• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

28 September 2021, 02:01:49

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
13949 Posts

Шишман
5793 Posts

Panzerfaust
993 Posts

Лина
780 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 23,763
  • Total Topics: 1,365
  • Online Today: 109
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 31
Total: 31

avatar_Шишман

За САЩ и запада, такива каквито са

Started by Шишман, 13 September 2019, 10:00:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 20 March 2021, 21:10:33То щото в Русия няма подобни. :huh:
Направи подобна тема и за тях - Русия и хората там, такива каквито са. :laugh:
Няма как да направя подобна тема за Русия понеже няма толкова информация и няма от къде да набавя материали за публикуване. Иначе - ДА и в Русия е пълно с ненормалници по западен образец. Там нещата са се скапали от времето на Перър 1-ви.По определени исторически причини обаче още не са полудяли, като тия на запад. Но много хора в Русия отиват на там, нещо което русофилите не могат да проумеят.

FELDMARSCHALL

Не по западен, а по техен си собствен образец. Както и у нас има израз - байганьовско поведение, който е специфичен конкретно за нашата страна.

Шишман

24 March 2021, 14:19:51 #152 Last Edit: 14 April 2021, 11:32:45 by Hatshepsut Reason: Премахване на невалиден линк.
Димитър Димитров

Пак не разбирам, приятели! Та нали първите сведения за масовия убиец в Колорадо бяха, че е "бял", "бял супермасист", "крайно вероятно симпатизант на Тръмп"? Как така сега Forbes излиза с информация, че се казва Ahmad al Issa (нищо, че го изписват Alissa, да звучи по-европейско) , а потребителите в Twitter показват негови, хм... доста странни туитове на тема ислям. Какво стана с белия супермасист - нацист - тръмпист? Щом не е престъпление от омраза, извършено от бял супермасист, значи е амок на опресиран мюсюлманин, принуден да избие десет души от супермасистите, нали?

https://twitter.com/MrAndyNgo/status/1374388189633208323...

Шишман

ТЕМА ЗА РАЗМИСЛИ:
С любезното съгласие на Chap Chaprazo
 
ПРОСТО И ЯСНО КАЗАНО.
Андрей Раевски е роден през 1963 г в Цюрих. Баща му е холандец, майка му – рускиня. Самият той известно време е служил като аналитик във въоръжените сили на Швейцария, след това е работил в изследователски структури на ООН. Специализира се в изучаване на постсъветските държави. Живее във Флорида.
Съвсем наскоро той публикува доста забележителна статия със заглавие "Какво се случи със Запада, в който съм се родил?" В тази доста емоционална статия той пише:
"Аз съм изплашен, удивен и смутен. Родил съм се в Швейцария, обиколих по-голямата част от Европа, а в САЩ живея повече от 20 г. Но дори и в най-лошите си кошмари не бих си въобразил, че Западът ще падне толкова долу, както сега. Имам предвид днешната западна лъжа, корупция, колониални войни, НАТО-ски лъжи, блюдолизството на източноевропейците ит.н.
Западът и преди не е бил рицар в сияйни доспехи. Но такова нещо... Сега съм много, много изплашен.
Какво виждам днес на ЗАПАД? Тъпо, покорно стадо, което го водят към пропастта психопати /психопати в клиничния смисъл на думата/. Но това дори не е най-лошото. Най-лошото е крещящото мълчание на мнозинството, когато всички извръщат поглед и се правят, че всичко което става – "не е моя работа". Или, което е още по-лошо, сериозно вярват, че това са глупости. Какво, ... е станало с вас? Всички сте се превърнали в зомби?
Събудете се! Западът върви по пътя на Хитлер! Нека ви задам прост въпрос: вие наистина ли искате да влезете във война с ядрена Русия, сплотена днес както никога около Путин и единна, както никога? Ние се готвим да започнем война. Възможно – термоядрена, при която жертвите ще са стотици милиони!
Заради какво? Заради това, че Западът днес се управлява от уродлива банда невежи, високомерни психопати? Уви, това е така! Нашата демокрация не работи. Върховенството на закона се разпростира само върху слабите и бедните, за богатите законът не важи. "Западните ценности" сега, в най-добрия случай, са тъжна шега.
И ето ви истината: капитализмът се нуждае от война и световна хегемония, за да оцелее. Глобалната англоезична империя ще рухне всеки един момент. Единственият въпрос е – какво ще струва това на всички нас?
Западът вече няма грамотни експерти. Елитът на НАТО няма дори представа, какво ще стане, ако руснаците сериозно започнат война. Аз цял живот съм изучавал руската военна история и мога да ви обещая: не се съмнявайте нито за секунда – Русия няма да отстъпи. И ако вие вкарате руснаците в ъгъла, те просто ще унищожат цялата ви цивилизация!
Не, руснаците не искат война и ще направят всичко, за да я избегнат. Но ако не им оставите избор, чакайте отговор и отговорът ще бъде абсолютно разрушителен. Те не се страхуват от насилието. Путин ясно го каза и него – поне по този въпрос – го подкрепят повече от 95 % от хората. Вслушайте се в думите му внимателно: "Защо ни е свят, в който няма да я има Русия"?
Гавин Уйлямсън, мамино синче, неизвестно защо отговарящо за "отбраната" във Великобритания, каза, че Русия трябва "да се разкара и да млъкне". Нека ви съобщя: Британия ще бъде превърната в купчина радиоактивна пепел, дълго преди първият руснак "да се разкара и да млъкне". И това е просто факт!
Аз недоумявам – вижте я тази шепа високомерни и помпозни британски магарета, които смятат, че все още са Империя. Борис Джонсън, Тереза Мей и Гавин Уйлямсън... Ама вие наистина ли сте готови да умрете, защитавайки интересите на тези дегенерати?
Какво е станало с вас, хора?! Какво е станало със Запада, където съм се родил през 1963 г. Боже мой, нима това наистина е краят? Нима аз съм единственият, който вижда как всичко може да приключи?"
Е, какво може да се каже за това? Иска ни се да вярваме, че не е единственият. Но... Господи, вразуми ги и помилуй!
Амин.
Funny Funny x 2 View List

