• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Guest. Please login or sign up.

21 April 2021, 22:39:56

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
12668 Posts

Шишман
4836 Posts

Panzerfaust
781 Posts

Лина
705 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
  • Total Members: 128
  • Latest: Fiave
Stats
  • Total Posts: 20873
  • Total Topics: 1329
  • Online Today: 115
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 62
Total: 62

avatar_Hatshepsut

Антифа - терористи

Started by Hatshepsut, 30 July 2020, 18:36:03

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Topic keywords [SEO] дегенератитероризъм

Hatshepsut

30 July 2020, 18:36:03 Last Edit: 14 March 2021, 20:23:44 by Hatshepsut
Антифа са терористи и е крайно време да бъдат третирани като такива


Ако може да се каже, че от безредиците бушуващи в САЩ вече седмица, е произлязло нещо положително, то това е, че най-сетне на най-високо ниво официално се призна нещо, за което националистите в цял свят отдавна говорят. А именно, че "Антифа" по своята същност е терористично движение. Това стана с изявление американският президент Доналд Тръмп. Нещо повече, Тръмп дори обяви намерението си да включи движението в списъка на САЩ с терористични организации. Което, ако не остане само на думи, би имало сериозни последствия за крайнолевите екстремисти по цял свят. Разбира се, в тяхна защита скочиха всички корпоративни медии, стожери на либерализма, което за пореден път само доказа друга теза – че "Антифа" са полезните идиоти, вършещи черната работа на определени глобалистки олигархически кръгове. Но това е по-дълга тема. Ясно е едно – за пореден път движението е в основата на улично насилие, грабежи, кражби, унищожаване на собственост, палежи и посегателство над здравето и живота на цивилни граждани и служители на реда. Дали най-сетне срещу тях ще бъдат предприети нужните мерки, предстои да видим. Ние обаче не бива да забравяме, че

Антифа пропагандират тероризъм и в България

Макар и крайно маргинална и живуркаща на финансови инжекции от чужбина, нашенската структура на "Антифа" е факт.  Желанието им да безчинстват, да леят кръв и да изтребват идеологическия враг е не по-малко. И ясно са го заявявали в публичните си прояви. Това, което за момента ги възпира е жалката им бройка и липсата на подкрепа за идеите им сред обществото (за това и в момента търсят подкрепа сред криминалния цигански контингент, така както съидейниците им в САЩ си сътрудничат с черните банди от гетата, а в Европа – с криминалните елементи от азиатските и африканските общности и дори радикални ислямисти). Което не означава, че трябва да бъдат подценявани, нито властите да бездействат, докато тези крайнолеви лумпени не извършат нещо наистина сериозно. Вече има достатъчно основания срещу тях да бъдат предприети действия. И за да не бъдем голословни, ще изброим някои факти.

Едно от годишните събития, около които "Антифа" се активизират е Луковмарш. Вече няколко години подред, със съдействието на Столична община, те организират протест срещу марша в памет на ген. Луков, като по време на тази своя проява издигат открито лозунги за насилие и възхваляват тероризма. Това се случва с благословията на столичния кмет Йорданка Фандъкова, която обаче е много активна, когато трябва да се пречи на възпоменателното шествие за един български герой. На протеста срещу Луковмарш, "Антифа" организират редовно между един и два автобуса, с които пристигат членове на движението от Гърция. Именно гръцките представители на "Антифа" са известни като едни от най-агресивните лумпени, редовно причиняващи масови безредици, погроми над частна собственост, палежи и дори са отговорни за убийства. Сред "геройствата" им е и убийството на няколко служители на гръцка банка, сред които бременна жена, когато палят сградата по време на протест в Атина през 2010 г. Тези хора са транспортирани в страната ни от местните активисти на "Антифа" именно с намерението да са ядрото, което да предизвика безредици. Това, което ги възпира е единствено пълната липса на подкрепа за събитието им и жалката бройка на местните участници (за това и отчаяно се опитват да привлекат цигани, както споменахме). Но е показателно, че на това събитие бяха раздавани листовки с призив "Смажи полицията, смажи фашизма" и се чуваха лозунги за насилствено сваляне на властта. Своеобразната кулминация на тази пропаганда бе на тазгодишният им протест срещу Луковмарш, когато вдигнаха ликове на комунистическата терористка Виолета Якова и призоваваха примерът и да бъде следван – разбирай буквално да се ликвидират физически всички, които не споделят идеите им. Това бе гарнирано със скандирания за революция и насилие от тумба маскирани типове. Всичко това, разбира се е напълно незаконно, но се случва не само със знанието, но и със съдействието на Столична община и личното покровителство на кмета. За всички тези нередности има и подаден сигнал, а дали властите най-сетне ще предприемат нещо, времето ще покаже.

