• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

27 November 2021, 22:32:14

Login with username, password and session length

Top Posters

Theme Selector

Members
  • Total Members: 158
  • Latest: emo2475
Stats
  • Total Posts: 24,787
  • Total Topics: 1,390
  • Online Today: 233
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 125
Total: 125

avatar_Hatshepsut

Джендър идеологията

Started by Hatshepsut, 29 August 2018, 14:32:44

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Panzerfaust

Винаги е имало ненормалности - сега едни, преди време - други.


Шишман

Quote from: Panzerfaust on 16 March 2021, 02:33:07Винаги е имало ненормалности - сега едни, преди време - други.


Толкова луди извратени на запад не са били никога до сега.

Шишман

Виктория Георгиева в "Труд": "Началото на редакцията на биологията започва през далечната 1973 г., когато Американската психиатрична организация (AРА), под силния политически натиск от страна на гей-активизма, гласува за изключване на хомосексуализма от официално установения списък на психиатричните заболявания. Няколко години по-късно изследване на списание ,,Медицински аспекти на човешката сексуалност" посочва, че близо 70% от психиатрите не са съгласни да се премахне хомосексуализма от Диагностичния наръчник на болестите (DSM) и категорично продължават смятат, че хомосексуализмът е разстройство. Според редица психиатри, изваждането на хомосексуализма от списъка на болестите не е обусловено от научни изследвания, а представлява идеологична акция. Този феномен, чрез гласуване да се извади хомосексуализмът от списъка на болестите е получила названието ,,епистемологичен скандал", тъй като разрешаването на изцяло научен въпрос чрез гласуване, за историята на науката е единствено по рода си. Да припомним, че на 18.07.2018, СЗО с единадесетата си ревизия на МКБ (Международна класификация на болестите), решава, че транссексуалността не е психично разстройство и е заличена е от раздела на МКБ с парафилиите, като е въведена нова категория, наречена ,,джендър несъответствие". Транссексуализмът, който до този момент е определян като патологично състояние, попадащо в раздела с парафилиите, където е и педофилията... Все още е педофилията. Напълно очаквано решение, тъй като в последните години, определени лобита активно работеха за изваждането на транссексуализма от тази група. Можем да предположим, че с нарастващите темпове и подкрепа, гарантирана на много нива, в бъдеще предстои отново ревизиране на групата на парафилиите.
За съжаление сме стигнали до тази фаза на радикализация, в която вече се водят спорове относно обективната реалност, относно биологията. Фазата, която чистата фактология е обект на спорове, е пресечната точка, след която трудно може да има връщане в нормалното."

FELDMARSCHALL

Quote from: Шишман on 16 March 2021, 09:19:19Толкова луди извратени на запад не са били никога до сега.
Ти да не си живял и през миналите векове, че имаш информация колко точно на брой са били извратеняците ? Значи трябва да си най-възрастния човек на планетата. :judge:
Funny Funny x 1 View List

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 20 March 2021, 00:06:32Ти да не си живял и през миналите векове, че имаш информация колко точно на брой са били извратеняците ? Значи трябва да си най-възрастния човек на планетата. :judge:
Е то се знае че не е било такова чудо. Даже тука не помнят такова нещо да било само преди 30г.

FELDMARSCHALL

Просто тогава не е имало медии, които да глобализират света и да го направят едно голямо село, нещо което се случи в новите времена. Затова и няма как да знаем какъв е бил процента извратеняци в миналото. Но изхождайки от факта, че ние сме производни на хората, които са живели преди нас, горе долу процентът хора с девиантно поведение би трябвало да е същият. Това се отнася и за болестите (генетично унаследяване) и т.н.

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 20 March 2021, 20:29:49Просто тогава не е имало медии, които да глобализират света и да го направят едно голямо село, нещо което се случи в новите времена. Затова и няма как да знаем какъв е бил процента извратеняци в миналото. Но изхождайки от факта, че ние сме производни на хората, които са живели преди нас, горе долу процентът хора с девиантно поведение би трябвало да е същият. Това се отнася и за болестите (генетично унаследяване) и т.н.

