• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

25 October 2021, 17:03:52

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
14334 Posts

Шишман
5793 Posts

Panzerfaust
1033 Posts

Лина
794 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 24,241
  • Total Topics: 1,374
  • Online Today: 170
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 2
Guests: 77
Total: 79

avatar_Шишман

Световната конспирация - материали по въпроса

Started by Шишман, 19 November 2020, 21:57:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман


FELDMARSCHALL

Баш тоя г-н 80% дебила ивчУ ристюф ли ще даваш за пример ? :lol:
Той е от тия дето твърдеше като мангъров, че няма вирус, а после когато обстановката се усложни двамата минаха на мантрата - е, има вирус малко по-тежък от обикновеното грипче. :laugh:
Сега откак мангъров го назначиха началник в инфекциозна клиника, започна да носи маска постоянно и обърна плочата на 180 градуса, чак пасков-плясков и оня станислав цанов дето го канеха за коментатори се отвратиха от него как се е подложил на властта. :judge:
Та така и с другаря иву ристюф, ако му предложат някакво хубаво постче, ще ги говори съвсем други неща. И без това е бил финансиран от Сорос 2004-2005г., за което Антон Тодоров извади документи, а другаря ристюф потвърди, ама се опита да извърти нещата в негова полза. :laugh:  :whistle:
Funny Funny x 1 View List

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 09 December 2020, 04:10:46Баш тоя г-н 80% дебила ивчУ ристюф ли ще даваш за пример ? :lol:
Той е от тия дето твърдеше като мангъров, че няма вирус, а после когато обстановката се усложни двамата минаха на мантрата - е, има вирус малко по-тежък от обикновеното грипче. :laugh:
Сега откак мангъров го назначиха началник в инфекциозна клиника, започна да носи маска постоянно и обърна плочата на 180 градуса, чак пасков-плясков и оня станислав цанов дето го канеха за коментатори се отвратиха от него как се е подложил на властта. :judge:
Та така и с другаря иву ристюф, ако му предложат някакво хубаво постче, ще ги говори съвсем други неща. И без това е бил финансиран от Сорос 2004-2005г., за което Антон Тодоров извади документи, а другаря ристюф потвърди, ама се опита да извърти нещата в негова полза. :laugh:  :whistle:
Тука говори добре. А вируса го е изкарал.

Шишман

Димитър Димитров

ПРОДАВАМ
анти -5G каски, много добри, на добра цена.

FELDMARSCHALL

Quote from: Шишман on 09 December 2020, 09:38:31Димитър Димитров

ПРОДАВАМ
анти -5G каски, много добри, на добра цена.
Дай линк към профила ти във фейсбук, че го затрих някъде.

Шишман


Шишман

10 December 2020, 18:14:44 #16 Last Edit: 10 December 2020, 19:37:55 by Hatshepsut Reason: Корекция на линка
  ИНТЕРЕСНО 3А ЧЕТЕНЕ

