The best topic

*

Posts: 12
Total votes: : 2

Last post: 15 June 2022, 20:05:35
Re: Най-великите империи by Hatshepsut

  • Мнения от facebook.com 2 0 5 2

Мнения от facebook.com

Started by Шишман, 09 September 2019, 12:49:56

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ШишманTopic starter

Илиан Тодоров:
  Изроди, взимайте си ковчезите, чувалите и простотията и отивайте да блокирате междугалактическата магистрала!
Това, което се случи на кръстовището на Ситняково е брутален тероризъм, простотия и поругаване на всичко свято. Развилняла се алкохолизирана тълпа се опита да линчува една майка и двете й деца, и донякъде успя. ,,Умни" и ,,красиви" хора  раздаваха умни и красиви ритници. После крещяха и обиждаха .  Те били носители на новото в политиката и морала...
Злобни  и яростни гадове!
Това ли  са новите  им справедливи закони? Законът на юмручното право и вандализмът.
Това ли са новите лица, които всеки ден ни ги натрапват? С бира в ръка и лежащи по тротоарите.
Това ли са новите ковачи на законите?  Това ли  е новият морал в политиката? Да потрошиш колата на майка, возеща две невръстни деца, чието единствено прегрешение е, че са дръзнали да се приберат в къщата си.
Ако това са нови лица и нов морал, нека Бог ни е на помощ...

FELDMARSCHALL

Тоя Илиан Тодоров да не е областния управител на София от квотата на Атака назначен 2017г. още, а в началото на тая година се разпърдяха с Воленчо и вече не е атакист ? :laugh:
Вчера чета че Воленчо се разграничавал от изказванията на Илиан Тодоров и викал - Той отдавна не е в Атака, вече е представител на НФСБ... :judge:
А това е смъртна обида за Илианчо, който докато беше в Атака като русофил кълнеше Валери Симеонов и НФСБ, че били русофоби и антибългари, а сега Воленчо го нареди до тях че бил техен представител вече. :lol:

ШишманTopic starter

Quote from: FELDMARSCHALL on 22 August 2020, 10:55:15Тоя Илиан Тодоров да не е областния управител на София от квотата на Атака
Да тоя същият е.

ШишманTopic starter

   Петър Волгин

Гледам, че бъдещите коалиционни партньори на ГЕРБ отново го играят "непримирима" опозиция. Говоря за ДеБъ, с техния "протест" в Бояна. Трябва да си наистина изключително наивен гражданин, за да мислиш, че тези са "алтернатива на статуквото", за каквато толкова обичат да се представят. Преди няколко години този маньовър им донесе успех, вкара ги в парламента и в кабинета на Бойко Борисов. Явно са решили, че номерът винаги ще минава. Първо крещим срещу Бойко /Гешев, Цацаров, Кошлуков...../, а после, хоп, бързичко се мушваме под Борисовия шлифер в управлението.  Крайно тъпа стратегия, но явно никак не е трудно да излъжеш "градските десни избиратели". Независимо от всичките им претенции за "умнота и красивитет".     

ШишманTopic starter

Димитър Димитров

Предлагам за министър на правосъдието Ангел Джамбазки!
12 години е учил право!
Znae go!

ШишманTopic starter

КОНКУРЕНЦИЯ МЕЖДУ КАТУНИТЕ
_______________
Бранимир Пантов
Понеже бирата в катуна на Маджо е малко по-скъпа от бирата в катуна на Божков, предлагам Цар Киро да се включи със собствен катун, където да тръшне конкуренцията в земята с  Jack Daniels собствено производство и кубчета лед в хладилни чанти.

ШишманTopic starter

Бранимир Пантов

Ето отговор на въпроса защо протестите на шепата анархолиберали  под водачеството на криминални елементи не вървят. Карта на българската икономика ! Протестите са ялови по една причина: Та причината за сриването на протеста на анархо-либералите е: липсата на идейност! Да искаш оставката на Премиер и Главен прокурор само за да могат двама забегнали в чужбина мафиоти да избегнат среща с правосъдието, не е много добър повод за протести.

