The best topic

*

Posts: 12
Total votes: : 2

Last post: 15 June 2022, 20:05:35
Re: Най-великите империи by Hatshepsut

  • Мнения от facebook.com 2 0 5 2

Мнения от facebook.com

Started by Шишман, 09 September 2019, 12:49:56

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ШишманTopic starter

Димитър Димитров

ЛИНЕЙКАТА В САЩ 1000$
Или около тази цифра.
Толкова искат да те закарат до болницата. Добър бизнес, особено сега !
"Великата" нация, с "най-великата" демокрация се оказа по-мерзка и крадлива от сомалийските пирати. Да ограбваш болните по време на епидемия ! Стига бе , тия не са нормални. Не е за вярване !

ШишманTopic starter

Около смъртта на Милен Цветков из Фейсбук се вдигна доста шум. Няма да публикувам мои мнения, поради определени  съображения. 

_____________________________
Златина Димова

Аман вече! Знаете ли колко хора ги премазват дрогирни пишлемета, самозабравили се полицаи и властници...Така му било писано! Защитаваше Истанбулската конвенция и Закона за насилието, чийто смисъл е да се отвличат деца от семействата. Не е герой! Борец за лична облага и облъчване на населението! Небивалиците, които сипеше от екрана за лошия социализъм по соросиеден модел и опорки бяха отвратителни! Той е от поколението, което доста добре си живя по това време! Лека му пръст!

ШишманTopic starter

Димитър Димитров
Току-що ·

ЧЕЛ СЪМ И НИ ДЕЛЯТ 2-а ВАГОНА КНИГИ.
Явно в тия книги дето ги четат, основната поука е да се лъже яката. Самият израз е подвеждащ и е лъжа. Тия 2-а вагона книги са страшно, много, не мисля че е възможно да се прочетат толкова много книги. Дори и да е възможно: това няма да са добри книги, а всякакъв боклук, дето е повече вреден за ума, отколкото полезен. Истината е обаче че челите по 2-а вагона книги, всъщност не са чели много, а са гледали телевизия и тъпи филми, затъпели са яко от това и лъжат че са чели.всеки път, когато съм лизал в спор с такива читатели, са ми цитирали телевизията и Божидар Димитров или друг някой подобен. Хората чели, малко повече книги, никога не се хвалят по този просташки и глупав начин, характерен за масовата просташка култура. Даже челите тъпите поредици на любовни романи не го правят. Та другари дето сте чели по 2-а и 3-и вагона книги, ясни сте ни. Ако може не досаждайте.

ШишманTopic starter

Не няма заразени по Великден

__________________________

Петър Андреев

Има ли данни, някой, приел Свето Причастие по Великден да е заразен? Мисля, че ако имаше, журналята щяха да ни проглушат ушите...

ШишманTopic starter

Димитър Димитров

НЕКА ХОРАТА УМИРАТ И ОТ КОРОНА-ВИРУСА
Това зоват : анархисти, сорооиди, психо-революционери и мангаръвисти.
Тезата им не е логически издържана, ама важно е бяса в тях да беснее и лудее.
По света, много хора всеки ден умирали от глад,рак,инсулти инфаркти и т.н. Та защо да не умирали и от коронавируса ? Ми защото не искат да умират бе и защото вие сте ненормални - те за това.

long time ago

ген. Димитър Шивиков от фейса - вчера вечерта е публикувано
-----------------
Срам ме е от Вас!
Питам Ви, до кога ще се гаврите с изстрадалия български народ?
Усещате ли, че търпението на народа се изчерпва? Гневът му се надига  като цунами и скоро ще Ви помете. Демагогия, лицемерие,  омраза , слагачество, надменност, страхливост, некомпетентност и психологически тормоз това са прийомите,  които ежедневно прилагате към собствения народ.

Полковник Дрангов казва, неуважаеми политици:  ,,Конете от патриотизъм не разбират, а от торбица, пълна със зобчица".  Ще го разберете ли този цитат или ще продължавате да се правите на улави?  Призовавате за общи усилия, дух и дисциплина, а в действителност разделяте обществото и преследвате тесни партийни интереси. Лидерството не е лъжица за всяка уста. Не може в дни на извънредно положение, когато пред народа стои дилемата да победи и пребори пандемията или да умре Вие го обезкуражавате, говорейки за смърт, за трупове, за морги.  Това ли е изборът, който му предлагате да направи? 