Много показателно е и кой издигнаха "Антифа" в България за лице на своята кауза. Това е не друг, а извергът убиец Джок Полфрийман. Един осъден престъпник, който е на практика именно политически мотивиран терорист. Защото убийството, което той извършва, е изцяло политически мотивирано – Полфрийман е част от "Антифа", вижда себе си като революционер и борец срещу "фашизма" (разбирай всичко, което излиза извън рамките на крайнолявата му идеология). Той напада и убива целенасочено един български младеж, защото го припознава като националист (подробно за случая сме публикували многократно на нашата страница). По ясно от това "Антифа" няма как да се заявят. Това е крайноляво терористично движение.

И то не бива да се подценява, защото в момента прави опити да завербува младежи за каузата си. Прави го нагло и показно, не някъде другаде, а в Софийския университет "Св. Климент Охридски". Там структурата на "Антифа" се подвизава като "Студентско общество за равенство". Именно това бе организацията, раздаваща позиви и лепяща стикери с лика на комунистическата терористка Виолета Якова в СУ. Нещо повече, през февруари те официално организираха дискусия в университета, на която гост "звезда" трябваше да е именно Джок Полфрийман, който щеше да разяснява, как се громи "фашизма". Това, което попречи на участието му бе присъствието на наши активисти. Макар да бяхме там единствено за да представим своята позиция и да участваме в дебат (нещо което ни бе отказано от поборниците за права и свободи), иначе смелият революционер се изниза доста бързо. Самото събитие завърши с това, че антисистемните революционери извикаха полиция. Същата тази полиция, която иначе мразят и искат да смажат, защото е фашистка. Подобни пропагандни прояви в СУ би следвало да са забранени, но когато организаторите им се радват на покровителството на преподаватели, отявлени комунисти като проф. Искра Баева (многократно присъствала на протестите на "Антифа" срещу Луковмарш), е очаквано те да се случват.

Ще бъде доста интересно обаче, ако администрацията на президента Тръмп обяви официално "Антифа" за терористична организация. Много от нашенските ултралиберални НПО-а, живуркащите на грантове от американското посолство, са тясно свързани с крайнолевите терористи.

Независимо дали САЩ ще предприемат мерки срещу "Антифа" или не, у нас е повече от наложително това да се случи. Защото навсякъде по света, където това движение е било оставено да се разрасне необезпокоявано, нищо добро не е последвало. Най-пресен пример са погромите в САЩ.

https://bgns.net/

Panzerfaust

"Антифа" са много гнусни уроди!
Agree Agree x 1 View List

Шишман

Quote from: Panzerfaust on 31 July 2020, 01:04:31"Антифа" са много гнусни уроди!
Творения на Сорос и либералните САЩ.

Hatshepsut

Брутално нападение на Антифа срещу националист в Германия


В България Антифа звучи все още екзотично. Чуваме това име главно около ежегодното провеждане на Луковмарш. Тогава единствено, душевно изтерзаните индивиди, причисляващи се към това движение, напускат виртуалното си съществуване, за да мога с мъка и солидно подкрепление от чужбина да съберат няколко десетки души по софийските улици, представяйки го като протест срещу фашизма. През тези два часа всяка година шепата антифашисти чрез демагогия и под влиянието на халюциногенни вещества опитват да убедят обществото в наличието в България на някакъв имагинерен "фашистки терор" и опасността от него. Кухите им лозунги и нагли лъжи обаче по никакъв начин не биват възприети от българите и сектантската им групичка остава все така маргинализирана и отритната от всеки нормално мислещ човек. Така единственото им утешение остава да наблюдават с овчи захлас какво вършат себеподобните им в Западна Европа и САЩ. Но какво би се случило, ако българските антифашисти получат обществения и медиен комфорт, а и подкрепа от държавата, каквито имат тези на Запад? Не е нужно много да гадаем, защото една случка от вчерашния ден в Германия ни дава нагледен пример за това какво може да очакваме от "борците срещу фашизма" в България, ако станат толкова силни както тези на Запад.