______________
Явор Дачков

Публикувахме този превод през май, но го пускаме пак, защото си струва да се прочете отново. Сергей Переслегин: "Преди войната беше социална катастрофа. Днес социалната катастрофа стана война. Преди се стремяха да представят гражданската война като световна. Сега световната война ще бъде институционализирана като гражданска. А къде е гражданската война? Тя ще започне малко по-късно, когато нивото на разорение, постигнало страните, ще бъде окончателно осъзнато. И не толкова от народните маси, колкото от дребната буржоазия, която попадна под ножа във война без война. Задачата на тези елити, които ще спечелят от катастрофата, ще бъде да удържат войната в рамките на ,,хладна". Тоест, да я водят в юридическото пространство, в семантиката, във виртуалната и допълнената реалности. Но самата тази война под формата на народни бунтове и антитерористични операции ще бъде просто прикритие за борбата в съвършено различни пространства. Да ги изброим. Преди всичко това е юридическото пространство. Опитът с коронавируса показа, че всички конституционни гаранции на гражданите, а следователно и всички членове на зконите, опиращи се на тези гаранции, не струват и хартията, на която са напечатани. Това се отнася и за международното право, и за националните закони. От една страна това означава, че елитите се канят да управляват, опрайки се на грубата сила, тоест нас ни заплашва информационен фашизъм, медицински фашизъм, или даже обикновен фашизъм. От друга страна, силата като единствен инструмент на властта е недълговечна. Рано или късно ,,законът на джунглата" ще се смени с една или друга форма на легитимност. "Новият закон" ще определи победителите и загубилите в глобалната гражданска война.
-----
Студената война разглоби СССР, социалистическото общество, световния ,,ляв проект". Неин резултат беше и 5-ят технологичен ред: глобализация, икономика на потреблението, икономика на услугите. И неоспоримото военно-политическо, икономическо и културно лидерство на Съединените Американски Щати.
По този начин Третата световна война реши задачата за смяната на технологичния ред и преразпредлението на активите между старите и новите центрове на силата. Конфликтът на свръхдържавите носеше глобален характер, но въпреки това, от общоприета гледна точка, война като такава не се състоя. Имаше бавно противостоене, задушаваща блокада, информационно въздействие и на заден план на всесмирната театрална сцена – локални стълкновения в далечната периферия на света във вид на обичайни войни, със стрелба, с бомбардиране, разрушени градове и трупове на хора.
Войната стана друга.
Битката за трансиндустриалния ред: глобална гражданска"

 Още - https://glasove.com/categories/na-fokus/news/imame-globalna-studena-grazhdanska-voyna

Шишман


Шишман

Приятели,  не се плашете от ваксината! И аз до едно време бях твърдо против да ме чипират! По принцип нямам много тайни от Бил Гейтс ама си викам: ако утре хвана някоя болест , 'що трябва да го знае и да ходи да ме одумва пред Сорос и Ротшилд...после ше ме "разнесат" из целият фейссбук . Обаче една вечер ми пише Марк Зукърбърг на месинджъра: пич искаш ли да ми предоставиш личните си данни, та да изтегля кредит на твое име и да си купа къща в Неделково, понеже няма , къде да си претакам зелето, а в замяна ше ти дам да си направиш тест в фейса "какъв сос за пица си бил в миналия ти живот". Викам: ухаааау.  И така докъто си правех теста се замислих, че ако стрина Стояна догодина вземе да коли прасето и хипотетично реши да го заколи на остров Фиджи и още по-хипотетично реши да ме покани..от Уйз Еър нема ме пуснат на самолета. 🤔 Или пък задето немам ваксина да ме накажат да не мога да имам деца, или още по-лошо да мога да имам деца, ама да станат фенове на Андреа , Азис и други такива. И като скочих като ужилен..викам на жената: ставай да ходим да се чипираме, докато има чипове, че после си е*а мамата.
Отидохме..лекаря ни вика: искаш ли двоен чип, с който да станеш рептил и да живееш 200 го̀дини? И кат се сетих, че след 200 години мое сме останали само аз и Лили Иванова му викам: Ба! Ти луд ли си бе? Обикновен чип си искам!
Туриха ни чипа, накараха ни да подпишем декларация, че ако след две седмици земем да четем книгата на Криско и да искаме да гласуваме за Слави Трифонов те не носят никаква отговорност. Прелетяха над нас с няколко самолета да ни напръскат с Чемтрейлс, додоха два илюмината да ни просвещават и ни пуснаха да си ходим.
Да ви кажа за сега сме много доволни.  Фащаме Радио Веселина чак до  Испания, имаме HBO без пари и интернета върви сто пъти по-бърз.  Гълъб не мое да ме насере, щото само докато си помисли да хвръкне над мене и се е изпържил от 5 джи-то.
Само едно е лошото, че са Бил Гейтс ми дава акъл по цел ден по телепатията...бъди положителен, позитивен, смей се гледдай Гала и т.н. Абе тоя що си не гледа уиндоулса, а само се занимава с мене. Ебати досадния ху-ха-вел.
Сичко останало е супер!
Вече мое ме каните на прасе в всяка точка на планетата!
И помнете, че светът е оцелял не защото се е смял и тъпял а защото се е на$рал опа  извинете - ваксинира̀л!

