The best topic

*

Posts: 12
Total votes: : 2

Last post: 15 June 2022, 20:05:35
Re: Най-великите империи by Hatshepsut

  • Мнения от facebook.com 2 0 5 2

Мнения от facebook.com

Started by Шишман, 09 September 2019, 12:49:56

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ШишманTopic starter

Quote from: FELDMARSCHALL on 19 October 2020, 01:58:31Стига си цитирал измислени истории, в които ти се припознаваш за пострадалия и как си наказал "гадните курви". Това при тебе избива вече на психопатология, за пред кого искаш да се доказваш ми е много интересно...Едно и също вече 15+ години по форумите, не ти ли писна и че никой няма да оцени измислените ти истории, битки как си пребил 10 негри в съотношение 1(ти) срещу 10 черньовци...нито си Рамбо, нито Супермен, така че спри с измислиците и простотиите ако искаш да те приемат насериозно.
Не ми прави психо  портрети . Аз не пътувам из провинцията и за една тъпа резервна гума  не бих гонил никого, щях да им я подаря. А сега кажи и покажи , къде съм писал че съм набил 10 негри или излиза че си лъжец. Рамбо може  да впечатлява  някой почитател на запада ,но не и мене. Мисли преди да пишеш и нападаш хората,ако искаш да те приемат на сериозно. Ако написаното не ти харесва не чети бе !
Dislike Dislike x 1 View List

ШишманTopic starter

Irini Zikidis

ШОК БОМБА ПСОРИАЗИС

Днес руската авиация удари майму... ъъъъ умерената опозиция от джихадисти на "Фейлак ал-Шам" в Идлиб. Към стотина майму... ъъъъ борци за свобода вече са при Всевишния.

ШишманTopic starter

Атанасио Манушкин

В САЩ ще спечели Бойко Борисов.

ШишманTopic starter

Irini Zikidis


22 убити, 59 тежко ранени при атентата на концерта в Манчестър през 2017. Извършителят - Салман Абеди, син на либийски политически мигранти във Великобритания. Днес вече се знае, че бащата е бил член на групировката "Джихадисти салафити". Защо и как един джихадист се е радвал на британската щедрост и гостоприемство, под героичната маска на "политически мигрант и противник на Кадафи", няма да коментирам. Ще коментирам друго - според британската полиция охраната на концерта е заподозряла, че има нещо нередно около Салман Абеди. Но не е предприела нищо, от СТРАХ, че ще бъде обвинена в РАСИЗЪМ. Да, правилно разбрахте. Охраната се е страхувала, че ще бъде обвинена в расизъм, ако спре подозрителен представител на малцинство. Поради тази причина и хиляди малки момиченца са били изнасилвани десетки години от пакистански банди в ЮК, а полицията е била парализирана от ужас, че ще бъде обвинена в расизъм. Поради тази причина, всяко нагло добиче може да осъди британската полиция в днешно време, като се разпищи, че колата му е била спряна не заради превишена скорост, а заради расизъм.

Panzerfaust

Stoyan Pavlov

Франция премахна гилотината, а гостите и я върнаха.
А ЕП си приема резолюции срещу расизма...

ШишманTopic starter

Krystian Szkwarek

Когато ислямист убие хора:

...в Англия, либералите им ще кажат, че за това виновно е "колониалното ни наследство".

...в САЩ, либералите им ще кажат, че за това виновен е "системният расизъм".

...в Швеция, либералите им ще кажат, че за това виновни са "промените в климата".

...в Холандия, либералите им ще кажат, че за това виновна е "хомофобията и патриархатът".

...в България, либералите ни ще кажат, че за това виновна е "корупцията и липсата на реформи в съдебната власт".

