• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

27 November 2021, 22:14:31

Login with username, password and session length

Top Posters

Theme Selector

Members
  • Total Members: 158
  • Latest: emo2475
Stats
  • Total Posts: 24,787
  • Total Topics: 1,390
  • Online Today: 233
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 1
Guests: 94
Total: 95

avatar_Hatshepsut

Партия "Възраждане"

Started by Hatshepsut, 10 August 2018, 15:33:45

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Panzerfaust

Последният фен съм на "Възраждане", но все си мисля, че подобни действия вместо да извадят очи, ще им изпишат вежди. Копейкин ще стане мъченик и т.н. Дори и да ги забранят, ще могат да си регистрират друга партия, разбира се - същата клоака. Факт, че Копейкин 500 симпатизанти да се подпишат може да намери.

Hatshepsut

Quote from: Panzerfaust on 20 July 2020, 20:34:03Последният фен съм на "Възраждане", но все си мисля, че подобни действия вместо да извадят очи, ще им изпишат вежди. Копейкин ще стане мъченик и т.н. Дори и да ги забранят, ще могат да си регистрират друга партия, разбира се - същата клоака. Факт, че Копейкин 500 симпатизанти да се подпишат може да намери.

Според мен, ако наистина има нарушения при учредяването на партията, тя трябва да бъде заличена.
Копейкин може впоследствие да си регистрира нова партия, но това трябва да е съгласно закона.

FELDMARSCHALL

Добре, на този субект само като му погледнеш физиономията и ти става ясен ! Излъчва негативизъм, лукавост и прикритост...на някои хора просто им личи какви са, колкото и да се говори, че не бивало да се съди по външния вид. Вижте и питекантропа Марешки същата работа. :judge:
Agree Agree x 1 View List

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 21 July 2020, 00:16:58Добре, на този субект само като му погледнеш физиономията и ти става ясен ! Излъчва негативизъм, лукавост и прикритост...на някои хора просто им личи какви са, колкото и да се говори, че не бивало да се съди по външния вид. Вижте и питекантропа Марешки същата работа. :judge:
Така е има гадна физиономия.
Agree Agree x 1 View List

Panzerfaust

Лошото е, че такива нещастници правят политическа кариера и малко или много задават тона на обществото.
Sad Sad x 1 View List

Шишман

Quote from: Panzerfaust on 21 July 2020, 12:16:27Лошото е, че такива нещастници правят политическа кариера и малко или много задават тона на обществото.
То повечето политици са такива.

Hatshepsut

Костадин Костадинов: Русофобите са прости отрепки, да бъдат избивани като вреден дивеч


Изрази като ,,мангал", ,,недоклатена циганка" и ,,мазен рязан потурнак" са част от речника на видния ,,възрожденец"

Николай Георгиев, Варна

Скандална комуникация на председателя на ПП ,,Възраждане" Костадин Костадинов, известен като Костя Копейкин, показва арогантното и агресивно отношение на партиеца към хората, дръзнали да изразят свободно мнението си спрямо Русия и влиянието й върху свободния свят. В онлайн дискусия Копейкин определя всички русофоби като

,,прости отрепки, които трябва да бъдат избивани като вреден дивеч"

Въпреки отправените от останалите участници в дискусията молби за запазване на добрия тон, зовящият за мъст и саморазправа русофил допълнително изостря реториката. Агресивното поведение достига до крайност, когато опонентът на Костадинов бива заплашен с физическа саморазправа. Към жертвата на недопустимия за едно демократично общество език на омразата, са отправени редица обидни епитети на религиозна и етническа основа. ,,Мангалите наистина сте рядко прости подчовеци. Теб не трябва да те застрелят в тиквата, защото там няма мозък, за да пострадаш. Но пък има други места, така че не се бой. Скоро", споделя заплашително в един от коментарите си Костя. От словесната престрелка става ясно, че изрази като ,,мангал", ,,недоклатена циганка" и ,,мазен рязан потурнак" са част от речника на видния ,,възрожденец".
Подобни изцепки са само малка част от

тъмната страна на ПП ,,Възраждане",

предизвикали проверка от страна на Държавната агенция за национална сигурност. Партията на Костя Копейкин е разследвана за злоупотреби при съдебната си регистрация. Тревога в българските служби за сигурност предизвика и инцидент във Варна, при който членове на партийна организация в морската столица нарязаха с нож знамето на Европейския съюз. Позорното антиевропейско деяние се разиграва пред сградата на Окръжния съд. Според показания на очевидци, млад мъж, въоръжен с нож, се втурнал към знамето на ЕС, след което го нарязал. Момиче, което е било загърнато със синия флаг, е било избутано и нагрубено от привърженици на русофилската партия. Преди няколко месеца лидерът на прокремълската крайнолява фракция стана обект на журналистическо разследване, показващо скъпите имоти и автомобили, които Костадин Костадинов закупува със средства, чиито произход поражда неяснота. Дали парите са източени от партийната субсидия, или са получени в кеш от нечия чужда резидентура у нас, предстои да покаже проверката на ДАНС.https://faktor.bg/bg/articles/petak-13-kostadin-kostadinov-rusofobite-sa-prosti-otrepki-da-badat-izbivani-kato-vreden-divech

FELDMARSCHALL

26 July 2020, 15:23:42 #39 Last Edit: 26 July 2020, 15:37:45 by FELDMARSCHALL
Иначе по телевизиите се прави на много културен и с обран език другаря копейкин. :lol:  :dance:

