• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

27 November 2021, 14:39:28

Login with username, password and session length

Top Posters

Theme Selector

Members
  • Total Members: 158
  • Latest: emo2475
Stats
  • Total Posts: 24,778
  • Total Topics: 1,389
  • Online Today: 233
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 1
Guests: 139
Total: 140

avatar_FELDMARSCHALL

Георги Жеков с ново предаване по ПОТВ (Пловдивска обществена телевизия)

Started by FELDMARSCHALL, 24 August 2021, 15:17:05

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

FELDMARSCHALL

Очаквайте през септември: В ефира на Пловдивска Обществена Телевизия - "Безкомпромисно", с автор и водещ Георги Жеков. Истината за комунистическият режим и съдбата на българския народ, с актуални теми и неизнасяни досега истини, интересни гости и телефон за зрители.

Всяка събота от 17:30 до 19ч., само по ПоТВ.
 :laugh:
С интерес очаквам новото предаване на Георги Жеков по ПОТВ и как ще нарича настоящата му телевизия-работодател, дали ще потвърди отново, както при Евгений Тодоров, че е "комунистически парцал за манипулация и дезинформация" и че само комунисти могат да си правят телевизии. :judge:

Panzerfaust

В началото гледах "Безкомпромисно" с интерес, после вече Жеката много заби и стана скучен. Мисля, че и сега няма да е по-различно.

FELDMARSCHALL

Периодът му в тв СКАТ беше август 2004-септември 2009.
По-смешното е че няколко пъти е гостувал по ПОТВ при Евгений Тодоров нарече го в ефир в комунистически отпадък, а самата телевизия - комунистически парцал за манипулация и дезинформация. А сега ще е колега със същия този Евгений Тодоров. :judge:

Много пъти са го питали за тв СКАТ какво правеше там 5 години сред ченгета, комунисти и доносници като Солаков, Любомир Желев, Цветан Начев, покойния професор-дебил Вучков и други, а той отговаряше че едва ли не насила го накарали да води предаване в СКАТ, като му поставили условие да не звъни в други телевизии в преки включвания по телефона. :lol: 
Интересно сега какво ще измисли като оправдание. :laugh:

Sturmmann Батбаянов

Quote from: Panzerfaust on 24 August 2021, 19:00:22В началото гледах "Безкомпромисно" с интерес, после вече Жеката много заби и стана скучен. Мисля, че и сега няма да е по-различно.
Точно.