Препоръчвам Ви да се осъзнаете, да се смирите, да поискате прошка от обикновените хора, защото скоро ще се опитвате с присъщата Ви арогантност  и лицемерие да търсите тяхната любов и доверие. Едно е ясно, че част от Вас, които народът Ви изпрати в този парламент няма да прекрачат прага му повече. Около Вас се тълпи армия от всякакви експерти, накарайте ги да четат и следят какво е мнението на народа към Вас и дано това Ви приземи.

Сърдите се, че не Ви вярваме. Как да вярваме като сутрин казвате едно, на обяд друго, а вечерта трето. Купили сте си медии, които сте впрегнали да Ви лъскат образите, а в същото време да охулват и клеветят опонентите Ви. Не спазвате законите и мерките, които сте приели, а преследвате и наказвате  хората.  Държите се просташки и считате, че сте оригинални и по този начин  се къпете в народната любов.

Запомнете го веднъж завинаги българският народ е търпелив, петимен за знания и стремеж към самоусъвършенстване, работлив, градивен, толерантен, твърд към предизвикателствата, които му сервира живота и винаги е намирал сили да ги преодолее. Когато е имало съвпадение  и единомислие с водачите си той е побеждавал винаги, но когато е имало разминаване този народ е наказвал своите лидери.

Приятели, Вие решавате на кого да вярвате.  Патриархът на българската литература Иван Вазов в ,,Под игото"  ни закле да бъдем  възторжени идеалисти, смели до безумство, влюбени в България до фанатизъм, честни до самопожертвувание. Ще бъдем ли такива, приятели?  За да спасим България, за да просперира народът ни  - да се изправим и те ще паднат!  Слава и величие за България, чест и достойнство за народа!

ШишманTopic starter

На тоя генерал му хлопа яко дъската, мисли се за нещо голямо.

ШишманTopic starter

Добре Божиловски

Кризата ще отвее цялата бутафорна неолиберална икономика, вкл. измислени професии като моята - ИТ, бизнес по интернет, всякакви финансови услуги, застраховки, консултации и какво ли още не, дето не разбирате какво точно върши, но изкарва пари...
Това поставя въпроса, какво ще работим после? Ще се върне трудът. Ще се възнаграждава реалното производство...
И какво ще работи Интернет юпи като мен :)
Доста мислих, и вече имам решение.
Ще стана пчелар - като баща ми. Ще гледам кошери и ще продавам мед. Един много полезен продукт за обществото. Реално производство, а не клик-енд-кеш от нищо...
Земята е майка на всички блага, а трудът - техен баща. Скоро ще се захванем за работа всички!

ШишманTopic starter

Miuler Vais

Най-голямата простотия беше "Лаура Кювеши ще съди нашите политици". Ще съди на Връбница в Петък. Единствените които е осъдила са румънски политици отказващи да се подчиняват на Запада. Били корумпирани - всички са корумпирани, въпроса е кои стигат до обвинение и кога и кои оставя системата да векуват.

ШишманTopic starter

#201
Димитър Димитров

ДУХОВНАТА ПРОСТАЩИНА И ПРАЗНОТА СИ ЛИЧИ НАЙ-ВЕЧЕ ПО ПРАЗНИЦИ
Днес е Гергьовден - голям православен празник.
За съжаление фейсбук е пълен с крайно просташки публикации, поздравления и пожелания. Като сте бедни духовно, прости и глупави, то поне си мълчете. Стига с тъпанарски публикации за късмет и берекет, каквито няма в православната вяра. Стига и с глупави пожелания и простотии, както и картинки на агънца и подобни. Това не е нео-либерален празник, нито пък турски, ислямски или ромски: та не се излагайте с тия късмети и берекети, агънца, тъпи пожелания и т.н. простащини. Спрете се бе ! То не че ще ме чуете, ама да го кажа. А за тъпотията и простащината , вече знам че са безкрайни, като величина.
Не, не сте овце, на стадо бесновати свине мязате !


___________________________________________

ШишманTopic starter

Yavor Dachkov
1 час ·

Val Hadjiyski за "Гласове": В България май не се разчу, но държавният секретар Майк Помпейо миналата седмица записа дебела ,,червена" точка. Изпратената от него – и набедения супершпионин Елиът Абрамс – диверсионна група американски наемници и венецуелски опозиционери с цел да убие или отвлече Мадуро и да даде знак за поредния опит за преврат, бе избита и изловена от венецуелските служби. Някои от американските наемници – доскорошни телохранители на Тръмп – паднали в плен с американските си документи за самоличност. За операцията, в която бил посветен и узурпаторът Гуайдо, били похарчени 210 млн долара. И в петък – поредна дебела ,,червена" точка на Помпейо.