Шишман

Стига бе не е възможно, на запад не лъжат, не мамят и всички са светци или ангели, даже емигрантите . Така ни казват нашите велики медии и евро-атлантици !
_______________________

Irini Zikidis

През 1995 година принцеса Даяна дава знаменитото си интервю пред BBC, което е окачествено като "историческо" и "сензационно", и води до огромни сътресения в британското кралско семейство. Веднага след излъчването на това интервю, кралицата изисква от Даяна и Чарлз да се разведат.
Двадесет и шест години по-късно, във Великобритания избухва мощен скандал, съпоставим с онзи от 1995. Оказва се, че журналистът на BBC, взел интервюто от Даяна, е използвал измама и фалшиви документи, за да убеди принцесата да му даде интервю. Също така се оказва, че ръководството на BBC е знаело за тази измама и с години е криело истината.
Журналистът Башир си позволява две чудовищни лъжи:
- показва фалшиви документи, според които кралското семейство следи денонощно Даяна, без нейно знание и разрешение, с което я довежда до панически ужас, че всички около нея са шпиони;
- показва фалшив документ от частна клиника и я убеждава, че детегледачката на кралското семейство е направила аборт от Чарлз.
В резултат, Даяна решава, че кралското семейство планира убийството й, и дава разтърсващото интервю, с което му нанася огромни щети.
В момента семейството на Даяна - Уилям, Хари и брат й, директно говорят за вината на BBC за моралното унищожение на майка им. Бившите и настоящи шефове на медията се разкайват публично, че са позволили измамата и не са спрели журналиста, но злото вече е сторено.
Фактът, че ръководството на BBC в било наясно с измамата, е съкрушителен. И безкрайно позорен.
Британците са потресени. За мен изненадата не е особено голяма - знам какво е нивото на медиите и капките от години. Знам какво значи мръсни поръчки и кални опорни точки. Та нали преди броени месеци, Клаас Релотиус - многократно награждаваният немски журналист от Шпигел - се оказа долнопробен измамник, пуснал 55 фейк истории за Сирия и отклонявал към личната си банкова сметка пари, уж за "деца - жертви на Асад".
Просто ми е мъчно, че са посегнали и на Даяна.
https://www.bbc.com/news/entertainment-arts-57481098
https://time.com/.../princess-diana-bbc-interview-william.../
https://www.bbc.com/news/uk-57195046
https://www.bbc.com/news/uk-54793572

Шишман

ЗАПАДА ОТДАВНА НЕ Е ТОВА , КОЕТО СИ МИСЛЯТ ЧЕ Е НЯКОИ ХОРА В БЪЛГАРИЯ

Някои хора все още обитават неадекватната вече не съществуваща реалност на студената война, и не могат да повярват, че Западът, от консервативен, национален и десен, днес вече е либерален, глобален и ляв и то много ляв. Тези хора  казват ,,не е верно, Западът да е ляв?! Че нали отрича комунизма?!"