Дълга тема. Не са били такива, някога, но не са и имали възможност да бъдат такива. Днешните времена предлагат възможности, каквито никога до сега хората не са имали. Самите католици до преди 60-70г. са били доста различни от днешните и така.

Hatshepsut

Подкрепям мнението на колегата @FELDMARSCHALL
Процентът на сексуалните девиации в миналото не е бил по-малък от днешния, примерно в древна Гърция педофилията (и то влечението само към момчета и юноши) е била узаконена норма на поведение. Процентът на педерастите също е един и същ във времето, просто в миналото поради различни забрани или господството на лицемерния морал тези явления не са били видими на повърхността. Е, наистина в миналото педерастите не са имали възможност да ходят на гей-паради и да си слагат силиконови цици, но иначе са вършели същото, както и днешните педерасти  :ass:

Шишман

Красимир Каракачанов: Уважаеми г-н Лозан Панов,
Обръщам се към Вас в качеството ми на заместник министър-председател по обществения ред и сигурност и министър на отбраната на Република България.
Разбирам, че съдът, който Вие ръководите - Върховният касационен съд - е попитал Конституционния съд дали полът е биологично определен, или има социално и психологическо измерение.
Отсега Ви казвам – не е нужно да питате конституционните съдии.
Аз ще Ви задам един прост въпрос и моля Вие да си отговорите на него – Вас майка ли Ви е раждала, или трансджендър? Вас баща ли ви е създал, или трансджендър?
Питам същото и Вашите колеги, които са взели това решение и са се подписали под него.
Неслучайно се обръщам към Вас.
За мен намесата в теми като семейството, християнство, децата, защитата им от страна на държавата и поставянето под въпрос на върховенството на Конституцията, са неща, пряко засягащи националната сигурност.
Кой стои зад тези провокации и опити за разклащане на моралните, духовни и законодателни устои на обществото и държавата ни, г-н Панов?
Още повече в една тотална демографска криза, наричана от експертите даже катастрофа. Кому е нужно допълнително да разнебитваме съзнанието на младите хора с подобни неща? Според статистиката след по-малко от 30 години ние, българите, ще станем застаряващо малцинство и циганите ще ни превземат.
И поради тази причина Ви призовавам да кажете - кому е нужно това?
Едва ли жалбата на един трансджендър, че са му отказали смяна на имената от мъжки на женски е истинският повод съдиите от ВКС да поискат тълкуване на конституционни текстове, които са стожери на държавността, християнските ценности, морала и нормалността."

Panzergrenadier

Шествията на прайдовете не са обикновени манифестации, а директна пропаганда към зрителите: "Елате при нас, станете като нас". Така се цели неориентираните хора да се ориентират към ЛГБТ. Шествията са механизъм за консолидиране, разширяване на дейността, на мрежите от клубове по целия свят, вербуване на нови членове...

Panzerfaust

Хомосексуализмът, педофилията, геронтофилията, некрофилията са сексуални разстройства на влечението, при които обектът на либидото е "объркан". Биологичната роля на сексуалното влечение е да осигури продължение на вида. Логично е човек да търси здрав, фертилен партньор. Очевидно е, че партньор от същия пол, или пък полово незрял, или твърде стар, или мъртво лице не могат да осъществят това.
През вековете процентът на хората, изпитващи сексуални разстройства на влечението е относително постоянен.
Когато хомосексуализмът бива превръщан в обществена норма (примерно в древна Гърция, като там е съчетан и с педофилия), логично и нехомосексуални мъже започват да го практикуват, поради конформистки причини. И обратното - когато обществените и правови норми го отричат, хомосексуалистите се крият, често пъти женят и дори имат деца, но пак си остават с влечението към мъже. С други думи, стават бисексуални.
Прайдовете могат да привлекат известен брой конформисти-хетеросексуални, който да "опитат", но не могат да променят особено числото на хората с хомосексуално разстройство на влечението. Тяхната функция е да консолидират педалската общност и най-вече да я легитимират пред обществото, т.е. девиацията им да не прави впечатление на останалите и да започне да се приема като нещо нормално и естествено.
 