ШишманTopic starter

Петър Андреев

 Още от училище сме закърмени в манията да поставяме знак за равенство между революционери и светци, че и нещо повече. А думите революция, въстание да се произнасят с благоговение.
Не ни трябвал Христос, имали сме Ботев и Вапцаров, имали сме и народни герои, защо ни са други светци ако можем да  канонизираме героите.... и т.н. А пък повечето светци били евреи, гърци, руснаци....та няма нужда от тях !
И оттам на всяка улична агресия се гледа  като на нещо "свещеното" (макар да не е) априлско въстание...
Българинът все още не може да различи доброто от злото и  власт от власт.
А и дявола помага да ни внушава, че власт е мръсна дума. Защото Христос каза, че властта е дадена от Бога, а апостол Павел призова да се подчиняваме на властите..но комунистите имат друго мнение по въпроса. Отделно – да не съдим, да не мразим, да не кълнем, а да обичаме даже враговете си....което на много народ пък не им е никак удобно.

ШишманTopic starter

Irini Zikidis


Егати цирка:

- В Аризона уж преброили 95% от гласовете и Байдън спечелил, но изведнъж се оказа, че били 85% и още не е ясно;

- В Мичиган, след убедителна преднина за Тръмп, 130 000 последователни бюлетини се оказаха до една за Байдън и 0 за Тръмп;

- В Невада преброиха 67% от бюлетините и казаха, че спират;

- В Пенсилвания става нещо много мътно;

- В Усиконсин гласувалите се оказали повече от броя избиратели;

Хехе. Слаба ракия са тези американци. Ние си имахме Костинборд ехееееее преди колко години.

ШишманTopic starter

УРА ДА ЖИВЕЕ БАЙДЪН, ДОЛУ 3ЛОДЕЯ ТРЪМП
Или дупе да ни е яко.
_______
Irini Zikidis

Давате ли си сметка какво преживява една немалка част от българската интелигенция в момента? Представяте ли си стиснатите палци, треперещите устнички, разтуптените сърчица? Та нали, ако Байдън спечели, спрените от Тръмп през 2016 грантове от демократическата партия на САЩ отново ще се върнат в България? Говорим за колосални пари, стотици милиони долари, отпускани по различни либерални проекти за "развитие на гражданското общество в България". Спомнете си онези милиони, отпуснати за Капитал, Дневник, Медиапул и Клуб З, които в никакъв, ама в никакъв случай не ги прави зависими и продажни медии, за които работят зависими и продажни журналисти, нали така. Спомнете си онези 450 000 лева за феноменалния труд от 79 страници (по 5800 лева на страница) за "руското влияние в страната". Спомнете си щедрите суми, отпуснати за "развенчаване на митовете на Българската история", когато Левски беше наречен "лайн0", а османската империя - благородна и прогресивна.

Ако Байдън спечели, тези пари се връщат в България и ах, каква демокрация ще разцъфне. Някой да не си помисли, че наричам част от българските журналисти, експерти и инфлуенсъри - мизерни паразити и юзлеси, които си продават задника? Дума да не става. Просто знам, че с един добър финансов стимул някак си родните интелигенти още по-убедено громят патреотите, консерваторите и руските подлоги.

ШишманTopic starter

Irini Zikidis

Президентът на Косово Хашим Тачи подава оставка, защото отива на международен съд в Хага за военни престъпления и престъпления срещу човечеството, включително убийства и изтезания. Аз съм смаяна. В продължение на 30 години съм си мислела, че само сърбите са клали албанци. Също толкова смаяна бях, когато преди 3 години Европол нарече Косово "инкубатор на джихадисти". Нека и аз възкликна като г-жа Тодорова: "Специално за Косово, не мога да си обясня как може да се роди нещо такова". Всичко това е абсолютно необяснимо, нали, приятели?!

ШишманTopic starter

Петър Волгин:
Ярък образ сред безброй бозави лица с еднакви костюми и също толкова еднакво мислене. Тръмп говори, каквото си иска, пили нервите на либералите, както никой друг, и никак не се интересува какво мислят за него. А това е огромен плюс.
Във време, когато повечето хора са си заключили устите с по седем катинара, за да не би да произнесат нещо политически некоректно, Тръмп е истински смелчага.
В нашето тъпо време, когато постоянно се питаш дали не си изрекъл случайно една грешна дума, да не ти пука за "данък обществено мнение" си е огромен плюс. Поне за мен.
Така че силно ще ми липсва политическата некоректност на Доналд Тръмп.
https://www.lentata.com/page_19349.html

ШишманTopic starter

Недялко Недялко Недялков

Корнелия Нинова се излекувала и това е хубаво.

