• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

13 May 2021, 14:56:59

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
12778 Posts

Шишман
4966 Posts

Panzerfaust
799 Posts

Лина
712 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 21176
  • Total Topics: 1333
  • Online Today: 89
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 1
Guests: 66
Total: 67

Парламентарни избори 2021

Started by Hatshepsut, 14 January 2021, 18:53:59

Previous topic - Next topic

Sturmmann Батбаянов and 4 Guests are viewing this topic.

За кого ще гласувате?

ГЕРБ
0 (0%)
БСП
0 (0%)
ВМРО
3 (42.9%)
"Възраждане"
0 (0%)
"Атака"
0 (0%)
"Демократична България"
0 (0%)
"Има такъв народ"
0 (0%)
Мая Манолова/"Отровно трио"
0 (0%)
НФСБ/"Воля"
1 (14.3%)
Друга партия/коалиция
0 (0%)
Няма да гласувам
1 (14.3%)
Колебая се, но ще гласувам
1 (14.3%)
БНС-НД
1 (14.3%)
"Българско лято"
0 (0%)

Total Members Voted: 7

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 06 March 2021, 12:28:23(тук Мишока може да каже и нещо повече за хората около Расате).
Мога, ама няма да губя време. Иначе знам, наистина много и то все гадни неща. Отделно съм разпитвал и проучвал дали тия неща са верни и ДА - верни са и са гадни. Който иска да го харесва , да гласува за него и т.н. все тая понеже няма шансове и е вече минало. Светът е малък и като подпиташ тук-там правилните хора и излизат наяве големи гадории.

Sturmmann Батбаянов

Quote from: FELDMARSCHALL on 06 March 2021, 12:28:23Аз също симпатизирам на Боян Расате, но кажи какво постигна той в политически план, откакто е популярна личност ? Знам, че е идеалист, но имаше момент в който се изпокара дори със своите хора в БНС и беше изключен доколкото помня някъде 2010г., да не говорим за напусналите ключови хора като Симеон Костадинов и други (тук Мишока може да каже и нещо повече за хората около Расате). Имаше и едно друго момче Пламен Прездолски, който вършеше черната работа на организацията - търчене по институции, вадене на документи, подготовка за избори и т.н. - това в периода около 2009г. и тогавашните парламентарни избори. Не знам ти на колко години си бил тогава, но аз знам цялата история и хронология на всичко случило се в онези времена. А самият Расате трябва да обясни защо му беше да се сближава с откровени болшевици антибългари като Милен Илиев - Миленин и други подобни ? Ляв национализъм не може да има, както няма дървено желязо - просто това са несъвместими неща. Както казах вече всеки самостоятелно не може да постигне нищо, дори да има най-добри намерения и да е чист и искрен, в това което иска да направи за национализма в България.
Нали написах, че в сегашната ситуация никой като Боян не може да постигне нещо, просто хората живеят що годе добре и не им се рискува.

Аз симпатизирам на Боян Расате заради нещата, които говори по телевизиите. Идеите ни се припокриват. Към момента няма шанс да се осъществят на практика, но в бъдеще не се знае. Към момента единственото ми желание е да го видя депутат. Аз съм любител на политическото шоу и смятам, че ще има какво да се гледа, луди ще ги направи. :)

FELDMARSCHALL

Ами той това се опитва да направи от 15 години и все удря на камък. През 2005г. преди изборите БНС на Расате беше заедно с Волен Сидеров и Атака, после стана разрива след изборите през лятото. Както споменах вече цялата хронология на събитията от онези времена ми е толкова ярък спомен, че все едно вчера са се случили всички тези събития. БНС самостоятелно няма как да влезе в парламента и това е ясно на всички. През 2009г. се коалира с БНРП на покойния д-р Иван Георгиев, но сега ако му прочетеш какво пише във фейсбук за него, Расате казва че му е набутал кандидати за депутати бивши доносници от Държавна сигурност...какво да говорим повече. Жалкото иначе е че се скараха със Симеон Костадинов и други и пътищата им се разделиха. Имаше и едно момче Борис Накев, който тръгна в друга посока и от доста време е много далеч от национализма - намерил си е друго поприще. БНС практически след 2010г., когато самия Расате беше изключен от уж неговите хора в организацията, просто не е същата организация. В онези години БНС имаше структури почти във всеки областен град в България, но всичко това е минало. На някои места като Ямбол се оказа, че е поверил структурата на откровени бандити като Камен Желев (има обширна статия за него във форума, която направих миналото лято). Както подчертах вече политическото пространство особено в нашия сектор е силно фрагментирано в сравнение да кажем с 2005 или 2009г.! Само виж колко партии успяха да се регистрират, които претендират да са националистически и как всеки се бие в гърдите като Бай Ганьо, че той е автентичен, а другите са фалшиви и маскари - пълна (траги)комедия... В резултат на това има голяма вероятност няколко партии от нашия сектор да получат по 1-2-3%, и големите партии, които влязат в парламента да преразпределят този остатък и да получат по 10-15 депутати бонус от гласове, които не са техни, а наши гласове. Накратко казано - ГЕРБ, БСП, ДПС и плешивия мафиот ще намажат яко филията от нашите караници и взаимно оплюване.

Шишман

Dislike Dislike x 1 View List

Panzerfaust

Добавих партията на Божков - "Българско лято" в анкетата. Можеш да гласуваш и там.

