с какво се прехранват. Вие не знаете нищо за кравите - това което имате пред себе си, е стадо овце!
...А сега ми върнете кучето! 🤣🤣

ШишманTopic starter

НАПРЕД КЪМ ПЪЛНОТО ПОЛУДЯВАНЕ
__________________________________
Георги Драганов
Международният олимпийски комитет решил да направи промени в спортовете за лятната олимпиада. Ще вкарва изключително интересните спортове спортно катерене, сърф и, забележете, напълно истинския спорт каране на скейтборд. Чакаме да вкарат жмичка, седже и други такива интересни за възрастни хора занимания. Също така, и трите са доста субективни спортове, които разчитат на съдийска преценка кой и дали е спечелил, което за мен ги прави необективни и следователно безинтересни.
Но, тъй като няма безкрайно място за спортове и спортисти, трябва да махнат нещо. И решили да махнат вдигането на щанги - може би един от най-сериозните и трудни спортове изобщо и спорт, в който няма място за съдийска преценка и субективно мнение. Освен щангите, отива си и петобоят - спорт, в който човек трябва да може много различни неща, да има хармонично развито тяло и множество умения. Защо да не го махнем пък него? И накрая, за десерт, махат спорт, който е в олимпиадата от възстановяването ѝ от 1896 г., а в оригиналната древноелинска Олимпиада от 23-тата такава, провела се през 688 г. пр. Хр. Буквално един от най-древните спортове е боксът и е от най-интересните, но ще го махнем.
Нямам думи просто какво абсолютно неуважение на традицията, какво неуважение към истинските спортни умения и към хората, искащи да гледат върхови човешки постижения е това решение. А аз бленувах да видим на олимпиадата спорт като jousting, рицарски двубой с доспехи и прочие неща. Но не, имаме пълна и всеобхватна борба срещу нормалните мъжки интереси и спортове и заменянето им с инфантилни соеви заместители.

ШишманTopic starter

Димитър Димитров


КОЛКО СА ПОЛЕЗНИ КНИГИТЕ
В повечето библиотеки книгите са същите, като пропагандата по телевизиите.

ШишманTopic starter


ШишманTopic starter

Marto Metodiev

☺️
Не си истински циганин, ако не празнуваш Нова Година на Турция ☺️

ШишманTopic starter

Irini Zikidis"Нито едно свободно място няма в хотелите и къщите в Калофер за Мъжкото хоро. Препълнено е и в Карлово и Сопот".
Какъв ужас, приятели. Ето, българската интелигенция даде всичко от себе си през годините, за да обясни на Ганьо, че е прост потурлия, а дивашките танци в Тунджа посред зима са белег на нискочело патриотарство и упадъчна българщина́, ама на Ганя му дреме на потурите. Страх ме е, че накрая каймакът на обществото наистина ще хукне към Терминал 2, и няма да има кой да обяснява на некъпания Ганя денонощно, че за нищо не става.
Note! За по-глупавите сред нас, постът е ироничен ❤
https://www.24chasa.bg/region/article/10569073

ШишманTopic starter

Stefan Tashev

Чудя се на оптимизма на този чичка, частен пощальон....Пет тунела, шест моста, десет магистрали. Опасявам се само къде ще намери работна ръка. Може би с Рашков ще пратят непочтените да строят с "доброволен труд" мащабните проекти на четворната коалиция.....Аз имам планове да колонизираме Луната, български астронавт да достигне до Слънцето. Досега само севернокореец го е правил....Космодрум на чинията на Бузлуджа, България да стане ХЪБ за извънземни...и синергия, много синергия.......

ШишманTopic starter

Димитър Димитров

Всичко е менте в България,  дори антиваксъpитe ни са вaкcиниранu.

ШишманTopic starter

Андон Андонов

Аз съм учвствал във, не помня колко протеста и шествия.До сега никога не съм виждал такава организирана агресия,каквато е на последните протести.Един такъв протест струва много пари.Замислете се кой и за какво плаща.Замислете се и вие, които сте много евтин реквизит.