• Welcome to Български Националистически Форумъ.
 

The best topic

*

Posts: 13
Total votes: : 2

Last post: 29 October 2022, 06:17:26
Re: Най-великите империи by Hatshepsut

  • Мнения от facebook.com 2 0 5 2

Мнения от facebook.com

Started by Шишман, 09 September 2019, 12:49:56

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ШишманTopic starter

И това го казва комунист. Токова зле са нещата.
_______________________
Александър Ресиловски

И Ренета Инджова пооплю Православието за "добро утро".
Спрете се бе!

ШишманTopic starter

Добре казано.
Лудите и шантавите да се фанат за ръка и да обикалят света.
_________________
Новини.
След като по прогноза на Аманас Манушкин, Дамян Илиев бе "изпръднат" от БАБХ, щерката му ще обикаля света с Грета, но гола.

ШишманTopic starter

ВИЕ НЕ СТЕ РЕШЕНИЕ НА ВЪПРОСА, ВИЕ СТЕ ЧАСТ ОТ ВЪПРОСИТЕ ЗА РЕШАВАНЕ.
Това относно: Атаки, Възраждане, Воля, Моля и т.н. алтернативни и уж народни спасители, дето се явяват на избори, знаейки добре че е невъзможно да бъдат избрани.
__________________________________
Наталия Бонева Петрова

Това е нашата съпротива, единствено възможната днес!
Maya Devi Dasi
"Как мислите, защо хора, които са наясно, че в никакъв случай няма да гласувате за тях или техните кандидати, истерично ви убеждават все пак да гласувате?
За мен отговорът е само един:
Системата е така създадена, че за когото и да гласувате, печели статуквото.
Виж, негласуването истински ги притеснява, защото това е отказ да захранваме системата с енергията си."
________________
Отказ и да признаем системата и законността и !

ШишманTopic starter

До каква степен изтрещяха на запад.
_____________________________
Slavcho Boyadjiev


Проведеният в Музея за съвременно изкуство конкурс завърши с грандиозен скандал.
Оказа се, че спечелилата първо място картина всъщност не била картина, а планът за евакуация на сградата при пожар.

ШишманTopic starter

ОТНОСНО ИЗБОРИТЕ И ВЯРВАЩИТЕ В ИЗБОРИТЕ.
_____________
Ангел Ангелов
Започва предизборното надлъгване. Активист на една от партиите погрешка попада в лудницата. След всяка негова дума и обещание следват бурни овации и ръкопляскания. Само един човек не показва никакви реакции. Озадачен активистът го пита:
- Извинете, не одобрявате ли нашите обещания, както колегите си?
- Съжалявам, но аз съм санитар ......

ШишманTopic starter

Леле  оказа се че Грета хич не ги разбира нещата и е ненормална. В тази възраст момичетата често изтрещяват.Така че нека не и се сърдим.
__________________________________
Pier Sunny

"Ако въглеродният диоксид е толкова лош за планетата, защо производителите на парници купуват CO2 генератори, за да удвоят растежа на растенията?"
Просто е. За растенията той е жизнено важен така, както кислорода за животните и нас. Ама тази елементарна истина успяват да ви я избият от главите с гьобелсовите методи - повтаряне до втръсване колко вредни са въглеродните емисии - ЗА КОГО ? Ако ги нямаше, и кислород няма да има. КОЙ ще го произвежда ?
Ей до такива висини в НЕ-мисленето ни доведе медийната хипноза, на която сме жертви.

ШишманTopic starter

 ДОБРЕ КАЗАНО.
Все повече хора проглеждат.
__________
Наталия Бонева Петрова

Система не се сменя, когато
ставаш част от нея! Преди да се смени системата, се сменя концепцията, която определя Идеологията и в какъв строй ще живеем! Пример давам със събитията от 1989 година и Кръглата маса, на която се реши как да се затрие България и се започна с "изборите" без "избор"! И ако тогава не знаехме, за 30 години трябва да сме разбрали, че с "избори" не се получава, нито с протести, защото те укрепват системата и държат предателите на власт! Хората са несъвършени същества, мислят без перспектива, като гледат келепира за мандат от 4 години, за службица и дребни облаги за слугинажа към поредната порция комплексари, подбрани прилежно от партийните тъпаци, чиято идеология са парите!
PS :Гласуването е престъпление!

ШишманTopic starter

Този Добри  е леко луд комунист с мания за величие. Наскоро написа даже някаква книга -Задругата.
Вижте го обаче какво говори за друг заклет комунист Костадин Костадинов. А още не знае за другарят Пламен Пасков че са на едно  К.К.. Откровено казано комунистите са наистина голямо зло. Преди време ми се случи да си поговоря с една баронеса, та тя казваше че с фашистите човек  по-могъл да се разбере, докато с комунист даже няма смисъл да се напъва да се разбира. Та  тои мисъл Бориов може да е ло, но кандидатите да го заменят а страшно зло.
___________________________________________________
Добри Божилов

Приятелите от чужбина, които започнаха да ми се обаждат ако емигрирам, да е близо до тях, да им река - ще емигрирам, САМО АКО У НАС НАСТАНЕ ДИКТАТУРА! Засега опасност няма, просто се вдигам на съпротива навреме. В Неделя Коцето ще бъде разбит от Портних, и в следващите 2 години ще е г-н Никой. Ако не бъде разбит, а стане кмет, първом ще влизам в ГЕРБ (преди да емигрирам). Ако и там с цялата мощ и пари на Бойко Борисов, не успеем да спрем диктатурата, едва след това ще емигрирам.
Сега само гледам в бъдещето и предвиждам заплахите! Те не са непосредствени, но не следва и да се подценяват. Сега усилието за спиране е съвсем малко. Просто, ако сте от Варна, взимате една бюлетина, и пускате за Портних...
Знам, че е гротеска, но така избягвате да ви върнат 2 години казарма и в някои учения 10% от участниците да умират. Пестите и много разстрели по стадиони, бъдещи комсомолски и партийни секретари, както и портрети на Вожда на всяка стена...
Портних е много по-добре от това...
Но засега - няма да емигрирам, това е само хипотеза, ако се проваля напълно в спирането на диктатора!

