• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

21 October 2021, 10:43:17

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
14265 Posts

Шишман
5793 Posts

Panzerfaust
1023 Posts

Лина
793 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 24,149
  • Total Topics: 1,371
  • Online Today: 110
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 95
Total: 95

avatar_Шишман

Световната конспирация - материали по въпроса

Started by Шишман, 19 November 2020, 21:57:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман


Шишман


Шишман


Шишман

Точно така е !Шишман

КОЛКО Е ПРЕНАСЕЛЕНА ЗЕМЯТА
Bo Sotirov
Направих експеримент с един пример от Здравко Живков. Попитах около 30 души (вкл. и антилиберали) дали Земята е пренаселена, според тях. Всички те твърдо заявиха, че планетата ни е пренаселена и растежът на населението трябва да се ограничи.
Представете си квадрат, с дължина на страната 88 километра. Сега си представете, че всички хора на Земята са се събрали и са застанали на един метър един от друг. Всички те биха се поместили в този квадрат.
88 километра = 88 000 метра
88 000 х 88 000 = 7 744 000 000 души (населението на Земята в момента).
За улеснение, вижте как изглежда този квадрат върху глобуса - онова едва забележимо жълто квадратче.
Спомняйте си тази картинка, когато ви кажат, че планетата ни е пренаселена. Особено, когато го казва някой милиардер филантроп или шведско недоучило и ненормално детенце.Шишман

Атанас Манушкин

Знаете ли, че?
От тези 7 млрд. население, само 2 % от него били тези, които в близкото бъдеще ще хранят останалите 98%. Ние от Кабала знаем това, но не мислете, че тези 98% са съвсем излишни. Представете си сега едно красиво току що изсрано кравешко лайно, което е нашият егоизъм. Ако го дадем на 100 човека по равно, няма и да го усетят, но ако само двама го изядат, е гадно. Така и с нашият егоизъм - по-добре разпределен между 7 млрд. население, отколкото между 1.4 млн. Тия 98%, които на практика сме излишни, трябва да се занимаваме с учение и да се съединяваме един друг, да се обичаме, да чистим егоизма.
Тия и други мои проповеди следете на страницата на СЗО.

Шишман

От Атанас Манушкин , леко преправено от мене !

Понеже във всички филми доброто побеждава, а в новините по телевизиите не, аз отново искам да Ви вкарам в ужасите на конспирацията. Естествено тя /теорията/ се оформи постепенно, с много четене и анализи. Ние сме си такива  - за всичко имаме някаква теория и отговор.
1. Коронавирус има.
2. Изкуствено направен, или донаправен.
3. Изпуснат е случайно. Така си мисля, заради хаоса, който създаде и противоречивите действия на отделните държави.
4. Има, или няма противоотрова - това е въпросът. Според мен няма все още.
5. Стаден, колективен имунитет не може да се създаде, или е твърде рискован, а и няма да им е удобен.
6. Ваксините уж действат, ама все нещо не действат. Имат чисто финансов смисъл. Затова и измислиха щамовете.
7. Вируса не е китайски, а пренесен в Ухан, вероятно от лудият Бил Гейтс. Но там съвсем бързо се справиха - убиха вируса и... при носителите му.
8. В този вирус елитите видя своя шанс за тормоз над народите и малкото останала независима,  средна класа по света, захапаха го като питбул и няма да го изпуснат с години, докато не си решат дълго отлаганите проблеми.
9. В чисто здравен аспект може да се реши целият този проблем само ако хората започнат да бъдат лекувани вкъчи още в началото на болестта и не бъдат оставяни както до сега на произвола на пандемията. Да и лекарите и вирусолозите дето лъгаха и мамеха, трябва да бъдат съдени !
Хареса ли Ви? Имам и други теории.

Шишман

Може да е леко луд, но говори правилно и добре !
Шишман

Тия дни в фейсбук се появиха публикации че пожарите в Европа са умишлени. Да ви кажа не ми се вярваше, ама до снощи. По новините тука официално признаха че пожарите в Италия са умишлени : палени по различни причини, включително и в полза на теориите за глобалното затопляне. Сега Салвини иска да удвои наказателната отговорност за умишлени пожари. До тоя момент тука: петима пожарникари са загинали в борбата с огъня.
Та някои от теориите на почитателите на световната конспирация са доста правдоподобни, макар и да звучат невероятни в началото.