The best topic

*

Posts: 12
Total votes: : 2

Last post: 15 June 2022, 20:05:35
Re: Най-великите империи by Hatshepsut

  • Мнения от facebook.com 2 0 5 2
avatar_Шишман

Мнения от facebook.com

Started by Шишман, 09 September 2019, 12:49:56

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ШишманTopic starter

#32
Добри Божилов

Не знам комунисти ли са ГЕРБ, или "анти", ама вече докараха режим на водата в няколко областни центъра. Още малко, и ще стигнем до големите градове, а после може би - и режим на тока :)

Иначе - борим "комунизма", само дето сме все бивши комунисти и ченгета :) И то се вижда по резултатите
_________________________________________________________
Добри Божилов

Англо-саксонският  и западният свят е само интереси и стремеж към печалба. За тях ние сме плячка. Нищо повече. Това е от векове. Човещина, любов, топлота - това са славянско-правосвални идеали, може би малко не на мястото, спрямо англо-саксите и запада.
Трябва да скъсаме с този злобен ападен свят, и да го оставим сам да се убие в омразата си. Те и помежду си са така - колят се, избиват се, воюват. Да ги оставим да се избият едни други, после да ги цивилизоваме...

ШишманTopic starter

 ВАЖНО Е ЗЛОТО ДА СЕ ПРОПАГАНДИРА
___________________________________
Adrian Asenov

100г. Ньойския договор не беше дори споменат по нито една телевизия. За сметка на това напоителни сърцераздирателни репортажи за Стефан Данаилов - комуниста, който пропагандираше убийствата извършени от  комунистическите терористи ( черните ангели ). Честита ви демокрация.

ШишманTopic starter

Здравко бърка другарят Ламбо, Стефан, Мастера, Сергей и т.н. беше и остава легенда в областта на злото не на нещо добро. Ролите му във филмите и те на : терорист, злодей или развратник или на нео-либерал..
От тук и почитателите му са поклоници на злото ,хора без морал и достойнство..
____________________________
Здравко Ангъчев
Само не мога да разбера със кое Стефан Данаилов е легенда?????със това ,че цял живот потен вода не е пил ли?Добре Бог да го прости!Ама чак легенда,ми е малко пресилено!

ШишманTopic starter

Anton Vasilkovski

Бойко Борисов: "Взехме нови бързи коли на полицаите, за да разнасят по-бързо дрогата."

ШишманTopic starter

Атанас Манушкин
2 часа ·

Време е срещу протестиращите в Перник да се вземат сериозни мерки. Това, че нямат вода, не може да е причина за протести. Те стабилността ли ще ни клатят? Ами така ще вземат да се гневят, ако им спрат и тока. Не става така, като какви се вживявате?
Ако разстрелят двама-трима, вярвам, че ще се кротнат.

ШишманTopic starter

МАЙ САЩ ЩЕ НАПАДАТ ФРАНЦИЯ.
______
Мажд Алгафари


САЩ най-накрая няма ли да се намесят със сила във Франция и да застанат на страната на протестите, както правят навсякъде по света. Да вземат, че да тропнат на Макрон и да му обяснят що е то "демокрация". Ако трябва и малко въздушни удари на нанесат, че да помогнат на изстрадалия френски народ

ШишманTopic starter

УСПЯХА ДА РАЗКРИЯТ ПРЕСТЪПНИКА ОСТАВИЛ ПЕРНИК БЕЗ ВОДА
_____________
Аарон Манушковиц
Клошар източил язовира.

ШишманTopic starter

ИЛИ ЗА МЪДРОСТ ИЗРЕЧЕНА ОТ НЯКОИ ИЗВЕСТЕН АРТИСТ.
Не че артистите са мъдри, ама съвременният човек така си мисли.
____________________
Станчо Илиев
Няма простотия, която да не можеш да пробуташ за древна китайска мъдрост.
/Древна китайска мъдрост/

ШишманTopic starter

Аарон Манушковиц

Ясно е, че събитията между Иран и САЩ целят отклоняване на проблемите с водоснабдяването в България.