ШишманTopic starter

Атанас Манушкин

Доказа се.
Руският дипломат е изгонен правилно за шпионска дейност: снимал е гащите на Ка Раянчева

ШишманTopic starter

Мнение относно другарят Костадин Костадинов.
Тука става дума и за П. Пасков и го нарича умен и ерудиран, с което не съм съгласен. Пасков е изтрещял и напълно обладан от бясове.
___________________________
Петър Евтимов Евтимов До всички примати които подкрепят Възраждане :
1. Я кажете симпатяги - защо Коце-Боце - сложи САМО ЕДИН въпрос в Референдума срещу Еврото поръчан от САЩ?!?!
Според вас - всичко в България е НАРЕД и САМО Еврото ни е проблема ли? Не сложи още въпроси - защото е ПРЕДАТЕЛ и слуга на САЩ!!!
2. Я кажете опашатковци - КОЙ финансира Костадин и букварчето му пълно с лъжи? - Ами фондация Клинтън чрез касапина Врабевски!!!
3. Я кажете как така Слави Трифонов покани Костадинов на СПЕЦИАЛНО пиар интервю - каквото не е правил за никой нов политик   Не ви ли светна лампичката...
4. А кажете - не видяхте ли как Костадин искаше да присвои субсидията на партията си - като я подари на неговия спонсор Врабевски!?!?! Или и това проспахте!!!
5. Според вас - КОЙ финансира постоянното обикаляне на Костадин из България - наема на залите, пиар кампаниите - платеното време в Евроком и останалите телевизии?
Кой финансира необяснимата подкрепа на Пасков - един много умен и ерудиран човек, да се присъедини към него и да му вдигне потъналия рейтинг...?
6. Според вас - ЗАЩО Костадинов подкрепя Мажоритарния вот - Който ЩЕ ЗАРОБИ БЪЛГАРИЯ по заповед на САЩ!??!!?
Много неща не знаете и не искате да знаете - нали - гледате само някой да си подаде задните части и започвате да точите лиги....

А Портних си е за затвора - заедно с цялата ГЕРБЕР-ска пасмина с Бойко начело...
Но да замениш един соросоид и престъпник с още по гнусна твар - е малоумие - остави стария - събери доказателства за далаверите, направи му капан, хвани го в крачка - така се действа....

Не ви ли омръзна от наказателни вотове в които избирате ПАК предатели?
Докато избирате По Малкото ЗЛО - Все ЗЛО ще владее Живота ви!!!!
Дано да се осъзнаете и да не сте повече примати...

ШишманTopic starter

ЕДИН ДИКТАТОР В СТИЛ ПИНОЧЕТ БИ ИМ ДОШЪЛ ДОСТА ДОБРЕ.
 Та като славният генерал прехвалван от т.н. националисти да ни продаде на нео-либералите и всеки несъгласен да отива на стадиона и да не се връща
 Добрата новина е че този Костадин е доста меко казано неадекватен за да стане, каквото и да е.
______________________
Добри Божилов.
Коцето, ако може да го закотвите във Варна за 50 години, взимайте си го. Ама на него не му дреме за Варна. Тя е само стъпало, за да дойде в София и после да разстрелва серийно всичките си врагове, да върне военната служба, да конфискува собствеността на ВСИЧКИ и да управлява докато смъртта го раздели с властта...
Въпросът да го спрем, не е въпрос за Варна, а въпрос за нашата окаяна страна, на която само един фюрер сега и липсва.

ШишманTopic starter

Plamen Darak
 
67% от подкрепилите Фънда били с висше образование. Малее .... това у факултето били много учени бре . Кеймбридж ряпа да яде.

ШишманTopic starter

Този Атанас Манушкин е голяма терца, както се казваше едно време.
______________________________________________
Атанаси Манушкин

Една от първите държави в Европа, която ще преустанови съществуването си като такава, това ще е Нидерландия /бивша Холандия/. Там, както знаете /не всички/, се правят постоянни тестове на децата до 4-ти клас, какво е отношението им към семейството, еднополовите бракове, джендърите. Ако се установи, че детето има предпочитания към майка и баща, счита семейството за ценност, се пристъпва към първоначално обучение с временно отнемане от родителите. Ако не се увенчае с нужния успех, детето окончателно се отнема и предаване за осиновяване на еднополови.
Това е хубаво и е само шега,... която е истинска.

ШишманTopic starter

Атанасио Манушкин

Др. Херо /новата ни губернаторка/ще трябва да бъде сменена незабавно. Наш Остап Борендерисов я обезоръжи за секунди, направо я закопа. Това да нарушиш личното пространство на западяк , още повече в случая иде реч за представител на собственика ни, по такъв брутален начин, е равносилно почти на убийство. Тя е мъртва и сега се чуди как да оживее. Съжалявам, но моите поздравления за Бойкобо Рисов; направи за смях туй момЕ. Евалла!

ШишманTopic starter

Иван Георгиев
10 ноември

10-ти ноември- най скръбната дата, в новата българска история. Четвъртата национална катастрофа , за 20-ти век. Началото на българското разорение. Това е дата , сравнима с падането ни под турско робство!

Similar topics (1)

Powered by EzPortal