Е, тук е голямата изненада. Да, Западът отрича комунизма. Източния комунизъм. Комунизмa на СССР. Дори го нарича "vulgar Marxism", и ни обвинява, че сме извратили идеите на Маркс, Троцки, Ленин и Маркузе.
Ето само няколко цитата от линковете към няколко задължителни статии от реномирани американски и британски медии, които прилагам по-долу:
,,През 1990 година, според изследване на  the Higher Education Research Institute (HERI) at UCLA, 42% от професорите в САЩ се идентифицират като ,,либерали" или ,,крайно леви". През 2014 година, те вече са 60%."
,,Още през 1989 година, Jonatahn M. Wiener, професор в Калифорнийския университет казва: ,,Марксизъм и феминизъм, Марксизъм и деконструкция, Марксизъм и раса – ето това са вълнуващите днес дебати."

,,На сайта RateMyProfessors.com, където студентите оценяват професорите си, има стотици мнения като следните: ,,Трябва да се преструваш на марксист, ако искаш високи оценки" и "Ще вземеш изпитите със сигурност, ако демонстрираш, че изповядваш марксизма."
Не по-малко любопитен е сайтът на ,,Студентите марксисти" във Великобритания. Марксистите от Университета в Кеймбридж заявяват, че ,,участват в стачки на профсъюзите, движението Black Life Matters и климатичните промени".
Също така ви черпя с едно скорошно видео от Великобритания - млади, вероятно образовани момичета и момчета, крещят "Чърчил е бил расист" и се опитват да бутнат статуята на най-великия британски държавник, пазена от няколко момчета от Милуол - вероятно необразовани футболни хулигани. И тези сцени едва миналото лято бяха хиляди във Великобритания.

Hatshepsut

Канада: разтърсващата история на децата от коренното население


Над 150 000 деца от коренното население в Канада са преминали през интернатите за превъзпитание, където са били подлагани на нечовешки мъчения. Целта на системата: да бъде убит индианецът в тях

Дъстин Рос Фидлър от дете знае тези истории - чувал ги е от дядо си и баба си, от родителите си, от роднини и съседи: историите за откраднатите деца, които никога не се завръщат вкъщи. ,,Хората от коренното население винаги са го знаели. За разлика от повечето канадци, които го научиха чак когато бяха направени зловещите разкрития", казва Фидлър, който е в ръководството на коренната общност Уотърхен Лейк в централната канадска провинция Саскачеван.

През май на територията на бивш интернат в град Камлупс в провинция Британска Колумбия бяха открити тленните останки на 215 момчета и момичета. Само няколко седмици по-късно нова зловеща находка в Саскачеван: 751 останки от детски тела, отново на територията на интернат. Съвсем наскоро бяха открити още 182 анонимни гроба в южната част на Британска Колумбия.

Нечовешко

В Канада е имало такива интернати в продължение на 150 години. Преди да бъдат затворени през 1996 година, през тях са преминали над 150 000 деца от коренното население. Те са били отнемани от семействата им, след което са били настанявани в пренаселените интернати, управлявани от църквата. Там децата са били подлагани на нечовешки мъчения, като целта на системата е била да бъде убит "индианецът" в детето."Изобщо даже не може да се говори за училища", казва проф. Синди Блексток, която се бори за правата на децата и семействата от коренното население. "Това са били затвори, чиято цел е била да асимилират децата."

Специална комисия, създадена през 2008 година, стига до извода, че в тези интернати за превъзпитание е бил провеждан истински "културен геноцид". Много от децата изобщо не се завръщат по домовете си - умират от заболявания или при неизяснени обстоятелства, немалко от тях посягат на живота си. Семействата им не научават подробности за техните съдби. А някои и нищо не научват - децата им просто изчезват. Разследващата комисия установява 4120 случая на изчезнали деца от 150 интерната, но както заяви наскоро председателят на комисията Мъри Синклер, случаите са вероятно "много повече от 10 000".

Синклер разказва за оцелели, които свидетелстват за изчезнали деца. Деца, заровени в масови гробове. Момичета, забременели след изнасилване, чиито бебета били отнемани и умъртвявани.

Канадското правителство отхвърли призива на комисията за по-подробен анализ на случилото си. С разследванията се ангажират предимно хора от коренното население, на които правителството обеща финансова помощ.

