• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

28 October 2021, 11:52:55

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
14361 Posts

Шишман
5794 Posts

Panzerfaust
1043 Posts

Лина
797 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 24,291
  • Total Topics: 1,376
  • Online Today: 134
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 1
Guests: 30
Total: 31

avatar_Hatshepsut

Истинското лице на исляма

Started by Hatshepsut, 21 October 2018, 15:05:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

27 November 2020, 17:46:25 #50 Last Edit: 27 November 2020, 17:56:08 by Hatshepsut Reason: Корекция на линка
Въобще, голяма веселба пада отвсякъде с тоя ислям.  Вчера в ЮК излезе новина, че преди няколко месеца една дама e прерязала с нож гърлото на седемгодишно момиченце в парка, и го е убила пред родителите му. Нека го кажем така - дамата не е християнка. Християните, кой знае защо, почти не страдат от амок и не колят други хора. И кой знае защо, тази новина не е излязла в медиите в дните след убийството, а едва вчера, когато е започнало делото.
Хубав ден на всички.
_____________________________

https://www.thetimes.co.uk/article/girl-7-had-throat-slit-by-stranger-murder-trial-told-qqrjkv930

Шишман

04 December 2020, 13:57:56 #51 Last Edit: 10 June 2021, 18:18:15 by Hatshepsut Reason: Премахване на невалиден линк.
Две жени, наръгани с нож в Marks & Spencer. Дотук - нищо особено, за такива "инциденти" понякога се споменава чак в деня на процеса, както стана със закланото в парка момиченце. Интересно, че само Daily Mail са сложили снимка на извършителя, от която разбираме, че не е розовобуз британец. Стожерът на либералната демокрация BBC са избрали да публикуват снимка на сградата на магазина.

Шишман

ЕДНА ИСТОРИЯ ПОКАЗВАЩА ДОБРЕ ЛИЦЕТО НА ИСЛЯМА
Една малко известна в България история. На 6 май 1876г. фанатизирана турска тълпа убива германския Хенри Абът и френския консул Жул Мулен в Солун. Причината е, че двамата се притичат на помощ на една отвлечена 16-годишна българка.
На 5 май 1876 г. на гара Карасуле, конвоирано от три заптиета и завито във фередже, във влака е качено момиче на около 16 години. Служител в железниците разбира, че това е българка от Богданци, Солунско, насила водена в Солун, за да бъде потурчена за ханъма на тахсилдарина от този край Емин ефенди. Служителят слиза на гара и телеграфира на американския консул в Солун Периклис Хадзилазару за отвлечената за потурчване българска девойка. Влакът в Солун е посрещнат от около 150 души, организирани от американския консул, брат му Николаос и хаджи Минчо от Сяр, който поддържа връзки с руското консулство. Виждайки ги, момичето Стефана се развиква за помощ и опитва да избяга. Християните спасяват момичето от заптиетата похитители, а хаджи Минчо скъсва фереджето, под което я крият. Стефана е качена на чакащия на гарата файтон на американския консул Хадзилазару и отведена в дома му, където е американското консулство.
На следващия ден тълпа от няколкостотин души мюсюлмани, организирани от кадията и ходжите, се събира пред конака на вилаетското управление и крещят валията да вземе българката и да я предаде за да бъде официално потурчена от религиозните ислямски лица и тахсилдаринът Емин ефенди да си получи отвлеченото девойче за кадъна. Скоро тълпата нараства на повече от 5000 турци, които се отправят към Селим паша джамия с викове да бъде отмъстено на неверниците, обидили мюсюлманската вяра и погазили честта на мюсюлманите, и че ако от валията и консула не им бъде върната българката, те ще я отнемат насила. Според някои съобщения турците успяват отново да отвлекат българката и Хадзилазару и ги завличат в джамията. Според другия тълпата се опитвала за втори път да завлече девойката в джамията, но американският консул пак я спасява, успял да се качи с нея в колата си и да се измъкнат на безопасно разстояние. Сър Хенри Абът, британец, православен християнин и немски консул заедно с френския консул Жул Мулен отиват към джамията, където са убити с железни пръти от решетките на прозорците на джамията. Труповете на убитите са допълнително подложени на гавра като са влачени по улиците и оплювани, докато валията Рефет паша и командването на гарнизона най-сетне с войска разпръсват тълпата.
Впоследствие Великите сили нареждат на дипломатите си да се уведомят ултимативно Високата порта, че поради липсата на сигурност за живота на християнското население, на европейските поданици и останалите живи чуждестранни дипломатически представители изпращат военноморски ескадри в Солун и ако в 8-дневен срок не бъдат заловени и наказани убийците на консулите, ще дебаркират войски, ще окупират Солун и те да издирят, арестуват и накажат убийците. Скоро ескадрите застават на рейд пред Солун.
Правителство на Махмуд Недим паша изпълнява всички искания. До Беяз куле на крайбрежната улица са обесени 12 турци, участници в убийствата. Валията на Солун Рефет паша е уволнен, отговорни военни и полицейски ръководители са арестувани и осъдени. Ескадрата, блокирала Солун, е оттеглена. Новият валия на града Мустафа Ешреф паша пристига с кораб заедно с членовете на комисията, натоварена със следствието. Европейската общественост е потресена от турското варварство, жертви на което е не само местното християнско население, но дори европейските дипломати.
Печатът излиза с подробни описания на злодеянието и с гневни протести. Френското списание ,,Илюстрасион" в броя си от 18 юни 1876 г. пише: ,,Най-вероятно убийството на консулите ще повлияе върху резултатите от новите разговори, които представители на Русия, Австро-Унгария и Германия ще водят в Берлин. Ясно е, че в Турция дезорганизацията е стигнала до върховете, че развихрилите се страсти на народност срещу народност, на религия срещу религия не могат да се удържат повече от никакви спирачки. Турската империя се разпада от всички страни."
Православният християнин сър Хенри Абът е почитан от източнопровословните като мъченик.Шишман