Излекувана е от докторите на генерал Мутафчийски, когото тя бе обявила за "онзи, с когото Борисов си измива ръцете".

Няма значение - всеки има право на живот, всяка вест за преборил болестта човек е окуражаваща и важна.

Дали обаче Корнелия Нинова проявява реципрочна човещина, дори и болна?

Да нареждаш от ВИП-леглото във ВМА на депутатите си да не влизат в пленарна зала и да не гласуват бюджета, който предвижда увеличение на заплатите на докторите и сестрите, които те лекуват? Това дали е нормално и дали е признак на хуманност?

Дали е нормално да не се смириш и да не преглътнеш партийното си его, даже когато сам попадаш в беда? Да търсиш раздори, скандали, разединение пред лицето на смъртта? Да си правиш тънки сметки как да провалиш кворума, докато болничната система се задъхва, а хората измират, недочакали линейка?

Нормално е, ако си от породата "комунист", ерго фанатик, еро сектант, ерго догматик, ерго мизантроп.

ШишманTopic starter

#460
Irini Zikidis

Факт е, че Хелп Карма е помогнала на много нуждаещи се. Аз лично съм превеждала многократно пари през нея за познати и непознати хора. Затова е редно да упоменават колко от парите се задържат от фондацията. Никой не очаква служителите на фондацията да работят безплатно, но пък и никой не очаква да се плащат заплати в пъти над пазарните, камо ли някой от висшия мениджмънт да участва във фирма за кредити и фирма за събиране на проблемни кредити. Тук проблемът е най-вече морален. И не, изобщо не мисля, че Хелп карма са единствената фондация, която се е изкушила да злоупотреби със събраните средства. Жалко, че те бяха най-полезната, и сега ще пострада самата кауза.

https://btvnovinite.bg/bulgaria/skandalni-zaplati-v-platforma-nabrala-milioni-za-daritelski-kampanii.html

ШишманTopic starter

Нидал Алгафари

Приятели,

прочетох няколко публикации свързани с "ХелпКарма".
Да е вярно само на десет процента е толкова ужасяващо, отвращаващо и подло, че чак не е за вярване. Хора, които са се нагърбили с кауза да променят условията за живот на децата с увреждания, на родителите им, на близките им и да събират от оскъдицата на българите за да си осигуряват разкош е гнусно. Не съм съдник, но вярвам, че всеки спомогнал за това низко деяние, дали било то с протекции или политически чадър, дали се прикривал зад организации и политически проекти е безнравствен, аморален и заслужава, Божият гняв. За такива гнусни утрепки и изчадия, които крадат от мечтата на децата и родителите им, от Човеците отделили от залъка си за да подарят надежда на неравностойните ... трябва да се върне смъртното публично наказание. Даже още по-добре ще бъде да бъдат оковани на някой площад и всеки който мине покрай тях да ги дари с храчката си.

ШишманTopic starter


Иван Георгиев Грънчаров
 
Байдън е заявил, че приоритет на външната му политика е Връщането на всяка цена на Крим на Украйна! Цената е ясна! Ядренна война и ТОЧКА! Светът не предполага, какви безумци са се запътили към властта на най мощната държава!) Това, че фалшифицираха изборите е прашинка пред онова , което ни гласят.

ШишманTopic starter


Ивайло Дамянов

Не се спряхте с разните му фотосесии на кучета, котки и тем подобни животинки и домашни любимци. Ако си мислите, че миловидните постове свързани с любовта ви към животните, ви прави по-добри хора, дълбоко се лъжете!
По-добри хора ви прави по-доброто ви отношение към ЧОВЕЦИТЕ!
Хората при които липсва доброто отношение, парадират с прекомерна грижа към животните.
Грозно е!
Когато показвате, за да ви видят всички, колко сте грижовни към животните и домашните ви любимци, а в същото време сте двулични и лицемерни предатели, жестоки и високомерни към близки и приятели, това не компенсира нещата. Показва само колко много липсва във вас човещина!