ШишманTopic starter

Атанасм Манушкин

Нашите елит се събира в три категории:
1. Криминален.
2. Пе Далски.
3. Прост.

ШишманTopic starter

Атанасм Манушкин

Тамън дадоха аерогарата на концесия и международното положение си ева мамата. Сметам МС да вземе решение вместо да получава пари от концесионера, да му дава. В кръвта им е.

ШишманTopic starter

Димитър Димитров

АКО МЕ ИЗБЕРЕТЕ ЩЕ ИЗКОРЕНЯ КОРУПЦИЯТА ...........
Вярвате ли че е възможно, толкова ли сте тъпи ?
Може, ама трябва да въведа диктатура, но ..... другарите от САЩ и ЕС, няма да харесат тая опция и ще има веднага ембарго и голяма беднотия.  Самата демокрация е направена така : че да създава корупция. Ако ще и 100 пъти Бойко да падне и да го смените корупция пак ще има. Ако дойде някой на власт и се опита да изкорени корупцията и измамите в здравеопазването и хранителната промишленост - мафията веднага ще организира такива протести, че може и до гражданска война да се стигне. Бойко махна само един злодей-олигарх  - Черепа и вижте, какви протести му организираха. Могат да ги организират тия неща и на тоя след Бойко и на следващият и така до дупка.
Не случайно протестите не са за точно определени неща. Например за фалшивите горива, или отровните храни, или пък за дебнещите в засада катаджии. Та такива ми ти работи, надайте се на сладките приказки за изкоренена корупция. Вярвайте на Мунчо, триото, квартета и т.н. - корупцията остава.
________________________________________________

ОБЕЩАВАМ ВИ, АКО МЕ ИЗБЕРЕТЕ ВИСОКИ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ !
Ама после дупе да ви е яко !
Икономика, индустрия, фабрики и заводи почти няма ! Имаше до 1989г. - вече няма, няма работа, данъци, приходи в хазната и пари за пенсии и заплати. 3а това казах дупе да ви е яко ! Тия увеличения, могат да дойдат само от заеми и ще са за 2-3г. после пенсиите и заплатите пак на долу и край на българската държава. Та тия дето и обещават достойни доходи и заплати яко ви лъжат, ама много яко. Но вие им вярвайте и така.

ШишманTopic starter

Тоя Карбовски голям боклук се оказа. Тъп необразован, лъжец и платен от черепа.

_______________________

Ана Ана
Карбовски, лично ти си отказал хиляди да подкрепят протестите.Виждат хората какво долно платено нищожество си.Антипатично, без грам харизма.Хитрец, който денонощно плете интриги. Подкрепяш най- мракобесната партия.На всеки му е ясно, че тя ти плаща.

ШишманTopic starter

Димитър Димитров

ТЪПОТАТА ТРОШИ ТЪПОМЕРА
От няколко месеца чета тъпите коментари на протестиращите  : че най-важно е да се ,,събори мафията", а после ще му мислим кой ще дойде на власт. Оставам с впечатлението, че на редовия тъп протестър, участващ в протестите, платени от Черепа и подобни: му е все тая какви са политическата и икономическата и културна  програма на новия кандидат. Няма значение и дали ще е за ЕС и НАТО или не, неясноти без край ! Не им пука  и дали е глобалист, консерватор, ляв, десен, среден, гейзер, син, червен или пембен, само и само да не  са ГЕРБ . Това на мене ми се струва откровено тъпо.
п.п.
тъпо ма нали зад протеста седи и Мунчо, а той не е от умните.

