• Welcome to Български Националистически Форум.
 

The best topic

*

Posts: 12
Total votes: : 2

Last post: 15 June 2022, 20:05:35
Re: Най-великите империи by Hatshepsut

  • Мнения от facebook.com 2 0 5 2

Мнения от facebook.com

Started by Шишман, 09 September 2019, 12:49:56

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ШишманTopic starter

Петър Волгин
"Демократична България" не просто чупи, а направо разкъртва тъпомера с лустрационните си предложения. И кого точно ще лустрирате, скъпи "демократи"? Висшите служители на БКП и на специалните служби преди 1989 г. или отдавна са се преселили в по-добрия свят или са в състояние, което изобщо не предполага, че могат да заемат публични длъжности. А тези пък, които все още са активни, отдавна са се уредили в частния бизнес и нямат никакво намерение да стават нито "директори на дирекция", нито "ръководители на направление" в някое министерство. Изобщо да говориш за лустрация 32 години след 10 ноември е признак на тежка ментална неадекватност.ШишманTopic starter

Петър Волгин

Аз може и да не съм прав, но церемония по раздаване на "Оскари" без нахлуване на Мая Манолова не я уважавам!

ШишманTopic starter

Димитър Димитров


КАКЪВ Е СМИСЪЛА ДА ЗАТВАРЯТ ВСИЧКО,
ако метрата и рейсовете са пълни и претъпкани ? Някой да обясни.

ШишманTopic starter

Иван Георгиев Грънчаров

ЕДНА ИЗТЪРКАНА, НО ВЕЧНО АКТУАЛНА ПРИКАЗКА.-------ТРЪГНАЛИ ПРАВДАТА И КРИВДАТА ДА ОБИКАЛЯТ СВЕТА. ХОДИЛИ ОТ ГРАД, НА ГРАД, ОТ СЕЛО , НА СЕЛО. ДА, НО КЪДЕТО И ДА ОТИВАЛИ, ВСИЧКИ ПОСРЕЩАЛИ КРИВДАТА С ВНИМАНИЕ, ДОБРЕ Я ГОЩАВАЛИ И Я ИЗПРАЩАЛИ С ПОЧЕСТИ. А , НА ПРАВДАТА , НИКОЙ НЕ ОБРЪЩАЛ ВНИМАНИЕ. ВЛАЧИЛА СЕ ПРАВДАТА, СЛЕД КРИВДАТА И ДОКАТО ЕДНАТА БИЛА СИТА И ДОВОЛНА, ДРУГАТА БИЛА - ГЛАДНА И ИЗНЕМОЩЯЛА. НАКРАЯ, ЗАМРЪКНАЛИ В ЕДНА КРЪЧМА И КАКТО СИ Е РЕДА- СЛОЖИЛИ ПРЕД КРИВДАТА, ХЛЯБ, МЕСО И ВИНО, А ПРАВДАТА СЛОЖИЛИ ЗАД ВРАТАТА. ДОЖАЛЯЛО И ОБАЧЕ НА КРИВДАТА И ПОВИКАЛА ПРАВДАТА НА МАСАТА. ПРЕГЛАДНЯЛАТА ПРАВДА ПОЧНАЛА БЪРЗО ДА ЯДЕ. ЕДИН ОТ ПОДПИЙНАЛИТЕ ПОСЕТИТЕЛИ В КРЪЧМАТА, ЯВНО НЕДОВОЛЕН ОТ ЖИВОТА, ПО ЕДНО ВРЕМЕ СЕ ПРОВИКНАЛ: АБЕ, ИМА ЛИ ПРАВДА НА ТОЗИ СВЯТ? ПРАВДАТА ВДИГНАЛА ГЛАВА И КАЗАЛА: ИМА, НО СЕГА Е ГЛАДНА И НЕ МОЖЕ ДА ТИ ПОМОГНЕ. ----ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТОВА Е ПЕРМАНЕНТНО СЪСТОЯНИЕ НА ЧОВЕШКАТА ПРАВДА. И ТЯ ВИНАГИ Е ДЪРЖАНА ГЛАДНА И ВСЕ НЕ МОЖЕ ДА НАСМОГНЕ ДА СЛУЖИ НА ХОРАТА. ДОСЕГА- ЧОВЕШКИТЕ ОБЩЕСТВА НИКОГА НЕ СА СЪУМЯЛИ ДА НАХРАНЯТ ПРАВДАТА, ЗА ДА МОЖЕ ТЯ ДА ИЗПЪЛНИ СВОЯТА МИСИЯ.