Шишман

22 December 2020, 10:55:25 #19 Last Edit: 22 December 2020, 12:16:22 by Hatshepsut Reason: Корекция на линка
През последните месеци на отиващата си година все по-често се появяват предположения, че състоянието на обществото наричано Lockdown (затваряне на предприятия и изолация на хората в държавите), няма да свърши никога. Световната здравна организация и властите в някои държави предложиха на хората ,,с цел собствената им безопасност" да ,,живеят временно затворени в изолирани камери". Този временен затвор обаче може да се окаже накрая постоянен.

 

Подозренията в тази посока засили един господин на име Клаус Шваб, основател и несменяем ръководител на Световния икономически форум, провеждан ежегодно (обикновено през януари) в швейцарския град Давос. През януари следващата година обаче срещата няма да се проведе в Давос, а в Сингапур от 13 до 16 май 2021 г. През следващата година Клаус Шваб ще приема поздравления по случай 50-годишнината на Световния икономически форум (наричан първоначално Европейски форум за мениджмънт). Шваб е икономист, професор в Женевския университет. По съвместителство, той е почетен професор в много университети, член на попечителски съвети и на съвети на директорите в редица компании. Нееднократно е участвал в заседанията на Билдербергския клуб, като член на ръководещия клуба комитет.

 

На майската онлайн конференция на Световния икономически форум (2020 г.) Клаус Шваб, заедно с принц Чарлз, въведе в обръщение термина The Great Reset (великото зануляване). Смисълът на това вмъкване е, че капитализмът преживява световна криза и трябва да бъде променен. Дори принц Чарлз говореше за ,,отговорен капитализъм". Пандемията на коронавируса с неговия Lockdown дава уникален шанс за такова презареждане, но понеже това не може да стане бързо, то Lockdown-a трябва да бъде продължен. В началото на юни 2020 г. на сайта на Световния икономически форум се появи материал с името The Great Reset. Темата беше подхваната хорово. Участници в този хор бяха Джо Байдън, Борис Джонсън и Джъстин Трюдо. След разпространяването на речта на Трюдо, през ноември канадският депутат консерватор Пиер Пуалевр изпрати петиция с молба ,,да спрат великото зануляване". Петицията събра 80 000 подписа за по-малко от 72 часа.

 

В САЩ, Великобритания и континентална Европа се появиха опоненти на ,,великото зануляване". В дискусиите на страната на Шваб застанаха принц Чарлз, Джо Байдън, Борис Джонсън, Джъстин Трюдо, а заедно с тях и гигантите от Силициевата долина, Amazon, Apple, Google, Facebook и Microsoft, многократно усилващи звученето на този хор. През ноември "Ню Йорк Таймс" разпалено обяви опонентите на The Great Reset за привърженици на ,,теорията на заговора", но сбърка. Заговорници по-скоро се оказаха привържениците на The Great Reset въпреки, че действаха открито. Нека да си спомним работата на Хърбърт Уелс ,,Явният заговор (The Open Conspiracy). ,,Великото зануляване" е именно такъв ,,Явен заговор". Клаус Шваб е на 83 г., но активността му не намалява. През юли 2020 г. излезе от печат книгата Covid-19: The Great Reset, написана в съавторство с Тиери Малре, когото представят като футурулог с ляв уклон. До края на 2020 г. книгата трябва да бъде издадена на немски, френски, испански, японски, китайски и корейски езици. Основните идеи на книгата за ,,Великото зануляване" вече се разпространяват в света:

 

На първо място, пандемията Covid-19 е ,,уникален прозорец от възможности".

