The best topic

*

Posts: 12
Total votes: : 2

Last post: 15 June 2022, 20:05:35
Re: Най-великите империи by Hatshepsut

  • Мнения от facebook.com 2 0 5 2
avatar_Шишман

Мнения от facebook.com

Started by Шишман, 09 September 2019, 12:49:56

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ШишманTopic starter

Quote from: FELDMARSCHALL on 30 July 2021, 13:24:20Общо взето в днешно време хората се делят все повече на тарикати и балъци, а не кой обича повече Русия/САЩ/Китай и т.н. и така е навсякъде. Тарикатът ако може да те отараши не се интересува дали си като него американофил/русофил, а как може да те издои. Всички тези човешки недостатъци са валидни за хора от всички раси и народности по света. :whistle:
Едно от хобитата ми е да изследвам народите и поведението им. Българите, като цяло за сега не се делят на тарикати и балъци, а на нормални и ненормални. То това деление на откачени и нормални е като че ли по целият свят вече. Даже тука в Италия го има и макар да им е характерна черта да говорят много, от известно време да се говори много не се смята за нещо добро. Това русофил не е много ясно, като понятие. По начало руснаците са по западната култура и съответно всеки русофил на практика е поклонник на запада и по западната култура. Така че е напълно нормално един русофил да е измамник и лъжец. Трябва да попдчертая че много неща валидни за останалите народи и народности не са валидни за нас българите, и ако ги има е в много по-малка степен.
Тука идват едни руснаци и единият го набарах да е голямо лайно. Опита да провокира бой, за малко да го сритам. По начало обаче, такива руснаци или украинци са малко.
И т.н. но тая тема е за други неща.

ШишманTopic starter

Атанас Манушкин
Един от бразилските играчи по волейбол е с маска. Да бе нормален е как не !

ШишманTopic starter

Бих допълнил и като престанем да му бъдем съучастници, дори и в малките неща !
_________________


Атанас Манушкин

Единственият начин за противопоставяне на Злото е като престанем да го избираме.


ШишманTopic starter

Американците са все по-неадекватни. За сметка на това руснаците действат. Дружбата им с Турция обаче няма да я бъде за дълго.
______________________

Stephan I. Tzenov

Три руски противопожарни самолета Бе-200 гасят горските пожари в Южна Турция. Къде го "братското" НАТО?

ШишманTopic starter

Петър Волгин

Колкото повече време минава, толкова по-неясно става кои са "партиите на промяната" и кои са "партиите на статуквото". Обаче абсолютно съм сигурен коя политическа сила печели приза "господари на мрънкането". ДБ, разбира се. Тия са вечно недоволни, вечно не са ги дооценили, вечно са ги пренебрегнали. Такава брилянтна експертиза притежавали, пък все не им обръщали внимание . Мрън-мрън-мрън до края на света.  А на всичкото отгоре най-безсрамно лъготят, че не искали постове. Тези ли не искат постове!? По-големи службогонци от членовете на политическия умнокрасивитет няма. Спомнете си ги от времето на предишната им коалиция с Борисов. Тогава се казваха Реформаторски блок. Не успяха да вземат и 10% на изборите през 2014 г., ама прилапаха постове, все едно са спечелили абсолютно мнозинство. И затова сега са толкова ядосани. Очакваха, че от ИТН ще ги обсипят с безброй предложения за министерски постове. Защото, нали, са страхотни специалисти. По всичко. И след като не се сбъднаха мокрите им сънища, почнаха с мрънкането. Явно гладът за постове замъглява и малкото останала мисъл.

ШишманTopic starter

Атанас Манушкин

Преваляше 8 сутринта. Първите престъпили прага на Праламента  бяха Татян Дончев и Корнелия Нинова /на Манушкин изгората/. Пушеха във фоайето, пиеха кафе и обсъждаха международното положение и реколтата от арония на Манушкин. Към 8:30 се започнаха да се мъкнат другите навлеци. В 8:58 влезе Меро Хустафа. В залата жуженето от празни приказки премина в гробна тишина. Само Мимаил Хиков не млъкна, а продължаваше да напява "Градил Илия килия".
Точно в 9:00 Татян пусна по уредбата химна на САЩ. Всички станаха, с изключение пак на Мимаил. 2 минути по късно Зика Майкова изрече по микрофона:
- Дапочетемседноминутно мълчание смърттанафлойд!
Паднаха на колене и го почетоха.
Вселенския патриарх Въртоломей изчете молитва за здравето на родовете Барух, Ротшилд, Рокфелер, Сорос, Байдън и още няколко. 5 минути.
Три минути дефилираха из залата 45 човека от гейобществото.
Накрая Татян обяви, че кафетата в порнозалатаса сервирани. Изнесоха се по установения ред.
Заседанието щеше да продължи от 11 до 11:25 ч. В 11:30 имаше представление на операта от Ново село  - "Отело" .

ШишманTopic starter

Атанас Манушкин

Появи се южноамериканският вариант на корвир - Ламбда /не е сонда на кола /, който е по-заразен и по-устойчив на ваксините. Т. е., когато пристигне тук, ще трябва да се постави 12-та вак Сина, която в момента се прави специално.
Само Ви казвам, че най-сетне трябва да вземем да преодоляваме този страх и да заживеем по начин, който ни е определил Твореца. Вярно, силен е нашият егоизъм,  но в крайна сметка затова го има, за да можем и да го преодоляваме.
За Вас и Вашите души се погрижи Архиерей Кабалков.