Шишман

  3ащо ли не ме учудва че БНС пак пада на долу. Та те са като, комунистическа партия , организция. Тая Петя Георгиева - Ресиловска е гадже-жена на Александър Ресиловски -Аменхотеб или нещо подобно от старият форум, който е фанатизиран комунист, Петя и тя.Но вие гласувайте смело за тях. Ха-ха-ха !
п.п.
освен това е и ненормална !FELDMARSCHALL

Тоя Сашко Ресиловски не беше ли на едни местни избори кандидат от БСП ?  :huh:
Миналата година имаше големи здравословни проблеми и едва е прескочил трапа доколкото разбрах. Да е жив и здрав, ама с тези безпринципни ходове да се явиш кандидат от най-антибългарската партия... това показва че си просто един опортюнист, а не националист със свои принципи. И 1 милион лева да ти предлагат, нямаш право да се продаваш по такъв начин, ако имаш принципи каквито би трябвало да има всеки националист. :laugh:

Hatshepsut

10 March 2021, 07:18:18 #37 Last Edit: 10 March 2021, 13:44:39 by Hatshepsut
Quote from: FELDMARSCHALL on 10 March 2021, 06:52:16Тоя Сашко Ресиловски не беше ли на едни местни избори кандидат от БСП ?  :huh:
Миналата година имаше големи здравословни проблеми и едва е прескочил трапа доколкото разбрах. Да е жив и здрав, ама с тези безпринципни ходове да се явиш кандидат от най-антибългарската партия... това показва че си просто един опортюнист, а не националист със свои принципи. И 1 милион лева да ти предлагат, нямаш право да се продаваш по такъв начин, ако имаш принципи каквито би трябвало да има всеки националист. :laugh:

Не, Александър Ресиловски не беше кандидат на БСП, а от някаква друга социалистическа партия със странно име, ако не се лъжа беше "Социалистическа партия - Български път":

Социалистическа партия - Български път

Това беше през 2015г., а на отминалите местни избори той беше кандидат от листата на партията на Копейкин - Възраждане  :huh:

Шишман

Въпроса е какво прави половинката му също комунистка в БНС ?
Нали БНС бяха националисти ? Май между тяхният национализъм и комунизма няма разлики. Който иска да гласува за тях и за когото си иска. Системата поглъща всички и ги прави еднакви. А БНС даже не са влезнали в политиката и вече са подменили идеите си !

Panzerfaust

По принцип не е задължително двама души в едно семейство да имат еднакви политически и идеологически разбирания, аз съм срещал и примери за обратното.

В думите ти обаче също има логика, най-малкото защото участието на съпруга й в комунистическо/социалистически формации е компрометиращо за цялото им семейство, както и да го погледнем.

Сега разгледах тия Социалистическа партия - Български път, някакви гнусни стари комунисти са, от най-тъпите чугуни, с най-тъпите комунистически физиономии, естествено и русофили. Ето има сайта: http://спбългарскипът.бг/

 

Шишман

10 March 2021, 17:24:29 #40 Last Edit: 10 March 2021, 17:28:04 by Шишман
Quote from: Panzerfaust on 10 March 2021, 13:13:31По принцип не е задължително двама души в едно семейство да имат еднакви политически и идеологически разбирания, аз съм срещал и примери за обратното.
Е тия имат еднакви виждания. БНС пак се изложиха. Още на времето, като ги посещавах  видях за какво става дума и така. То целият ни национализъм е пълен с комунисти, отделно е учудващо : колко бързо хора наричащи се нацисти стават комунисти и изповядват комунизъм.

Panzerfaust

Quote from: Шишман on 10 March 2021, 17:24:29То целият ни национализъм е пълен с комунисти, отделно е учудващо : колко бързо хора наричащи се нацисти стават комунисти и изповядват комунизъм.
За съжаление, тук си прав.
Моите наблюдения са, че децата от комунистическите семейства се насочиха основно към две идеологии: неолиберализма и национализма. За българския национализъм вредите от това са големи. По-добре малко, но качествени хора, отколкото зле прикрита комунистическа сбирщина.

Шишман

Quote from: Panzerfaust on 10 March 2021, 17:51:51По-добре малко, но качествени хора, отколкото зле прикрита комунистическа сбирщина.
Бих добавил и либерални и модерни тъпотии.
То и за другото съм прав, ама това е друга тема.

FELDMARSCHALL

Абе и двамата май не са в ред... :laugh:
Сашко го държа в приятели откакто имам фейсбук просто за да му следя проявите, пък и той е стигнал максималната бройка, за която има ограничение 5хил. :judge:
Да, вярно че беше тая н-та социалистическа партия, а не БСП. Помня че в стария форум един потребител го изтипоса с плаката му през 2015г. и настана голяма олелия и заваляха подигравки и плюнки по негов адрес, напълно заслужени разбира се. :laugh:
Иначе аз съм под номер 5 в бюлетината за русенска област, т.е. 105 при преференциалното гласуване, а коалицията е с номер 24 ! :dance:

Авитохол_165

Quote from: FELDMARSCHALL on 10 March 2021, 20:03:36и заваляха подигравки и плюнки по негов адрес, напълно заслужени разбира се. :laugh:
В коалиция сте с питенкантропа Марешки, откровен рубладжия, който на евроизборите беше с партията на Касим Дал. Имате си и две социалдемократически партийки вътре. Как мислиш, по собствените ти критерии, заслужени ли биха били едни плюнки и подигравки към теб?
Funny Funny x 1 View List