Наживо съм се срещал с него в годините, когато беше във ВМРО и подметка на Каракачанов и сме влизали в разговори. Срещнахме се и на събирането на гроба на Тодор Александров край Мелник през 2008г. Тогава имаше коренно различно мнение за Русия и говореше за Първата световна война 1916г. освобождението на Тутракан и Добрич и как сме отблъснали румънците подкрепяни от руската армия в Добруджа. Сега ако го питаш за тези събития, ще гледа да смени темата... :laugh:

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 26 July 2020, 15:23:42Иначе по телевизиите се прави на много културен и с обран език другаря копейкин. :lol:  :dance:

Наживо съм се срещал с него в годините, когато беше във ВМРО и подметка на Каракачанов и сме влизали в разговори. Срещнахме се и на събирането на гроба на Тодор Александров край Мелник през 2008г. Тогава имаше коренно различно мнение за Русия и говореше за Първата световна война 1916г. освобождението на Тутракан и Добрич и как сме отблъснали румънците подкрепяни от руската армия в Добруджа. Сега ако го питаш за тези събития, ще гледа да смени темата... :laugh:
И Русия и Германия, а и САЩ , трябва да са след българският интерес.

FELDMARSCHALL

Ако сте забелязали май тази година Костадинчо няма русофилски изказвания и залитания. Дали това не е с цел разширяване на електората, понеже на 2 пъти имаше парламентарни избори през тази година ? :whistle:
Не вярвам да се е променил, просто е променил тактиката. Виждам че инструкциите са спуснати и надолу в йерархията, особено като сравня гостуванията на водещите им фигури по тв Евроком (основния тв глашатай на партията им) с това което беше до края на 2020г. :laugh:

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 19 July 2021, 13:38:58Ако сте забелязали май тази година Костадинчо няма русофилски изказвания и залитания. Дали това не е с цел разширяване на електората, понеже на 2 пъти имаше парламентарни избори през тази година ? :whistle:
Не вярвам да се е променил, просто е променил тактиката. Виждам че инструкциите са спуснати и надолу в йерархията, особено като сравня гостуванията на водещите им фигури по тв Евроком (основния тв глашатай на партията им) с това което беше до края на 2020г. :laugh:
Той не е русофил, ползва русофилските и антизападни настроения в своя полза - нищо друго. Той не е никакъв и може да бъде всякакъв, само не и полезен на тая страна.

IvanKirov

09 October 2021, 14:38:04 #43 Last Edit: 09 October 2021, 14:39:52 by IvanKirov
Само си тествам акаунта, че голяма мъка с регистрацията...
Maй работи.
Funny Funny x 1 View List

Panzergrenadier

Дотогава, докогато от запад и ЕС ни заливат с гей и ЛГБТ пропаганда (а в последно време и да ни ги налагат с рекет), ще има такива политици и партии като Костадинов и "Възраждане". Също и от недоволството на хората незаконната миграция, породена от военните интервенции на НАТО. Това е една естествена празна ниша, която се запълва от подобни политици.

Появата на такива политици и партии е естествена и закономерна. А дали русофилията е производна или същностна, това е друг въпрос. Мнозина приравняват царска Русия, СССР и Руската федерация в едно уравнение. Може и да са прави: юридическите лица се променят, но геополитиката им остава една и съща. 

IvanKirov

Quote from: Panzergrenadier on 10 October 2021, 09:25:56Дотогава, докогато от запад и ЕС ни заливат с гей и ЛГБТ пропаганда (а в последно време и да ни ги налагат с рекет), ще има такива политици и партии като Костадинов и "Възраждане". Също и от недоволството на хората незаконната миграция, породена от военните интервенции на НАТО. Това е една естествена празна ниша, която се запълва от подобни политици.

Постоянно ли на всяко мнение ще ми изисква нечетима капча?

По темата - винаги може да намериш справедливо недоволство от народа, и да го яхнеш. Само дето пропагандата на Костадинов е съшита с бели конци. Политическа лека жена, щял да бори тия, които са го учили на политика.
Лошото е, че се мъчи да залъгва старчоците с приказки под шипковия храст, и то все за сметка на тия дето трябва да ги издържат.
Самият Копейкин не е плащал и на чистачка да му забърше след ..., пък тръгнал да разпределя парите на бизнеса, времето на младите, свободата на придвижване на всички.

Hatshepsut

10 October 2021, 10:47:10 #46 Last Edit: 11 October 2021, 06:41:26 by Hatshepsut
Quote from: IvanKirov on 10 October 2021, 10:15:45Постоянно ли на всяко мнение ще ми изисква нечетима капча?


Не, само за първите 3 постинга, както и за първите 3 лични съобщения.

Освен това под изображението има линк "Listen to the letters", като кликнеш на този линк ще чуеш буквите.

Click  :arrow: 

Наистина, мога да сваля нивото и буквите да се четат по-лесно, но това в голяма степен ще обезсмисли процедурата. В момента изображенията са по подразбиране на ниво "Medium", има и по-трудно четими варианти.

IvanKirov

Вие си знаете, ама от моя гледна точка е мъка с тая двойна верификация. Чак на третия опит успя да ми нарисува картинка да я разпозная.
Като се регистрирах ме излъга, че щяло да ми прати линк на мейла, като ме одобри модератор. Ни линк ни дявол, по случайност се пробвах дали ми работи акаунта и влязох.
Само вашият форум има чак такива правила анти-спам, не знам друг да е чак толкоз натегнат.