В четвъртък, в германския град Айленбург, жертва на брутално нападение от антифашисти стана Паул Ржехачек, председател на младежката организация на партия НПД (Националдемократическа партия на Германия). Сутринта, на вратата на къщата, в която живеел, се позвънило. Когато отворил, пред него стояли няколко маскирани лица, облечени с жълти жилетки с надпис "Полиция". Крещейки, че извършват обиск, те накарали Ржехачек да легне на земята. След това започнали да му нанасят удари с чук по глезените, вследствие на което и двата крака на жертвата са счупени. Междувременно, преоблечените като полицаи антифашисти, взели телефона и лаптопа му, а на излизане му нанесли още няколко удара по главата и го напръскали с лютив спрей. Бързо след това 30-годишният баща е откаран в болница в тежко състояние, но няма опасност за живота му. Криминалната полиция на провинция Саксония се е заела със случая, като според неин говорител се разследва опит за убийство.


Паул Ржехачек

От името на БНС пожелаваме бързо възстановяване на Паул и се надяваме наглите нападатели да получат заслуженото им наказание. Новината за случилото се ни засяга и лично, тъй като представители на нашата организация са имали възможност да се запознаят с Паул преди три години, когато са били гости на третия конгрес [Ре]Генерация Европа, организиран именно от организацията, ръководена от младия националист и пазят чудесни спомени от гостоприемството на домакините.

Случаят с Паул Ржехачек трябва да накара сигналната червена лампа да светне за българските институции. Но как процедират спрямо родните антифашисти те досега? Столична община, например, всяка година позволява да се проведе безпрепятствено антифашисткото сборище срещу Луковмарш, на което открито се възхвалява политическия тероризъм чрез плакати с Виолета Якова. Полицията от своя страна чинно охранява присъстващите чуждестранни лумпени, включително и тези от Гърция, които са известни с погромите, които организират в страната си, и позволява под носа на служителите на реда, същите тези чуждестранни лумпени да раздават листовки, в които се призовава за насилие към същата тази полиция. От своя страна пък прокуратурата, която иначе се чуди какво да си изсмуче от пръстите, за да изиска забраната на Български Национален Съюз, отказва да разследва тези, които чрез плакати и лозунги публично възхваляват терористи, убивали беззащитни хора. И всичко това се допълва от ДАНС, които са заети с това да сравняват българските националисти с ислямски терористи и да плашат с тях обществото, но по никакъв начин не показват, че осъзнават опасността от левия терор.

А има достатъчно индикации, че българските антифашисти поддържат тесни връзки с германските им съидейници. Не само, че всяка година германци присъстват на протеста срещу Луковмарш, но и представите на Антифа България се пътували до Германия, където в различни градове са били гости на местни антифашистки групи и са изнесли лекции, за да представят своята дейност. Трябва да сме наясно, че бруталното нападение срещу Паул Ржехачек в никакъв случай не е изключение, когато говорим за Антифа в Германия. Според доклад на Федералната служба за защита на конституцията в Германия през 2019 година антифашисти са извършили 921 политически мотивирани престъпления, свързани с насилие. Което е с цели 39,5% повишение спрямо предишната 2018 година. Това е примерът, на който тукашните леви лумпени искат да подражават, но все още нямат нито човешкия ресурс, нито обществената подкрепа, за да го осъществят.

Не веднъж сме предупреждавали от опасността, която произлиза от Антифа и сродните й движения. Ще го кажем и още веднъж: Антифашизмът не е нищо друго освен маска, зад която се прикрива политически тероризъм. Така е било в България преди 1944 г., така е в момента във всички държави, в които антифашистите са пуснали сериозни корени, така ще бъде и в България, ако заплахата не бъде осъзната. Крайно време е българските институции да вземат мерки, преди лявата зараза да е завладяла и родината ни. Но ако държавата не влезе във функциите си, то ние със сигурност няма да чакаме бездейно да се стигне до момента, в който да бъдем пребивани в собствените си домове, а ще вземем защитата си в собствени си ръце.

https://bgns.net/
Sad Sad x 1 View List