ШишманTopic starter

Все повече хора , ясно осъзнават че при тая политическа система е невъзможно да се промени, каквото и да е !
____________________
Николай Вълчев Без Брадата

ДОБРЕ СМАЗАНАТА ПОЛИТИК-МАФИОТСКА МАШИНА СДЪВКА И ИЗПЛЮ ПАРТИЯТА НА СЛАВИ! НЕ ЧЕ СЪМ ПРОРОК АМА ПОЗНАХ,!

ШишманTopic starter

Ами то си е делене на плячка , а не друго. Който още вярва в гласуването да гласува !
_______________________________

Атанас Манушкин

По Стефка Атанасова перифразирано, но звучащо еднакво.
На размишленията на Георги Кадиев за целта да се отстрани герб и необходимостта  да са заедно парламентарните ДРУГИ партии.
"Вие плячка ли ще делите, или ще вършите работа?".
Всъщност не знае колко е права - парламентът наистина е ПЛЯЧКА.

ШишманTopic starter

Това е главната причината народа да не иска да гласува. На практика , няма нормални партии и хора в политиката.
____________________

Irini Zikidis

На всички, които настоятелно ме питаха защо не съм гласувала. Защо съм отказала да подкрепя доказано дискредитирани партии и личности. Как сте, добре ли сте? Изясни ли ви се картинката? Кое точно трябваше да избера? Партията, която превърна корупцията, рекета и кражбите в държавна политика? Или партията, която докара няколко пъти държавата до фалит? Или партията на сараите и мръсните зависимости? Или партията на подставените палячовци и схемаджии, които ни се подиграват от трибуната? Или партията на зависимите комсомолци - професионални грантоусвоители, които зад всички приказки за морал и борба с мафията, ще трябва да се отплащат на спонсорите си, като вкарат либералната свинщина? Я пак?


ШишманTopic starter

Атанас Манушкин

Да, наистина егоизмът се е натрупал прекалено. С обвинения, със съдене няма да стане, колкото и да опитваме. Изхождаме от грешна позиция. Трябва да се разбере, че животът ни на Земята е изкупление. Страхове, омраза, противостояние и никакво смирение... Така ще се връщаме и пак, и пак, и пак. Историята ни го доказва хиляди пъти.

ШишманTopic starter

СВЕТОЗАР ШАРКОВИНЖЕНЕРНИТЕ ГРЕШКИ СА НАД ЗЕМЯТА,
МЕДИЦИНСКИТЕ СА ПОД ЗЕМЯТА,
А УЧИТЕЛСКИТЕ - В ПАРЛАМЕНТА !!!

ШишманTopic starter

За излизането на Русия от кризата може да се спори, понеже нещата са доста по-различни отколкото си мисли тоя пич. Другото обаче е горе долу така.
_____________________
Атанас Манушкин

Всъщност пандемията "случайно" съвпадна с няколко събития.
1. Кризата на капитализма взе своя връх и след нея той вече няма шанс за развитие. Както се казва, последният влак,последният вагон да се сменят парите с тотална власт.
2. Близо 70-80% от световните медии бяха овладени от сегашния отбор на т. нар. Дълбока Държава /каквото и да значи/.
3. Населението на Света в основната си част бе достатъчно вдебилено /съвсем методично и целенасочено/, за да няма достатъчно съпротивителни сили за готвените промени и геноцид. Особено това има значение за т. нар.  б ял  човек.
4. Китай се намираше в своя възходящ тренд - такъв, че след 5-10 г. щеше да стане тотален световен икономически хегемон.
5. Русия бе близо до намиране на път, който да я изведе от блатото, в което бе затънала.
След всичките тия насъбрали се случайни събития, един болен прилеп бе изяден в Ухан и заради него сега... сега... сега... си мбахме мамата.

ШишманTopic starter

Атанас Манушкин

Най-после и по Нова дават филма, в който се разказва за необходимостта да бъде намалено човечеството наполовина. Вече е стар филм, започнаха да го дават по НВО най-напред, но щом вече е по Нова, положението става "леко" сериозно.

FELDMARSCHALL

Тоя обаче е голям малоумник. Да погледне колко са жертвите в Китай и колко в САЩ от коронавируса. Точно обратното е на това, което говори защото вируса удря САЩ и там ще умрат няколко милиона в близките години от вируса, докато в Китай жертвите ги застопориха към статистическата грешка, а и там властта дисциплинира населението по всякакъв начин и налага контрол на движението, какъвто не може да бъде въведен в САЩ/Европа, затова и се справиха с положението, докато в една Индия, която е идентична по население с Китай виждаме какво се случва. Тоя Манушкин е бая объркан човек...
Кризата с вируса засилва позициите на Китай и отслабва САЩ/Русия, така че е точно обратното на това, което пише.

ШишманTopic starter

Quote from: FELDMARSCHALL on 14 August 2021, 21:55:58Тоя Манушкин е бая объркан човек...
Кризата с вируса засилва позициите на Китай и отслабва САЩ/Русия, така че е точно обратното на това, което пише.
Да Манушкин е леко объркан, но от време на време има интересни мнения. Колкото до това , кого засилва кризата и кого прави слаб - още не се знае. Изглежда както казваш ти, ама запада е коварен и накрая може да стане обратното.