ШишманTopic starter

Димитър Димитров

ТАКА И ТРЯБВА , А НЕ ДА ХОДЯТ ДА СЕ НАВЕЖДАТ НА ГЪРЦИ И ТУРЦИ.
Ама и квичат нещастниците.
Ако е бил помияра на море в Гърция или Турция, у нас го чакала 14 дена карантина - малко е месец за помиярстването ви.
Ако англичанин дойдел на море у нас, подписвал само декларация - ми карантина ли да му сложат бе тъпаци долни ? Нека идват да има пари и у нас.
Ей много боклуци има бе много помияри ! Радетели за турското и гръцкото.

ШишманTopic starter

Добре Божиловски

Ама супер малоумни западняци, и ги даваме като пример. Дават някаква западнячка, увлечена по Космоса. Добре, мечти, визионерство. И говори за ролята на женте в Космоса, как те били подценени. И после - увлечената от Космоса американка, обяви че пример за това е, че първата жена в Космоса е пратена 20 години, след първия мъж!
Срам и позор.
Но не за жените в Космоса, а за тъпоумната американка. Дето ще ни е знаме за Космоса.
Първата жена - Валентина Терешкова, излита точно 2 години след Юрий Гагарин!
Ако сме поклонници на подобна глуповата империя, далеч няма да стигнем!

ШишманTopic starter

Добре Божиловски

Скъпи съотечественици,

Организирането на митинги и демонстрации все още е ЗАБРАНЕНО. Помислете защо властта така лековато позволи на Костадин Костадинов да наруши закона, и да си направи протест в центъра на София.
Никой друг не може да направи това. Забранено е и от старото Извънредното положение, и от новата заповед на Анананиев от тази нощ.
Опитайте вие да направите протест, и ще се ударите челно в забраната "да се събират повече от 10 души на организирани мероприятия".
За всички е забранено, за Коцето и "Възраждане" - не.
И е пълна идиотщина твърдението, че протестът е позволен от Общината. Тя няма право да позволява това в рамките на Извънредно положение, когато е подадена заявката. Няма право и при настоящата "извънредна епидемична обстановка". Но дори Общината да го е позволила, това автоматично се дерогира от заповедта на министъра от тази нощ.
Тази заповед, дори да е обжалвана в съд, още не е паднала, т.е. в сила е.
Т.е. наблюдаваме пълно беззаконие - като ония, дето са позволени само на който изпълнява някаква поръчка на властта.
Ако не ми вярвате, четете сами заповедта и си мислете кому в тази държава е позволено да нарушава организирано закона...

Заповед РД 01-263/14.05.2020
Точка 8: Забранява се провеждането на всякакви организирани събирания на групи над 10 лица (с изключения на някои силно ограничени спортни дейности).

ШишманTopic starter

Mitko Panov

Манго казалал: "Каквой туй Короната грип, бе ?!
Няма таквоз нещо!
Хората са настинали!" :)

Демонстрантите дори не забелязват тежките противоречия в своята аргументация: от една страна твърдят, че пандемията е предизвикана изкуствено, че вирусът е специално отгледан в лаборатория в Ухан, за да унищожи милиарди хора и да обогати единици, от друга обаче заявят, че КОВИД-19 не бил нищо друго, освен обикновен грип.
Трети казваха, че вирусът COVIT-19 изобщо не съществува, а е повод да се откраднат едни пари.
Младеж с бейзболна шапка, на която от лявата страна пише Coca Cola, a на другата Русия се възмущаваше пред камерата на една менте телевизия, че управляващите внесли ваксина, но я криели от народа, били спряли БЦЖ умишлено.
Имаше и група "антиваксъри", които дигаха лозунги против ваксините.
Знамена вееха хората на Костя Копейкин.
Неколцина души - хора на Р.Рад протестираха, че са отнети гражданските им права и свободи.

Такива обяснения за протест са ирационални, но хората не го забелязват. Важно е внушението, че за всичко е виновно правителството Борисов-3.
Изглежда нямат търпение да видят и правителство Борисов-4

long time ago

#207
И да са дирижирани протестите и е платено на някои, дори и Божков да е в договорки с властта, тв на Домусчиев да рекламира Костадинов и т.н - това не пречи 90 % от хората там да са искрени,честни и искащи по-добър живот наистина.

Честните ни хора от народа са гръбнакът на нацията, не мошеници и тарикати, особено пък партийни членове.