 

Именно през този прозорец  човечеството трябва да влезе в бъдещето. Никакво връщане към миналото! Шваб казва: ,,Мнозина питат кога ще се върнем към нормалния живот? Отговорът е кратък, никога. Нашата история ще се раздели на две части: до коронавируса и след това".

 

На второ място, ,,светлото бъдеще" е светът, в който ще бъдат премахнати различията между богати и бедни страни,

 

а с времето ще бъдат унищожени и държавните граници. Ще се роди нова, единна планетарна държава с единно правителство. Според Шваб: ,,Въпросът за световно правителство е в центъра на всички въпроси". По-нататък той пише: ,,С въвеждането на локдауна се засилва нашата привързаност към близките ни. Ние ценим повече тези, които обичаме - членовете на семейството си и приятелите. Но тук обратната страна се състои във факта, че това води до нарастване на патриотичните и национални чувства, заедно с мрачните религиозни възгледи и етнически предпочитания. И тази токсична смес пробужда в нас най-лошото...". Шваб дава да разберем, че ,,на мрачните религиозни възгледи и етнически предпочитания" ще бъде обявена война.

 

На трето място, икономиката на ,,прекрасния нов свят" трябва да се управлява централизирано от гигантски монополи.

 

Частната собственост ще започне да отмира, а нейното място ще заеме ,,икономиката на потреблението" и ,,икономиката на участието". При това понятия като ,,социализъм" и други подобни щателно се избягват. Налични пари няма да има, а повсеместно ще бъде въведена в обръщение цифрова валута.

 

На четвърто място, ще се осъществи преход към ,,зелена" енергетика, която ще измести въглеродната.

 

Ще бъдат въведени лимити за потреблението на вода, електричество и някои ,,екологично опасни" видове продукти, като например месо, или промишлени изделия, като автомобили. А най-радикалното средство за намаляване замърсяването на околната среда ще стане намаляването на демографския ръст на населението или даже съкращаване на неговия брой. Шваб е категоричен, че ,,колкото по-голям е демографският ръст... толкова по-голям е рискът от нови пандемии".

 

На пето място, ще завърши роботизацията във всички сфери на икономиката и обществения живот.

 

За рязкото съкращаване на работните места се говори многократно в книгата The Great Reset, където пише, че ,,до 2035 г. може да бъдат автоматизирани до 86% от работните места в ресторантите, 75% от работните места в търговията и 59% от работните места в отраслите за развлечения. До 75% от ресторантите могат да се разорят от локдауните и последвалите ги мерки за социално дистанциране. Нито един отрасъл от промишлеността, нито едно предприятие няма да остане незасегнато". Предвижда се да бъде въведен безусловен базов доход за хората, които ще бъдат заменени от роботи, но при условие, че официално е потвърдена ваксинацията им.

 

На шесто място, ще продължи цифровизацията във всички сфери на икономиката и обществото.

 

Ще бъде създадена ефективна система за контрол върху поведението и движението на хората, включително и с помощта на технологии за лицево разпознаване. Шваб пише: ,,За да се сложи край на пандемията, е необходимо да се създаде световна мрежа за цифров контрол".

 

На седмо място, новият модел за здравеопазване ще предвижда регулярно тестване, задължителна ваксинация,

 

издаване на медицински паспорти, въвеждане на ограничения и наказания за лицата, нарушили правилата на медицинската дисциплина.

 

На осмо място, човекът ще бъде ,,усъвършенстван" в духа на трансхуманизма.

 

И така целите на ,,Явния заговор" са обявени. При тази подкрепа, която ,,великото нулиране" получава от лагера на глобализма, може да не се съмняваме, че прословутата ,,пандемия" е началото на операцията по прехода към ,,прекрасния нов свят". Дали ще се намерят сили способни да се противопоставят на реформаторите глобалисти?   

 

Превод: Никола Стефанов

 https://glasove.com/categories/na-fokus/news/covid-19-nachalo-na-velikata-perestroyka