  КРАСАВЦИ-  ДОБРЯЦИ
Честит байрям братя ислямисти и скоро пак да ни колите !-   

Шишман

09 June 2021, 09:55:31 #54 Last Edit: 09 June 2021, 10:24:50 by Шишман
БЪЛГАРЩИНАТА - ВИСША КУЛТУРА
За българщината през призмата на други култури и религии !
Исляма си показа отново истинското лице в Италия
От около седмица в Италия тече скандал относно исляма. Едно семейство от Пакистан убиват дъщеря си понеже не искала да се омъжи за някакъв доста по-стар в Пакистан, намерен от родителите и предполага се за пари. След убийството родителите и други от семейството бягат в Пакистан. Сега полицията търси трупът на момичето и предполагам ще го намерят. Смята се че я удушва чичото и после със синовете си я закопават понеже една теле-камера ги е уловила как ходят с лопата и кози крак. Тъпото е че момичето си е имало годеник пакистанец израснал в Италия. Но родителите вероятно са я продали за добра сума пари и в ненормалната си злоба я убиват. И това е само един от многото случаи на подобни ненормални ислямистки убийства. Тук десните поставят въпроса : защо мълчат великите леви интелектуалци и феминистките ? Иначе за нищо квичат, като свине, ама като става дума за ислям и мълчат. Та по телевизиите има бая разговори по въпросите за исляма и накрая почти всички стигат до извода че това е ненормална религия и култура и е на доста по-ниско ниво от западната,за сравнение с българщината - не може да става. Тука се сетих за някои наши уж големи хайдути, дето честитят байрами и курбани и са радетели и защитници на и за исляма. Трябва да напишат писмо на италианските десни, колко е велик и готин исляма. Или да идат пред посолството на Италия да протестират. Даже може Боян и някои по големи юнаци: лично да дойдат тук да им обяснят нещата. Стига бе как ще викат че исляма е нисша култура и религия - как може такива неща.
Та като се замислих по тия въпроси и съм : много-доволен че съм последовател на БЪЛГАРЩИНАТА. Макар и да съм фанатик по въпросите на нашата култура и вяра: никога не бих си убил детето, ако вземе някой от друга вяра. Ще го изгоня, няма да говоря повече с това дете, ама да го убия никога. Пък и след време може да се осъзнае и да си поправи грешката. Да не говорим да го продавам за пари на дъртаци, които даже не познава.
Та разликата между нашият фанатизъм и другите фанатизми на други народи и вери е: че нашият е разумен, умен , мъдър и смислен докато на и при другите е точно обратното.

Шишман

В Италия перефразираха старият израза за евреите комунисти, според сегашните времена . Та израза сега е - " Не всеки мюсюлманин е терорист, обаче  всеки терорист е мюсюлманин !

Panzerfaust

Мюсюлманин разбива носа на лекар заради подробен медицински преглед на жена му (видео)

Мюсюлманин нападна лекар и му разби носа в руския град Нижневартовск. Причината е подробен медицински преглед, като инцидентът е заснет на видео.

https://gospodari.com/%d0%bc%d1%8e%d1%81%d1%8e%d0%bb%d0%bc%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d0%bd-%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%b1%d0%b8%d0%b2%d0%b0-%d0%bd%d0%be%d1%81%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%bb%d0%b5%d0%ba%d0%b0%d1%80-%d0%b7%d0%b0%d1%80%d0%b0/?fbclid=IwAR3e0H5s3vjhXyBwbBtECiJylwDevZPBHPZF76uVX7YQk3NdZaCPidrMaqI