ШишманTopic starter

#412
Двама полицаи в Лос Анджелис - мъж на 24 и жена на 31 години, са в критично състояние, след като са били простреляни, докато са стояли в полицейска кола. Общият брой на убитите полицаи само покрай безредиците през 2020 е около 40. Протестиращи членове на BLM движението са затворили входовете на болницата, откъдето е трябвало да мине линейката, с крясъци "Надяваме се да умрат". Тръмп е нарекъл тези протестиращи "Животни, които трябва да бъдат ударени силно". Либерализмът е рак.

https://www.bbc.com/news/world-us-canada-54137838
https://twitter.com/LASDHQ/status/1305039075884187648

ШишманTopic starter

Irini Zikidis

Меморис е чудесно място. Днес ми напомня какво значи позор за журналистическата професия. На този ден преди 2 години западните медии съобщиха, че американското разузнаване е предотвратило голяма терористична атака в Германия, предупреждавайки немската полиция, че радикализиран младеж подготвя атентат срещу гей клуб и католическа църква. Кой знае защо, тази доста ясна по съдържание новина беше представена в българска медия като "психично болен младеж готви атентат срещу гей клуб или джамия". Как обектът на атаката, от католическа църква се превърна в джамия, не е ясно. Ясна е манипулацията - в оригиналната новина става дума за радикализиран ислямист, докато във фейк новината се намеква за крайнодесен радикал. В оригиналната новина бъдещите жертви щяха да са християни, а във фейк новината - мюсюлмани.
Дъното има много измерения. Това е едно от тях.

ШишманTopic starter

Irini Zikidis

Генралният секретар на ООН Антонио Гутереш е произнесъл реч, в която казва следното: "Пандемията #COVID19 демонстрира това, което всички знаем: хилядолетия патриархат доведоха до доминиран от мъже свят, с доминирана от мъже култура, която уврежда всички - жени, мъже, момичета и момчета."
Сега, нека уточним нещо. Аз съм жена и много ми харесва да съм жена. Харесва ми вниманието на мъжете, харесва ми да ми отварят вратата, да ми държат палтото, да ми помагат да си кача куфара по стълбите. Умирам от кеф при всяко "Разрешете да ви помогна". Никога не съм се чувствала слаб пол, да не кажа обратното. В редките случаи, в които съм се правила на кума лиса и съм го играела слаба и безпомощна пред някой мъж, обикновено е било с цел да изкрънкам да стане на моето. Но тук не става дума за мен - приемаме, че съм разглезена от живота и мъжете и продължаваме NAPRET.
Г-н Гутереш твърди, че партиархатът ни е увредил. Аз бих го питала за патриархата - рожба на коя култура говорим? За онази култура, която е правила през вековете от мъжете рицари, кавалери и джентълмени ли? Която е родила най-нежните слова за жените ли?
"Тя иде като нощ красива
със чисти звездни небеса."
или пък:
"И ето, погребал в тъга непобедна
надежди и младост в безрадостен склеп -
аз гасна, аз гасна с утеха последна -
на спомена в здрача и плача за теб."
Това ли е тази така страшна култура?! Ако става дума за ТАЗИ култура, то г-н Гутереш е лъжец.
А ако става дума за една друга култура, в която е норма гениталиите на жените да бъдат осакатявани, а статутът на жената е малко над кокошката, но под кравата в домакинството, то нека предприеме мерки, тази култура да няма свободен достъп до цивилизацията, докато не се култивира.
А междувременно предлагам на г-н Гутереш да отсъпи доброволно мястото си на някоя дама.

ШишманTopic starter

ЖЕНАТА Е БОЛНА НО В ИМЕТО НА СПОРТА, ДОБРОТО, КРАСИВОТО И ЧОВЕЧЕСТВОТО СЕ СЪСТЕЗАВА
_____________________________
Irini Zikidis
Респект за Серина Уилямс!
Поклон пред спортистката, която твори история на корта, въпреки изключително тежките си заболявания, налагащи лечение с медикаменти като оксикодон, хидроморфон, преднизон, преднизолон и метилпреднизолон. Явно заболяванията на Серина са много сериозни, щом лийкнати от хакери документи разкриват, че самата Световна антидопингова агенция ѝ разрешава да ползва забранени стероиди и допингови препарати. Разбира се, страничните им ефекти като нечовешка издържливост и сила, са случайни и нямат нищо общо с вида ѝ или победите ѝ на корта.
Po-klon i Respek!!!!