The best topic

*

Posts: 12
Total votes: : 2

Last post: 15 June 2022, 20:05:35
Re: Най-великите империи by Hatshepsut

  • Мнения от facebook.com 2 0 5 2

Мнения от facebook.com

Started by Шишман, 09 September 2019, 12:49:56

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ШишманTopic starter

Quote from: Hatshepsut on 22 December 2020, 12:26:43Да, това не е вярно. Никъде няма достоверна информация за наличието на стихове на Христо Ботев в Сорбоната.

https://www.abossakova.com/chetiristishieto-na-hristo-botev-v-sorbonata-paris/
Е защо и е тогава да лъжат така тъпо ?

FELDMARSCHALL

Защото фейсбук стана едно информационно блато пълно с фейк новини, на които особено хората с нисък интелект лесно се хващат. Бабикян нали го бяха разкрили че стои зад няколко сайта бълващи фалшиви новини като брадва.ком, секира.ком и др. от тоя род. Антон Тодоров даже ги осъди, че му бяха приписали че бил казал за Левски че бил терорист, комунист и убиец слуга на Русия, а то е точно обратното. :laugh:

ШишманTopic starter

Quote from: FELDMARSCHALL on 22 December 2020, 19:26:23Защото фейсбук стана едно информационно блато пълно с фейк новини, на които особено хората с нисък интелект лесно се хващат.
Моя теория е че има някакъв анархо-Комунистически център за фалшиви новини. Работят, много добре и подменят яко нещата и са добре организирани, не се шегуват.

ШишманTopic starter

Г.Б.Х.
БЪДЕЩЕТО
2045та година... Руснаците отново са обкръжили Берлин...
Пиян руски мужик се провиква:
- Немецо, предай се!!!
А в окопите група араби си приказват:
- И сега откъде да им намерим немец, та да им го предадем?!

FELDMARSCHALL

Кой е тоя малоумник Г.Б.Х. ? Впрочем в Русия има повече мюсюлмани отколкото в Германия. Да не говорим за прииждащите работници от бившите съветски републики, които не се различават от емигрантите араби в Германия, Франция и т.н. Москва, Петербург и други големи градове се напълниха отдавна с такива. Бая тъпа кратуна е тоя малоумник. Путин построи най-голямата джамия в света в Грозни. Така че да си гледа Русия да не стане изцяло мюсюлманска много преди Германия и други.

ШишманTopic starter

Добре Божиловски

За съжаление на всички конспиративни теории за извънземни, далечни пътувания са невъзможни, след разкритията на Айнщайн 🙂 Т.е. където възникне разум, той е обречен да си живее сам. Отделен е въпросът, защо същества от друга галактика, ще се интересуват от хората - на една периферна планета в покрайнините на Млечния път 🙂 Много сме специални и всички само се чудят с нас какво да правят 🙂

ШишманTopic starter

Г.Б.Х.


След "Вярвай в себе си!", най-глупавото нещо, което съм чувал и то от уж умни хора, е да кажеш наперено, че за нищо не съжаляваш в живота си и ако имаш възможност да го повториш, абсолютно нищо не би променил и би направил всичко по същия начин..

ШишманTopic starter

Petar Ivanov Arlovski
🙂
Много хора казват днес: "Бъди себе си!". Добре звучи, като "бъди истински", но те знаят ли, че ако бъдеш себе си никой няма да остане около теб и те първи ще избягат. Моля ви, не бъдете себе си, не ни го причинявайте

ШишманTopic starter

Emil Dashin
Обява за работа:
Търсят се статисти за опашка пред центровете за ваксинации..

ШишманTopic starter

Irini Zikidis
Г-н Божков говори за национално спасение на фона на разточителен дубайски лукс и небостъргачи. Откак г-жа Иветтте Добромирова пое PR-а му, легенът съвсем изплиска.

ШишманTopic starter

ЯВНО Е Т.Н. ЛИБЕРАЛИ, САЩ И ЗАПАДА НАПЪЛНО ПОЛУДЯХА
Явор Дачков
Навални олицетворява всичко, което либералите мразят. Той е националист, антисемит, мрази мюсюлманите и мигрантите като ги нарича хлебарки и размахва пистолет в ефир, призовавайки за масово въоръжаване на руснаците. Само за едно от тези неща щяха да го линчуват публично и обявят за персона нон грата в западните страни. Навални никога не се е отказвал от тези си убеждения (можете да ги видите в неговото видео). На всичкото отгоре е тежко корумпиран и работещ за руските олигарски от "Алфа груп", а "разследванията" му са насочени предимно срещу бизнес-конкуренти на тези олигарси. Този човек е срам за либералите, Европа и Америка, които заради него налагат санкции на Русия. Ако не беше срещу Путин щяха да му наложат доживотно вето и на въздуха, който диша.

ШишманTopic starter


ШишманTopic starter

МНЕНИЕ КОЕТО СПОДЕЛЯМ.
 
Петър Непочтений
Скъпи приятели, моля ви, не ми честитете "баба марта". Вярвам само в християнските, в евангелските, в библейските персонажи. Не и в езическите. Пък били те произлезли от традициите на милия ни народ. Народът си го обичаме, обичаме го  даже и в греха му, и в заблудите му. Но не и заедно с греха, не и заедно със заблудите му. Така както обичаме грешника, но мразим греха.
Нека не смесваме понятията, нека не ги омесваме едно с друго и така да произвеждаме присъди, като "безродник" или лишен от патриотизъм или даже от "християнска" любов"... Или пък "законник" - ох как "обичам" да ме кичат с този епитет хора, които изначално не ме обичат...
Няма нищо християнско, нищо православно в мартеницата, макар и тя да е станала атрибут, проникнал в живота на уж "православни" българи. Тя е по-скоро "аргумент" за протестанстките проповедници, да внушават на своите що годе библейски просветени адепти, че видите ли, ""православието, "православните" се занимават с езически практики...
И ако очакваме от мартеницата да ни дарява "здраве", това е нещо като прибягване за тази цел до бялата магия. А там знаем кой е дарителят и с каква цел дарителства...

FELDMARSCHALL

Quote from: Шишман on 28 February 2021, 10:07:30upload immagini free
Няколко правописни грешки тук. Кой е написал това ? :laugh:
И какво иска да каже с тоя пост ? :judge:
Funny Funny x 1 View List

ШишманTopic starter

АМИ 3АПАДА ОБИЧА ИСЛЯМА, ПРЕДПОЛАГАМ И ФЕЙСБУКА
Irini Zikidis

Този път Фейсбук ме блокира заради снимка на двайсетгодишно момче от сирийската арабска армия, секунди преди да бъде обезглавено пред камерата. С вързани ръце, с обляно в кръв лице и изписани последните му думи - "Ислямска държава ще бъде унищожена".
Написах писмо на Фейсбук и попитах защо съм блокирана, след като самата снимка не отразява момента на варварското му убийство, а на подвига му - да изкрещи в лицето на палачите си, че ще бъдат унищожени. Също така попитах дали Фейсбук има проблем с твърдението, че най-зловещата терористична групировка - Ислямска държава - трябва да бъде унищожена.
Чакам отговор.

FELDMARSCHALL

Ислямска държава не е най-зловещата терористична групировка, даже не е в топ 5 в историята, ама който не е чел история как да знае това... :laugh:
А като брой убити даже не е в топ 10.