"Не можем да върнем починалите, но можем да разкрием истината за тези несправедливости и никога да не забравяме за тях", заяви министър-председателят Джъстин Трюдо, обещавайки подкрепа за хората от коренното население.

През 2008 правителството вече поиска веднъж извинение за случилото се в системата от интернати. Но Синди Блексток и други представители на коренното население настояват думите да бъдат последвани от дела. "Искаме справедливост. Цветята и молитвите не са достатъчни."

А Католическата църква?

60 процента от въпросните училища са били управлявани от Католическата църква. Папа Франциск все още не е поднесъл извинение, а Католическата църква и до днес не е осигурила достъп до всички документи, свързани с интернатите. През декември е планирана среща на Папата с оцелели и представители на коренното население.

Според Синди Блексток тази глава от историята и до днес не е затворена. Защото расизъм се проявява и в системите, заместили интернатите. От преброяването през 2016 година става ясно, че децата от коренното население представляват едва 7,7 процента от всички деца под 15-годишна възраст в Канада, но същевременно от тази група са 52,2 процента от децата, настанени в приемни семейства. От коренното население са и над 30 процента от затворниците в Канада, макар неговите представители да представляват едва 5 процента от населението.

https://www.dw.com/

Шишман

Тия на запад са ненормални уроди, а ние очакваме да дойдат и да ни оправят. Ще ни оправят накрая и нас в лагери и специални места за превъзпитание.

Шишман

Западната култура е толкова далече от всичко българско, колкото небето от земята.
На практика нямаме нищо общо. Лоялността , честта достойнството, верността за хората от запада са недостатъци, за нас българите все още са - добри неща. Това противоречие кара много хора от запада да не могат да ни разберат.

Шишман

25 July 2021, 14:11:37 #159 Last Edit: 25 July 2021, 14:50:33 by Hatshepsut Reason: Добавено името на клипа
Относно т.н. велика френска революция !


Масонската революция

Шишман

30 July 2021, 12:40:36 #160 Last Edit: 30 July 2021, 12:43:07 by Шишман
В Бар Кошмар тая седмица бяха дошли трима американци. Наблюдавах ги внимателно ! Да ви кажа големи тъпанари: нагли, с високо самочувствие, тъпи, страхливи и много-много глупави. Първо щяха да ги набият понеже взеха да се мислят за велики и да досаждат на клиентите, после единият си сложи нагло краката на масата. Светнах му с фенерчето и му викам на български - мани си краката, преди да ти ги строша педал ненормален - уж не знае нашият език, ама веднага ме разбра и си ги махна. Впечатли ме наглата им тъпотия : били от Маями Флорида - е и ? На кой му дреме от къде сте бе ? А как  само си преправяха ненормално гласовете докато говорят не е истина, все едно са психично болни. За мене си знам едно - не желая да имам нищо общо с тая култура и представителите и, не желая и да ходя в Америка. То преди 5-6г. имахме тука изгодно предложение да отидем в Америка, ама отказахме, да не съм луд да ходя при тия ненормалници ?

Шишман

Явор Дачков

Жесток текст, който мой добър приятел ми препоръча. Горещо препоръчвам и аз! Бен Шапиро: "Повече от шест от всеки десет американци казват, че се страхуват да казват какво мислят, в това число мнозинството от запитаните либерали, 64% от умерените и 77% от консервативните. Единствено самоописващите се като ,,крайни либерали" се чувстват уверени да говорят за убежденията си днес. Да бъдеш крайно ляв авторитарианец означава да споделяш убеденост в анти-конвенционализма, страст към повсеместната цензура, тръпка от революционната агресия. Утрешният ден принадлежи на тях. За останалите от нас, обществото управлявано от крайнолеви авторитарианци е извънредно натоварващо. Това е усещането, че си заобиколен от институционална омраза. Ако си консервативен в Америка, или просто не си ляв, омразата може да се реже с нож.Мразят те в академичните среди. Мразят те в медиите. Мразят те на спортните игрища, във филмите, във Фейсбук и в Туитър. Мрази те шефът ти. Колегите ти те мразят, или поне им е казано, че трябва да те мразят. Мразят те, защото мислиш по неправилен начин."

Шишман

След 20 г. в Авганистан, Байдан казва че Америка е победила.
Явно е напълно изтрещял.
Нещо такова се получава. Сега тия с камилите вече ще са с модерно, американско оръжие.