ШишманTopic starter

Димитър Димитров


Възмутени от военния парад на победата в Москва, ЕС и САЩ отговориха с шеметен прайд, на който дефилираха 35-те пола!
Е.Г.

ШишманTopic starter


Кеворк Кеворкян

Ето ви един анекдот, нейде от Мрежата: Меркел казала на Путин, че няма да идва на Парада.
,,Няма проблем – отвърнал той – не се предвижда участие на пленници".

ШишманTopic starter

Точно така е !
____________________
Петър Волгин

Политиците от различните партии може да се ругаят като каруцари, но има една сфера, в която са умилително единодушни. Стани ли въпрос за припкане до американското посолство, всичкип - леви и десни, бойковисти и антибойковисти, глобалисти и националисти - ще си счупят краката от бързане. Ето  васалното мислене е най-големият проблем на политическия ни елит. Докато гръбнаците на всички са угодно сгънати, няма никакво значение как ще се казва премиерът, президентът или управляващата партия.

ШишманTopic starter

Петър Волгин

Честит празник на всички, които вярват, че е важно да се чете и пише! И една вметка. Ако изчистим езика си от паразитни и глупави изрази и думи като "в смисъл", "адресирам", "презентирам", наистина ще докажем, че делото на светите братя Кирил и Методий е живо и днес.

ШишманTopic starter

Димитър Димитров


ПО СЛУЧАЙ ОТМИНАЛИЯТ 24-и  МАЙ
На всичките ненормалници да ви е** сещате се какво. Някога се бутахте по университети и висши учебни заведения, като ненормални. Понеже - учи да не работиш. Само-превъзнасяхте се , досаждахте, тъпеехте и накрая нагло се сърдите че комунизма паднал и оставил хиляди висшисти без работа. Абе тая държава да не е създадена да ви осигурява на вас кефа, лигавенето, превземките и ненормалщините ? Щото не е създадена за това ! Да не сте учили, никой не ви е карал на сила да учите ! Заради вас и вашето натягане : сума ти кадърен  народ не можа да се изучи понеже бяхте задръстили всичко живо с наглостта и тъпотията си.  Нямало в Германия инженери да леят бетон !Ма няма и влезли с връзки, както са много от вас нали ? Нещо срамно ли има в леенето на бетон ? Като сте толкова учени , умни и т.н. намерете си работа по образУванието и не лейте бетон. Аз не искам и не харесва да лея бетон и не го лея , намерих си друга работа ез да се оплаквам - намерете си и вие и спрете да плачете, да квичите и да се оплаквате от държавата. Никой с нищо не ви е длъжен ! Тая държава не е създадена да удовлетворява ненормалните ви претенции и мераци, или тия на болните ви от мания за величие родители. И накрая ако наистина сте специалисти - работа ще си намерите.
п.п.
 Не виждам нищо лошо или обидно в това някой да е овчар, мияч на чинии, метач, строител , водопроводчик и т.н.

ШишманTopic starter


ШишманTopic starter

 Накрая наистина ще се наложи да ги изпотрепаме тия гадини ненормални
_____________________________

Maxim Grancharov

ВАШЕ НИЗКОХОДИТЕЛСТВО ХЕРО МУСТАФА ПАША. ПРИБЕРЕТЕ СИ СТАДОТО И СИ ХОДЕТЕ ВЪВ ВАШАТА РОДИНА. НЯМАТЕ МЯСТО ТУК. ТЕРОРИСТИТЕ СТЕ ВИЕ. ДА ЗАПЛАШВАТЕ МИРНИ РАБОТНИЦИ С АВТОМАТИ ...??? КАКВО ТЪРСИТЕ ТУК?? МАХАЙТЕ СЕ. ОСТАВЕТЕ НИ ДА ЖИВЕЕМ СПОКОЙНО, С ТОВА КОЕТО ИМАМЕ, СЛЕД КАТО НИ ОГЛОЗГАХТЕ ДО КОСТИ. НИЕ НЕ СМЕ ВАША ТЕРИТОРИЯ. ПРЕНЕСЕТЕ СИ ВОЙНИТЕ НА ВАША ТЕРИТОРИЯ. ВЪРВЕТЕ СИ С МИР, ПРЕДИ ДА СМЕ ВИ ИЗБИЛИ ДО КРАК. И...МАХНЕТЕ СИ ТАЗИ УРОДСКА УСМИВКА ОТ ФАСАДАТА.