Agree Agree x 1 View List

Panzergrenadier

Дано да няма прогресия сред ЛГБТ. Дано това изследване на Галъп да не е истина. Защото ако е, то трябва здравните организации и изобщо държавите да вземат сериозни мерки в борбата за нормалността.Hatshepsut

21 March 2021, 14:55:46 #28 Last Edit: 21 March 2021, 15:23:00 by Hatshepsut
Aми 4.5% ми се струва съвсем реален процент, не ми е ясна обаче скалата отдясно  :rolleyes:
Хомосексуалните са около 1-2% от населението, като се добавят и бисексуалните, горе-долу процентът е такъв.
Ако обаче процентът скочи над 5%, бих се усъмнил, че има нещо нередно, т.е. че процентът е изкуствено завишен поради натрапливата гей-пропаганда.

Sturmmann Батбаянов

Изобщо не съм съгласен, че процента на извратеняци е еднакъв преди и сега. Древна Гърция и Римската империя са по-скоро изключения. Вие как мислите, дали по времето на Аспарух е имало и един българин педал? Всичко това с педерастщината и трансовете почва масово едва преди 20 години в източните държави, а в западните малко по-назад. Кога е имало времена жени да си режат циците, да си бият тестостерон и да започват да изглеждат като жени, а мъже да си режат патките и да си правят дупки, да си слагат силикон? До преди 50 години хомосексуализма е бил считат за психично заболяване, а днес трябва да сме толерантни към тях и дума не можем да им кажем.

Шишман

Quote from: Sturmmann Батбаянов on 21 March 2021, 22:22:25Изобщо не съм съгласен, че процента на извратеняци е еднакъв преди и сега. Древна Гърция и Римската империя са по-скоро изключения. Вие как мислите, дали по времето на Аспарух е имало и един българин педал? Всичко това с педерастщината и трансовете почва масово едва преди 20 години в източните държави, а в западните малко по-назад. Кога е имало времена жени да си режат циците, да си бият тестостерон и да започват да изглеждат като жени, а мъже да си режат патките и да си правят дупки, да си слагат силикон? До преди 50 години хомосексуализма е бил считат за психично заболяване, а днес трябва да сме толерантни към тях и дума не можем да им кажем.
Така е !

Panzerfaust

Quote from: Sturmmann Батбаянов on 21 March 2021, 22:22:25Вие как мислите, дали по времето на Аспарух е имало и един българин педал?
Хомосексуализмът според мен е бъг в генетичния код, а не основно социално обусловен.
И да - имало е българи педали винаги, както има педали викинги, индианци, негри или ескимоси. Смешно е да идеализираме и да си мислим, че няма. Друг е въпросът доколко конкретното общество позволява и толерира това и на тях им се налага да се прикриват.
В говорът на народа от памтивека има понятията "дупедавец" (пасивен хомосексуалист) и "дупеебец" (активен хомосексуалист).
Имайте предвид, че живеем в много свързано информационно общество и всичко ни се струва преувеличено, защото е видно. Днес един педал или олигофрен могат да станат звезди или да достигнат до десетки хиляди хора много лесно. И на мен в момента в ерата Фейсбук ми се струва, че има повече от всякога олигофрени, но не - те винаги са си съществували, просто сега имат достъп до трибуна. В Западният свят имат и непропорционално голямо влияние, лоби и медийно присъствие, което мултиплицира още ефекта. Но такова са имали в други общества.
Agree Agree x 1 View List