ШишманTopic starter

Димитър Димитров
 ·
ВРЕМЕ Е !
Време е правителството да въведе диктатура. Този акт ще е най-хуманния акт за спасението на всички. Време е т.н. опозиция , състояща се от да не казвам какви, дето не си пият лекарствата: да си получат заслуженото, а не да зоват народа към глупави бунтове и протести.
Бойко, на ход си- почвай ги че станаха, много досадни!
П. С. националистите и нацистите са най-вредните партии и организации за и във всички времена. Това ВМРО, АТАКА, НФСБ и разните дето даже не са парламента: са смрад дето трябва да бъдат заличени в политическия небосклон и въобще веднъж завинаги!

ШишманTopic starter

Димитър Димитров

РАЗМИСЛИ
Не съм сигурен дали е повод за радост, или по-скоро е повод да се насерем пак. Каква груба дума, но по-префинена няма. За какво иде реч. За БОРИСОВ и противниците му разбира се. Опита му на Бойко да седи на две стола, правейки се /или си е такъв/ на шут, се оказа доста успешен, дано не е към своят край. Противниците му не мога да ги съжалявам, защото с действията си, или бездействията, те целят да се наведат на господарите, колкото е възможно по-ниско, да ни набутат шистов газ, да спрат газопроводи и да не направят нищо в полза на България и българския народ. А да съсипят и малкото, което остана и има.
_________________________________
Мисля си......
дали няма да ни избият от САЩ, ако копаем без пари - доброволно, за газопровода?

ШишманTopic starter

Аарон Манушковиц

За сведение на невярващите:
Германия лека-полека си мести бизнеса на Изток.
Ние България и българите много печелим от това. От радост си източваме язовирите и горим бали с боклук от целия свят.

ШишманTopic starter

Винаги има по-зле, така че да внимаваме, когато се оплакваме
___________________________
Tanyu Kostadinov
Чудя се дали не изпразват язовирите за да ги направят депа за отпадъци!?

ШишманTopic starter

Започва да им идва акъла на хората
_____________________________________
Станил Станилов
Мечтата на тракоманите:

"Аз, кана сюбеги и парадинаст Аспарух, от Дионис владетел на многото българи, като преоткрих кирилицата, завещана ми от Котис и Терес, дядовци и прадядовци на царството ми, пях Орфееви песни и после пих здравица с всякакви вождове освен със славянските, защото славяни няма, направих много добро на ромеите, но те продължават да се държат като негри, каквито са и заповядах да се направи този надпис при преславния ми аул в Севтополис. Да се знае, че съм владетел в земята, в която се родих, трак и също бес, и още гет, което е едно и също. В памет на баща ми, великия стар Кубрат припомням, че Реметалк, също дядо и прадядо на царството ми, изобрети колелото, огъня и русенското варено. Да ми даде Бендида да живея още сто години, пиейки с кърчага и давайки на трако-българските мирмидонци много да ядат и пият. Казах."

(Аспарухов надпис от края на седми век в Севтополис, в момента под язовира

ШишманTopic starter

Аарон Манушковиц

Не Но Ди Мов може да отърве следствие и затвор , ако вземе да обяви любов и годеж с някой мъж от ВМОРО. Джам Баски е наличен. Може направо и с военния ни. Тогава, братя, ще видите какви адвокати ще се изсипят от ЕС, САЩ, Великобритания, Норвегия. Ебавам ти нов, стар главен прокурор, или МП. Та ако ще и морето да е източил.

ШишманTopic starter

ЗЕЛЕНИТЕ ЩЕ ОПРАВЯТ НЕЩАТА.
Започнаха масови протести и блокирания на гранични пунктове заради радиоактивният боклук, който не е радиоактивен наистина.  Обаче за по-звучно и сензационно сега е радиоактивен. Няма шега ! Вече има и загинали геройски. Един си самозапали ..... геройски .... цигара  мариуааана.
______________
Аарон Манушковиц

Па колко протести на нашите зелени /еуглени/ заради вкараните хиляди тонове опасни отпадъци и горенето им у нас! Браво, даже стоят по границите и спират с голи гърди влаковите композиции. И то без пари.