ШишманTopic starter

Атанас Ваташки

Хубаво, че САЩ санкционираха Пеевски и Божков, но ми е непонятен овчият колониален възторг, че те го правят и че сякаш очакваме те да ни дадат нареждане какво да направим. И то в деня на Ботев и падналите за свободата на отечеството. А всъщност вчера не е станало нищо съществено за нас, защото то касае само щатите,  а пред нас все още си остава задачата да си оправим правосъдието.

ШишманTopic starter

Тука да попитам почитателите на запада и западните ценности: кой седи зад тия ислямисти ? Защото не е Путин ! Отговора е - САЩ и запада ! Запада обича исляма, иначе защо ще го подкрепя ?
_______________________________

Irini Zikidis

Асад спечели изборите в Сирия с рекордните 95,1% при огромна активност. Самият той гласува именно в Дума - там, където уж беше избил де що има дете с химическо оръжие.
Но думата ми е за друго. На лявата снимка виждате жени в "окупираните от Асад територии". Нормални жени, някои забрадени, според мюсюлманския обичай, други с открити лица. На дясната снимка виждате жени в "бастиона на революционерите - свободен Идлиб". Ще бъда благодарна на всеки, който ми обясни защо жените в "свободен Идлиб" са омотани в черни чаршафи отгоре до долу и няма НИТО ЕДНА, чието лице да се вижда. Още малко и човек ще си помисли, че в Идлиб има само джихадисти.

ШишманTopic starter

Карапетков Б.

Някой може ли да ми обясни в какво точно се състои радостта - кефа да се убива българския език. Защо трябва да се използва американската дума "торнадо" като си имаме "смерч"
Дракон наместо змей и ламя
Мобилно вместо подвижно
И още хиляди примери
НЕДОУМЯВАМ!

ШишманTopic starter

Тоя хич не го харесвам е много тъпо че се налага да го цитирам, ама в случаят е напълно прав.
______________________

Петър Волгин
Не искам да съм лош пророк, но съм убеден, че ако костовистите /лица като Стойчо Кацаром и формации като ДБ/ отново се намърдат за постоянно във властта, Бойко Борисов и ГЕРБ ще ни се сторят олицетворение на демокрацията и правовата държава. "Градските десни" такава метла ще развъртят из цялата държава, че нищо читаво няма да остане. Заедно с герберските калинки ще бъдат изметени и всички останали нормални хора, които ще дръзнат да мислят различно от костовистите. Тези персонажи успяха да съчетаят в себе си най-лошото от времената както преди, така и след 1989 г. Чугунени глави са като едноклетъчните БКП-активисти и едновременно с това са злостни врагове на държавата, подобно на днешните глобалисти. Самовъзхищават си се, смятайки, че са на "правилната страна на историята". За тях Херо Мустафа не е нормално човешко същество, а истинско божество, размахващо Божествените скрижали. Тези ще изчегъртат не само дивотиите, сътворени от ГЕРБ. Амбицирани са да премахнат всякакво несъгласие с убогата им философия.. В името на "свободата на мисълта", ще унищожат всяка мисъл., която не се побира в прокрустовото ложе на либералния им фанатизъм.

ШишманTopic starter

Петър Волгин

Сигурен съм, че "Свидетелите на Кьовеши" не са спали цяла нощ от вълнение. Сега си обличат официалните дрехи, грабват питките и шарената сол и се затичват към "Орлов мост", образно казано. А сериозно казано, отвратителен е този комплекс за малоценност, който се проявява във васално чуждопоклонство. Между другото, най-вече за елита е характерен този комплекс. Нормалните хора не се вълнуват от височайшите посещения. Някога елитът изпадаше във възторг при всяка реплика, дошла от Москва. Дори и най-глупавата да беше. Днес изпадат в интелектуален оргазъм, когато някой чиновник от Брюксел или Вашингтон благоволи да забележи присъствието им. Преди няколко години обожаваха еврочантаджията Туск, защото беше наизустил няколко български изречения. Сега се прекланят пред някаква румънска баскетболистка. Вечната инфантилна надежда да ни оправят от "чужбината".  Изобщо, никаква класа, никакъв стил.